FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nimeni nu te voteaza !

«12349»
Yoyoyoi19.04.2007 15:39

Nu ca as simti nevoia sa ma explic, dar vreau sa aduc anumite precizari. L-am apreciat intotdeauna pe Gigi pentru lucrurile bune pe care le-a facut, l-am laudat pentru investitiile bune facute in stadion si in echipa.

Dar ce m-a determinat sa reactionez asa este indiferenta cu care ne trateaza de ceva vreme. Cand am vazut aseara cum este lovit acel baiat stelist (vinovat sau nu), mi-au dat lacrimile. Acela este unul dintre noi care sustine echipa. Si o va sustine si dupa bataia asta. Asa cum toti stelistii adevarati o vor sustine. Oricare dintre noi puteam fi in locul lui.

Si nesimtirea cu care ne baga pumnul in gura, tupeul cu care ne intoarce spatele. Pe spatele nostru, lovit din ce in ce mai des de pulane, s-a ridicat el. Si acum ne trateaza cu dispret. Cine? Este Becali stelist? A fost el ca suporter stelist la vreun meci inainte de a intra in conducerea echipei? A tinut el acum 10 ani un steag in mana? A facut el vreo deplasare cu echipa, pe vreun stadion acum 15 ani?

Dragii mei, treziti-va. Asta nu e stelist. el e doar un afacerist oportunist. si in momentul in care Steaua nu-i va mai aduce beneficiile dorite, va renunta la ea, va renunta la echipa si o va lasa de izbeliste. El crede ca daca a bagat bani, echipa asta este a lui.... poate jucatorii, poate bancile, sau vestiarele, poate gazonul, poate tabela. Dar Steaua, clubul, istoria, echipa, palmaresul sunt ale noastre. Alea nu sunt si nu vor fi in vecii vecilor de vanzare.

Trebuie sa fim uniti. Si sa-i aratam ca nu suntem 10-20 de oameni care fac scandal, 10-20 de huligani care merita sa fie inchisi, 10-20 de insi care se exprima prin violenta. Trebuie sa ne unim si sa-i aratam ca suntem puternici, ca suntem o familie unita si ca nimeni, niciodata si in nici un mod nu ne poate desparti si nu ne poate rapi/cumpara dragostea de-o viata, Steaua.

mikutu19.04.2007 15:43
Azazello unii spre deosebire de tine nu pot asista pasivi la scufundarea brandului numit Steaua, ajuns din greseala pe mana unui psihopat. Daca acest patron baga bani la Steaua nu se ajungea in situatia asta dar paradoxal a castigat mult mai mult decat a bagat asa ca teoria ta cu finantatu cade, Steaua o sa existe cu si fara Becali, pt ca Steaua suntem noi suporterii!

P.S.

Consider ca in semn de protest pt sfidarea repetata a suporterilor stelisti ar trebui sa boicotam meciurile de acasa ramase pana la sfarsitul acestui campionat

nici n-ar fi greu sa nu mergem la meciuri. sezonul asta nu mai avem nici o speranta. decat infrangeri.... poate din vara...desi....sa ne rugam sa vina soarele si pe strada noastra!!!

Filotas19.04.2007 15:48

NICI EU NU TE VOTEZ!

steaua0419.04.2007 15:51

Nici eu nu te votez

Johnny123419.04.2007 15:52

steag1 NICI EU NU VOTEZ UN DICTATOR

gabi2919.04.2007 15:55

nici eu.

GRATIAN19.04.2007 15:55

De cand crede ciobanul ala ca poate fa ca cu Steaua ce vrea el? Iubim Steaua dar pe Becali il uram. NU te votam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fular-campioniifularsteaua2 steagcruce2

roman66619.04.2007 15:57

nici eu nu il votez (Dorin) :twisted:

grizzly19.04.2007 15:58

nici eu (Dan) nu il votez

bogdanbabes19.04.2007 16:01

EU TE VOTEZ !,

Pentru ca stiu sa apreciez faptele tale la Steaua si nu numai .

