FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul 3-0 (1-0)

«12345»
weeezer27.04.2007 16:28

Io tin minte ca ne-au dat-o o data cu 3-1... dar nu stiam ca au si trecut 7 ani de-atunci.. Stiu ca in campionatul respectiv, am mers cap la cap cu ei, mi se pare ca ei chiar au fost campioni de toamna... si noi imediat pe 2...

Oricum le-o dam acuma.

cristi_mold27.04.2007 16:37

Abesenta lui Thereau este si ea importanta insa spun ca absenta cea mai importanta este cea a lui Mirel Radoi. Nu cred ca cineva poate sa ii ia locul in defensiva, fie el Baciu, Ov. Petre sau Saban. S-a vazut dupa iesirea lui Radoi la Cluj, defensiva a luat-o razna. Am si luat gol dupa iesirea lui si din vina lui Baciu(spun eu). La Otelul va reveni Labukas, mijlocasul ofensiv care a inscris un gol superb etapa trecuta si joaca foarte bine de cateva etape. De aceea eu spun ca ar trebui sa jucam un 4-2-3-1 si sa jucam cu 2 mijlocasi defensivi. Dupa mine echipa ar arata asa:

Cernea

Nicolita - Goian - Saban-P.Marin

Lovin - Croitoru

Bostina - Elton - Cristocea

V. Badea

Forza steagsimplu steag2 Steua!!!! Hai fular-campionii fular-campionii

danielcristian27.04.2007 16:40
Am incredere în Balaj. E un arbitru bun, pe care daca-l ai in teren, poti sa joci fara grija ca vei fi dezavantajat.

Si eu am incredere in Balaj. El si cu Brad Pitt sunt cei mai buni, dupa parerea mea.

SSK27.04.2007 18:16

Cu 3-1 ne-au batut in 98, daca nu ma insel. Chiar dupa meciul cu PSG de-acasa (3-2). Aveau echipa buna galatenii pe atunci, cu Vali Stefan, cu Viorel Tanase, cu Ion Viorel. Jucau in cupele europene.

danielcristian27.04.2007 18:24
Cu 3-1 ne-au batut in 98, daca nu ma insel. Chiar dupa meciul cu PSG de-acasa (3-2). Aveau echipa buna galatenii pe atunci, cu Vali Stefan, cu Viorel Tanase, cu Ion Viorel. Jucau in cupele europene.

Meciul ala a fost cu vreo 3-4 zile inaintea returului de la Paris. Imi aduc foarte bine ca galeria Otelului scanda la un moment dat:"Bafta la Paris!", ca o consolare fata de rezultatul din teren.

Virgil27.04.2007 18:27

Ai memoria buna ! Nu te inseli :

Round 4 (Aug 23/1998)

Arges 2-1 Dinamo

Ceahlaul 6-1 Jiul

Sportul 3-0 Bacau

Gloria 4-1 CSM Resita

Farul 1-0 Foresta

Chindia 0-2 Rapid

Steaua 1-3 Otelul

Petrolul 2-1 U Craiova

U Cluj 0-1 National

@ danielcristian

Am fost la acel meci. Ai dreptate.

laca_727.04.2007 18:59

Steaua n-a mai luat gol de 7 ani nu ca a fost batuta de atunci nu confundati va rog :razz: adica si mai si.... fularsteaua2fularsteaua2

deeaisa27.04.2007 19:17

Deci... vreun pronostic exact aveti ? Batem ? Sau nu ? :( . Personal, cred ca, cu un pic efort BATEM !!! Si sper sa batem cu cat mai mult la mai putin...... Bafta Steaua!!! steag2 spre cl, deci daca aveti vreun pronostic ziceti-mi si mie ca sa stie si micuta de mine. :D

danielcristian27.04.2007 19:32

Pai, cred ca oricine e realist cam stie rezultatul. 1-0 - gol Badea, dupa care fundul in poarta tot restul meciului... :lol:

vlad7527.04.2007 19:42

Grigoras a zis ca nu pierde in Ghencea. Imi pare rau Petrica dar Steaua a inceput sa-si imbunatateasca moralul. Asa ca pronostic Steaua-Galati 5-1 (m-a sunat sa-mi spuna Dan Diaconescu care a aflat de la Ildiko).

ktalyn27.04.2007 19:50
Cernea

Lovin - Croitoru

V. Badea

Trebuie sa jucam cu 2 atacanti ...Iacob trebuie sa joace alaturi de Badea ;) !

