FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nimeni nu te voteaza !

«1345679»
blood_2_hot19.04.2007 19:04

Nici eu nu te votez.

Te urasc de cand te-am vazut prima oara, si am vazut cum ai pus mana ta mizerabila

pe echipa noastra. Te urasc de cand ti-ai format conducerea clubului din nepotii si verii tai

jegosi. Te urasc de cand ai subjugat galeria, profitand de foarte coruptii si lipsitii de minte sefi de acolo, care au tradat pentru un pumn de bani si senzatia puterii.

Tu urasc de cand ti-ai plantat nepotii jegosi in echipele de juniori.

Te urasc de cand ai transformat un club iubit si respectat in toata tara, intr-un club de care rade lumea.

Si as mai putea adauga cateva zeci de pagini la ARTICOLUL EXCELENT de mai sus.

Ciobane, pleaca din Ghencea! - asta ar trebui sa fie scandarea intregului stadion la urmatorul meci cu public. Sa-l lasam pe Oli in pace; e mediocru, dar se straduie, sa-l urmarim pe adevaratul vinovat

al faptului ca Steaua in loc sa fie o echipa moderna, se scufunda in preistorie

ovi66619.04.2007 19:07

nici eu!

ai un rol important la Steaua, dar nu esti Dumnezeu! fii serios! nu suntem verii sau bodyguarzii tai...

fularultras steagcruce2

xm19.04.2007 19:10

este prima oara cind postez in noua varianta si o fac pentru ultima oara pe acest subiect : nu amestecati mizeria politicii cu performantele sportului ... nu faceti aceeasi "greseala" ca nu sunteti mai buni...

zenga.jpg

Yoyoyoi19.04.2007 19:15
Superb articol, n-am ce zice, ma regasesc cu totul in afirmatiile tale si in ce ai vrut sa transmiti. Totusi ai uitat sa spui ca el este cel care il tine pe Olaroiu impotriva vointei noastre, si d-abia astept urmatorul meci de pe Ghencea sa strig cat pot de tare DEMISIA!

nu am uitat sa spun de Olaroiu... am terminat de scris cu 15 minute inainte de conferinta de presa. Ma grabeam sa termin articolul , ca sa pot urmari stirile linistita :D

Ca, daca apucam conferinta de presa inainte de terminarea articolului, fii linistit ca altul era tonul meu. Am incercat sa ma antin de la jigniri si cuvinte vulgare, chiar daca numai din astea imi vin in cap. Acum sunt mai calma....

Si pentru ca tot vad ca amintesc unii de urmatorul meci in care isi vor striga parerea cu putere si demnitate.... de ce credeti ca s-a acceptat ideea jucarii meciurilor cu portile inchise? Nu pentru a nu mai putea suporterii sa-si manifeste dorintele si gandurile?

thor_clone19.04.2007 19:20
Acum sunt mai calma....

esti fata? sincer m-ai pacalit cu articolul. un mare bravo

sa iti zic ceva: nici singur nu o sa se voteze

SebahSTEAUA19.04.2007 19:24

Mda..genial..nimeni nu-l voteaza,dar tot creste in sondaje.Suntem o natie de prosti,o tara de tot rahatul,ne meritam soarta,il meritam pe Becali.Felicitari pentru articol,foarte bun,dar exagerat si utopic.TOTI il voteaza,toti analfabetii,toti incultii,toti taranii care se regasesc in acest fanfaron.E pacat.E trist.Asta e adevarul.Suntem niste prosti.

SSK19.04.2007 19:30
Mda..genial..nimeni nu-l voteaza,dar tot creste in sondaje.Suntem o natie de prosti,o tara de tot rahatul,ne meritam soarta,il meritam pe Becali.Felicitari pentru articol,foarte bun,dar exagerat si utopic.TOTI il voteaza,toti analfabetii,toti incultii,toti taranii care se regasesc in acest fanfaron.E pacat.E trist.Asta e adevarul.Suntem niste prosti.

Incetati cu concluziile astea! Nu suntem o natie de prosti! Prosti sunt cei care-l voteaza pe Becali, iar ei sunt putini. Romania e mult mai complexa de atat. Nu stiu de ce va identificati cu ei. Pe mine faptul ca Becali are atata popularitate (care oricum NU inseamna si voturi) nu ma face mai putin mandru ca sunt roman. E problema celor care il voteaza ce fac! Romania mea e alta.

