FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nimeni nu te voteaza !

«16789»
SebaSS20.04.2007 14:37
ba sunteti majoritatea niste bolnavi de la cel care a scris acest articol pana la cei care ii sustine argumentele.in fine nu o sa mai intru pe siteul asta de 2 bani ku niste amatori si ipocriti niciodata ,voi spuneti k Becali isi face reclama si publicitate ku Steaua, dar voi ce ati facut acum cand ati scris acest articol.pai YOYOYO.. ARTICOLU ASTA PUTEAI SA L SCRII SI cand SARBATOREAM TITLU 22 , 23, SI cand ERAM IN SEMI FINALA SI cand NE AM KALIFIKAT IN CLDAR ATUNCI ERAI MADRU ERAI FERICIT TE MANDREAI KU Steaua nu mai acuzai pe nimeni, esti un mare nesimtit pentru k si u iti faci reclama pe spatele lui Becali ku acest articol si u il invinuiesti pe el de acelas lucru dar el macar a dat ceva Stelei ,u ce ai dat?

Oarecum ai dreptate. A facut si BINE si rau. Trebuie sa fim OAMENI, BARBATI si sa avem capacitate sa privim in asamblu tot, ca de aia nea dat Domnul minte. Atata timp cat o sa facem mascareli pe stadioane si tot felul de "huliganitati" crezand ca asa il facem pe Becali sa sufere, dam dovada de tampenie si substanta cenusie ff redusa. Nu facem decat sa lovim Steaua, atat!! Numai atat!!! daca credeti ca lumea nu o sa-l mai voteze asa doar ca ne batem noi gura pe net...

Ca pe STADION poti sa zici ce mai mare GENIALITATE si ADEVAR, daca apoi rupi scaune si te bati cu jandarmii nu se uita nici dracu la tine, nici diavolul si nici satana!

Nu facem altceva decat sa ne comportam mai ciobanesc ca Becali, el iesind peste noi ca imagine, ba chiar mai nou am impresia ca iese chiar nepatat dupa orice nereusita :(. Trebuie sa ne dea de gandit, trebuie acum sa fim uniti, toti cei se declara Stelisti adevarati, fie ca stau la PN PS sau tribune...sa reusim prin comportamentul nostru sa-i facem pe jucatori sa crape de rusine, ca nu ne merita. De aia jucatorii nici nu se mai obosesc sa ne salute dupa meciuri, probabil zicand...lasa ca nici suporterii astia nu sunt mai breji, ca din cauza lor jucam numai prin deplasari.

FORZA Steaua....PT Steaua NE DAM VIATA steaua_ro

bad_joke20.04.2007 14:47

Si eu felicit autorul articolului este probabil cel mai bun articol pe 2007, si o spun desi nu sa terminat anul acesta,dar nu stiu dak se va mai ridica vreun articol la nivelul acesta,mie personal mia placut a fost spus din suflet si din inima de stelist,a folosit atatea vorbe si sinonime pt al caracteriza pe acest cioban retardat incat eu sincer l-am citit cu sufletul la gura de la prima litera pana la ultima,a fost intradevar vocea majoritati steliste,a spus despre toate frustrarile acumulate dealungul'' domniei Becali'' cum s-au simtit atatia suportei stelisti ,cand Becali un om care nu e cu nimik mai bun decat nici-un suporter al Stelei,inafara de bani lui foarte multi,acei bani facuti din infractiuni,e foarte greu de dovedit asta,dar cum dreaq se intampla ca Romania o tara atat de saraca are atatia miliardari in euro si alti mor de foame,pana la urma Romania nu e SUA,ca sa zici da ma uite a facut bani cinstiti dar cand vezi ca acuma 5 ani avea sa zicem 150 milioane de dolari si acuma in 2,3 ai a facut o avere de cel putin 1 miliard,haideti mai oameni buni,nu e posibil el s afaca o avere atat de fabuloasa cand ma uit la emisiuni americane spun despre vedete internationale ca Mel Gibson zice ca are o avere de 500 mil de dolari,ai ala a facut film toata viatza,a muncit o viatza l-am vazut cu toti in filme si asta face imediat bani de t doare capu ata de super tara e Romania , asa de valoros e pamantul nostru si al lor nu e,atat de destept e Becali si alti nu sunt de acolo de muncesc o viatz s afaca 100 mil de dolai ?oare ei nu au auzit de afacerea cu pamanturile ,cu imobiliare,chiar atat de prosti s afie ei?io nu cred,decat ca e prea mare coruptia la noi si o mana se spala pe cealalta

