FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nimeni nu te voteaza !

«156789»
zipper20.04.2007 07:07

Nici eu nu-l votez pe Gigi dar cred cu tarie ca nici voi nu sunteti departe de nebunia lui! Pai cum sa afirmi ca Gigi ne-a distrus Steaua cand:

-pana acum 3 luni toti eram de parere ca Steaua a ajuns unde noi nici nu visam acum 4-5 ani!

-echipa noastra aproape ca nu a jucat pe Ghencea sezonul asta(asta din cauza cui oare?)

-s-au produs modificari radicale asupra bazei de pregatire atat pentru echipa mare cat si pentru pepiniera.

.....................

Nu vreau sa fac un bilant precum Gigi, dar consider ca SUPORTERII CARE ATACA Steaua (asta insemnand antrenor, jucatori, conducere, stadion) NU SUNT DEMNI DE ACEASTA ECHIPA!!! NU POT FI NUMITI SUPORTERI Steaua CEI CARE:

-cu prima ocazie in care echipa merge prost voi contestati, inflamati spiritele, criticati si prea putin sustineti;

-uita prea repede meritele unei echipe;

-isi distrug propriul stadion;

-isi lasa echipa la greu prin acte de o violenta idioata care aduc de la sine suspendari.

....etc etc etc

cristinelly20.04.2007 07:14

------------

mama doamne cata prostie pe fata pamantului...

- a dat bani la Steaua in loc de campanii electorale...

- si-a scos bani din staeaua poate mai mult decat a bagat,ca nu e afacerist prost sa piarda...

- a si facut niste lucruri(stadion de CL,tabela,etc) tot din megalomania lui ( e al doilea Ceausescu):P

- a tinut de jucatorii buni pentru ca s-a lacomit in paranoia lui( credea ca orice jucator care marca o perioada sau juca putin mai bine valoreaza zeci de milioane,vezi cazul Cristea,Banel,Dica,chiar si Radoi)

Tu numai fa o balanta punand numai lucrurile bune fara sa le vezi pe cele rele, asa ca per total a facut mai putine lucruri bune decat rau (ca imagine si adversitatea tuturor,interese ascunse,nepriceperea la fotbal,nedezvoltarea unui plan serios pe termen lung,etc)

[/quot

Poate ca ai dreptate, dar nu conteaza DE CE a facut toate aceste lucruri. Conteaza ca le-a facut. Si nu o sa faca Borcea sau Copos ce a facut Becali la Steaua NICIODATA!!! Iti garantez. Javrele alea habar n-au unde o sa joace in CL , in loc sa joace la ei in groapa o sa joace prin vecini vai de ei!! Fi multumit de ce a facut Becali la Steaua. Nu conteaza DE CE a facut toate lucrurile bune!! Pa La revedere!!!! Pic de RECUNOSTINTA nu ai pt Becali!!!

zipper20.04.2007 07:18

Si de ce n-a facut asta Paunescu?????

k-steaua20.04.2007 07:24

PS : In semn de protest fatza de inscaunarea pe viatza a lu` Oli de la Poli propun sa nu se mai prezinte vreunul la ultimele meciuri ramase de disputat in Ghencea ! Sa vedem daca le place asa. Decat sa injurati tot meciul, sau sa aruncati cu obiecte, etc mai bine sa nu se prezinte niciunul. Asa cum ei ne trateaza cu dispretz si indiferentza ( ca de, castigi sau pierzi, leafa merge ), asa sa le raspundem si noi !

