FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adio vis urat

«1235»
fcsteaua.ro18.04.2007 20:19

Imi aduc aminte ca in urma cu un an am scris ca antrenorul Olaroiu nu este adevarata problema la Steaua. Ma bazam pe faptul ca un tehnician poate fi inlocuit cu mare usurinta, dar problemele mai mari - Stoica si Becali - vor ramane indiferent de indepartarea antrenorului. Dn pacate, suporterii nu au inteles mesajul si au interpretat aceasta formulare ca pe o protectie pentru Oli, descifrand formularea "mot a mot".

In clipa de fata "opera" este desavarsita. Din pacate va fi sacrificat doar un ostas, asa cum s-a procedat si-n cazul preparatorului fizic. Inconstientii il vor credita in continuare pe Becali si nu-i vor gasi nici o vina desi amestecul sau in deciziile antrenorului au bulversat de multe ori atmosfera la echipa. Ar mai fi si alte elemente ce-i pot fi imputate, dar au fost evidentiate de multe ori pana in prezent. Cei care nu pot sa inteleaga cum se evalueaza managementul il vor credita in continuare pe Stoica. Faptul ca investitii in jucatori de peste 3 milioane de euro au dus echipa pe un loc 4 si din ce in ce mai departe de Europa va aparea drept un accident nefericit in ochii acestora si nu un esec in indeplinirea obiectivelor. Personal, daca as fi in locul Presedintelui mi-as da demisia. As aduce pentru prima data onoarea in prim plan. M-as apropia pentru prima data de ceea ce a insemnat Steaua candva. As fi demn si mi-as asuma esecul. Din pacate vor pleca doar tehnicianul si vreo trei jucatori. Pentru ca la Steaua se fac mai multe tipuri de evaluari. Stilul Becali domneste in Ghencea. Subiectivismul, diletantismul, incompetenta si mentalitatea unui infantil.

Daca antrenorul Olaroiu ar fi fost schimbat dupa meciul cu Dinamo, acum ne-am fi aflat in continuare in cursa pentru cel de-al doilea obiectiv si implicit in cursa pentru un loc in cupele europene. Din pacate a fost sprijinit. Si-a facut treaba pana la capat. Becali in virtutea unor vechi datorii "nestiute" si Stoica marele garant cu ochi formati la portari, antrenori si tot ce inseamna fotbal au mers pana la capat mizand pe carti necastigatoare.

Sezonul fotbalistic 2006-2007 simbolizeaza rusinea pentru stelisti. Calificarea in Champions League a fost inlocuita de umilinta. Jocul absolut haotic, fara suturi la si pe poarta, fara lovituri libere primite ca urmare a unei forte de atac, fara pase la firul ierbii si in viteza, fara o idee clara de joc, fara spectaculozitate si fara putinta ne-au aruncat in disperare.

Adio Olaroiu, adio Mihai Stoica, adio Gigi Becali, adio strategie diletanta, adio tu Sevilla promisa in numele populismului.

FORZA Steaua!

axl2318.04.2007 20:28

Li frere, li mestre du Temple

Qu'estoient rempli et ample

D'or et d'argent et de richesse

Et qui menoient tel noblesse,

Ou sont il? que sont devenu

UNDE SUNT? CE AU DEVENIT?

COSTYNATOR18.04.2007 20:29

Pleaca din Ghencea cIOBANE pleaca din Ghencea!!!

Incredibil cum poti sa spui la un club,ce se vrea profesionist,ca nu te intereseaza un trofeu.Pai in cazul asta cum sa mai alerge mercenarii din echipa.

rusine celor ce au fost azi in teren.Parca erau paralizati.Nu am vazut un pic de determinare la nici unul.

Un ciclu este incheiat in acest moment.Urmeaza inca 8 etape de chin si agonie.

Din pacate ciclul urmator va incepe tot cu un CIOBAN la carma echipei si cu un HANDICAPAT pe post de manager.

ss lucki18.04.2007 20:30
Imi aduc aminte ca in urma cu un an am scris ca antrenorul Olaroiu nu este adevarata problema la Steaua. Ma bazam pe faptul ca un tehnician poate fi inlocuit cu mare usurinta, dar problemele mai mari - Stoica si Becali - vor ramane indiferent de indepartarea antrenorului. Dn pacate, suporterii nu au inteles mesajul si au interpretat aceasta formulare ca pe o protectie pentru Oli, descifrand formularea "mot a mot".