Dar sa revenim la super articolul asta,din partea mea autorul are toate felicitarile,si dak o sa-l vad la TV pe Becali o sa-l trimit prin mail la emisiunea respectiva sa-i mai piara chefu de grandomanie si blasfemie,el se bucura ca il plac toti din strainatate,si oare ce oameni sunt acolo,niste oameni fara carte in general niste manelisti care se cred mai romani decat cei din tara pt ca dupa ei au riscat si au plecat la mai bine,sa ajute tara dupa cum spun eu,dupa parerea mea mai curajos esti dak ramai in tara si incerci sa faci ceva pt tara ta,o aajuti sa creasca acuma,cand are atat nevoie de cetateni ei,sa plece acei oameni care au facut studii aprofundate,intelectuali adevarati,pt ca ei intradevar merita,este jalnik s aai un salariu mik cand u ai muncit o viatza intreaga studiind si scotand carti dupa carti si ai un salariu asemanator cu femeia de serviciu,aia da pot pleca nu aceia care vezi doamne au cateva clase mai mult ca trenu si vezi doamne nu sunt platiti bine caei au experientza in culesu capsunilor.

Dar sa revin la articol mie personal mia placut pt ca a fost ,repet,o reactie la sfidarea lui Becali,fatza de suporteri Stelei,el in loc sa-l demita ne-a sfidat si mai tare,ne-a jignit,ne-a umilit aducand din nou pe banca Stelei omul care trebuia clar sa plece,nu numai ca nu la certat si sa-i stranga mana si sa zica fiecare pe drumu lui,antrenori vin si pleaca doar Oli a spus ''si dak ma da afara ce?am ce manca!'',dar el nu si nu,cik a avut o luminare de al D-zeu,doamne cat de penibil s afi si de retardat,sau poate ca nu,poate ca el are o strategie de compensare la faptu ca Oli are de primit bani,deci cand toti asteptau o demisie,nu numai ca nu vine,semneaza un alt contract,pai ce vrea ciobanu asta mah s afaca cu Steaua,sa ajunga sa-l omoare lumea pe strada,acuam se lauda ac opreste huliganismul el pe stadioane,ca face sistem cu cartela,de unde atata vitejie el e un zgarcit si jumatate,in incheiere spun decat ca nici in cele mai erotice vise ale lui NU VOI VOTA Becali,NU VOI VOTA MAFIA!!! RESPECT PT AUTORUL ARTICOLULUI!!

Zoli20.04.2007 15:06

Ca om politic, acest personaj (Becali) este o eroare si o gluma proasta. Nu trebuie luat in seama pentru ca este ca si un om cu probleme psihice. Numai ca la el tine de educatie, de civilizatie. Becali pare un om rupt din preistorie in care se folosea pata pentru procurarea hranei. Asa ca, stelisti, nu va faceti probleme cu omul politic Becali. Cat despre investitorul de la Steaua, Becali, aici e o mare problema. Pare un om nebun, cu o privire sticloasa, dar care si momente de luciditate.