Stai putin ca nu am prins ideea.Tu mai speri ca se va juca vreun meci cu spectatori in Ghencea in acest sezon? Asta inseamna ca esti foarte visator. De ce am crunta senzatie ca am dat o poala de bani pe abonament la T 1 si nu am vazut prea multe meciuri de pe locul meu? Bineinteles ca se vor gasi unii sa-mi spuna sa-mi iau abonament in peluza ca e mai ieftin,insa le raspund - nu , multumesc, am mai stat acolo acu' ceva timp si am vazut cu ce se mananca .Cred ca sunt unii, nu cred, sunt convins, care nu au nici o treaba cu incurajatul echipei. Pacat de ceilalti care sufera pentru echipa si iau batai nevinovate de la jandarmi, insa au si ei partea lor de vina ca se lasa asociati cu aceste MIZERII ce se ascund sub titulatura de suporter al Stelei. In primul rand, ei ar trebui sa ia masuri si asta nu e "sifoneala" daca il iei de mana pe cel ce face acte de huliganism si-l dai pe mana alora in albastru. In caz ca il acoperi,ca e Stelist,faci o mare greseala, el o comite zi de zi ,meci de meci, si nu va fi niciodata identificat iar tu, Stelistule adevarat, vei da un sut intr-o piatra sau vei injura odata la nervi iar jandarmii nu vor mai face diferenta si te vor trata la modul general, vei lua amenzi si bastoane pe spate. Si asta de ce? Pentru ca ai tacut, l-ai lasat pe ala sa fie ZMEU 5 minute. Niciodata nu se va rezolva o problema cu violenta,oricat ar fi ea de mica(problema).Un protest prelungit, repetat, si fara violenta este mult mai indicat si da roade,chiar daca trebuie sa astepti putin mai mult.La faze de -astea te-ar fi ajutat si presa dar daca tu ii rupi dintii si o ameninti nu rezolvi nimic.

Accept toate criticile( veti vedea ca sunt injuraturi) din partea celor ce sunt ultrasi de conjuctura si nu au mai mult de 20 ani.

Cat despre Becali George, nu stiu cati din cei cu capul pe umeri l-ar fi votat chiar daca ar fi fost de partea noastra, a suporterilor. Pai mai oameni buni, omu' n-are nici o treaba cu politica. El face numai ce aude la ala si ala. Ca sa fii presedinte tre' sa stii si tu sa vorbesti, sa asculti omu' sa fii respectat pt ce esti si ce poti, nu pt cati bani ai sau cati dai. E drept, a ajutat lume, insa sunt convins ca daca nu erau camerele de televiziune si ziarele nu dadea el asa ca jupanu' .Circ , fratilor , asta a facut. Ce ma mira e insa faptul ca ar fi fost persoane in galerie care l-ar fi votat doar ca e finantatorul Stelei. Pai ce are sula cu prefectura? O fi ROMANIAAAAA- STEAUAAAA dar haideti sa pastram limitele intre politica si sport intre viata de zi cu zi si hobby.

PS Pacat de ce i se intampla lui Base. fular-campionii steaua_ro steagsahmic steagsahmic steaua_ro

zipper20.04.2007 07:33

Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni. pentru mine cele mai mari probleme suntem noi, suporterii. De ce nu-i cer astia demisia lui Wanger v-ati intrebat si voi? Ca de la finala de anul trecut, arsenal nu mai joaca nimic.

Vad ca toti scrieti materiale care mai de care mai vehemente la adresa lui Oli, MM sau Gigi. DE CE NU SCRIE NIMENI NIMIC DESPRE SUPORTERI? Ca pana la urma din cauza noastra am fost suspendati.

Eu as fi fost primul care i-as fi cerut demisia lui Oli, daca:

-nu realiza performantele pe care le-a reusit(comparativ cu altii care nu au reusit, desi poate le era mai usor);

-avea tot lotul valid (nici cel mai pesimist suporter nu putea sa-si imagineze cum o sa cada pe capete cei mai buni jucatori pe care ii avem)

-vedeam ca nici jucatorii nu-l prea inghit (dar se pare ca "e cel mai bun antrenor cu care a lucrat Mirel")

si mai sunt si altele dar mi-e un pic cam lene sa ma tot contrazic cu niste suporteri care arunca mereu cu torte si scaune in teren doar ca sa para ei mai "sufletisti" decat altii...

Si hai sa va mai zic ceva: se pare ca daca Oli pleaca la vara, Radoi si Dica vor parasi si ei echipa! Daca asta vreti, asta cereti! Eu NU VA SUSTIN!

Azazello20.04.2007 07:34
Nici eu nu-l votez pe Gigi dar cred cu tarie ca nici voi nu sunteti departe de nebunia lui! Pai cum sa afirmi ca Gigi ne-a distrus Steaua cand:

-pana acum 3 luni toti eram de parere ca Steaua a ajuns unde noi nici nu visam acum 4-5 ani!

-echipa noastra aproape ca nu a jucat pe Ghencea sezonul asta(asta din cauza cui oare?)