deeaisa27.04.2007 19:55
Cernea

Lovin - Croitoru

V. Badea

Forza steagsimplu steag2 Steua!!!! Hai fular-campionii fular-campionii

Nu este nevoie neaparat de aceasta formula de joc, cu toate ca e buna, nu formula conteaza, ci conteaza sa joace bine, din partea mea, putem sa-l punem si pe Cernea varf in locul lui Badea dar sa castigam ......... NUMAI VICTORIA CONTEAZA !!! steag1

Trebuie sa jucam cu 2 atacanti ...Iacob trebuie sa joace alaturi de Badea ;) !

Mai bine bagam toata echipa in poarta la adversari :lol:

Sigur facem ceva! :razz: steag3

SebaSS27.04.2007 22:17

O sa fie greu fara Radoi si Thereau, dar sper sa ne bagam mintile in cap, pentru ca nu mai e mult pana la sfarsit. Sa salvam si noi ce mai e de salvat din acest sezon si eventual sa nu avem la sfarsit tot lotul accidentat!

FORZA Steaua!

sorin_77727.04.2007 22:20

Cred ca acesta ar fi cel mai greu meci din ultimele 6 ramase... mai ales ca ne lipseste capitanul...

Eu sunt sigur 100% ca echipa va arata asa:

Cernea

Nicolita, Goian, Baciu, P.Marin

Croitoru, Lovin, Bostina

Cristocea

Iacob, Badea

c.ronaldo1728.04.2007 05:37

Avem si cu Urziceni in deplasare un alt meci greu in care sunt sanse mari sa ne impiedicam. Ce mi-as dori cu Otelul ar fi:

============Cernea===========

Marin=====Goian====Baciu=====Nesu

===Croitoru====Paraschiv===Ochirosii

===========Elton==============

======Badea=======Iacob=======

Later:

?i mijloca?ului Marius Croitoru i-a fost imobilizat? glezna dreapt? într-o fa?? ghipsat?. El a acuzat din prima repriz? a partidei de la Cluj o accidentare, îns? a continuat s? joace pîn? la final. Totu?i, în cazul s?u, medicii campioanei sînt optimi?ti ?i spun c? l-ar putea face bun de joc dac? nu pentru meciul cu O?elul, de duminic?, sigur pentru jocul cu Unirea Urziceni, din 5 mai.
Dj28.04.2007 06:44
@c.ronaldo17

Pe mijlocasul lor, care de fapt e atacant, il cheama Janos Joszef Szekely.

Si care se pare ca e dorit in Ghencea..alaturi de Paraschiv si Vitca..

Din partea mea...sa vina..sunt jucatori buni de campionat..nu insa si CL..cred..

ktalyn28.04.2007 09:12

Parerea mea ca Vitca e sub Cernea ca valoare, ar fi inutila aducerea lui...iar G.Paraschiv nu e peste ceea ce avem noi...poate acel Szekely sa aduca putina fantezie si viteza jocului echipei.

bebe_nord28.04.2007 10:33

@ ktalyn

Parerea mea e ca tre sa castigam :)))) sprecl2

86Sevilla28.04.2007 10:47

Acum se vede abia subtirimea lotului Stelei? Radoi si Thereau sunt 2 piese de baza, dar daca nu le dam in cap lui Lovin si Iacob cred ca vor face treaba buna. Astia 2 joaca la Steaua va reamintesc, lui Oprita da, i-as da si yo ca a dezertat si a trecut la dusmani!

Daca insa se mai accidenteaza inca unul dintre titulari, zic yo ca devine chiar Misiunea Imposibila 4... Si n-are rost sa-l atacati iarasi pe Oli scotandu-l tap ispasitor.

De vina este auto-multumirea conducerii, care vor sa reziste doar cu o mana de jucatori pe toate fronturile - ceea ce in ziua actuala nu se mai poate. Mai ales la stilul macelaresc al fotbalului care se practica in Liga RO.

Elton e primul jucator cu adevarat "vitezist" care vine in Ghencea dupa o eternitate. Parerea mea e ca daca intra la Cluj il rupeau aia pe cel putin un an. Sunt de accord cu cine a zis ca stilul de joc al Stelei trebuie sa ii permita sa fie protejat. Este un mare atu pentru Steaua care trebuie pastrat cu dintii!