Prost: Sustine prostul gust la Steaua, nepotismul, isi impune punctul de vedere, bun sau rau, prin forta

Bun: Banii investiti etc. la acest capitl ar mai fi o chestie, pentru care il apreciez (sunt sigur ca nu a fost ideea lui). Faptul ca va investi intr/un nou sistem de securitate. Este o ideea excelenta pentru ca anumiti golani trebuie sa dispara din tribune. Imi pare rau ca trebuie sa/i jignesc pe anumiti suporteri, dar cei care se comporta violent pe stadion nu au ce sa caute pe stadion. Din cauza lor nu mai putem sa vedem meciurile pe Ghencea din cauza ca ne suspenda terenul. Asa ca sin total de acord cu camere de luat vedere, cat mai multe, si intrarea pe stadion cu cartela insotita de buletin.

makaan20.04.2007 15:11

Mi-e sila de voi sustinatori ai acestui maniac (azzazzelo,bogdanbabes,si alti prizonieri ai unei popularitati bolnavicioase)...Problema votului pro-Becali nu mi-am pus-o niciodata oricum...si nici un stelist sanatos la cap nu cred ca va vota asa un nimeni cu functie... de-am putea sa ne unim sa luptam cumva pentru clubul nostru...

devotee20.04.2007 15:13

Un articol exceptional. Felicitari autorului.

steagcruce2

Yoyoyoi20.04.2007 15:24
ba sunteti majoritatea niste bolnavi de la cel care a scris acest articol pana la cei care ii sustine argumentele.in fine nu o sa mai intru pe siteul asta de 2 bani ku niste amatori si ipocriti niciodata ,voi spuneti k Becali isi face reclama si publicitate ku Steaua, dar voi ce ati facut acum cand ati scris acest articol.pai YOYOYO.. ARTICOLU ASTA PUTEAI SA L SCRII SI cand SARBATOREAM TITLU 22 , 23, SI cand ERAM IN SEMI FINALA SI cand NE AM KALIFIKAT IN CLDAR ATUNCI ERAI MADRU ERAI FERICIT TE MANDREAI KU Steaua nu mai acuzai pe nimeni, esti un mare nesimtit pentru k si u iti faci reclama pe spatele lui Becali ku acest articol si u il invinuiesti pe el de acelas lucru dar el macar a dat ceva Stelei ,u ce ai dat?

De unde si pana unde ai ajuns la concluzia acestui diagnostic? Ce te face sa crezi ca 100 de oameni sunt bolnavi si doar tu esti sanatos?

Eu mi-am facut reclama? Tu stii ce inseamna reclama? Stii ce inseamna sa-ti faci reclama? Inseamna sa faci publice anumite fapte, lucruri, aspecte si sa obtii beneficii de pe urma acestui fapt. Spune-mi tu mie de ce beneficii am avut eu parte, in afara de anumite felicitari si laude si de catalogarea de ipocrit, bolnav, nesimtit etc.

Dar mai spune-mi ce beneficii a obtinut Becali de pe urma acestei echipe, de pe urma sustinerii suporterilor, de pe urma mea, a ta, si a altor sute de mii?

Se pot compara vreodata aceste beneficii, obtinute in urma reclamei? Am ajuns eu cumva, ca autor al articolului, la vreun talk-show? M-au cunoscut mai mult de 100-200 de persoane? Am obtinut eu vreun ban sau alt folos material? Am eu parte de aparitii in ziare si publicatii?

Nu... am avut parte doar de sustinerea celor care simt acelasi lucru ca si mine. De suportul celor care nu mai suporta politica pumnului in gura. De ajutorul celor care nu mai accepta sa fie batjocoriti. De o vorba buna de la cei carora le-am citit gandurile si am avut inspiratia sa le adun in acele randuri. Carora le multumesc pe aceasta cale.

Tu ce-ai dat la Steaua mai mult decat alti multii de aici? Cu ce esti tu mai suporter, mai stelist? Faptul ca un om are bani multi, inseamna ca si simte ceva fata de echipa asta? Tu crezi ca daca nu era Becali nascut pe lumea asta, Steaua s-ar fi desfiintat? Ai cumva impresia ca nu se gasea altcineva care sa investeasca la aceasta echipa? Crezi, poate, ca daca nu era Becali sa bage bani la echipa, aceasta ajungea in B, sau disparea definitiv?