-s-au produs modificari radicale asupra bazei de pregatire atat pentru echipa mare cat si pentru pepiniera.

.....................

Nu vreau sa fac un bilant precum Gigi, dar consider ca SUPORTERII CARE ATACA Steaua (asta insemnand antrenor, jucatori, conducere, stadion) NU SUNT DEMNI DE ACEASTA ECHIPA!!! NU POT FI NUMITI SUPORTERI Steaua CEI CARE:

-cu prima ocazie in care echipa merge prost voi contestati, inflamati spiritele, criticati si prea putin sustineti;

-uita prea repede meritele unei echipe;

-isi distrug propriul stadion;

-isi lasa echipa la greu prin acte de o violenta idioata care aduc de la sine suspendari.

....etc etc etc

Foarte adevarat !

iulyaa20.04.2007 08:23
fular-campionii poate s-a purtat ca un cioban cu noi,suporterii...dar pentru Steaua a facut ceva...si trebue sa recunoastem!!!! ne-a facut stadion de Champions League,si a si incurajat echipa uneori...dar acum,ca Steaua trece printr-o perioada grea...trebuie sa fim alaturi de echipa!!!si sa-l lasam pe bacali in pace...Oricum,nici noi,suporterii nu am fost sfinti...ar trebui sa ne civilizam,deoarece din cauza unor baieti care merg pe stadion numai sa injure si sa distruga,alti suporteri,care chiar iubesc Steaua nu au ocazia sa vada echipa..acum nu putem decat sa incurajam echipa si sa speram ca o sa-si revina steagcruce2
forever_STEAUA20.04.2007 08:32

Asta cu stadion de CL e tare... Fratilor nu Jiji a construit stadionul... Gazonul era obligat sa il schimbe ...

alex21m320.04.2007 08:35

"ce-ai facut milioanelor de suporteri?" eu cred ca cei care zic asta n-au minte sau sunt niste copii. sa fim seriosi, Becali e un taran fara cap, dar cu bani, insa daca voi "suporterii" criticati un moment prost, foarte prost al echipei inseamna ca n-aveti cap. daca nu era Becali ce prost credeti ca mai baga atatia bani in echipa.

nici-o echipa din lume nu a avut succes an de an. trebuie sa intelegeti ca vin perioade proaste. pentru ca nici tu sau voi nu sunteti in cea mai buna forma tot timpul. si mai ales dupa asemenea rezltate ca sezonul trecut criticile sunt absurde.

fan Steaua, anti-galerie. din cauza voastra nu pot sa merg la meciuri. sa va rupa jandarmii ca sunteti niste oi fara cap. daca vreti huliganism luati exemplul englezilor: smirna pe stadion si omorati-va pe sub poduri, pe strazi pusti, dar nu va mai dati in spectacol ca o faceti prost, total fara cap.

inches20.04.2007 08:36

Nu trebuie votat pentru el in primu rind ca nu se amesteca fotbalu cu politica, si in plus ca a demonstrat Becali la Steaua ca este un mincinot, minte cum poate, si ca vorbeste mult prea mult, realiseaza prea putine. Adica tot ce e mai rau la un om politic ...

alex21m320.04.2007 08:45

"ce-ai facut milioanelor de suporteri?" eu cred ca cei care zic asta n-au minte sau sunt niste copii. sa fim seriosi, Becali e un taran fara cap, dar cu bani, insa daca voi "suporterii" criticati un moment prost, foarte prost al echipei inseamna ca n-aveti cap. daca nu era Becali ce prost credeti ca mai baga atatia bani in echipa.

nici-o echipa din lume nu a avut succes an de an. trebuie sa intelegeti ca vin perioade proaste. pentru ca nici tu sau voi nu sunteti in cea mai buna forma tot timpul. si mai ales dupa asemenea rezltate ca sezonul trecut criticile sunt absurde.

fan Steaua, anti-galerie. din cauza voastra nu pot sa merg la meciuri. sa va rupa jandarmii ca sunteti niste oi fara cap. daca vreti huliganism luati exemplul englezilor: smirna pe stadion si omorati-va pe sub poduri, pe strazi pusti, dar nu va mai dati in spectacol ca o faceti prost, total fara cap.

bobochyka1720.04.2007 09:33
Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni. pentru mine cele mai mari probleme suntem noi, suporterii. De ce nu-i cer astia demisia lui Wanger v-ati intrebat si voi? Ca de la finala de anul trecut, arsenal nu mai joaca nimic.

