FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adio vis urat

«12345»
mirceaor19.04.2007 08:30

Oare cum e sa-ti bati joc in halul asta de un simbol ,de sentimentele si sperantele a milioane de oameni ?

Am ajuns sa ne ia la misto toti descultii ?? Sa ne rugam sa prindem locul trei??

Eu unul sunt la capatul rabdarii...Toti trebuie sa plece ,in frunte cu ciobanul !!

il_scorpio19.04.2007 08:40

Sa le fie rusine..asta e o atitudine de nesimtiti. Nu se poate asa ceva...aseara doar nesu a jucat ceva....ma rog nu si-a batut joc de noi....cum e posibil asa ceva? Campionat ratat, locul 2 aproape sigur ratat, in cupele europene nu mai suntem....si ei ca nesimtitii niki acum nu-si vad de treaba. Parerea mea e ca in vara odata cu plecarea lui Oli sa plece si Cernea, Stancu, Saban, Baciu, Lovin, Cristocea. Si lista poate continua....apoi Nicolita ori sa joace fundas dreapta ori sa nu mai joace deloc...oare nu observa si olitza odata k la mijlocul terenului si un copil de 15 ani e mai bun k el??????Apoi ar trebui amendate si marile vedete Radoi, Paraschiv, Radoi, Bostina, Badea, Iacob k sa-si vada de treaba. Nu mai suport acest gen de umilinte....toata lumea spune k pe vremea lui Piturca echipa juka catastrofal...k nu stya decat sa aduca mingea langa careu si de acolo sa centreze haotic si sa suteze.....acum niki asta nu mai stym...fratilor aseara cu o echipa de terminaty nu am fost in stare sa dam 2 centrari bune....sa sutam spre poarta , sa obtinem lovituri libere. Toata atitudinea oamenilor de la Steaua se poatte caracteriza simplu printr-un cuvant :NESIMTITI!!

ariven2119.04.2007 08:50

UN SEZON TOTAL COMPROMIS

deci , in concluzie si la urma urmei...

Nu credeam ca acest sezon va fi atat de negru mai ales dupa ce am realizat anul trecut si in toamna.

Nu stiu ce sa mai cred, nu stiu ce sa mai spun...

Antrenor, jucatori, conducere,...

Parca suntem o echipa de diviza C...Toti de la Vaslui la Poli Iasi si Tiisoara ne bat si inca in ce maniera...Of, of, of! Daca prindem cacatul ala de loc trei e bine...

Oli multumim pt tot ce ai facut dar nu te mai poftim...

Antrenor sa fie Radoi si Coman si Cernea si Nesu si Ochirosii si toti...Sa dea dovada acum cand suntem in criza ca ei si numai ei sunt in stare sa scoata capul onorabil... Mai sunt 8 jocuri...Sa le jucati ca o echipa de fotbal nu ca niste amatori. Am fu..t acest sezon...Hai sa dati si voi dovada in acete ultime 8 jocuri ca meritati sa va avem suporteri, ca meritati pe aceeia care isi sacrifica bani si timp sa merga dupa voi in deplasari...Io cred ca nu realizati ca peste tot aveti fani. Io cred ca nu realizati cati oameni se uita la voi la televizor asteptand sa faceti un meci bun, asteptand victoriile sau macar evolutii dezghetate...Purtati un tricou si pe acel tricou aveti brodata o emblema...Ei bine dragii mei jucatori de la Steaua in aceste momente meritati a acea emblema sa va fie scoasa de pe tricouri...sa jucati cu un petic negru sau alb ca sa nu mai murdariti acea emblema...

Unde e spiritul acela de lupta, unde sunt atacurile devastatoare, unde e determinarea...Doar trei oameni joaca in fiecare meci...Elton, Badea si Thereau? Dece nu joaca titular Croitoru si intra LOOOOOOOOOOOOVIN.....Dece ?

M-am saturat...