(situatia nu e aceeasi cu Steaua...aici nu poti sa fii cu Becali si impotriva traditiei...aia nu mai e Steaua)

SebahSTEAUA19.04.2007 19:38
Incetati cu concluziile astea! Nu suntem o natie de prosti! Prosti sunt cei care-l voteaza pe Becali, iar ei sunt putini. Romania e mult mai complexa de atat. Nu stiu de ce va identificati cu ei. Pe mine faptul ca Becali are atata popularitate (care oricum NU inseamna si voturi) nu ma face mai putin mandru ca sunt roman. E problema celor care il voteaza ce fac! Romania mea e alta.

(situatia nu e aceeasi cu Steaua...aici nu poti sa fii cu Becali si impotriva traditiei...aia nu mai e Steaua)

M-ai inteles gresit.Nu ma identific cu niciunul din sustinatorii lui Becali si restul dobitocilor din tara asta.Iubesc Romania,nu as putea trai altundeva,dar asta e adevarul.Suntem prosti.Acceptam compromisul,acceptam orice,de dragul unei clipe sau unui moment scurt.Spune-mi,te rog,cati dintre cei care sunt acum asa de vehementi isi vor pastra tonul?Sau macar conduita?Ceea ce visam e un basm,Becali nu va pleca din Ghencea,nu prea curand oricum.Echipa va avea din nou succese si atunci acest Becali ne va rade in nas pentru ca majoritatea se vor suci si vor accepta INCA O DATA(PENTRU A CATA OARA? ) compromisul-"echipa merge bine,ce rost are sa creem scandal degeaba" . Spune-mi unde gresesc?Cat despre votanti,sondajele sunt,din pacate,singurul mijloc de informare si ele ne arata ca dupa basescu urmeaza Becali..

fedora19.04.2007 19:49

EU TE VOTEZ!!!

Daca pleci de la Steaua.

Si iti mai aduc 100 de voturi daca lasi Steaua in pace!

bogdanbabes19.04.2007 19:49
nu am uitat sa spun de Olaroiu... am terminat de scris cu 15 minute inainte de conferinta de presa. Ma grabeam sa termin articolul , ca sa pot urmari stirile linistita :D

Ca, daca apucam conferinta de presa inainte de terminarea articolului, fii linistit ca altul era tonul meu. Am incercat sa ma antin de la jigniri si cuvinte vulgare, chiar daca numai din astea imi vin in cap. Acum sunt mai calma....

Si pentru ca tot vad ca amintesc unii de urmatorul meci in care isi vor striga parerea cu putere si demnitate.... de ce credeti ca s-a acceptat ideea jucarii meciurilor cu portile inchise? Nu pentru a nu mai putea suporterii sa-si manifeste dorintele si gandurile?

Mai mult ca sigur s-a acceptat ideea jucarii meciurilor cu portile inchise ca nu cumva sa ne suspende terenul pana la final din cauza huliganilor din peluze. Am vazut la derby-ul cu spurcatii cum un "ultras" cu fular la gura si gluga pe cap a luat din mana unei fete si ea tot "ultraserita" , o torta pe care a aruncat-o cu repeziciune in teren de parca aceea torta era o grenada care tinea sa explodeze(si nu era poarta lui Lobont). Pai daca majoritatea dintre voi care postati pe forum sunteti de teapa aluia si ganditi la fel ca ala , atunci nu mai ramane nimic de spus.

pda19.04.2007 19:56

S-a format aceasta viziunea a suporterilor=huligani care stau in peluze, dar sa nu uitam ca la meciul cu Dinamo s-au batut la tribuna 1. Nu pot spune ca cei care stau in peluza nu au problemelor lor, dar cand vezi ca echipa nu merge, nu joaca nimic parca vrei sa-ti exprimi supararea si fiecare o face cum crede de cuvinta.

fularultras

zloty19.04.2007 20:04

...

Dragoshel19.04.2007 20:06

Nu stiu de ce va agitati asa, el a declarat clar "AM VENIT LA Steaua PENTERU A MA AFIRMA IN POLITICA"

Incercati sa scrieti corect din punct de vedere ortografic pls

OradeanuNOU19.04.2007 20:07
EU TE VOTEZ!!!

Daca pleci de la Steaua.

Si iti mai aduc 100 de voturi daca lasi Steaua in pace!

Nu te pripi... Tara asta e pe primul loc. IA GANDESTE BINE, NU CREI CA VA FI SUSPENDAT, apropo de ce se intampla pe la noi, IN PRIMA SAPTAMANA DE MANDAT????????????

Si inca ceva: suporterii huligani sunt creatia indirecta a lui Jiji. De ce? Pentru simplu fapt ca a adus Steaua jos de tot, pentru ca oamenii din conducere sunt de kko, etc. Indirect PRINCIPALUL VINOVAT e Jiji..

NU TE VOTEZ NICI EU, NICI NEVASTA-MEA....

