nici eu nu-l votez( pt ca :este lipsit de bun-simt,nu stie sa vorbeasca romaneste si pt ca Romania nu este o turma.......dar,in sondaje sta bine!!!.....saraca tara romaneasca),dar cineva care spune ca nu-l voteaza datorita faptului ca face ce vrea la Steaua,nu are dreptate......e simplu,aici face ce vrea si cum vrea,e proprietatea lui(trebuie sa inteleaga toata lumea Steaua ii apartine),noi suntem poporul( o parte care are o optiune clara,tine cu Steaua),acea masa manevrabila,acea majoritate care in orice societate este condusa si manevrata in directia dorita de minoritatea care conduce,si care rabufneste foarte rar si pt scurt timp,si fara efect pozitiv asupra cetateanului.........acum 25 de ani cind am inceput sa vad pe stadion si sa inteleg fotbalul,cind eram fan nebun Steaua ,in perioada comunista,noi nu vorbeam de conducere ,era tabu,noi nu o puteam schimba ,noi nu votam decit un NU hotarit impotriva la un ceva sau un DA,atunci fotbalul era o bucurie ,o descatusare,o manifestare.....pe stadion lumea cinta,injura incet si nu la unison,incuraja fotbalistul si echipa( celebra uite acus va da doua [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],mai inaintre era vb de tataru ,de Marcel Raducanu,de Iordanescu),cine se crede tare ca este in galerie si arunca cu scaune,injura si maninca bataie de la jandarmerie,si isi spune cu mindrie ca este ultras,cred ca e nebun.....eu vad altfel fenomenul ultras,coregrafie si cintece,si mindria de a face un stadion sa cinte si sa scandeze dupa tine(dar,ce folos daca ai stadionul suspendat jumatate din campionat)......Jiji,a cistigat razboiul cu voi inainte de a incepe'"Asa nu se mai poate! O sa fac eu ordine pe stadion! In primul rând, tin sa-i anunt pe cei care mi-au transmis ca nu o sa ma voteze ca nu am nevoie de voturile lor. Nu vreau sa ma voteze niste huligani! Aia nu sunt suporteri! Ce înseamna sa vii la meci sa rupi scaune? Ce înseamna sa vii la meci cu lanturi?", a spus Becali suparat''.....si mai si-a pus in urna 1-2%,e el cioban dar stie sa se dezica de un rau pe care il faceti voi..............sa nu ma injure nici un ultras si eu am fost in galerie,in copilarie,dar daca rupeam banca de pe stadion de suparare,cred ca ma clona militia si facea doua legume,si eu m-am batut fiind mindru ca sunt stelist........dar sincer pe voi nu va inteleg,luptati pt echipa si dreptate,bateti-va,dar nu in stadion,la mall,in statia de autobuz,la metrou si nu uitati orice organ de represiune din lume ii bate bine pe cei neorganizati,uitati-va la fenomenul ultras din italia,care este cel mai tare,ei se bat afara si nu-si suspenda terenul......hai ca am dat-o in alea ,alea,dar ma enerveaza tare cind vad ca ciobanul isi cistiga admiratori,datorita prostiei si ajung sa-l vad presedinte pe unu cum nu a mai existat in cartea de istorie steagcruce2