in primul rand nici eu...si nici cei alti 10 tovarasi de ai mei...nici mama ,nici tata....nici bunicu daca traia nu te vota...sclav al banilor ce esti....taran ai fost taran vei fi pana vei muri.."AZZAZELO" scuza-ma dar esti un sclav exact ca el...nu pot sa ii pronunt numele...si sclavi sunteti toti...care spune-ti ca iubiti Steaua...si nu faceti nimic...sunteti niste sclavi ai banilor...ai societatii mizere in care traim...ai tarii in care ne zbatem....vad o gramada de reactii contra,fapte zero....de mult am spus vorbiti mult faceti putin...pe stadion tot noi "huliganii vostrii preferati"tipam in gura mare....afisam banere(vezi NU TE VOTEZ)iar voi la primul rezultat pozitiv uitati...uitati pentru ca sunteti slabi..pentru ca in viata voastra nu a-ti facut un steag...in viata voastra nu v-ati furat-o de la de la militie....pentru ca niciodata in viata voastra nu v-ati cheltuit si ultima farama de bani pentru aceasta legenda...urasc suporterii de rezultate...oierule nu te-am uitat...invata de la noi ca ce te urca te si coboara...noi avem miile noastre de inimi care bat pentru Steaua,tu ai milioanele tale de euro....sa vedem cine rezista pana la sfarsit...nu te vom uita....te uram microb infect si putrezit ce esti...pe tine si pe toti care vor sa fie ca tine....nu te vom vota nici pentru postul de celmai prost om de pe pamant....nu meriti nici un scuipat...ia-ti haita de sclavi si pleaca...ia-l pe Meme si pe Oli(oitele tale preferate) si mars...razboiul de abia a inceput...la ce poti sa te astepti iti spun de acum...vom fi din ce in ce mai uniti...mai multi...mai rai....mai rai de 10 ori mai mult ca acum...si vom vrea mai mult si te vom contesta din ce in ce mai mult...o sa ne iei in seama si o sa te sperii de noi...pentru ca noi suntem Steaua,sclavule nu tu si nici banii tai...noi suntem trecutul prezentul si viitorul....pentru ca universul tau sclavule se invarte in jurul nostru...spurcatule.....ultrasi liberi....nu sclavi ca voi
Asa va vreau. Sa fim puternici. Sa fim uniti.