Pot sa stiu si eu de ce dispar unele litere,cum ar fi la sok- apare numai sok,cu s mic si fara h(ca si acuma),sau de ce nu pot scrie cu litere romane mari cum ar fi:etapa a 28 -a,nu pot scrie XXVIII,pentru ca se pun 2 sau 3 de i dupa V.Si sa imi spuneti si mie cum pun linkul cu sugestii si reclamatii(de la concursul de pronosticuri)dupa fiecare clasament facut,ca nu reusesc,si ce am pus eu,trimite in alt loc,si nu imi convine deloc.Chiar asa dificil sa fie?Eu tot pun linkul care trebuie,si cand dau click pe el,intra altceva,oare de ce?
Interesant este ca mie nu imi merge respectivul filtru. 
Oricum, am redresat respectivele chestii. Era vorba de inlocuirea "sh" cu s pentru a evita cuvintele gen si(in loc de si). Aceeasi chestie am facut-o si cu tz. Si chestia cu Poli AEK Timisoara in loc de Poli Timisoara imi apartine dar am scos-o. Referitor la XVIII nu stiu care e faza pentru ca nu am facut nimic in acest sens. Mai cercetez si revin cu noutati.
Ideea de baza este ca trebuie sa stopam/reducem exprimarile gen mIRC. Editez zilnic zeci/sute de mesaje. Vorbesc aici de expresii gen jucatori, qrat, si, sau de nume de jucatori, tari, echipe scrise cu litera mica, de propozitii lipsite de logica, virgule puse aiurea, injuraturi, etc. Acele filtre sunt menite sa ne faca viata mai usoara.