FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Observatii in legatura cu noul forum

«12345»
Virgil30.04.2007 11:00

George la sectiunea Fosti jucatori / antrenori ,te rog sa adaugi si conducatori.

Pe urma, nu stiu cum sa facem ? Sa-l lasam pe MM la LOTUL Stelei si sa-i deschidem un topic nou la fosti jucatori/antrenori/conducatori,sau sa-l mutam de la LOTUL Stelei la FOsti... ?

De cand comentariile care trebuiau facute pe site, au fost transferate pe forum,activitatea pe vechile sectiuni ale forumului a scazut considerabil !

Dragoshel01.05.2007 17:21

Am sa vin si eu cu o propunere. La fiecare membru care se inregistreaza pe forum, sa ii punem noi cate o poza la avatar , care sa reprezinte situl fcsteaua.ro.

Virgil01.05.2007 17:52

Avatarele se pun la libera alegere.Nu cred ca e corect sa le punem noi .Fiecare isi pune ceea ce considera ca il reprezinta.

Bogdan4Steaua02.05.2007 01:38
Pot sa stiu si eu de ce dispar unele litere,cum ar fi la sok- apare numai sok,cu s mic si fara h(ca si acuma),sau de ce nu pot scrie cu litere romane mari cum ar fi:etapa a 28 -a,nu pot scrie XXVIII,pentru ca se pun 2 sau 3 de i dupa V.Si sa imi spuneti si mie cum pun linkul cu sugestii si reclamatii(de la concursul de pronosticuri)dupa fiecare clasament facut,ca nu reusesc,si ce am pus eu,trimite in alt loc,si nu imi convine deloc.Chiar asa dificil sa fie?Eu tot pun linkul care trebuie,si cand dau click pe el,intra altceva,oare de ce?

Interesant este ca mie nu imi merge respectivul filtru. :)

Oricum, am redresat respectivele chestii. Era vorba de inlocuirea "sh" cu s pentru a evita cuvintele gen si(in loc de si). Aceeasi chestie am facut-o si cu tz. Si chestia cu Poli AEK Timisoara in loc de Poli Timisoara imi apartine dar am scos-o. Referitor la XVIII nu stiu care e faza pentru ca nu am facut nimic in acest sens. Mai cercetez si revin cu noutati.

Ideea de baza este ca trebuie sa stopam/reducem exprimarile gen mIRC. Editez zilnic zeci/sute de mesaje. Vorbesc aici de expresii gen jucatori, qrat, si, sau de nume de jucatori, tari, echipe scrise cu litera mica, de propozitii lipsite de logica, virgule puse aiurea, injuraturi, etc. Acele filtre sunt menite sa ne faca viata mai usoara.

Virgil02.05.2007 07:31

Se pare ca linkurile catre topicuri duc invariabil spre prima pagina a forumului.

George Stan02.05.2007 08:00

Care linkuri?

Virgil02.05.2007 08:17

Nu stiu ce sa zic. Acum vad ca merge.

calin_meduzu02.05.2007 21:05

Nu merge deloc.Cel putin la rubrica mea de moderator,tot la prima pagina duc toate linkurile.Orice link pun,numai la prima pagina ma duce,de ce?Ca ii la clasamente,ca ii la etapa,niciunul nu duce unde trebuie,nici la top 10 la concursurile anterioare,nici la sugestii si reclamatii,nici la regulament concurs de pronosticuri,toate duc la prima pagina.George,crezi ca se poate rezolva?

George Stan02.05.2007 22:38

Nu stiu ce sa rezolv atata timp cat nu pot sa reproduc bug-ul...

Tu zici ca linkurile din forumul cu pronosticuri nu duc unde trebuie, la mine nu se intampla. Daca nici la tine nu se intampla tot timpul poate atunci cand constati ar trebui sa mai astepti cateva minute, poate prinzi o curatare de cache a forumului (desi nu ar trebui sa se intample nici in cazul asta).