Ce? Domenech nu si-a aranjat toata echipa si stilul de joc ca sa-i convina lui Henry, cu rezultatele cunoscute la ultimul CM? Si cati nu l-au injurat in timpul calificarilor, spunandu-i ca nici n-o sa ajunga in Germania...Tipul le-a dat cu tifla de la Berlin!

Solutia pentru meciurile ramase? O daruire TOTALA pe teren si in TRIBUNE (exceptie aici meciul urmator care trebuie sa fie ultimul din categoria asta). E nevoie si de un dram de sansa, dar in primul rand de multa LUPTA! Pressing ucigator pe tot terenul, adversarul sa nu respire nici o secunda si sa fie impiedicati sa-si faca jocul (cum a patit clujul). LUPTA pana in ultima secunda ca Manchester care a vrut si a reusit sa castige cu Milanul cu toate ca ceilalti au fost peste ei o buna bucata din meci...

Asa cum stie si Steaua s-o faca in momentele grele.

CINE NU SARE NU E STELIST!

LUPTA Steaua!!!

robisteaua28.04.2007 13:01

O sa fie greu meciul cu Otelul, fara Radoi,Thereau si parca Nesu care ii suspendat, trebuie sa castigam tot pana la final ca sa luam locul 2 pentrau ca CFR va castiga cu Argesu si crda ca o sa-i bata si pe Rapid si parac Dinamo vrea sa bage echipa a 2-a cu ei.

......................................Cernea............................

.......Nicolita................Goian..............Baciu.................P.Marin

..............Cristocea.............Paraschiv............Bostina.....

............................................Elton....................

...........................Badea........................Iacob...........

deeaisa28.04.2007 18:25

Baieti, voi tot vorbiti de o astfel de formula, in mai multe variante dar pe Ghionea nu-l vad, ce s-a intamplat cu el? Si totusi nu cred ca aceasta este formula corecta din punct de vedere strategic. steag1

c.ronaldo1728.04.2007 18:43

@deeaisa

Noua ni se pare ca Ghionea nu prea mai are fata de Steaua si ca ar fi mai bun Baciu decat el. De aceea am hotarat ca el sa ramana doar pe banca de rezerve pentru acest meci.

@86Sevilla

Nu mai da exemple din Anglia deoarece sunt unii "suporteri" care se trezesc si o sa inceapa sa te jigneasca la greu.

ceresit28.04.2007 20:08

Problema e ca nu avem nici o sansa fara cei trei accidentati si Nesu suspendat.

Sa fim fericiti daca scoatem macar un egal.

Dar va fi greu.

Avem si cu Urziceni in deplasare un alt meci greu in care sunt sanse mari sa ne impiedicam. Ce mi-as dori cu Otelul ar fi:

============Cernea===========

Marin=====Goian====Baciu=====Nesu

===Croitoru====Paraschiv===Ochirosii

===========Elton==============

======Badea=======Iacob=======

Later:

NESU NU POATE JUCA E SUSPENDAT.

Croitoru E ACCIDENTAT SI NU SE STIE DACA VA JUCA.

SITUATIA E DRAMATICA DACA SE MAI ACCIDENTEAZA VREO 2, CU URZICENIUL O SA JOACE JUNIORII.

Nu mai folosi caps lock. Moderatorii

deeaisa28.04.2007 20:17
@deeaisa

Noua ni se pare ca Ghionea nu prea mai are fata de Steaua si ca ar fi mai bun Baciu decat el. De aceea am hotarat ca el sa ramana doar pe banca de rezerve pentru acest meci.

Si totusi, nu noi hotaram, ci Olaroiu, care de multe ori greseste in tacticile sale... asa ca... cateodata formula pe care o ziceti voi sau Oli sau oricine altcineva nu e buna ....... steagcruce2

martanu28.04.2007 20:48

Ghiolbanii de la Cluj il faceau pastrama pe saracul Elton daca il baga Oli. As vrea sa nu mai vedem experimente si improvizatii, ca jocul oricum scartie rau de tot, deci numai de idei fanteziste nu avem nevoie.

Legat de echipele dorite de noi, este clar ca nu vor fi asa. Daca Lovin era titular si dupa unele meciuri execrabile, acum dupa meciul reusit de la Cluj cred ca nu-l mai scote nimeni din echipa. Parca am inceput sa ma obisnuiesc cu gandul. Dar, nu vreau sa-l vad pe Jijel Comanita.

«12345»