Cu toate acestea sunt bolnav de rosu si albastru...

fularsteau2

zipper19.04.2007 08:59

Suntem de vina cu totii! Haideti sa nu dam vina numai pe antrenor, jucatori sau conducere. Si noi avem partea noastra de vina. De cate ori a jucat echipa pe Ghencea si din cauza cui? Cati am fost sa-i incurajam pe baieti dupa aceste esecuri? Sau noi n-avem merite decat la victorii?

johngotti19.04.2007 09:01

Se exagereaza prea mult "vina" lu' Gigi. Nu zic ca nu are vina lui mai ales prin felul in care gandeste problemele. Dar faptul ca se mai baga peste antrenor nu e un capat de tara. Ca la ultimele 5-6 meciuri s-a bagat foarte mult asta este din cauza ca Olaroiu este depasit total si nici sa-l dea afara nu poate aa ca prefera sa-l gnore. Olaroiu este acum un ignorat. Ceva de genul" stai cuminte intr-un colt pana la sfarsitul sezonului si sa nu ne deranjezi". Daca schemele de joc snt bine puse la punct, daca strategiile sunt bine gandite si alese nu vad cum introducerea unui jucator (cerut de Gigi) in locul altuia (preferat de Olaroiu) poate da peste cap o intreaga echipa. Si daca totul este aranjat cum trebuie, daca acel jucator introdus de Gigi nu are valoarea celui introdus de Olaroiu isi sapa singur groapa prin greseli individuale si neintegrarea in joc. Dar la Steaua nu exista asa ceva. Nu exista strategie, jucatorii sunt depasiti si frustrati de faptul ca nu li se da nimic sa joace, exact ca niste elevi care stiu ca se apropie un examen si profesour ii la spritz in parc in loc sa faca pregatire. Nu asta e adevarata fata a jucatorilor Stelei. Sunt doar derutati si eu cred ca si pentru ei Olaroiu este tot un vis urat. Despre MM nu am ce sa zic. Baiatul e STELIST 100% si vrea doar binele Stelei. Transferurile brazilienilor sunt reusite. Elton este numarul 10 pe care nu l-am mai avut din 1989. Gigi spune ca nu are forta. Dar Hagi cata forta avea???? Andrey este un portar tanar si bun. Cand apararea este vraiste in fata ta e normal sa iei si golur ca poarta e mare nu poti sa o ocupi pe toata. Am mai spus-o: mai bine iau 4 goluri de la Dinamo fara aparare in fata decat sa iau doua goluri de la Steaua care avea varfurile anesteziate. Va amintiti "chifteaua" lu' Badea in meciul cu Dinamo. Deci consider ca STEALEI ii trebuie un antrenor si cu cat antrenorul este mai bun mai curajos si mai inspirat cu atat iplicarea patronului va fii mai putin simtita

DOUBLE19.04.2007 09:08

"Calificarea in Champions League a fost inlocuita de umilinta." Doar cu asta nu sunt de acord. Nu e umilinta sau rusine, e durere, pentru ca am cazut prea de sus. Calificarea nu poate fi comparata sau inlocuita, e unica. PS: stiu ca accepti dialogul, de aceea am postat.

korps19.04.2007 09:11

in aceste momente Oli da dovada de o nesimtire crasa...o sa ii iert rezultatele,jocul,si rahatul in care ne-a bagat..nu o sa ii iert refuzul de a parasi echipa,nesimtirea si zambetul pervers de pe giulesti la 1-0, slabiciunea de care da dovada...Oli daca ai un pic de barbatie in tine pleaca frate ...

il_scorpio19.04.2007 09:28

cum frate nu mai pleaca??? aoleu dumnezeule de ce m-ai lasat sa sper...:((((((((((

Andrei Hancu19.04.2007 09:31
Si cin' sa vina ?

Gica Popescu si Hagi....ar fi cea mai buna alegere...si cunoscandul pe cioban sigur asa va face doar ca sa enerveze pe acei "suporteri" ai Stelei care nu gandesc pt binele echipei asa cum au facut si cei de aseara...."felicitari jandarmeriei".

john doe19.04.2007 09:36

De ce cred ca in primul rand e vina conducerii :

_ Becali in calitate de conducator ce se vrea si viitor presedinte ar fi trebuit sa aiba niste obiective, la fel ca intr-o campanie electorala sa aiba o strategie bine pusa la punct.

