FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Observatii in legatura cu noul forum

«1345»
Virgil10.02.2008 21:42

Nu au trecut decat doua etape din noul concurs. Nu e nicio problema. George a promis ca va premia cu doua fulare pe primii doi clasati ai ultimului concurs. Pentru concursul care a inceput nu a spus nimic. Pentru a evita probleme similare cu cele pe care le-ai avut de curand, am sters din regulament articolul referitor la premii. Eu cred ca trebuie continuat si terminat acest concurs. Din sezonul urmator mai vedem.

calin_meduzu11.02.2008 12:39

Asta este ultimul concurs pe forum,in cazul in care nu ai stiut,te anunt eu,sa stii.

Virgil11.02.2008 12:45

N-am stiut. Oricum nu mai exista aceeasi pasiune care a existat la inceput pentru acest concurs. Asta e, totul in viata vine si se duce. Nimic nu e vesnic.

calin_meduzu11.02.2008 13:03

Sper sa nu deschida nimeni concursul pana nu il deschid eu,asta fiind sapt viitoare.Mersi.

Virgil12.02.2008 12:18

@ Azzido

As vrea sa ma lamuresti in privinta unor mici detalii din regulament. Deci:

6.1 Incalcarea regulilor de mai sus va duce la penalizari, dupa cum urmeaza: Avertisment - se anunta pe PM

Ridicarea nivelului de avertizare cu 10% - se anunta pe PM si in forumul special

Ridicarea nivelului de avertizare cu 10% - se anunta pe PM si in forumul special

Ban 7 zile: posibilitatea utilizatorului de a posta este suspendata pentru 7 zile

Ban permanent: posibilitatea utilizatorului de a posta este suspendata nelimitat

Nota: Acumularea a mai mult de trei sanctiuni (ridicarea nivelului de warn) in decurs de mai putin de 30 de zile duce automat la ban de 7 zile.

1. avertisment - e foarte clar

Apoi pana la ban ii ridic nivelul de 10% de doua ori, sau e o greseala de postare?

Propun ca odata cu avertismentul sa i se dea si 10% warn, pentru a-l trece in forumul special. In felul acesta vor sti toti moderatorii ca a primit avertisment. Dupa care urmeaza cele 2 warn-uri succesive si asa mai departe.

Azzido13.02.2008 08:14

bine, dati si warn.

forever_STEAUA13.02.2008 13:00

Ideea lui Axl tocmai asta era. Sã nu sãrim din prima cu warn-urile. Prima datã îi trimitem un mesaj privat în care îl invitãm sã citeascã Regulamentul și abia de la a doua abatere se va trece la sancțiuni. Mie așa mi se pare corect.

Plus cã toți ne-am dat acordul în legãturã cu noua formã a Regulamentului. Haideți sã nu îl schimbãm în fiecare lunã.

axl13.02.2008 14:16

Cred ca ar fi o solutie potrivita deschiderea unui topic de avertismente verbale la sectia "Moderare". Asa putem verifica daca user-ul in cauza a fost sau nu avertizat fara ca respectivul sa se simta lezat de afisarea avertismentului in public. Si moderatorii sa fie atenti sa stearga postarea respectiva dupa ce au trecut cele 30 de zile de gratie.

@Virgil, ideea ta nu-mi pare rea dar atunci transformam avertismentul in sanctiune si ar trebui, dupa cum spune Forever, modificat again si din nou regulamentul. Sau macar sectiunea respectiva.

forever_STEAUA13.02.2008 14:34
Cred ca ar fi o solutie potrivita deschiderea unui topic de avertismente verbale la sectia "Moderare". Asa putem verifica daca user-ul in cauza a fost sau nu avertizat fara ca respectivul sa se simta lezat de afisarea avertismentului in public. Si moderatorii sa fie atenti sa stearga postarea respectiva dupa ce au trecut cele 30 de zile de gratie.

De acord.

Incã o propunere: Tot aici în secțiunea noastrã sã deschidem un topic în care sã postãm toate mesajele (originale) pe care le modificãm. Am vãzut cã a revenit moda "intrãrii" peste utilizatori, ceea ce am convenit cã nu se va mai întâmpla, decât în cazuri extreme.

Aștept pãreri.

axl13.02.2008 14:45

In legatura cu propunerea postarii mesajelor originale: imi pare o munca in plus si inutila.