Si pentru faptul ca el are miliarde, trebuie sa ne inchinam in fata lui? Pentru ca el a folosit aceasta echipa in propriul interes meschin al politichiei, are dreptul sa se poarte cum vrea cu suporterii? Pe mine nu m-a cumparat, pe altii nu i-a cumparat. Pe tine te-a cumparat? Ca doar asa se explica faptul ca-l tratezi ca pe propriul tau stapan. Eu nu-i permit sa ma trateze ca pe un subordonat al lui, ca pe un sclav. Daca tie iti convine aceasta postura, esti invitatul meu sa inghiti si sa-ti accepti soarta. Dar mie nu-mi spune nimeni sa tac. Libertatea de exprimare, inca este garantata de Constitutie. Si atata timp cat pun suflet in aceasta echipa, investesc sentimente profunde in Steaua, am tot dreptul sa strig ce vreau. Ca o fac pe un forum, pe blog, sau pe stadion, este dreptul meu si nu mi-l poate ingradi nimeni. Nici MM, nici Becali, nici tu, nici NIMENI.

La fel si tu ai dreptul sa-ti spui punctul de vedere, sa-l sustii pe Becali sau pe cine vrei. Dar asta pana la jigniri, pana la folosirea cuvintelor vulgare la adresa mea. Pentru ca nu ne-am tras de bretele si nici n-am mancat din aceeasi farfurie ca sa-ti permit sa mi te adresezi asa.

forever_STEAUA20.04.2007 15:29

@Yoyoyoi

Sugestie: nu le mai raspunde celor care efectiv nu spun nimic... Repeta aceeasi partitura in care doar schimba jignirile...

4ever4steaua20.04.2007 15:53

Eu cred ca il votez! poate ca dak il votez o sa mai cumpere si el jucatori buni! :-D

fular-campioniifularsteaua2 spre cl dica10

forever_STEAUA20.04.2007 15:54

@4ever4steaua

Eu cred ca tu nu ai drept de vot...

Tribuna 020.04.2007 16:44

DOMNULE NIMENI .....

Din pãcate pentru tine CHIAR DACÃ LOCUIEªTI ÎN PALATE ELE TOT A BRÂNZÃ VOR MIROSI........ÎNCÃ ÞI SE VEDE URMA DE LA TRAISTÃ!

Beee!

c.ronaldo1720.04.2007 16:52
Eu cred ca il votez! poate ca dak il votez o sa mai cumpere si el jucatori buni! :-D

fular-campioniifularsteaua2 spre cl dica10

3 voturi. Inca 11 999997 de voturi si iese Jiji presedinte...

bob`23`sud20.04.2007 17:38

yoyoyo mi ai dat un raspuns bun dar , cand echipa era intr o situatie atat de precara kum a lasat o Paunescu ,cred si o spun ku tarie ca nu se inbulzeau investitori si oameni de afaceri sa investeasca si sa bage bani in Steaua.da sunt de acord ku u ca Becali venind la Steaua a avut o crestere fulminanta de imagine ceea ce era normal pentru ca el nu era o persoana publica si odata ku Steaua , odata ku rezultatele magnifice care le a avut aceasta echipa el a inceput sa atraga atentia , sa incurce anumite jocuri si sa devina din ce in ce mai puternic.nu cred ca inca Becali poate sa konduca Romania , eu nu cred ca o sa l votez dar variantele si candidatii care sunt acum lasa de dorit(in fine nu doresc sa vb de politica , si acest lucru ma deranjeaza pentru ca se vb foarte mult de politica ,cand noi ar trebui sa fim mai uniti sa iubim mai mult aceasta echipa).AM AUZIT FORTE MULTI SPUNAND ca DEABIA ASTEPT PRIMU MECI PE Ghencea SA STRIG DEMISIAacest lucru mi se pare jalnic ,provenit de la niste oameni care nu si pot depasii conditia si i asi sfatui sa nu faca acest lucru.yoyoyo eu cred ca Becali este mai puternic ku articolu tau ,ku toate ca nici nu o sa stie niciodata de el si nu o sa l intereseze, dar fa un articol acum de ce jukam fara spectatori de ce stam in fata tvului si ne rugam sa castige in loc sa i sustinem si sa fim alaturi de ei . E mult mai bn daca s ar vb doar de echipa si de jucatori de antrenor si presedinte ,pentru ca Becali nu are nici o legatura ku jocul si meciurile proaste fakute de Steaua.ar mai fii multe de zis dar nu conteaza acum Becali , conteaza ca echipa sa bata pe Poli Iasi si sa intre intr un ritm normal pentru ca avem un calendar mult mai usor decat rapid si CFR,asa ca lasa ti pe Becali in pace terminati ku expresii de genu ne ai ferat Steaua sau ce faci ku Steaua noastra , pentru ca din punctul meu de vedere eu sunt multumit si nu mi as dori o conducere ca la Dinamo sau un patron ca Copos.