Dragoshel03.05.2007 11:08

Stii care cred ca este problema? tu ai dat copy / paste la acele adrese care mergeau pe forumul de phpbb. Acum s-au schimbat adresele.Incearca asa.

calin_meduzu03.05.2007 21:29

Stii care este problema?Problema este ca nu merge si nu merge...am pus linkurile care trebuie,si tot degeaba.Nu mai sunt linkurile cele vechi,sunt astea noi,care orice fac,toate duc la prima pagina.Sa duca unde or duce,eu le-am pus cele bune,daca nu merg,mai mult de-atat nu pot sa fac.

George Stan03.05.2007 21:44

te rog sa pui linkul aici, sa vedem daca merge.

SteauaToronto03.05.2007 21:47

Da are dreptate dragos, eu a trebuit sa modific toate linkurile de pe prima pagina care duc spre forum ca sunt diferite !

SSK04.05.2007 00:50

Eu nu stiu unde pot vedea lista cu cei banati. Exista o astfel de lista?

P.S. Pe bogdanbabes l-am banat eu pentru 30 de zile, insa nu pe IP.

Dragoshel04.05.2007 09:17

Exista o astfel de lista, dar numai adminii o pot vedea, asta stiu sigur, moderatorii cred ca nu o pot vedea:)

Si app, Calin, am modificat eu la Liga 1 , etapa 30, la regulamentul concursului, am modificat linkul, vezi daca acum merge, mie imi merge dupa ce l-am modificat.Stergeti cookie-urile vezi ca e un buton in josul forumului in dreapta. Nusth daca este dacolo, dar merita incercat:D

calin_meduzu04.05.2007 09:57

Merge ala cu regulamentul,dar io nu vad nici un buton nicaieri.Schimba-le tu toate daca la tine merge,eu nu reusesc nici cum.

Dragoshel04.05.2007 09:59

OHHH, da , scz am gresit... :-| ca, o sa le schimb. Butonul este deasupra la Statisticile forumului.

George Stan04.05.2007 11:30

warnurile sunt vizibile pentru admini.

Virgil04.05.2007 14:00

E pacat ca nu putem vedea si la Articolele FCS,numarul de vizualizari al fiecarui articol.Din simplul motiv ca acel contor nu functioneaza.

calin_meduzu04.05.2007 22:09

In sfarsit am rezolvat si chestia cu linkurile...din fericire.Cu nervi si multi nervi,dar am reusit pana la urma.Sper sa nu mai am probleme cu ele.

:evil: :twisted: :( :smile: :-D

steag2

Dragoshel06.05.2007 17:59

Mi-a spus un user ca are o problema si anume:

Userul t3pI care a descis topicul din reclame su hubul stelist mi-a spus sa nu mai poate sa posteze in acel topic si ca ii apare urmatoarea eroare:

Ne pare rau, dar a intervenit o eroare. Daca nu sunteti sigur cum sa utilizati o functie, sau nu stiti de ce ati primit acest mesaj de eroare, incercati sa cautati mai multe informatii in fisierele de ajutor.

Eroarea aparuta a fost:

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa trimiteti un raspuns pe aceasta tema.

Daca stie cineva ce are , lasati aici un raspuns , multumesc.

George Stan06.05.2007 18:30

Am scos optiunea de reply la topicul cu reclame pentru ca nu-mi place topic bumping-ul. Sa dea edit daca are de modificat ceva.

Dragoshel07.05.2007 09:52

Aha, ca multumesc :)

Virgil10.05.2007 10:47

Sectiunile vechiului forum sunt in moarte clinica.Articolele FCS au monopolizat toate discutiile.Daca e bine asa eu nu mai am nimic de spus.

Dragoshel10.05.2007 12:18

Mda, asta cam asa e, eu am incercat sa scriu articole interesante despre echipa, jucatorii, si in alte topicuri.. dar fara succes..

«12345»