De ce spuneti ca trebuie sa ne luam revansa fata de Otelul?
Pentru ca ne-am luat revansa in Cupa, chiar daca la penalty-uri :smile: 8)
Sa il bage pe Elton!
De ce spuneti ca trebuie sa ne luam revansa fata de Otelul?
Pentru ca ne-am luat revansa in Cupa, chiar daca la penalty-uri :smile: 8)
Sa il bage pe Elton!
Cu siguranta nu o sa fie un meci usor..Steaua trece print-o perioada buna dar oricand poate sa ne faca "surpriza"..Din nefericire sau accidentat Radoi si Thereau care dupa mine sunt cei mai importanti din primu 11..Si 1-0 ar fi foarte bun doar sa plecam fericiti de pe stadion.Good luck Steaua!!!!!
@CoBrA0721
Se joaca fara spectatori
Offtopic: felicitari f_S si bafta la moderat ![]()
Nasol de tot cu accidentarile. Totusi parca prea usor se rup ai nostri fata de javre de exemplu.
Nu avem meciuri asa grele pana la final, dar jocul nostru este foarte departe de acela al unei echipe cu pretentii de CL. Ma bucura golul lui V. Iacob, poate fi o gura de oxigen pentru el si poate ca il vom recastiga pe golgheterul de dinainte de cele doua accidentari blestemate.
Asa e insa trebuie sa recunoastem ca, cateii au cam stat pe bara in Europa in ultimii doi si la noi s-au adunat meciurile. Anul trecut nici noi nu ne rupeam asa usor. Eu sper ca dupa terminarea campionatului sa ne recuparam accidentatii + faptul ca nu am mai avut un drum asa lung in primavara europeana anul asta (din pacate) sa mai amelioreze starea fizica a baietilor si sa nu ne mai rupem atat de usor sezonul urmator. Una peste alta eu sper sa batem tot pana la final(chiar si cu 1-0) pentru ca nu cred ca, Clujul nu va pierde cel putin 3 puncte in etapele urmatoare iar pe urma nu mai au ce face.
Forza Steaua sprecl2 ![]()
Ov. Petre nu prea e obijnuit cu postul de fundas central, jucand acolo doar pe finaluri de meci..Cred ca in locul lu` Radoi o sa apara Baciu.
ba [...] ce naiba zici de Gigi, cum sa plece din Ghencea, cine mai da bani la echipa? [...] cine? sau cumva esti javra:D
Atentie la limbaj. Moderatorii
1) mama e o doamna
2) care bani?
3) mai usor cu jignirile...
4) nu-s javra...
Success echipei la meciul cu Otelul!
La centru va arbitra BALAS Cristian (Baia Mare) ajutat de SZEKELY ZOLTAN (Baia Mare)
si MARCHIS TRAIAN (Baia Mare)
sursa: FRF-CCA.ro
Trebuie neaparat sa castigam.....avem mare nevoie de victoria aceasta!!!....
Am incredere în Balaj. E un arbitru bun, pe care daca-l ai in teren, poti sa joci fara grija ca vei fi dezavantajat.
steagcruce2 sper ca Steaua sa castige meciul ![]()
SZEKELY ZOLTAN (Baia Mare)
Asta nu-i mijlocasul lor?
Am incredere în Balaj.E un arbitru bun,pe care daca-l ai in teren,poti sa joci fara grija ca vei fi dezavantajat.
Virgil speri tu sa intre Balaj pe siteul nostru si sa citeasca parerea ta despre el??![]()
Bun, bun dar mai are si el cateva bile negre. Farul-Steaua de acum cateva sezoane, cand au luat milogii campionatul este unul dintre meciurile arbitrate de Balaj.
Greu meci, pentru ca desi Copos nu vrea sa recunoasca, o sa inceapa cu valizele de bani(poate aia de la LOTO) dupa adversarii nostri. Cred ca si Pazkany nu va dormi!
Sunt sigur ca si Principele umbla la visterie pentru a plati spartani, pitesteni, si alte natii
P.S.: Lauda cineva mai sus moralitatea echipei Otelu. Sa nu uitam ca a uitat sa joace fotbal in meciul cu Dinamo!
@c.ronaldo17
Pe mijlocasul lor, care de fapt e atacant, il cheama Janos Joszef Szekely.
@ vlad75
Ai dreptate, dar a depasit de mult perioada în care era arbitrul de casa al lui Dinamo. Pe noi ne-a arbitrat corect în ultima vreme. Ultimul joc in Cupa, cu Otelul, a fost arbitrat de el. Si a fost OK. Sper sa ramana asa, mai ales ca e tot un meci cu Otelul.![]()
Numai sa nu se incheie cu acelasi rezultat la finalul celor 90 de minute... ![]()
Oricum mai bun decat Corpodean!!!
Dintre doua rele, aleg raul cel mai mic!
Mijlocasul Otelului Galati, coreeanul Kim Gil Sik nu a fost primit la antrenamente de catre antrenorul Petre Grigoras si nu va prinde lotul pentru partida cu Steaua
sursa: onlinesport
Ciudata decizie, tinand cont de faptul ca Kim a deschis scorul pentru formatia sa in meciul disputat in Cupa...
Alaturi de exoticul ala nu va prinde echipa nici baiatu' cu berea de la Otelul, Semeghin.
In mod normal, m-as fi bucurat daca auzeam o astfel de veste...dar cand ma gandesc ca de la noi lipsesc atatia fotbalisti importanti...mai ales ultimii accidentati, Radoi si Thereau...
Nici nu stiu ce sa mai zic....sa speram ca Steaua va face un meci bun, si ca ne vom lua revansa fata de tur...
Citisem undeva ca Otelu nu a mai batut Steaua acasa de vreo 7 ani si jumate...sa speram ca nu vor strica acum recordul:D...
Absente Steaua retur:
Ghionea
Thereau
Radoi
Nesu
Absente Otelul retur :
Semeghin
Labukas
Kim
Cam asa e pana acum
Citisem undeva ca Otelu nu a mai batut Steaua acasa de vreo 7 ani si jumate...sa speram ca nu vor strica acum recordul:D...
Nici Dinamo nu mai castigase in Ghencea de 18 ani. Oli este omul premierelor....
Sa speram ca nu va fi cazul.
Ok.... chiar daca se pare ca ne-am revenit poate nu-i asa, sa fim atenti si la meciul asta... nu e unul usor si sa invingem steagcruce2 Hai Steaua! Hai Thereau fa-te bine!