Acum la greu se vad cei puternici , suporterii adevarati! Este usor sa critici pe Oli (va zic din propria experienta) , sa critici jucatorii(desi unii dintre ei chiar nu au treaba cu fotbalul dar asta nu inseamna ca EI nu sunt primii care vor sa invingem , desi nu prea o arata in ultimult timp) , sa iti dai cu parerea despre conducere sau fiecare jucator in parte , este usor sa bati la tastatura dar este greu sa taci si sa inghiti esecurile echipei si sa o sustii pe aceasta avand in credere ca o sa-si revina dar puneti-va in locul lor jucatorilor , ca muncesc zi de zi , fac cantonamente , deplasari , transpiratie , efort , accidentari (e adevarat , toate astea NU TOTI care sunt la Steaua le fac pt bani) etc. NU Oli este devina ca Lovin face preluare in aut sau ca Badea este lent si nu stie sa puna mingia jos , astea se invata de la grupa mica , Oli doar face antrenamente cu ei , discuta cu fiecare , ii incurajeaza , NU ii invata sa joace fotbal ca asta stiu si eu . E adevarat ca nu este un antrenor WORLD CLASS dar vorba lui Gigi , contaza mai mult caracterul si sufletul omului decat cum stie el sa antreneze , si de aceea jucatorii il respecta si il doresc in continuare pe Oli la echipa ! De cand a venit Oli la echipa ne-a adus numai bucurii ( nu are rost sa insir performantele sau sa spun ca Oli a preluat echipa de la Protasov,Zenga ca asta e fabulatie , aia de ce nu au facut performatele lui Oli desi ii aveau pe Neaga , D.Munteanu , Dica (acum accidentat) , Ogararu , Hamutovski , Ciocoiu , A.Cristea ???? pt ca nu au valoare , cu Oleg dadeam 5 goluri si primeam 4 iar cu Zenga dadeam gol in min 90 si nu vedeam spectacol deloc , nu vedeti ca Oli face si faza defensiva si ofensiva(nu in perioada asta nefasta) ? si mai este si roman ceea ce cont fff mult . as mai avea multe de spus PRO Oli dar ma opresc aici , rezultatele cu Oli la echipa vorbesc de la sine. Cat despre Becali , spune ce gandeste! Becali este diferit cand lumea e la fel , gandeste diferit!

George Stan19.04.2007 16:05
EU TE VOTEZ !,

Pentru ca stiu sa apreciez faptele tale la Steaua si nu numai .

...

Bine ai revenit pe forum, sper sa nu mai dai motive moderatorilor sa-ti dea alte vacante

bogdanbabes19.04.2007 16:07
Bine ai revenit pe forum, sper sa nu mai dai motive moderatorilor sa-ti dea alte vacante

Ok , sunt cuminte :mrgreen: steagcruce2

BandiT19.04.2007 16:11

Nici eu nu te votez!

am zis!

Wally19.04.2007 16:20

Nici eu nu te votez! De fapt, nimeni nu te voteaza!!! Ba mai mult chiar o sa facem tot ce ne sta in putinta sa-i luminam si pe altii sa ia exemplul nostru!

mariuss_d19.04.2007 16:21
(...) De cand a venit Oli la echipa ne-a adus numai bucurii (...)

cred ca omiti anumite episoade. Acum nu stiu ce inseamna in propria ta definitie cuvantul numai.. pentru mine meciurile Stelei din ultima luna cel putin numai bucurii nu mi-au adus...

Nici eu nu te votez si o sa militez ca nici cei pe care-i cunosc sa nu o faca!

P.S. : Au trecut doar 13 zile de la victoria impotriva rapidistilor... dar parca ar fi luni...