In clipa de fata "opera" este desavarsita. Din pacate va fi sacrificat doar un ostas, asa cum s-a procedat si-n cazul preparatorului fizic. Inconstientii il vor credita in continuare pe Becali si nu-i vor gasi nici o vina desi amestecul sau in deciziile antrenorului au bulversat de multe ori atmosfera la echipa. Ar mai fi si alte elemente ce-i pot fi imputate, dar au fost evidentiate de multe ori pana in prezent. Cei care nu pot sa inteleaga cum se evalueaza managementul il vor credita in continuare pe Stoica. Faptul ca investitii in jucatori de peste 3 milioane de euro au dus echipa pe un loc 4 si din ce in ce mai departe de Europa va aparea drept un accident nefericit in ochii acestora. Personal, daca as fi in locul Presedintelui mi-as da demisia. As aduce pentru prima data onoarea in prim plan. M-as apropia pentru prima data de ceea ce a insemnat Steaua candva. As fi demn si mi-as asuma esecul. Din pacate vor pleca doar tehnicianul si vreo trei jucatori.

Daca antrenorul Olaroiu ar fi fost schimbat dupa meciul cu Dinamo, acum ne-am fi aflat in continuare in cursa pentru cel de-al doilea obiectiv si implicit in cursa pentru un loc in cupele europene. Din pacate a fost sprijinit. Si-a facut treaba pana la capat. Becali in virtutea unor vechi datorii "nestiute" si Stoica marele garant cu ochi formati la portari, antrenori si tot ce inseamna fotbal au mers pana la capat mizand pe carti necastigatoare.

Sezonul fotbalistic 2006-2007 simbolizeaza rusinea pentru stelisti. Calificarea in Champions League a fost inlocuita de umilinta. Jocul absolut haotic, fara suturi la si pe poarta, fara lovituri libere primite ca urmare a unei forte de atac, fara pase la firul ierbii si in viteza, fara o idee clara de joc, fara spectaculozitate si fara putinta ne-au aruncat in disperare.

Adio Olaroiu, adio Mihai Stoica, adio Gigi Becali, adio strategie diletanta, adio tu Sevilla promisa in numele populismului.

FORZA Steaua!

<!--<link exchange zone>-->

<div class="sponsored"><a href="http://www.fcsteaua.ro/index/section/articles/article/2903" target="blank">428873438_2_mereu_alaturi_de_voi_-945.jp

<center>Catalin Asavoaei

(Il Soldatino)

</a></center></div>

<!--</link exchange zone>-->

Din cate stiu, Olaroiu si-a dat demisia deja!

NU NE TREBUIE INTERIMAR! Sa vina acum antrenorul care va continua si din vara, nu conteaza cine e el. Asta pentru ca ar mai avea 8 meciuri de jucat si poate experimenta, monitoriza, transfera, ceda... Ciclul de forma maxima trebuie atins prin august-septembrie... Un interimar fara obiective si motivatie ar aduce doar lentoare in plus si alte si alte chinuri.

MM trebuie sa stranga din dinti si sa ramana. Sa se reculeaga emotional si sa o ia de la capat. Venirea unui Gica Popescu in locul lui ne-ar transforma in bazar cu 3 loje pline de chinezi si sud-coreeni la fiecare meci!

CURAJ MM!

ITI TREBUIE TARIE DE CARACTER!!!

St3listu2018.04.2007 20:30

sa zis cu tot...... :!:

stefanVl18.04.2007 20:42
sa zis cu tot...... :!:

Sa plece si Meme Stoica cu super cumintele portar Andrey...

DanStan18.04.2007 20:44

Si cin' sa vina ?

stefanVl18.04.2007 20:46
Din cate stiu, Olaroiu si-a dat demisia deja!

NU NE TREBUIE INTERIMAR! Sa vina acum antrenorul care va continua si din vara, nu conteaza cine e el. Asta pentru ca ar mai avea 8 meciuri de jucat si poate experimenta, monitoriza, transfera, ceda... Ciclul de forma maxima trebuie atins prin august-septembrie... Un interimar fara obiective si motivatie ar aduce doar lentoare in plus si alte si alte chinuri.

MM trebuie sa stranga din dinti si sa ramana. Sa se reculeaga emotional si sa o ia de la capat. Venirea unui Gica Popescu in locul lui ne-ar transforma in bazar cu 3 loje pline de chinezi si sud-coreeni la fiecare meci!

CURAJ MM!

ITI TREBUIE TARIE DE CARACTER!!!