Cred ca si machidonii cu capul pe umeri NU TE VOTEAZA!!!!!!!!!!!

steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro steaua_ro

undeva19.04.2007 20:07

NICI EU NU TE VOTEZ.....PLEACA DIN Ghencea CIOBANULE.

...am fost aseara in jiulesti si pot sa spun ca am urlat cat am putut de tare,GB LA @%&$ GB...

steagcruce2

BlaUGranA19.04.2007 20:16

Oierule eu oricum nu te votam,pleaca de la Steaua si du-te cu oile pe camp

fcr196919.04.2007 20:18
EU TE VOTEZ !,

Pentru ca stiu sa apreciez faptele tale la Steaua si nu numai .

Acum la greu se vad cei puternici , suporterii adevarati! Este usor sa critici pe Oli (va zic din propria experienta) , sa critici jucatorii(desi unii dintre ei chiar nu au treaba cu fotbalul dar asta nu inseamna ca EI nu sunt primii care vor sa invingem , desi nu prea o arata in ultimult timp) , sa iti dai cu parerea despre conducere sau fiecare jucator in parte , este usor sa bati la tastatura dar este greu sa taci si sa inghiti esecurile echipei si sa o sustii pe aceasta avand in credere ca o sa-si revina dar puneti-va in locul lor jucatorilor , ca muncesc zi de zi , fac cantonamente , deplasari , transpiratie , efort , accidentari (e adevarat , toate astea NU TOTI care sunt la Steaua le fac pt bani) etc. NU Oli este devina ca Lovin face preluare in aut sau ca Badea este lent si nu stie sa puna mingia jos , astea se invata de la grupa mica , Oli doar face antrenamente cu ei , discuta cu fiecare , ii incurajeaza , NU ii invata sa joace fotbal ca asta stiu si eu . E adevarat ca nu este un antrenor WORLD CLASS dar vorba lui Gigi , contaza mai mult caracterul si sufletul omului decat cum stie el sa antreneze , si de aceea jucatorii il respecta si il doresc in continuare pe Oli la echipa ! De cand a venit Oli la echipa ne-a adus numai bucurii ( nu are rost sa insir performantele sau sa spun ca Oli a preluat echipa de la Protasov,Zenga ca asta e fabulatie , aia de ce nu au facut performatele lui Oli desi ii aveau pe Neaga , D.Munteanu , Dica (acum accidentat) , Ogararu , Hamutovski , Ciocoiu , A.Cristea ???? pt ca nu au valoare , cu Oleg dadeam 5 goluri si primeam 4 iar cu Zenga dadeam gol in min 90 si nu vedeam spectacol deloc , nu vedeti ca Oli face si faza defensiva si ofensiva(nu in perioada asta nefasta) ? si mai este si roman ceea ce cont fff mult . as mai avea multe de spus PRO Oli dar ma opresc aici , rezultatele cu Oli la echipa vorbesc de la sine. Cat despre Becali , spune ce gandeste! Becali este diferit cand lumea e la fel , gandeste diferit!

-----------

mey,nu pot sa-ti zic decat : esti un PROST.HABAR NU AI FOTBAL.si nu ar trebui sa mai fi bagat in seama.Asta e cel mai realist articol pe tema Becali si il felicit din suflet pe cel care l-a scris. Doamne ajuta sa scapam de Becali si turma lui!!!! fularsteaua2

danielcristian19.04.2007 20:27

Eu nu il votez pe IUDA! Sa-l voteze nepotii lui si aia din ferentari :mad:

fcr196919.04.2007 20:41
Lasa ca il votez eu. Nu o sa mai gasiti voi un patron ca Becali in Romania nici in urmatorii 10000000000 de ani. A dat bani la Steaua cat toti patronii la un loc. A facut cel mai modern stadion din Romania, singurul pe care se poate juca in CL, iar din cauza huliganilor nici nu prea am jucat pe el. A dat bani sa aduca jucatori cu care am reusit mari perofrmante. A tinut de jucatorii buni si nu ia vandut la prima oferta mai mare. BRAVO Becali!!

------------

mama doamne cata prostie pe fata pamantului...

- a dat bani la Steaua in loc de campanii electorale...

- si-a scos bani din staeaua poate mai mult decat a bagat,ca nu e afacerist prost sa piarda...