Radu mic19.04.2007 16:27
Patetic, de la prima litera si pana la punctul final. Stil exaltat, pliat exact pe modelul becalian pe care il renegi! Sau poate- vadimiam. Tu si multi altii ca tine sunteti cei care muscati mana care va ridicat. Traiti un prezent turbat, bazat pe logica momentului. Nu stiti sa gandinti in ansamblu, sa cantariti avantajele si dezavantajele pe termen mediu sau lung. Aici nu e vorba de politica, prietene. Aici e vorba de fotbal. Si fotbalul are nevoie de bani iar Becali are bani. Punct. Lasati visele cu cotizatii, cu actiuni. Ma uit adesea la cei din galerie si realizez ca niste oameni care promoveaza ura si violenta nu pot fi decat marginea societatii. Batusi si suti. Putini sunt cei cu familii, servici si valori morale. Ce cotizatii sa dea ei, ce sa faca ei pt club? Daune de zecii de mii de euro palatite ... tot din bugetul Stelei. La scandal si sugestii, suntem cu totii primii. La fapte...huliganismul ne masoara valoarea.

Multumesc pt atentie !

Forza Steaua steagcruce2

Steaua a produs 20 de milioane de euro anul acest! berbecali a investit DOAR 1milion in jucatori.(sumele auzite din presa sunt umflate rau! brazilienii nu au costa mai mult de 800de mii) Azazallo asta este un avantaj pt noi??? eu zic ca NU! berebecali nu este la Steaua pt performnta, el doar vrea sa iasa in fata sa-l vada lumea cat de viteaz este. asa ca Jiji lasa-ne! pleaca din Ghencea ciobane!

NU antrenor, Nu presedinte, Nu patron, la Steaua...esti doar un CIOBAN! Pleaca!

Mai bine HOLIGAN decat comunist!

axl2319.04.2007 16:28

IN NICIUN CAZ NU TE VOTEZ, MAI DEGRABA L-AS VOTA PE GRECO! :grin:

Catalin - moldo-dobrogean

draga echipa fcsteaua.com, poza articolului n-o putea pune membrul(membrul, hi hi) care a scris post-ul. asta inseamna ca voi ati pus-o. "NU"-ul ala mare de pe fata lui Gigi imi spune mie ca voi plecati intr-o cruciada, care, ca toate cruciadele din istorie, e sortita esecului. eu sunt primul care ma arunc in cauze corecte dar pierdute. deci inteleg. dar ce vreau eu sa stiu este daca veti continua asa. daca nu veti da inapoi. daca aveti curajul si taria si tupeul sa-l boicotati pe Becali (cancerul Romaniei). pentru ca daca raspunsul e da, va felicit. daca raspunsul e nu, va inteleg.

bogdanbabes19.04.2007 16:33
cred ca omiti anumite episoade. Acum nu stiu ce inseamna in propria ta definitie cuvantul numai.. pentru mine meciurile Stelei din ultima luna cel putin numai bucurii nu mi-au adus...

Nici eu nu te votez si o sa militez ca nici cei pe care-i cunosc sa nu o faca!

P.S. : Au trecut doar 13 zile de la victoria impotriva rapidistilor... dar parca ar fi luni...

"pentru mine meciurile Stelei din ultima luna cel putin numai bucurii nu mi-au adus... "

Aici ai aratat ca esti doar simpatizant al echipe Steaua , nicidecum suporter adevarat! Vezi ca este diferenta intre simpatizant si suporter ! Nu stiu daca mergi la meciuri si nici nu ma intereseaza dar te-ai dat de gol ca esti stelist doar la bine si aici am pus punct pt ca sunt multi ca tine .

NUTLINE !!!

CNCT19.04.2007 16:37

Mars in mortii tai ciobane din TEMPLU!De cand ai aparut tu pute a oaie in stadion,nici un parfum select nu va putea scoate vreodata mirosul de oier de pe tine.

