FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Observatii in legatura cu noul forum

«12345»
calin_meduzu19.08.2007 20:41

Vreau sa stiu si eu care dintre moderatori se baga peste mine la sectiunea Concurs de pronosticuri?Nu imi amintesc sa fi rugat pe nimeni sa puna rezultatele acolo,sau daca este altcineva care crede ca vrea sa se ocupe de acea sectiune,n-are decat...eu ma retrag.Cand nu pot sau am nevoie de ajutor,il cer,ca nu imi este greu,asa ca va rog sa nu va mai bagati peste mine...

Azzido20.08.2007 09:54

Eu nu am modificat nimic pe-acolo. Niciodata.

Virgil20.08.2007 13:17

@ meduzu

Eu am pus semnele, din dorinta de a te ajuta. Tot eu am inchis si concursul. Asa cum am facut-o de nenumarate ori.

Ma, dar parca ti-am intrat in casa, asa ai sarit in sus! Esti agitat? Ce-i cu tine?

Este ultima data cand fac acest lucru. Poti sa ma si rogi, ca mi-e deja lehamite.

Eu ti-am propus sa fii moderator, eu ti-am dat primele indicatii "pretioase", eu te-am suplinit, si uite cum te porti...

Stiai sigur ca sunt eu... Multumesc pentru atmosfera.

calin_meduzu20.08.2007 19:36
SCUZE...nu am stiut ca tu ai fost.Daca stiam,nu ziceam nimic,mai ales tie,care m-ai ajutat foarte mult...
Virgil21.08.2007 06:07

E in regula, stai linistit.

calin_meduzu10.12.2007 11:16

Sa imi spuna si mie careva ce-i cu Andreea asta care tot pune reclame cu Anunturi Google,si felicitari de sarbatori?cam peste tot am vazut ca isi pune reclama.De ce?

Azzido10.12.2007 15:30

Andreea este un utilizator fictiv, in realitate este bot-ul de la google care posteaza reclame pe site.

Reclame care sunt necesare pt acoperirea cheltuielilor de intretinere a site-ului.

Deci e ok, fie-ti mila de ea si nu-i da ban :tongue:

calin_meduzu11.12.2007 21:17

Oky.

calin_meduzu02.02.2008 16:17

De data asta cred ca voi renunta...pentru ca nu se mai poate asa...premiile nu se livreaza,eu tot intreb,nu mi se raspunde...si ma cam satur sa intreb mereu ce se intampla cu premiile alea.Astept un premiu de mai bine de jumate de an,si cred ca pot astepta mult si bine...apoi iara la Tudor(stelist 24/24) ce sa ii zic?

Azzido02.02.2008 19:55

deci, avem de dat doua fulare si un ghiozdan.

fulare putem cumpara oricand.

cu ghiozdanul nu stiu cum facem.

poate gasim o alternativa.

important e sa dam premiile alea.

calin_meduzu03.02.2008 20:41
deci, avem de dat doua fulare si un ghiozdan.

fulare putem cumpara oricand.

cu ghiozdanul nu stiu cum facem.

poate gasim o alternativa.

important e sa dam premiile alea.

Deci,mi s-a spus ca premiile au fost cumparate si livrate...asta anul trecut la inceputul lui decembrie...dar eu nu cred ca trebuie 2 luni ca sa ajunga...nicicum.Cine ii responsabil cu premiile,trebuia sa isi faca datoria,poate vede,asa cum mi-am facut-o si eu fata de concursul care mi-a fost dat in sarcina.Asta deja se numeste bataie de joc.

Azzido05.02.2008 13:11

pai frate, daca ti s-a spus ca s-au dat premiile, atunci vorbeste cu respectivul care zice ca le-a dat.

eu nu stiu nimic despre premiile alea si nici nu am promis eu ca le dau

calin_meduzu05.02.2008 21:51

Am zis ca,mi s-a spus ca au fost livrate,nu ca s-au dat,ii o diferenta.Si nu am spus ca tu ai promis ceva,in cazul in care ai inteles gresit.Si ma gandesc ca cineva tot trebuie sa il inlocuiasca pe George,daca tot lipseste asa mult,nu?si totusi ar trebui sa stie cineva ce se intampla...dar nu prea.

calin_meduzu07.02.2008 10:06

Daca opresc concursul de pronosticuri,se supara cineva?ca nu are rost sa continui cu el,daca tot nu se livreaza premiile,si nu vreau sa mai fie inca un castigator dezamagit,care sa tot intrebe:de ce nu ii ajunge premiul.Pe bune,trebuie sa il opresc.

Azzido07.02.2008 21:38

Incepand de azi, Virgil este din nou moderator.

Mult succes !

Virgil08.02.2008 16:31

Multumesc mult. :)

korynna09.02.2008 14:44

Am impresia ca tudor11 http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showuser=46396 este teodor2001 http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showuser=46405 si deschide mii de topicuri aiurea.Ban ip pls :)

Virgil09.02.2008 20:38

Nu va grabiti cu banul pe IP. Nu de alta, dar stiti cat de frustrant e sa vrei sa spui ceva si sa nu poti? Puneti-i in vedere pe privat sa se astampere, apoi aplicati-i sanctiunile prevazute de regulament. Ultima sanctiune ar trebui sa fie, in caz extrem, banul pe IP.

Poate e un pusti inadaptat, asa cum au fost multi, dar care cu timpul au devenit utilizatori disciplinati.

Intrebati-l pe c.ronaldo17 câta bataie de cap ne dadea.

calin_meduzu10.02.2008 09:29

Si totusi,mi se pare ca eu trebuie sa ma descurc singur pe aici.Nu am cu cine ma consulta.Virgil,bine ai revenit,si sper sa ma pot intelege bine macar cu tine,daca nu,fac dupa mine si nu ma intereseaza de parerea nimanui.

Virgil10.02.2008 09:32

Sunt gata sa te ajut.

korynna10.02.2008 12:44

I-am dat un pm inainte sa apara cu tudor11 si sa faca acelasi lucru.Nu prea cred ca intelege.

Virgil10.02.2008 21:14
Lua-te-as la misto e un topic generos, in care sunt permise glumele, luatul la misto, dar nu si exprimarile indecente, injuraturile chiar prescurtate, obraznicia. Trebuiesc eliminate, altfel lucrurile vor degenera. Eu cel putin asa consider.
calin_meduzu10.02.2008 21:26

Deci,opresc concursul,nu?ca vad ca nu intereseaza pe nimeni sectiunea aia,in afara de mine,apoi nu mai are rost sa continui cu el.Si vreau sa imi raspunda si mie cineva,pentru. ca nu imi place sa vb singur.

Virgil10.02.2008 21:29

Continua-l, dar sterge premiile. Nu se mai acorda premii. Ramane de amuzament.

calin_meduzu10.02.2008 21:35

Asta trebuia specificat inainte de a-l incepe,nu acuma.Acuma tu ai lipsit o vreme,eu am mai vb cu George anul trecut,a zis ca ii ultimul,dar cu tot cu premiu.Fara premiu nu continui nimic,ca nu are rost,de amuzament sa imi frec capul asa aiurea,sincer.Plus ca nu s-au livrat nici cele de anul trecut,...dar asta nu mai are rost sa imi tot bat capul degeaba,ca nu ma asculta nimeni si nici nu ma ajuta nimeni cu treaba asta.

«12345»