STELUTZA_FORTZASTEAUA20.04.2007 18:03

nici eu nu il votez pe Becali :twisted: .... si-a batut joc de noi....de suporteri si de jucatori...de echipa Steaua....a dus-o la faliment...acum nu ii pasa.... .... ii pasa sa il voteze lumea....ma rog....sper sa ne revenim steagcruce2 ...ma refer la echipa ,,, ... ma rog... poate mai te gandesti si tu la cv pt echipa asta...dle Becali...ca am ajuns de rasul lumiii cu dvs :roll:

2_nu_te_votez___34061490.jpg

vik20.04.2007 18:03

Un articol excelent!!!

Sper sa vina o zi in care, intre clubul Steaua si acest monument de prostie si infatuare numit Becali, sa nu mai existe nici o legatura !

bogdanbabes20.04.2007 19:00
ciobanu iar loveste in noi stiind ca,nu va mai juca pe Ghencea

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=36594

atat am de zis:cine **** ***** esti/tu la Steaua Bucuresti/mu.e Jiji!!!!!!!

eu nu o sa incerc sa-i conving pe aia care vor sa te voteze sa nu o faca,ii rup cu bataia.....doamneeeee nici cat nenorocitul celalalt de marko bella sa nu iei

Pe cine rupi ma tu cu bataia?? bai inconstientule vezi ce scrii ca roata se invarte, nu cumva tu erai ala care s-a dezbracat in BeeP!!! goala in giulesti??? pai nemancati d'astia ca tine bat angro!

bogdanbabes20.04.2007 19:04
Bravo. ma bucr sa stiu ca exista si oameni care pot analiza la rece !

Da! dar din pacate suntem putini daca nu ma insel suntem vreo 3 dupa siteul asta care suntem suporteri adevarati , nu ultrasi sau huligani!

SI LA BINE SI LA GREU , Steaua ESTE ECHIPA MEA MEREU ! Steaua cuprinzand antrenorii actuali , jucatorii si conducerea , NU palmaresul de altdatada sau performantele ce au trecut.

DanStan20.04.2007 19:29
Steaua cuprinzand antrenorii actuali , jucatorii si conducerea , NU palmaresul de altdatada sau performantele ce au trecut

Exact. Asta il deranjeaza pe Stapan. Trecutul si traditia. Probabil trebuie sa ne intre bine in cap ca Fc Steaua = Steaua. Ei bine, odata si odata stelistii vor trebui sa se hotarasca ai cui suporteri sunt : ai circului ambulant numit Fc Steaua sau ai echipei care a castigat zeci de trofee nationale si a reprezentat su succes Romania in sute de partide internationale.

p.s : de ce nu a investit Becali la Sportul sau la National ? Cumva pentru ca TRECUTUL Stelei ii garanta o ascensiune spectaculoasa ? De ce-si bate joc exact de ceea ce l-a facut mare ?