El nu reuseste sa conduca in ultima vreme un club de fotbal darami-te o tara care implica probleme mult mai mari.

Ii lipseste decenta si atitudinea pe care trebuie sa o aiba un om care are o persoana publica si nu una oarecare. uitati-va putin la presedintii altor cluburi mari si faceti o comparatie, am spus ca nu are prea multa carte ok, dar nici bun simt nu prea are iar pentru asta trebuie sa te nasti cu el si iti trebuie 7 ani de acasa, scoala poate sa cizeleze dar nu poate sa iti dea ceea ce nu ai.

Se implica in diverse actiuni samd, nu este decat pentru a creste in sondaje, si este mai simplu sa dai bani in ferentari sa aduni niste voturi decat sa investesti acum la Steaua unde impactul este mai mic, mai ales ca suporterii nu il agreaza ca om politic in mod deosebit.

O sa plece Oli, vine probabil Hagi, aduce ceva bun aceasta mutare ?

Este tot o lovitura de imagine, ceva despre planuri concrete de redresare a echipei, investitii in juniori, jucatori de cakitate, nu poate face personal treaba asta dar cu oamenii care ii are in spate ma indoiesc ca va face asa ceva.

S-a inconjurat de lingai si amatori care nu au prea mult habar nici de fotbal, dar nici de marketing, pregatire sportiva sau alte activitati conexe care duc la bunul mers al unui club de fotbal serios.

Andrei Hancu19.04.2007 09:38
Vorbesti aiurea ! Andone e bun antrenor,da' e 100% ''caine''....daca n-are Steaua in suflet degeaba ! Nu e suficient profesionalismul......

bai cand va aud "nare sufletul pt Steaua"ce iti convine sa vina unu ca olita cu sufletul pt Steaua si sa terminam pe 6 sau unul ca Andone sau grugoras care sa fie profesionist si sa terminam pe 1.

ps.anul trecut am luat campionatul doar pt ca sa imputit treaba la Dinamo si a plecat Andone ca altfel......

Andrei Hancu19.04.2007 09:42

bai situl asta nou e de tot ....reveniti la vechea forma de postat comentarii.

e o porcarie iar Oli un nesimtit crek sa molipsit de la MM.

ps.pt cei care ii iau apararea lui MM nu uitati ca odata a fost in stare sa loveasca un suporter stelist deci nul mai pupati atata in cur.

john doe19.04.2007 09:45

_ MM si Oli:

pentru ca nu au curajul sau nu vor sa isi impuna parerea in fata patronului, ultimele transferuri cu cateva exceptii au fost bani aruncati aiurea.

daca erau oameni care aveau caracter ori "dadeau cu pumnul in masa" pentru a se face ascultati, ori plecau de la club

putin ma intereseaza ca situatia unui management defectuos sau inexistent este valabila pentru majoritatea cluburilor de fotbal de la noi, eu sunt stelist si ma intereseaza ce este in curtea mea, nu ca se cearta precum chiorii pentru banuti actionarii de la Dinamo.

daca au vazut ca echipa nu merge, ca jucatorii au ajuns la limita posibilitatilor lor tehnice si fizice, de ce nu au facut nimic ?

puteau fi penalizati, dati altor echipe, solutii erau, se puteau aduce alti jucatori.

incepand de la intocmirea contractelor jucatorilor, antrenorilor samd totul se face aiurea, nu le da prime jucatorilor ok, dar de ce nu au stipulate clauze ca in functie de obiectivele propuse sa li se umble si la salarii, mergand pana acolo kiar sa plateasca ei din buzunarul lor neindeplinirea clauzelor contractuale?

si lista poate continua.....

jarhead19.04.2007 09:54

Am impresia mai fratilor ca Olaroiu nu mai este in toate mintile: este a doua oara cand zambeshte ca un dement cand Steaua ia gol ... a suferit un shoc? sa mearga fratilor la tratament ca incepe sa devina grotesc ...

