FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nimeni nu te voteaza !

«123459»
Yoyoyoi19.04.2007 16:52
in primul rand nici eu...si nici cei alti 10 tovarasi de ai mei...nici mama ,nici tata....nici bunicu daca traia nu te vota...sclav al banilor ce esti....taran ai fost taran vei fi pana vei muri.."AZZAZELO" scuza-ma dar esti un sclav exact ca el...nu pot sa ii pronunt numele...si sclavi sunteti toti...care spune-ti ca iubiti Steaua...si nu faceti nimic...sunteti niste sclavi ai banilor...ai societatii mizere in care traim...ai tarii in care ne zbatem....vad o gramada de reactii contra,fapte zero....de mult am spus vorbiti mult faceti putin...pe stadion tot noi "huliganii vostrii preferati"tipam in gura mare....afisam banere(vezi NU TE VOTEZ)iar voi la primul rezultat pozitiv uitati...uitati pentru ca sunteti slabi..pentru ca in viata voastra nu a-ti facut un steag...in viata voastra nu v-ati furat-o de la de la militie....pentru ca niciodata in viata voastra nu v-ati cheltuit si ultima farama de bani pentru aceasta legenda...urasc suporterii de rezultate...oierule nu te-am uitat...invata de la noi ca ce te urca te si coboara...noi avem miile noastre de inimi care bat pentru Steaua,tu ai milioanele tale de euro....sa vedem cine rezista pana la sfarsit...nu te vom uita....te uram microb infect si putrezit ce esti...pe tine si pe toti care vor sa fie ca tine....nu te vom vota nici pentru postul de celmai prost om de pe pamant....nu meriti nici un scuipat...ia-ti haita de sclavi si pleaca...ia-l pe Meme si pe Oli(oitele tale preferate) si mars...razboiul de abia a inceput...la ce poti sa te astepti iti spun de acum...vom fi din ce in ce mai uniti...mai multi...mai rai....mai rai de 10 ori mai mult ca acum...si vom vrea mai mult si te vom contesta din ce in ce mai mult...o sa ne iei in seama si o sa te sperii de noi...pentru ca noi suntem Steaua,sclavule nu tu si nici banii tai...noi suntem trecutul prezentul si viitorul....pentru ca universul tau sclavule se invarte in jurul nostru...spurcatule.....

ultrasi liberi....nu sclavi ca voi

Asa va vreau. Sa fim puternici. Sa fim uniti.

Viziteaza-mi articolul

Martin_Tudor1219.04.2007 16:55

steaua_ro NICI EU NICI NIMENI... !!!

daca ar putea vedea Becali tot ce ati scris voi....prea bun acel comentariu...felicitari ...!!!dati un mail pe adresa Stelei cu protestul nostru...succes steagcruce2

bogdanbabes19.04.2007 16:56
Am fost stelist si voi fi stelist cat voi trai (adica si la succese si la insuccese) de ce manipularea adevarului si a realitatii prezentului prin sintagme de genul " Oli ne-a adus numai bucurii " te face pe tine suporter?

Pentru ca eu vad partea plina a paharului si sunt suporter adevarat si merg la meciuri(e adevarat , nu la toate ca n-am masina) , fac steag si imi sustin echipa si la bine dar mai ales la greu ,nu ca tine sau ca altii de genul tau . Tu esti simpatizant , adica daca Steaua castiga sau pierde tu tot te duci la bairam si te distrezi , injuri echipa , critici jucatorii ,pe langa mine care la infrangere imi strica toata ziua ,sunt trist dar am puterea sa inghit si sa merg mai departe.La sfarsitul meciului cu Dinamo eu eram la trebuie 2 cu un steag pe 2 bete pe care scria "Suntem alaturi de voi MEREU si la bine si la GREU" iar ceilalti din spatele meu sau de langa mine(poate erai si tu printre ei) strigau DEMISIA! In comparatie cu ceilalti antrenori care au fost la Steaua , Oli a demonstrat ceva.. hmm... sa modific : Oli , de cand ai venit la Steaua ne-ai bucurat dar ne-ai si intristat. Oricum balanta cu este in favoarea lui Oli ! pai sa zic , 70% ne-am bucurat iar 30% ne-am intristat dar mergem inainte.