- a si facut niste lucruri(stadion de CL,tabela,etc) tot din megalomania lui ( e al doilea Ceausescu):P

- a tinut de jucatorii buni pentru ca s-a lacomit in paranoia lui( credea ca orice jucator care marca o perioada sau juca putin mai bine valoreaza zeci de milioane,vezi cazul Cristea,Banel,Dica,chiar si Radoi)

Tu numai fa o balanta punand numai lucrurile bune fara sa le vezi pe cele rele, asa ca per total a facut mai putine lucruri bune decat rau (ca imagine si adversitatea tuturor,interese ascunse,nepriceperea la fotbal,nedezvoltarea unui plan serios pe termen lung,etc)

f @ n T o m @19.04.2007 20:42

Nici George (ROMAN)! steagro

AdrianUltras2519.04.2007 20:45

bai

sincer

daca promite ca pleaca de la Steaua eu il votez

il votez de cate ori vrea el

da sa plece odata

Quetzalcoatl19.04.2007 20:49

Mdea, parca am o senzatie de deja-vu. Mai acum un an si ceva cand a fost acea problema cu datoriile, bodu etc ii ceream plecarea din Ghencea da' apoi...............liniste. Parca vad ca odata cu primele succese,vom lua loc cuminti pe scaunele indicate pe cardul de acces pe stadion, implementat de acesta mizerie .

Mi-a fost simpatic la inceput, dar cu trecerea timpului cand mi-am dat seama de adevaratele lui intentii si de marsaviile pe care le-a facut, am o SILA profunda pentru acest personaj care a coborat Steaua intr-o zona plina de putregai si iz de branza, unde aerul primavaratec din acea frumoasa seara de Mai 1986 s-a estompat. Ne-a bagat echipa noastra de suflet in jocurile lui murdare ale politicii. Da, a facut si lucruri bune, nu neg, dar cu "talentul" sau de a calca in strachini, cu cel mai mic gest pe care-l face apoi, distruge orice lucru bun facut pana acum. Si-a substituit clubul nostru drag incat e identificat cu acesta..ne-a stricat imaginea, ne-a terfelit istoria, a stricat echipa. L-am tolerat [desi n-ar fi trebuit] dar acum il URASC.

Sunt constient ca boicotul nostru nu va avea efectul scontat in privinta plecarii lui, dar trebuie sa luam atitudine, sa numai fim doar o masa de manevra si de stors voturi. Trebuie sa ne recasatigam demnitatea, prin NOI Steaua EXISTA si trebuie s-o tinem acolo sus, nepatata de actiunile unui parvenit, fariseu........

Pentru mine Jiji Becali NU EXISTA, eu votez cu Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stelist100%19.04.2007 21:00

NICI EU NU TE VOTEZ steaua_ro steag2

DICA OUT19.04.2007 21:03

...

AdrianUltras2519.04.2007 21:07
ARE DREPTATE "AZAZELLO". VA GANDITI NUMAI LA VOI. CE ATI FACUT VOI PT Steaua???? CAND VINE UN jandarm O LUATI LA FUGA. INAINTE STATEAM IN GALERIE. MA LUAM SINGUR CU jandarmii SI NU AM FUGIT NICIODATA, NU CA VOI RUPETI UN SCAUN SI FUGITI ( SI ZICETI CA SUNTETI BARBATI ). BARBAT SE NUMESTE ALA CARE NU FUGE DE FRICA. DOAMNE CE MI-AS DORI SA GASESC 10 CA MINE CA NU MAI VEZI PICIOR DE jandarm IN Bucuresti. EU MA MIR DE CE ATATEA VAICARELI CA VA BATE!!!! PAI DACA FUGITI CA PROSTII. ASUMATIVA FAPTELE SI VOM FI MAI MULTI.

ACESTE RANDURI NU SUNT CA SA ACUZE PE CINEVA, DAR AM DISPERAT ASEARA CAND AM VAZUT CA 30 DE JEGOSI DADEAU CU BASTOANELE IN SUPORTERII nostri CARE FUGEAU.

VA SPUN INCA ODATA --FITI BARBATI--, SI ATUNCI MA VOI INTOARCE IN GALERIE ( SI SUNT MULTI CA MINE,DAR NU VOR SA MAI PUNA SPATELE PT NISTE LASI ).

STIU CA UNI MA VOR INJURA , DAR FIECARE CU PAREREA LUI. SAL steaua_ro

eeeeeeeeee

si eu am fost curajos asa

pana m-au incoltit 4 jandarmi

sau politisti comunitari

ce dracu erau

si in momentu' ala nu m-a mai ajutat cu nimic faptul ca am vazut toate filmele cu Bruce Lee, Chuck Norris si Jackie Chan

p.s. din cate stiu eu se numeste ultraj daca dai intr-un "aparator al legii"

si se dau si cativa ani buni de inchisoare

in concluzie

a fi ultras nu inseamna sa te bati cu jandarmii

«1345679»