john doe19.04.2007 09:56

- jucatorii:

au partea lor de vina, il vedeam aseara pe Radoi ce spunea, partial are dreptate, daca vad pe stelisti adversarii ar trebui sa moara de frica si sa se dea la o parte fiindca joaca impotriva Stelei.... nu e chiar asa si se vede acest lucru

unii dintre ei au ajuns la limita posibilitatii lor, dar antrenorul si ci=onducerea nu face nimic in acest sens sa ii trezeasca, si asta nu mai e vina lor, le merge salariul vin banutii, nu ii trage nimeni de urechi, putin le pasa lor ca ne scuipam plamanii in tribuna si ii admonestam in timpul si dupa terminarea meciului.

se comporta exact precum copii mici, te incearca, daca le merge, incearca tot mai mult, si ai pus-o vorbind mai colorat.

daca te impui si le araticum trebuie sa stea lucrurile devin mai ascultatori si concilianti.

dar cand jucatorilor conducerea le ia apararea cautand scuze, nefacand nimic sa ii trezeaca, ce pretentii sa avem de la ei ?

raman la parerea ca vina principala este a lui Jiji si a intregii conduceri ( MM, Oli&comp) care sunt niste ageamii, apoi a jucatorilor si intr-o masura si noastra a suporterilor care atunci cand mergem pe stadion avem cu totul alte preocupari decat aceea de a fi suporteri

Chaos19.04.2007 10:16

Catalin cred k acolo unde ai scris k Stoica are ochiul format la portari,antrenori si tot ce tine de fotbal presupun k a fost o ironie.Dak e asa nu sunt total de-acord cu tine.Tot el i-a adus pe Zenga si Protasov.Cu restul acuzatiilor ai perfecta dreptate si in privinta lui si a lui Becali si mai ales in privinta lui Olaroiu.Dar se pare k visul urat o sa continue....Becali i-a "linistit" pe stelisti k Olaroiu o sa ramana.Presimt k o sa mai vedem articole de-astea pe-aici si din pacate, toate degeaba :cry: .

Asta e...ciobanul isi schimba oile da' naravu ba

Forza Steaua. MEREU SUPERIORI indiferent de locul din clasament si situatia echipei

john doe19.04.2007 10:23

apropos in timpul meciului cu javrele mi se uscase gatul de cat am strigat si la pauza m-am gandit si eu ca omul sa imi cumpar o cafea sau un suc ceva, urc si vad cu stupoare ca niste indivizi cam dubiosi din punctul de vedere al igienei vindeau pepsi cu 3 lei paharul care nu stiu daca avea 400 sau 500 ml.

M-am enervat si m-am lasat pagubas nu pentru ca nu as fi avut bani ci pentru ca pretul in sine mi se parea revoltator calculat la cat luau sticla de 2.5 l si cat obtineau in urma revanzarii la pahar iesea o diferenta enorma, o lege nescrisa in afaceri cere rulaj mare si un pret final mic peste pretul de cost, ceea ce in final prin rulajul mare duce la un profit mare, la noi se intampla exact invers, inca suntem tributari ideii de a da un "tun" zdravan si dupa aia sa ne facem bagajele si sa plecam in alta parte, din pacate strategia de mai sus cu sucurile vandute la pret prohibitiv, este aplicata cam peste tot la nivelul clubului, in concluzie cu oameni in functii de conducere la diverse niveluri cum putem sa avem pretentia sa mearga treaba bine, daca pentru ei solutia ideala ar fi sa investeasca minim daca se poate zero si sa scoata maxim maximorum ?

no comment....

sindrom19.04.2007 11:30

Olãroiu rãmîne la Steaua pînã la varã

Sursele G Sp susțin cã antrenorul Cosmin Olãroiu a decis sã rãmînã la Steaua. Anunțul va fi fãcut în conferința de la ora 14,30 pe care Olãroiu o va susține la palatul din strada Alexandru.

BAH!!! am tot zis ca nu citesc nimic de pe gsp si n-am facut-o atata timp si m-a mancat acu in fund pentru ca n-am vazut nici o declaratzie dupa meci :D

DragosI19.04.2007 11:39

Cataline

Daca iti este rusine cu ultimele rezultate ale Stelei si te simti umilit, esti un prost si in orice caz nu esti stelist adevarat. Si eu sunt suparat pe situatia actuala a Stelei, imi pare rau ca nu mai cistigam in ultima vreme, dar NICIODATA NU O SA-MI FIE RUSINE CU Steaua.

