Nu ca as simti nevoia sa ma explic, dar vreau sa aduc anumite precizari. L-am apreciat intotdeauna pe Gigi pentru lucrurile bune pe care le-a facut, l-am laudat pentru investitiile bune facute in stadion si in echipa.
Dar ce m-a determinat sa reactionez asa este indiferenta cu care ne trateaza de ceva vreme. Cand am vazut aseara cum este lovit acel baiat stelist (vinovat sau nu), mi-au dat lacrimile. Acela este unul dintre noi care sustine echipa. Si o va sustine si dupa bataia asta. Asa cum toti stelistii adevarati o vor sustine. Oricare dintre noi puteam fi in locul lui.
Si nesimtirea cu care ne baga pumnul in gura, tupeul cu care ne intoarce spatele. Pe spatele nostru, lovit din ce in ce mai des de pulane, s-a ridicat el. Si acum ne trateaza cu dispret. Cine? Este Becali stelist? A fost el ca suporter stelist la vreun meci inainte de a intra in conducerea echipei? A tinut el acum 10 ani un steag in mana? A facut el vreo deplasare cu echipa, pe vreun stadion acum 15 ani?
Dragii mei, treziti-va. Asta nu e stelist. el e doar un afacerist oportunist. si in momentul in care Steaua nu-i va mai aduce beneficiile dorite, va renunta la ea, va renunta la echipa si o va lasa de izbeliste. El crede ca daca a bagat bani, echipa asta este a lui.... poate jucatorii, poate bancile, sau vestiarele, poate gazonul, poate tabela. Dar Steaua, clubul, istoria, echipa, palmaresul sunt ale noastre. Alea nu sunt si nu vor fi in vecii vecilor de vanzare.
Trebuie sa fim uniti. Si sa-i aratam ca nu suntem 10-20 de oameni care fac scandal, 10-20 de huligani care merita sa fie inchisi, 10-20 de insi care se exprima prin violenta. Trebuie sa ne unim si sa-i aratam ca suntem puternici, ca suntem o familie unita si ca nimeni, niciodata si in nici un mod nu ne poate desparti si nu ne poate rapi/cumpara dragostea de-o viata, Steaua.