Chaos19.04.2007 17:04

mars ciobane afara din Ghencea.Du-te la Dinamo!!ne pisham pe toti banii tai.Cum ai venit tu la club asa o sa vina si altii.Steaua nu inseamna Becali.Steaua nu a inceput si nici nu se va termina cu tine! Cand echipei ii mergea rau, tie iti pasa de numele si onoarea ta,spuneai k jucatorii te fac de rusine,iti pateaza onoarea.Ne doare-n p**a de onoarea ta!!! Cum ai putut sa porti la gat fularul rapidului "stelistule"?La victoriile Stelei iti asumai meritele.Te urcai pe maybach si "oile" iti strigau numele. Esti o rusine pentru Steaua si pentru tara asta!Cum poti sa te crezi tu trimisul lui Dumnezeu,razboinicul luminii, captain planet,darth vader si alte prostii? Pleaca cu tot cu Olaroiu si cu lingaii tai!Nu avem nevoie de tine!

NU suntem oile tale!!

ma alatur celorlalti si spun NU TE VOTEZ! AFARA DIN Ghencea!

PS: ar trebui sa facem si noi un protest impotriva lui

FORZA Steaua!! steagcruce2

yo_steaua19.04.2007 17:04

Becali fa ce vrei tu in viata ta da de Steaua nu mai vb..nu mia vb de suporteri..nu mai vb de jukatori...ce m-as bucura sa ramanem 2-3 sezoane pe locu 5-6 ...sa vezi ce repede ai pleca d ela echipa...ca nu te-ar mai baga lumea in seama..da kkti de mass-media te-au facut ce esti NU te votezk oricum nu as vota pe nimeni

akebono19.04.2007 17:05

Bravo!

Dar e incredibil ce s-a intamplat aseara la tigani

Cum frate sa-i lase pe tigani si sclavi sa intre pe teren...sa-i tina amical sa nu inainteze prea mult - mai ca nu le dadeau si armamentul din dotare

si pe galeria Stelei sa o trateze cu o URA si BESTIALITATE greu de imaginat...Arestari numai la STELISTI

Batuti de jandarmi - numai STELISTI

INCREDIBIL !!! NU POT SA CRED CA SE INTAMPLA LA NOI !!!

M**E GARDA !!!

JEGURI

ANALFABETE

NIMICURI

dinamoviste

ANIMALE

RETARDATE

MERCENARI

I....

Defileul Jiului ...

FUSTRATILOR !!! SA SUFERITI INZECIT !!!

sunt in pana de idei

dar chiar nimeni nu vede

sunt(em) chiat atat de subiectiv(i)?!?

SSK19.04.2007 17:09
dar ce vreau eu sa stiu este daca veti continua asa. daca nu veti da inapoi. daca aveti curajul si taria si tupeul sa-l boicotati pe Becali (cancerul Romaniei). pentru ca daca raspunsul e da, va felicit. daca raspunsul e nu, va inteleg.

Asta e cea mai frumoasa incurajare de pana acum :)

On topic: nici eu nu te votez. Nici MM. Nici Radoi ;)

Eu personal nu cred in cruciade, dar cred ca e posibil sa se fi produc un declic in atitudinea suporterilor stelisti (a celor care vin la stadion). Aseara Becali a fost contestat PE FATA, timp indelungat. Norocul lui este ca Steaua nu are meciuri in Ghencea cu public in viitorul apropiat, altfel ar fi fost pus intr-o situatie teribil de jenanta. Insa, in masura in care el nu isi va mai permite sa faca gesturi precum acum doi ani (bodyguarzi in peluze), cred ca din ce in ce mai multi vor gasi curajul sa spuna acum ceea ce au simtit mereu.

@bogdanbabes, tu esti un caz extrem de fericit al universalitatii libertatii de exprimare. Ai noroc ca o respectam ;) (desi, intrucat nu cred ca esti stelist adevarat, puteam sa facem o exceptie...dar n-o facem)

KAMM19.04.2007 17:10

Tocmai am aflat ca Oli Poli a semnart pentru inca trei ani. Nu-l voi vota niciodata pe Becali si nu voi mai veni pe stadion pana nu pleaca Oli Poli!

steagcruce2

nemilosul19.04.2007 17:12

nu te votez ciobane

ia-ti hoitu imbaxit de branza si dispari de unde ai venit

sa ii iei si pe nesimititii de Meme si olita

axl2319.04.2007 17:13
Asa va vreau. Sa fim puternici. Sa fim uniti.

Viziteaza-mi articolul

ma induioseaza aerul asta de caramaderie, de unitate, de foc de tabara starnit de articolul tau.

cum spunea cineva intr-o carte superba, "respiram asa... un aer de libertate."

Lucas19.04.2007 17:13

Scuzati-mi emfaza, dar spun lucrurile astea de 3 ani de cand am inceput prima data sa accesez acest site. A fost nevoie ca echipa noastra sa ajunga intr-o stare de coma profunda pentru ca in sfarsit constiintele voastre sa se trezeasca. Nu l-am inghitit niciodata pe acest personaj grobian. Intotdeauna am stiut ca nimic bun nu poate iesi din el. Este oligofren, analfabet, bolnav psihic si complexat.