Din pacate asta e poporul roman (si deci si stelistii), "la placinte inainte, la razboi inapoi".

As vrea sa te intreb de cite ori te-a bucurat Steaua in ultimii 3-4 ani (ca sa nu te intreb de toata istoria Stelei)? Daca raspunsul tau este niciodata, atunci ai dreptate in comentariul tau. Dar eu cred ca te-ai bucurat de foarte, foarte multe ori, asa ca iti spun inca o data, tie personal si in general tuturor celor care injura acum, ca sinteti niste PROSTI SI NU SINTETI STELISTI ADEVARATI.

Sigur ca acum Steaua trece printr-un moment dificil, joaca slab, nu marcheza, pierde meciuri usoare, etc., dar UN SUPORTER ADEVARAT, MAI ALES ACUM, AR TREBUI SA FIE ALATURI DE ECHIPA, CEEA CE NU PREA ESTE CAZUL TAU SI AL CELORLARTI detractori.

Cauzele actualei situatii dificile sunt multiple si toata lumea, patron, manager, antrenor, jucatori, suporteri, are partea ei de vina. Dar sa-l injuram pe Gigi, care printre altele a facut unicul stadion de fotbal acreditat de UEFA, mi se pare o prostie. Cum mi se pare la fel o prostie sa-l injuram pe MM, pentru transferurile facute, pentru ca au venit si jucatori buni si unii mai putin buni, dar cine poate garanta ca un jucator este bun sau nu? Poti tu?

Dar cea mai mare prostie este sa injuram jucatorii si antrenorii care au realizat cele mai bune rezultate internationale de dupa 1989.

Eu cred ca, mai ales acum trebuie sa fim alaturi de echipa, sa-i sustinem din tot sufletul si sa aratam ca iubim Steaua. Viata, si deci si fotbalul, are si bune si rele, si dupa 3 ani extraordinari, a venit acest moment greu. Toate echipele trec prin asa ceva. Hai sa fim cu totii suporteri adevarati si sa iubim Steaua, pentru ca tot ea va trece peste dificultati si ne va bucura din nou. sunt sigur. Garantez.

Hai Steaua

zloty19.04.2007 11:49

SPER CA LA ORA 3 30 SA AVEM PARTE DE O SURPRIZA PLACUTA SI SA NE ZICA INCAPABILU ALA CA PLEACA pentru TOTDEAUNA ,NU POT DECAT SA SPER ASTA.

IN ALTA ORDINE DE IDEI VAD CA Cernea A GRESIT ,Andrey LA FEL HAI SA I SE DEA SI LU COPILU ALA ( Lungu) O SANSA POATE ALA NO SA GRESEASCA

PS: POATE VINE SI LA NOI UN ANTRENOR CAPABIL CA Boloni ,Dumitrescu SAU BAREM INTERIMAR Ienei :

steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2 steagcruce2

c.ronaldo1719.04.2007 11:55

Este incredibil cat de prost putem evolua... Sper sa fie o veste buna, un Adio pentru un vis urat, foarte urat.

dutzu_yo19.04.2007 11:57

cica nu mai pleaca....

zloty19.04.2007 12:05

NUMI VINE SA CRED MIAS PULAN MATA DE GUNOI Becali FF MORTZII MATI NE BAGI IN B CRETINULE

pda19.04.2007 12:10

INCREDIBIL, n-am mai vazut atata nesimtire in viata mea. A semnat un nou contract pe 3 ani, cu declaratia: "nu pot lasa Steaua la greu". INCREDIBIL!

Astristul19.04.2007 12:11

Ce idiot e GG! Isi bate joc de noi de Steaua de tot ceea ce inseamna mandria fotbalului romanesc. NU SE POATE ASA CEVA! :evil:

Adica vin de la facultate sa vad daca si-o fi dat demisia ZerOli si are mandria sa plece, dar nu, vad stire mare....Olaroiu si-a prelungit contractul pe inca 3 ani. Iarasi GG arata cat de mult "tine" la noi!

«12345»