Vad ca toti scrieti materiale care mai de care mai vehemente la adresa lui Oli, MM sau Gigi. DE CE NU SCRIE NIMENI NIMIC DESPRE SUPORTERI? Ca pana la urma din cauza noastra am fost suspendati.

Eu as fi fost primul care i-as fi cerut demisia lui Oli, daca:

-nu realiza performantele pe care le-a reusit(comparativ cu altii care nu au reusit, desi poate le era mai usor);

-avea tot lotul valid (nici cel mai pesimist suporter nu putea sa-si imagineze cum o sa cada pe capete cei mai buni jucatori pe care ii avem)

-vedeam ca nici jucatorii nu-l prea inghit (dar se pare ca "e cel mai bun antrenor cu care a lucrat Mirel")

si mai sunt si altele dar mi-e un pic cam lene sa ma tot contrazic cu niste suporteri care arunca mereu cu torte si scaune in teren doar ca sa para ei mai "sufletisti" decat altii...

Si hai sa va mai zic ceva: se pare ca daca Oli pleaca la vara, Radoi si Dica vor parasi si ei echipa! Daca asta vreti, asta cereti! Eu NU VA SUSTIN!

Si eu sunt de aceeasi parere. Toti spun ca e de vina Oli, MM, jucatorii etc., ok, dar nimeni nu spune ca si suporterii sunt de vina. Din cauza suporterilor echipa a jucat pe toate coclaurile pe la Oradea si alte terenuri execrabile si tot din cauza lor acum se joaca cu portile inchise si nu e prea usor, deci toti avem cate o parte de vina: antrenor, manager, conducator, jucatori si nu in ultimul rand suporteri.

manu7120.04.2007 09:36

nici eu nu-l votez( pt ca :este lipsit de bun-simt,nu stie sa vorbeasca romaneste si pt ca Romania nu este o turma.......dar,in sondaje sta bine!!!.....saraca tara romaneasca),dar cineva care spune ca nu-l voteaza datorita faptului ca face ce vrea la Steaua,nu are dreptate......e simplu,aici face ce vrea si cum vrea,e proprietatea lui(trebuie sa inteleaga toata lumea Steaua ii apartine),noi suntem poporul( o parte care are o optiune clara,tine cu Steaua),acea masa manevrabila,acea majoritate care in orice societate este condusa si manevrata in directia dorita de minoritatea care conduce,si care rabufneste foarte rar si pt scurt timp,si fara efect pozitiv asupra cetateanului.........acum 25 de ani cind am inceput sa vad pe stadion si sa inteleg fotbalul,cind eram fan nebun Steaua ,in perioada comunista,noi nu vorbeam de conducere ,era tabu,noi nu o puteam schimba ,noi nu votam decit un NU hotarit impotriva la un ceva sau un DA,atunci fotbalul era o bucurie ,o descatusare,o manifestare.....pe stadion lumea cinta,injura incet si nu la unison,incuraja fotbalistul si echipa( celebra uite acus va da doua [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color],mai inaintre era vb de tataru ,de Marcel Raducanu,de Iordanescu),cine se crede tare ca este in galerie si arunca cu scaune,injura si maninca bataie de la jandarmerie,si isi spune cu mindrie ca este ultras,cred ca e nebun.....eu vad altfel fenomenul ultras,coregrafie si cintece,si mindria de a face un stadion sa cinte si sa scandeze dupa tine(dar,ce folos daca ai stadionul suspendat jumatate din campionat)......Jiji,a cistigat razboiul cu voi inainte de a incepe'"Asa nu se mai poate! O sa fac eu ordine pe stadion! In primul rând, tin sa-i anunt pe cei care mi-au transmis ca nu o sa ma voteze ca nu am nevoie de voturile lor. Nu vreau sa ma voteze niste huligani! Aia nu sunt suporteri! Ce înseamna sa vii la meci sa rupi scaune? Ce înseamna sa vii la meci cu lanturi?", a spus Becali suparat''.....si mai si-a pus in urna 1-2%,e el cioban dar stie sa se dezica de un rau pe care il faceti voi..............sa nu ma injure nici un ultras si eu am fost in galerie,in copilarie,dar daca rupeam banca de pe stadion de suparare,cred ca ma clona militia si facea doua legume,si eu m-am batut fiind mindru ca sunt stelist........dar sincer pe voi nu va inteleg,luptati pt echipa si dreptate,bateti-va,dar nu in stadion,la mall,in statia de autobuz,la metrou si nu uitati orice organ de represiune din lume ii bate bine pe cei neorganizati,uitati-va la fenomenul ultras din italia,care este cel mai tare,ei se bat afara si nu-si suspenda terenul......hai ca am dat-o in alea ,alea,dar ma enerveaza tare cind vad ca ciobanul isi cistiga admiratori,datorita prostiei si ajung sa-l vad presedinte pe unu cum nu a mai existat in cartea de istorie steagcruce2 fularsteaua2