Nu pot simti decat dispret maxim fata de acest maimutoi curentat.

M...E Gigi Fecali!!!

ssinpadureacualune19.04.2007 17:15

Nu te votam!!!

Si mai important:

PLEACA DIN Ghencea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gezets19.04.2007 17:16
Ba, sa iti intre bine in cap , e valabil pt toata lumea , Becali(chiar si cand va ajunge presedinte tot va conduce Steaua din umbra) si MM este pe viata la Steaua ! Pe Oli nu pot sa il asigur de asta desi MM a spus ca nu se vede colaborand cu alt antrenor dar nu pot sa prevad viitorul decat sperand ca va fi unul bun . NOI , stelistii adevarati il votam pe Gigi sau Jiji cum ii spuneti voi "stelistii" si nu numai pt ce a facut la Steaua (ceva fantastic) ci si pt celelalte fapte care le-a facut si nu are rost sa le insir ca s-ar putea sa uit vreuna.

nu mai lasati specimenele astea sa posteze!!!!!

Atentie la limbaj! editat de moderatori

EU NICI ATAT!!

horacezxw19.04.2007 17:24

fular-campionii

iate de mana cu Mihai Stoica si plecatzi draq odata de la echipa asta ca neam saturat de voi impostorilor ,analfabetilor hua facetzi Steaua de ras si nu numai ci si Romania.Cioban te-ai nascut cioban ai sa mori nu ai sa mori in parlament sau in guvern.sa-ti dea Dumnezeu dupa cum ai dat si tu Stelei si supoterilor sai.sa dea domnu sa mori pe camp cu toate oile tale in frunte cu MM.

Steaua noi te iubim fara tine nu traim forzza Steaua fular-campionii

Astristul19.04.2007 17:27

Nici eu si nici toata familia mea nu te va vota. Si asta nu are nicio legatura cu Steaua.

Si la bine si la rau,

Steaua e a mea ... mereu!

bogdanbabes19.04.2007 17:34
Asta e cea mai frumoasa incurajare de pana acum :)

On topic: nici eu nu te votez. Nici MM. Nici Radoi ;)

Eu personal nu cred in cruciade, dar cred ca e posibil sa se fi produc un declic in atitudinea suporterilor stelisti (a celor care vin la stadion). Aseara Becali a fost contestat PE FATA, timp indelungat. Norocul lui este ca Steaua nu are meciuri in Ghencea cu public in viitorul apropiat, altfel ar fi fost pus intr-o situatie teribil de jenanta. Insa, in masura in care el nu isi va mai permite sa faca gesturi precum acum doi ani (bodyguarzi in peluze), cred ca din ce in ce mai multi vor gasi curajul sa spuna acum ceea ce au simtit mereu.

@bogdanbabes, tu esti un caz extrem de fericit al universalitatii libertatii de exprimare. Ai noroc ca o respectam ;) (desi, intrucat nu cred ca esti stelist adevarat, puteam sa facem o exceptie...dar n-o facem)

Vrei sa fii mai explicit ca n-am inteles? ce inseamna "caz extrem de fericit al universitatii libertatii de exprimare" , si aia cu "Ai noroc ca o respectam " e amenintare sau ce? Poate ne intalnim si noi sa vedem care este mai stelist , eu care vin in trebuie si sustin echipa si la bine si la greu sau tu care te duci in peluza canti, te bati cu jandarmii , scrii mesaje anti-Becali si la greu injuri/critici jucatorii/conducerea ?

