Cataline
Daca iti este rusine cu ultimele rezultate ale Stelei si te simti umilit, esti un prost si in orice caz nu esti stelist adevarat. Si eu sunt suparat pe situatia actuala a Stelei, imi pare rau ca nu mai cistigam in ultima vreme, dar NICIODATA NU O SA-MI FIE RUSINE CU Steaua.
Din pacate asta e poporul roman (si deci si stelistii), "la placinte inainte, la razboi inapoi".
As vrea sa te intreb de cite ori te-a bucurat Steaua in ultimii 3-4 ani (ca sa nu te intreb de toata istoria Stelei)? Daca raspunsul tau este niciodata, atunci ai dreptate in comentariul tau. Dar eu cred ca te-ai bucurat de foarte, foarte multe ori, asa ca iti spun inca o data, tie personal si in general tuturor celor care injura acum, ca sinteti niste PROSTI SI NU SINTETI STELISTI ADEVARATI.
Sigur ca acum Steaua trece printr-un moment dificil, joaca slab, nu marcheza, pierde meciuri usoare, etc., dar UN SUPORTER ADEVARAT, MAI ALES ACUM, AR TREBUI SA FIE ALATURI DE ECHIPA, CEEA CE NU PREA ESTE CAZUL TAU SI AL CELORLARTI detractori.
Cauzele actualei situatii dificile sunt multiple si toata lumea, patron, manager, antrenor, jucatori, suporteri, are partea ei de vina. Dar sa-l injuram pe Gigi, care printre altele a facut unicul stadion de fotbal acreditat de UEFA, mi se pare o prostie. Cum mi se pare la fel o prostie sa-l injuram pe MM, pentru transferurile facute, pentru ca au venit si jucatori buni si unii mai putin buni, dar cine poate garanta ca un jucator este bun sau nu? Poti tu?
Dar cea mai mare prostie este sa injuram jucatorii si antrenorii care au realizat cele mai bune rezultate internationale de dupa 1989.
Eu cred ca, mai ales acum trebuie sa fim alaturi de echipa, sa-i sustinem din tot sufletul si sa aratam ca iubim Steaua. Viata, si deci si fotbalul, are si bune si rele, si dupa 3 ani extraordinari, a venit acest moment greu. Toate echipele trec prin asa ceva. Hai sa fim cu totii suporteri adevarati si sa iubim Steaua, pentru ca tot ea va trece peste dificultati si ne va bucura din nou. sunt sigur. Garantez.
Hai Steaua