forever_STEAUA20.04.2007 09:41
Si eu sunt de aceeasi parere. Toti spun ca e de vina Oli, MM, jucatorii etc., ok, dar nimeni nu spune ca si suporterii sunt de vina. Din cauza suporterilor echipa a jucat pe toate coclaurile pe la Oradea si alte terenuri execrabile si tot din cauza lor acum se joaca cu portile inchise si nu e prea usor, deci toti avem cate o parte de vina: antrenor, manager, conducator, jucatori si nu in ultimul rand suporteri.

Din cauza suporterilor in meciul de Cupa Steaua nu a avut nici macar o ocazie mica de gol? Din cauza suporterilor echipa nu mai castiga in deplasare de anul trecut? (Exceptia e meciul cu raped, dar acolo a dat-o rau in bara Coman al lor)

bobochyka1720.04.2007 09:59

Si am uitat sa spun ca NU IL VOTEZ PE Becali, SI TIND SA CRED CA ROMANII NU SUNT CHIAR ASA DE PROSTI SI CA MAJORITATEA NU O VOR FACE.

FORZZA Steaua!

fortza20.04.2007 10:30

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

Subscriu articolului tau yoyoyoi

Ne asteapta vremuri de suferinta, anul urmator nu jucam in nici o cupa, campionatul viitor ne vom lupta pt titlu(cu atitudinea de acum n-avem nicio sansa), Cupa Romaniei "nu prezinta interes"!...jale mare pt suporteri.

Niciodata nu vom avem o conducere profesionista...sau sa avem un lot numeros cat pentru 2 echipe...

Am mai spus-o: echipa nu mai este a suporterilor de cand a venit Jiji, Ne putem lua ADIO de la echipa si de la faptul ca ne va mai baga cineva in seama din conducerea Stelei ( doar poate sa ne mai traga vrun pumn in fatza cum a facut MM )

Daca vreo echipa doreste sa intre in ISTORIE, sa bata vreun record, ceva...sa joace cu Steaua...fac scor record cu noi, ne bat dupa 20 de ani, ne calca in picioare...ce n-au visat ei vreodata pot face acum!!!

Pestele de la cap se-mpute! N-avem finantator, n-avem manager, n-avem antrenor, n-avem psiholog, n-avem preparator fizic...NIMIC

In loc sa luam exemplul marilor echipe ale Europei, sa avem profesionisti in club...un manager cu carte, un scouter profesionist...o echipa a II a la care sa joace tineri ca ar putea face saltul la echipa mare...s.a.m.d.

Cum este posibil sa avem o echipa intreaga de accidentati, sa jucam fara niciun orizont...nu tu pase, nu tu centrari, driblinguri, ballcontrol...!??!!

Prin urmare sa plece toti...ne-au furat si dramul de mandrie ca suntem stelisti...ne-au calcat in picioare!!!

Nu s-a pus NICIODATA problema votului...

HUOOO !!!

Nu mai posta atasamente decat daca e neaparat nevoie

Moderatorii

johngotti20.04.2007 11:50

Il respect foarte mult pe Gigi pentru ce a facut la Steaua pana acum cateva luni. De atunci incoace mi-a tot dat motive sa-l critic.