trance_tactics20.04.2007 22:39

Doamne Doamne, bai bogdanbabes tu ce mama dracului te bagi atat in seama ma ? nu mai fa pe zmarandesc pe aici ma copil ( aminteste-ti ca ti s-a publicat si adresa de hi5 si de curiozitate am intrat si am vazut ce terminat cu probleme psihice esti ). cine esti tu ma mizerie sa te iei de oameni a caror fata nici nu ai vazut-o cu atat mai mult cunoscut personal si tot asa. esti doar un dezaxat complexat.

cat despre cioban...... Cine mo*tii matii esti ? / Un oier in Bucuresti Muuuuuu*e GiGiiiii

bogdanbabes21.04.2007 09:04
Doamne Doamne, bai bogdanbabes tu ce mama dracului te bagi atat in seama ma ? nu mai fa pe zmarandesc pe aici ma copil ( aminteste-ti ca ti s-a publicat si adresa de hi5 si de curiozitate am intrat si am vazut ce terminat cu probleme psihice esti ). cine esti tu ma mizerie sa te iei de oameni a caror fata nici nu ai vazut-o cu atat mai mult cunoscut personal si tot asa. esti doar un dezaxat complexat.

cat despre cioban...... Cine mo*tii matii esti ? / Un oier in Bucuresti Muuuuuu*e GiGiiiii

Bai cap de pluta! Pt cultura ta generala acesta este un forum al suporterilor stelisti din care tu nu faci parte ca la ce vocabular ai , esti in categoria huliganilor si a asa zisi ultrasi gen tuiti si gogoasa.Noi suporterii civilizati ne putem da cu parerea , tu trebuie sa inghiti. Foarte bine ca mi sa publicat adresa(chiar eu o dadusem publica pt niste complexati din galerie din cate imi aduc aminte tot pe acest forum) vad ca n-au ajuns , poate s-au pierdut pe drum.Si o fac publica din nou pt cei "interesati" .

PS. http://smok3y.hi5.com poate imi zici si in fata ca sunt dezaxat calcateas pe ochi.

forever_STEAUA21.04.2007 09:13

@bogdanbabes

OFF TOPIC: Deja ai reusit sa ma enervezi! Cine draq te crezi sa hotarasti tu cine e stelist si cine nu? Vezi-ti frate de viata ta... Scuteste-ne de aberatiile tale... Iti garantez ca nu o sa moara nimeni de dorul tau... Esti deja PENIBIL!

bogdanbabes21.04.2007 09:17
@bogdanbabes

OFF TOPIC: Deja ai reusit sa ma enervezi! Cine draq te crezi sa hotarasti tu cine e stelist si cine nu? Vezi-ti frate de viata ta... Scuteste-ne de aberatiile tale... Iti garantez ca nu o sa moara nimeni de dorul tau... Esti deja PENIBIL!

Acum fara suparare , dar se vede cu ochiul liber ce fabulatii scrieti si de aici deduc cine este STELIST , NU stelist , si cine nu ! Mai sunt 2 ca mine STELISTI adevarati aici p forum , restu' sunteti stelisti.

trance_tactics21.04.2007 13:05

babese tata, nu ar avea rost sa ma cotrazic cu o persoana cu problemele tale mintale... auzi tu "calcamai" pe cap... asta e problema internetului , toti taranii se cred zei

bogdanbabes21.04.2007 13:46
babese tata, nu ar avea rost sa ma cotrazic cu o persoana cu problemele tale mintale... auzi tu calcamai pe cap... asta e problema internetului , toti taranii se cred zei

Mai ramanea sa imi spui ca am ochelari si imi dau cu gel in cap!

The_Punisher21.04.2007 15:55

E cel mai prost om de la Steaua dupa MM si Oli.............ne strica clubul.............si mai se crede si nush ce razboinic

lucian10021.04.2007 18:23
Mai ramanea sa imi spui ca am ochelari si imi dau cu gel in cap!

Problema ta e ca te multzumesti cu putzin, cu mult prea putzin

«16789»