alexys19.04.2007 17:36
in primul rand nici eu...si nici cei alti 10 tovarasi de ai mei...nici mama ,nici tata....nici bunicu daca traia nu te vota...sclav al banilor ce esti....taran ai fost taran vei fi pana vei muri.."AZZAZELO" scuza-ma dar esti un sclav exact ca el...nu pot sa ii pronunt numele...si sclavi sunteti toti...care spune-ti ca iubiti Steaua...si nu faceti nimic...sunteti niste sclavi ai banilor...ai societatii mizere in care traim...ai tarii in care ne zbatem....vad o gramada de reactii contra,fapte zero....de mult am spus vorbiti mult faceti putin...pe stadion tot noi "huliganii vostrii preferati"tipam in gura mare....afisam banere(vezi NU TE VOTEZ)iar voi la primul rezultat pozitiv uitati...uitati pentru ca sunteti slabi..pentru ca in viata voastra nu a-ti facut un steag...in viata voastra nu v-ati furat-o de la de la militie....pentru ca niciodata in viata voastra nu v-ati cheltuit si ultima farama de bani pentru aceasta legenda...urasc suporterii de rezultate...oierule nu te-am uitat...invata de la noi ca ce te urca te si coboara...noi avem miile noastre de inimi care bat pentru Steaua,tu ai milioanele tale de euro....sa vedem cine rezista pana la sfarsit...nu te vom uita....te uram microb infect si putrezit ce esti...pe tine si pe toti care vor sa fie ca tine....nu te vom vota nici pentru postul de celmai prost om de pe pamant....nu meriti nici un scuipat...ia-ti haita de sclavi si pleaca...ia-l pe Meme si pe Oli(oitele tale preferate) si mars...razboiul de abia a inceput...la ce poti sa te astepti iti spun de acum...vom fi din ce in ce mai uniti...mai multi...mai rai....mai rai de 10 ori mai mult ca acum...si vom vrea mai mult si te vom contesta din ce in ce mai mult...o sa ne iei in seama si o sa te sperii de noi...pentru ca noi suntem Steaua,sclavule nu tu si nici banii tai...noi suntem trecutul prezentul si viitorul....pentru ca universul tau sclavule se invarte in jurul nostru...spurcatule.....

ultrasi liberi....nu sclavi ca voi

subscriu!!NO COMPROMISE!!

bogdanbabes19.04.2007 17:36

SSK astept raspuns..

alexzeu19.04.2007 17:39

...

axl2319.04.2007 17:41
NU CUNOSTEA CHAMPOINS LEAGUE

sigur nu era vorba de champignons league?

IPR19.04.2007 17:42
SA VA VA FIE RUSINE CELOR care ATI SCRIS ACEST ARTICOL !!! poate k nu e Becali bun DE PRESEDINTE dar la Steaua a facut ce nu au facut multi la cluburile din Liga I ! mancati rahat cu CARU, dak nu era Becali Steaua acum era ceva gen RAPID !!! NU CUNOSTEA CHAMPOINS LEAGUE NU CUNOSTEA ATATEA TITLURI SI PERFORMANTA DE A AJUNGE IN SEMIFINALELE CUPEI UEFA !!! ASA CA.... GURA LA TOTI ......CA NU VA DA BANI pentru K TINETI CU Steaua ASTA NU INSEAMNA K NU A FACUT NIMIC pentru Steaua !!! sa va fie RUSHINE !!!!

mananci kkt...

ati uitat anii dinainte de becalli si Paunescu, cand nici nu stiam cine conduce echipa si luam titlu dupa titlu, cupa dupa cupa si 3 participari in Champions League, da nu asta e principala problema :P

alexys19.04.2007 17:43
Vrei sa fii mai explicit ca n-am inteles? ce inseamna "caz extrem de fericit al universitatii libertatii de exprimare" , si aia cu "Ai noroc ca o respectam " e amenintare sau ce? Poate ne intalnim si noi sa vedem care este mai stelist , eu care vin in trebuie si sustin echipa si la bine si la greu sau tu care te duci in peluza canti, te bati cu jandarmii , scrii mesaje anti-Becali si la greu injuri/critici jucatorii/conducerea ?

taci dracu" !pleaca si pregateste-te de vot mai leguma!din cauza astora ca tine aduna ciobanul procentele alea prin sondaje!!mi-e scarba de voi cand vad ca sprijiniti un incult si un megaloman care se crede intruchiparea lui Mesia!ne-ati face un bine daca v-ati retrage toti undeva pe o insula pustie...ati avea ocazia sa-l venerati acolo in liniste!

cristinelly19.04.2007 17:43

Lasa ca il votez eu. Nu o sa mai gasiti voi un patron ca Becali in Romania nici in urmatorii 10000000000 de ani. A dat bani la Steaua cat toti patronii la un loc. A facut cel mai modern stadion din Romania, singurul pe care se poate juca in CL, iar din cauza huliganilor nici nu prea am jucat pe el. A dat bani sa aduca jucatori cu care am reusit mari perofrmante. A tinut de jucatorii buni si nu ia vandut la prima oferta mai mare. BRAVO Becali!!

Andrei Hancu19.04.2007 17:43

nici eu nu te votez pt ca nu se poate iesi cu un cioban incult in lume (coryna&andrey_moldoveni)

miscarea cu Oli te va costa cateva procente in sondaje.Forza Steaua in continuare indiferent cine este la conducere Steaua e a NOASTRA ,nu a TA

Lucas19.04.2007 17:45
...

Bai "Zeule", sa-ti intre bine in cap, Steaua, nu este, nu a fost si nu va fi niciodata rapid. N-ar fi de mirare sa ai mai putine clase decat Fecali.

«123459»