Ok, sunt putin ametit dar am sa incerc sa-ti raspund eu.
Asadar arborele forumului forumului este:
categorie (despre Steaua)
--forum (Discutii Ros-Albastre)
----topic (Olaroiu a demisiionat)
----topci(Olaroiu s-a intors)
----topci(Olaroiu forever)
Sectiunile la care utilizatorii nu au dreptul sa deschida topicuri nu au fost blocate.
Cum ai observat asta? Da-mi une exemplu unde un membru normal nu ar trebui sa poata deschide subiecte si totusi poate.
Nu stiu cum sa procedez ca sa mut un topic intr-o alta sectiune a forumului
Iata cum se face:
1. Te duci in forumul respectiv (lista topic-urilor). Aici ai sa vezi in coloana din dreapta (ultima coloana a tabelului), in dreptul fiecarui topic, un mic checkbox (bifa) pe care daca il apesi se face rosu.
2. "inoresesti" topicul (topicurile) asupra carora vrei sa actionezi
3. Sub lista de topicuri vei vedea acel select box vu optiuneile pe care le poti aplica asurpa topic-urilor selectate:
Inchide (close) - nu se mai accepta postari in topic-ul respectiv
Deschide (open) (topic-uri inchise in prealabil)
Lipeste (pin) - aceasta actiunea asupra unui topic il face sa apara mereu primul in lista, indiferent daca se posteaza sau nu in el (un fel de announcement din phpbb)
Dezlipeste (unpin) - revenirea unui
Muta (move) - la fel ca in phpbb, dupa ce aplici aceasta actiune vei fi intrebat care este forumul in care vrei sa muti topic-ul si daca vrei sa lasi o urma a subiectului pe forumul de unde il muti
Uneste (merge) - se poate aplica asupra 2 sau mai multe subiecte si va comasa subiectele din ele, subiectul care va ramane va avea numarul de posturi = suma numarului de posturi din cele doua topic-uri unite. Nu-mi dau seama inca ce titlul va avea topic-ul care ramane, banuiesc ca ia tilul topic-ului cu mai multe postari (logic daca tinem cont ca setarea se va aplica atunci cand se gasesc doua topic-uri care dezbat acelasi lucru)
marcheaza ca invizibile(set invisible) - va face topc-ul (topic-urile invisibile pentru userii normali, moderatorii le vor vedea dar cu o culoare diferita)
marcheaza ca vizibile(set visible) ...
Ok, am vazut ce se poate face cu topic-urile, sa vedem ce se poate face cu post-urile din ele.
La fel, ai acele checkbox-uri(bife) in dreptul fiecarui post iar la sfarsitul listei selectezi actiunile ce le vei aplica post-urilor selectate.
Muta (move) - va muta post-ul respectiv intr-un alt topic. Daca cineva se apuca sa discute despre un subiect care se discuta deja alt in alt topic, cam asta e actiunea care trebuie data. Dupa ce se alege optiunea de mutare vi se va cere adresa topic-ului unde va fi mutat (urmati instructiunile)
Sterge (delete) ...
Imparte (split) - Va distribui post-urile selectate intr-un nou topc. De exemplu pe un topc despre Marius Croitoru incepe sa se vorbeasca despre Gabriel Batistuta. Nu ai un topc despre Gabriel Batistuta dar subiectul ti se pare itneresant. Asa ca selectezi mesajele despre Batistuta, dai split si ti se cere titlul si descrierea noului topic. Pui titlul Batistuta si gata, vei avea un topc Batistua dcu deja cateva post-uri in el in timp ce topc-ul despre Croitoru nu va mai fi pervertit. 
Seteaza ca vizibil - similar ca la actiunile asupra topc-urilor
Seteaza ca invizibil - similar ca la actiunile asupra topc-urilor
Cum sa dezactivez un utilizator care urmeaza sa primeasca ban.
In dreptul fiecarui utilizator ar trebui sa vezi un indicator grafic al nivelului de avertizare 0%-100% cu pas de 10%. Daca vrei sa avertizezi apesi pe unul dintre patratelele acelea din indicatorul de avertizare in partea in care doresti (scadere adaugare). Vei fi intrebat de ce doresti sa ii modifici nivelul de avertizare (poti sa il si scazi), i vei trimite si un mesaj privat, poti seta o optiune sa-l bagi intr-un fel de carantina (asa fie nevoie de aprobarea unui moderator pentru mesaje noi din pareta lui)
Tot de aici ii poti si suspenda dreptul de postare definitiv sau penrtu x days, sau poti chiar sa ii suspenzi contul. Te rog insa sa folosesti aceasta actiune cu grija, si sa precizezi aici, in sectiunea moderatorilor cand vrei sa treci la masuri mai agresive in afara de cresterea nivelului de avertizare.
Dau clic pe un IP oarecare si imi apare : Bine ati venit in panoul de control
Lipsa permisiuni de acces
Ne pare rau, dar administratorul forumului nu a activat permisiunile pentru aceasta parte a panoului de control.
O sa iti dau si la asta un raspuns, deocamdata nu m-am prins.