Dar daca mai aveti putina consttinta in voi si daca ignoranta nu v-a acaparat in intregime, va rog: NU-L VOTATI

Asta ar fii cea mai mare lovitura pe care ar putea-o primi vreodata. Sub 5%. Cred ca asta l-ar face sa-si dea seama ca a dat degeaba atataia bani la toti idiotii carora si cretinii si se va reintoarce la echipa si va continua sa faca ce a facut pana la inceperea acestui sezon.

Cineva zicea mai sus ca singura solutie sa scapam de el este sa-l votam ca sa iasa presedinte si sa lase Steaua. Cui s-a lase ? Va spun eu la vreun nepot de-al lui care o sa-si piarda si el mintile in cel mai scurt timp. Pai de doi trimisi ai lui Dumnezeu avem noi nevoie la club?

Haideti sa nu-l voteze nimeni sa-i tragem un dus rece si sa-i spalam dorintele de preamarire. Si dupa asta sa faca ce-o vrea. Sa continue la echipa, pe care sunt conviins ca o va trata cu toata atentia ca doar va fii singurul lucru care i-a mai ramas sau sa o vanda altcuiva

Ce zici Ilie Nastase? Nu gasesti tu nici un investitor dintre toti prietenii si cunoscutii tai pe langa care Becali pare un cersetor langa un kg de aur

Mita_Steaua2320.04.2007 11:59

e cea mai mare greseala pe care a facut-o Becali !!! Oli Steaua NU E Poli !!! Oli NU TE VREM LA Steaua CA TU NU AI DAT NIMIK Stelei CI Steaua TE-A RIDICAT !!!

fastboca20.04.2007 12:21

Bravo faceti bine ca nu-l votati, si ca sa moara el de ciuda sa votam toti cu Vadim(cica e un adevarat stelist)

Anna Marya20.04.2007 12:46

imi place mult articolul pentru ca tot ce ai spus este adevarat..echipa este a noastra a suporterilor adevarati nu a lui Gigi Becali pentru ca din cauza lui a ajuns Steaua asa cum e acum pe locul 4 lund bataie aproape de la toate echipele...Jiji le-a umplut buzunarele cu bani si probabil jucatorii au crezut ca sunt cei mai buni si nu mai e nevoie sa mai joace fotbal...au demonstrat anul acesta ca nu sunt cei mai buni din pacate dar e ce-a mai iubita ar trebuie macar aceste 8 meciuri care au mai ramas sa le castige ca pana acum au pierdut tot ar trebui sa mai spele putin rusinea capatata anul acesta si macar sa mai prindem si locul trei sa mergem in UEFA...

Forza Steaua

axl2320.04.2007 13:05
sa votam toti cu Vadim(cica e un adevarat stelist)

da, vadim e singura solutie.

NOT!

zipper20.04.2007 13:20

Hai ca vad ca unii o dati in politica mai mult ca Gigi! Auzi sa-l votez pe Vadim...pai ala calca in picioare toate valorile adevarte pe care le mai avem in tara(Plesu, Patapievici, Liiceanu). Decat sa vorbiti asa aiurea mai bine strangeti-va intr-un parc la o punga de seminte si faceti frate politica acolo!!!

axl2320.04.2007 13:35

tu cu mine te certi?

mecarm20.04.2007 13:54

steagsahmic NU TE VOTEZ !!!!!BLESTEMATI SA FIE ACEIA CARE-L VOTEAZA !!!!

bob`23`sud20.04.2007 14:02

ba sunteti majoritatea niste bolnavi de la cel care a scris acest articol pana la cei care ii sustine argumentele.in fine nu o sa mai intru pe siteul asta de 2 bani ku niste amatori si ipocriti niciodata ,voi spuneti ca Becali isi face reclama si publicitate ku Steaua, dar voi ce ati facut acum cand ati scris acest articol.pai YOYOYO.. ARTICOLU ASTA PUTEAI SA L SCRII SI cand SARBATOREAM TITLU 22 , 23, SI cand ERAM IN SEMI FINALA SI cand NE AM KALIFIKAT IN CLDAR ATUNCI ERAI MADRU ERAI FERICIT TE MANDREAI KU Steaua nu mai acuzai pe nimeni, esti un mare nesimtit pentru ca si u iti faci reclama pe spatele lui Becali ku acest articol si u il invinuiesti pe el de acelas lucru dar el macar a dat ceva Stelei ,u ce ai dat?

«156789»