bodanelu19.04.2007 16:39

Nici eu nu te votez

nici prietena mea nu te voteaza

nici familia mea nu te voteaza

nici prietenii mei nu te voteaza

PLEACA CIOBANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

korps19.04.2007 16:46

in primul rand nici eu...si nici cei alti 10 tovarasi de ai mei...nici mama ,nici tata....nici bunicu daca traia nu te vota...sclav al banilor ce esti....taran ai fost taran vei fi pana vei muri.."AZZAZELO" scuza-ma dar esti un sclav exact ca el...nu pot sa ii pronunt numele...si sclavi sunteti toti...care spune-ti ca iubiti Steaua...si nu faceti nimic...sunteti niste sclavi ai banilor...ai societatii mizere in care traim...ai tarii in care ne zbatem....vad o gramada de reactii contra,fapte zero....de mult am spus vorbiti mult faceti putin...pe stadion tot noi "huliganii vostrii preferati"tipam in gura mare....afisam banere(vezi NU TE VOTEZ)iar voi la primul rezultat pozitiv uitati...uitati pentru ca sunteti slabi..pentru ca in viata voastra nu a-ti facut un steag...in viata voastra nu v-ati furat-o de la de la militie....pentru ca niciodata in viata voastra nu v-ati cheltuit si ultima farama de bani pentru aceasta legenda...urasc suporterii de rezultate...oierule nu te-am uitat...invata de la noi ca ce te urca te si coboara...noi avem miile noastre de inimi care bat pentru Steaua,tu ai milioanele tale de euro....sa vedem cine rezista pana la sfarsit...nu te vom uita....te uram microb infect si putrezit ce esti...pe tine si pe toti care vor sa fie ca tine....nu te vom vota nici pentru postul de celmai prost om de pe pamant....nu meriti nici un scuipat...ia-ti haita de sclavi si pleaca...ia-l pe Meme si pe Oli(oitele tale preferate) si mars...razboiul de abia a inceput...la ce poti sa te astepti iti spun de acum...vom fi din ce in ce mai uniti...mai multi...mai rai....mai rai de 10 ori mai mult ca acum...si vom vrea mai mult si te vom contesta din ce in ce mai mult...o sa ne iei in seama si o sa te sperii de noi...pentru ca noi suntem Steaua,sclavule nu tu si nici banii tai...noi suntem trecutul prezentul si viitorul....pentru ca universul tau sclavule se invarte in jurul nostru...spurcatule.....

ultrasi liberi....nu sclavi ca voi

Joint19.04.2007 16:49

excelent articol...bravo yoyoyoi.

azazelo sau cum iti zice...esti o biata mioara de-a lu' nentu Jiji. pupa-l si ia-l tu acasa la tine.

mariuss_d19.04.2007 16:49
"pentru mine meciurile Stelei din ultima luna cel putin numai bucurii nu mi-au adus... "

Aici ai aratat ca esti doar simpatizant al echipe Steaua , nicidecum suporter adevarat! Vezi ca este diferenta intre simpatizant si suporter ! Nu stiu daca mergi la meciuri si nici nu ma intereseaza dar te-ai dat de gol ca esti stelist doar la bine si aici am pus punct pt ca sunt multi ca tine .

NUTLINE !!!

Am fost stelist si voi fi stelist cat voi trai (adica si la succese si la insuccese) de ce manipularea adevarului si a realitatii prezentului prin sintagme de genul " Oli ne-a adus numai bucurii " te face pe tine suporter?

bogdanbabes19.04.2007 16:51
Nici eu nu te votez

nici prietena mea nu te voteaza

nici familia mea nu te voteaza

nici prietenii mei nu te voteaza

PLEACA CIOBANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ba, sa iti intre bine in cap , e valabil pt toata lumea , Becali(chiar si cand va ajunge presedinte tot va conduce Steaua din umbra) si MM este pe viata la Steaua ! Pe Oli nu pot sa il asigur de asta desi MM a spus ca nu se vede colaborand cu alt antrenor dar nu pot sa prevad viitorul decat sperand ca va fi unul bun . NOI , stelistii adevarati il votam pe Gigi sau Jiji cum ii spuneti voi "stelistii" si nu numai pt ce a facut la Steaua (ceva fantastic) ci si pt celelalte fapte care le-a facut si nu are rost sa le insir ca s-ar putea sa uit vreuna.

flo220319.04.2007 16:52

sa te voteze var'tu ala care te-a convins sa-l aduci pe Elton

si clica de lingai pe care i-ai adus in fotoliile din TEMPLUL FOTBALULUI ROMANESC.

si poate n-o sa crezi ,dar nu o sa te voteze nici verii Ioan si Victor

EU NU !!!

«12349»