FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nimeni nu te voteaza !

«1789»
bogdanbabes21.04.2007 18:51

Comenteaza numai articolul,nu mai intra

în discutii contradictorii cu utilizatorii.

Nu-i mai provoca,nu le mai raspunde.

Ultim avertisment.

Moderatorii

Tupac Amaru23.04.2007 04:32

Trebuie sa recunosc ca Becali e nebun!

Totusi, ar fi distractiv sa iasa presedinte! Sa vedem cum ar rezolva "societatea civila", "institutiile statului de drept" si alte asemenea aberatii democratice problema unui presedinte nebun, care s-ar crede, probabil, stapanul absolut al Romaniei!

Gezets23.04.2007 05:19
Si tu ce vrei ma sa luam Champion League ? Asa jucatori asa performante! Daca acum 4-5 ani ne zbateam sa trecem de turu 1 al Cupei UEFA nici acum cand jucam an de an in UEFA nu e bine! Pai cand vom ajunge(daca vom ajunge) sa jucam an de al in UCL (grupe) atunci vei dori sa ajungem macar in Semifinale UCL ! Sa stii ca e frumos sa visezi dar hai sa ne trezim la realitate.

scoate pozele alea cu galeria de pe hi5 [........],de ce te mandresti cu ele?la combinat cu tine,[............]!de ce ii permiteti astuia sa incite in halul asta??nu e post sa nu raspunda el,banati [............]!

Atentie la limbaj Gezets !

Moderatorii

bogdanbabes23.04.2007 12:53
scoate pozele alea cu galeria de pe hi5 [........],de ce te mandresti cu ele?la combinat cu tine,[............]!de ce ii permiteti astuia sa incite in halul asta??nu e post sa nu raspunda el,banati [............]!

Atentie la limbaj Gezets !

Moderatorii

Nu ma mandresc cu ele dar nici nu le contest meritul ultrasilor . Eu raspund la toate posturile deoarece sunt intrebat un lucru si este normal sa raspund altfel ar fi lipsa de respect din partea mea impotriva userilor. Cum ti-am raspuns si tie asa le raspund si altora desi unii chiar nu merita sa le raspund. Si daca sunt banat ce? foarte bine !

Thu[N]der23.04.2007 19:34

Da .. Becali nu are stofa de conducator . Becali , se ghideaza dupa niste chiestii standard si nu se adapteaza si nici nu are inteligenta pe care un om cu banii lui ar trebui sa o aiba . pacat .. Steaua ar fi fost departe cu putina minte .. pacat ca se lasa condus de MM .. pacat . steagcruce2

rose8823.04.2007 20:48
Trebuie sa recunosc ca Becali e nebun!

Totusi, ar fi distractiv sa iasa presedinte! Sa vedem cum ar rezolva "societatea civila", "institutiile statului de drept" si alte asemenea aberatii democratice problema unui presedinte nebun, care s-ar crede, probabil, stapanul absolut al Romaniei!

tu ai tupeu sa risti sa vezi cum va fi cu Becali presedinte?

nu m-am indoit nici o clipa ca va fi amuzant(cel putin prima luna), dar apoi?

In starea in care suntem ca tara, asta ne mai trebuie... un "credincios""manierat"si"educat" la putere

nu ca cei dinainte n'ar fi fost, dar macar nu le lipsea complet diplomatia.

cristinenciu24.04.2007 22:40

eu nu voi vota pe nimeni! dar e vorba de Steaua si de" marele nostru razboinic"! eu spun doar atat ,dupa ce va pleca asta de la Steaua sper cat mai curand ,STELUTEI noastre ii vor mai trebui inca 10 ani ca sa-si spele imaginea! sa recapete puritatea de alta data! cand aude cineva de Steaua ,nu stelist,cand aude altu de echipa asta ,nu zice aaa Steaua Bucuresti,echipa armatei si a milioane de oameni,el va spune Hahaha Gigi si Steaua lui ,razboinicul p...! imi vine sa plang cand ma gandesc la asta! dar asta e un lucru mai putin important! jucatorii sunt buni dar nu stie nimeni sa-i mobilizeze ,sa-i pregateasca psihic! noi si italieni:aia il au pe buffon in serie b si noi avem tabela de Chempions league intr-o criza majora! parere mea e ca am fost in Cupa UEFA si cl pe meritele altora! de la venirea lui Oli Steaua a inceput sa cada incet dar sigur! poate ca luminatul nostru razboinic insista sa prindem locul 10 in campionat ! poate se gandeste sa salveze situatia cu vreun antrenor sau jucator de mana a doua pe care da banii lui de servetele pe o luna! aaaaa dar i-a marit contractul lui Oli! SUNTEM SALVATI!!!!!!!! ura ura! aia e ! asta e situatia! la bine si la rau e datoria noastra de stelisti sa iubim Steaua si sa incerkm sa facem ceva pentru ea ! pe orice cale! O SINGURA DRAGOSTE-MILIOANE DE INIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FORTA Steaua

Thu[N]der25.04.2007 19:17

Singura posibilitate prin care asta sa plece curand de la Steaua este sa devina presedinte =))

officina9925.04.2007 19:46

Copii..invatati si voi odata:se scrie FORZA Steaua! Nu forta, nici forta sau cum mai spuneti voi..mai simplu, spuneti HAI Steaua daca nu va descurcati

Cat despre Gigi...nu pleaca!Doar daca devine presedinte, ceea ce e imposibil

Ne asteapta vremurile grele cu salbaticul asta...vremuri grele si de durata

«1789»