Mai degraba cred ca trebuie create niste reguli stricte de moderare pe care sa le respectam cu toti. Adica ce se modereaza (vulgaritati, limbaj mirc, etc.), cum se modereaza (fara lezarea onoarei nereperate a utilizatorului), s.a.m.d. In plus cred ca moderatorul trebuie sa pastreze o conduita politicoasa indiferent de mesajul moderat, adica fara editari de genul "ai grija ce scrii" sau "mai usor cu limbajul". Aceste lucruri ar trebui trimise pe privat, la fel ca si orice apreciere personala privitoare la postul sau user-ul respectiv.

forever_STEAUA13.02.2008 15:06

OK, poate cã e o muncã în plus, dar propunerea mea a venit dupã ce am citit postul lui novac. Acolo nu era vorba de nicio jignire sau mesaj vulgar. Nu ai cum sã interzici cuiva sã facã referire (fãrã sã jigneascã!) la adresa altul utilizator.

axl13.02.2008 15:11

Corect. Dar tot consider, daca nu drept munca in plus, macar inutila existenta acelui topic cu mesajele originale. Pentru ca la fel de bine aceste mesaje originale pot fi postate nu chiar atat de originale, cu mici modificari pe alocuri si anume in punctele esentiale. Ideal ar fi un print screen pentru fiecare post editat, dar, pe langa faptul ca mie nu-mi functioneaza aceasta comanda, ar insemna sa fim EXTRAORDINAR de scrupulosi, si nu suntem.

Raman la parerea ca trebuie create un set de reguli pentru moderatori, reguli pe care sa le respectam cu sfintenie iar daca n-o facem sa fim sanctionati.

In plus, stiu ca nu e treaba mea, dar tachinarile astea intre Forever si Virgil sunt foarte transparente si nu fac decat sa discrediteze forumul. Luati exemplu de la Axl si Soldatino, ignorati-va reciproc.

forever_STEAUA13.02.2008 15:25

Dragul meu :blush: ,

de mult l-am ignorat :rolleyes: . Ideea e cã eu nu (mai) vreau sã iau parte la toate poveștile referitoare la modificare de mesaje.

Azzido13.02.2008 22:44

Eu am mai spus ce cred eu despre editarea mesajelor, voi ca si moderatori trebuie sa fiti prezente cat mai discrete pe forumul asta si sa nu interveniti la cea mai mica prostie spusa de useri, de aceea am va rog SA NU MAI EDITATI MESAJELE utilizatorilor, cu exceptia cazurilor in care se aduc jigniri grave sau insulte, este enervant si foarte frustrant sa vezi zeci de mesaje editate de moderatori, nu mi se pare normal sa procedati asa, forumul asta isi pierde tot farmecul daca ne apucam sa cenzuram.

Pe stadion nu ai voie sa injuri, aici nu, atunci unde ?

Haideti sa nu ne ascundem !

Suntem un popor destul de vulgar si nu e cazul sa facem pe interesantii tocmai noi.

Incepand de acum insist sa se editeze posturile doar daca este cu adevarat nevoie, cei care nu vor sau nu pot sa se conformeze, ii rog sa paraseasca echipa de moderare din proprie initiativa.

Referitor la partea cu warn-ul, cred ca majoritatea are dreptate si ar fi o munca in plus si nu cred ca avem nevoie de asa ceva, deci o lasam balta.

Sper ca am fost destul de clar.

PS: detest discutiile de genul asta :dry:

calin_meduzu15.02.2008 12:31

Eu renunt...nu mai vreau sa moderez concursul de pronosticuri.

Azzido15.02.2008 14:29

ok, daca asta doresti, iti respectam decizia.

PS:acum doua zile au fost puse la posta premiile pentru castigatorul din Basarabia si pentru cel din Baia Mare.

calin_meduzu15.02.2008 20:44
ok, daca asta doresti, iti respectam decizia.

PS:acum doua zile au fost puse la posta premiile pentru castigatorul din Basarabia si pentru cel din Baia Mare.

Din moment ce pe nimeni nu intereseaza sectiunea aceea,in afara de mine,ma gandesc ca e si normal sa renunt.Stau mai prost cu istoria,dar daca Basarabia=Rep. Moldova(Chisinau),acolo unde trebuie sa ajunga premiul,atunci este in regula.Si daca si ajunge,atunci ma bucur si mai mult pentru ca prin insistentele mele am reusit sa ii ofer acelui baiat ceva ce nu poate sa isi achizitioneze din Chisinau,fapt ce il va face foarte fericit,asta in cazul in care il va primi.Si daca v-am plictisit prin faptul ca am insistat atat de mult,nu imi pare rau deloc,din contra,mi-am facut doar datoria de moderator,ceea ce multi de aici nu o fac asa cum ar trebui.Mersi ca au fost trimise premiile.

Dragoshel03.03.2008 12:03

Azzido, sau George sau oricare alt REDACTOR AL SITULUI FCSTEAUA.RO , VA ROG ca inainte de a pleca TOTI de acasa sa postati pe SITE o stire, cum ca voi comenta meciul,(daca se va mai intampla asta) ,aseara ati plecat toti si unu nu ati pus asta....

Multumesc Il Soldatino pentru ajutor ;)

Azzido03.03.2008 17:06

George, ai legatura :happy:

Dragoshel04.03.2008 19:29

George ia legatura aia odata :D

Azzido04.03.2008 19:47

nu prea frecventeaza aria asta, contacteaza-l personal ca altfel o sa astepti mult si bine

«1345»