Editat. Ban. Moderatorii

cristian01418.04.2007 20:47

Pana la venirea lui Olaroiu mai exista o umbra de bun simt si de respect reciproc in conducerea Stelei. Dupa cum se stie, Stoica i-a sarit in aparare lui Walter inainte de partida cu Valencia, chiar daca finalul a fost nedrept pentru italian..demis de Becali. Prietenia trioului Becali-Stoica-Olaroiu a condus la lipsa de profesionalism, iar acest lucru il resimtim de ceva timp si sub privirile pline de manie ale stelistilor, un intreg sezon presarat cu umilinte a fost sacrificat pentru a ne da seama de cancerul din sanul echipei. Haosul a inlocuit hegemonia din declaratiile lui Stoica si toate astea sub chicotelile nesimtite ale lui Olaroiu pe banca la meciul cu Poli, cand ne-a aruncat ultimul pumn de tarana peste mormantul deja sapat si aranjat. Periplul acestui individ se incheie intr-o nota de lasitate, neprezentandu-se nici la conferinta ce a urmat partidei, pentru a-si anunta demisia. Probabil mai spera in sinea lui ca Becali se va arunca la picioarele sale si-l va implora cu lacrimi in ochi sa ramana, sa ne duca pe loc retrogradabil, sa ne salvam in ultima etapa si sa inceapa fiesta.

Olaroiu a realizat imposibilul : a transformat un diamant valoros intr-o bucata neinsemnata de carbon, sfaramata de granzii campionatului Bistrita, Poli, Pandurii, Ceahlaul etc.

Ce vis urat ! Si oare ne-am trezit ? Oare au puterea jucatorii (o parte din ei, pentru ca multi sunt incapabili asemenea fostului sper antrenor) sa depaseasca acest hop ?

Blestemat sa fie momentul cand a pasit nesimtitul a 2-a oara in cariera lui pe Ghencea ca principal.

Adio Olaroiu !

cmc_steaua18.04.2007 20:53
Si cin' sa vina ?

SA VINA Andone Nu MA INTERESEAZA steagcruce2 steagcruce2 fularsteaua2

lemurian3718.04.2007 20:56
SA VINA Andone Nu MA INTERESEAZA steagcruce2 steagcruce2 fularsteaua2

Vorbesti aiurea ! Andone e bun antrenor,da' e 100% ''caine''....daca n-are Steaua in suflet degeaba ! Nu e suficient profesionalismul......

Quetzalcoatl18.04.2007 21:00

Il Soldatino, ai pus punctul pe "I". Problema la Steaua e mai complexa si nu cred ca se va rezolva printr-o demisie, cea a lui Olaroiu. Schimbarea antrenorului va aduce poate o schimbare pe termen scurt, dar, "celulele canceroase" raman :(( [MM & Jiji ].

Managemantul la Steaua e ZERO, este incredibil cum o echipa ce se pretinde de top, are o organizare demna de cele din diviziile inferioare. Eu unu' ii vad vinovati la fel de mult, daca nu principalii vinovati pe MM si Jiji dar din pacate masa mare de suporteri va fi linistita prin aducerea unui nou antrenor, printr-o simpla schimbare de decor. Se pare ca uitam repede momentele cand jegul de Jiji dorea sa schimbe numele echipei, stema, cat si multe alte aberatii infaptuite de acest personaj de "carton".

Ne-am obisnuit cu o stare de fapt anormala, "bolnava", adusa de acest parvenit ...am uitat atat de usor ce-am fost ?!! Din pacate am cazut intr-o stare de letargie din care cu greu vom iesi.

Jiji ESTI O MIZERIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

St3listu2018.04.2007 21:02

Pai cred ca oricine pregatea mai bine ultimele meciuri decat Olaroiu!!!! Poate si Borcea baga in teren o echipa mai bunA...AFARA!!!! steagcruce2

alexblaja18.04.2007 21:09

Ii contracaram in urma cu ceva timp pe cei care cereau demisia lui Olaroiu printr-o incercare de imaginatie: asemanam echipa Steaua cu o masina careia i se strica cureaua de transmisie, i se sparge roata de rezerva etc, incercand, asemenea unui autist, sa inteleg prin asocieri ale faptelor reale cu lucruri , declinul iubitei mele echipe! Spuneam atunci ca nu e cazul sa schimbi sistemul de directie al masinii (care credeam eu ca ar fi Olaroiu) daca ti s-a spart roata sau s-a rupt cureaua de transmisie...inlocuiesti cureaua cu un ciorap de dama, pui roata de rezerva aia mica, pe care scrie sa mergi cu 60 km/h si ajungi la destinatie! MASINA A INTRAT INTRE TIMP IN STALP, DIN CAUZA SOFERULUI CARE A FACUT O SERIE DE MANEVRE GRESITE! (soferul este bineinteles Becali, iar cuvantul "manevre" poate fi interpretat in ambele sensuri)...printre aceste manevre a fost, din pacate, si mentinerea antrenorului in functie...nu le dau nici acum dreptate celor care cereau demisia lui Olaroiu dupa fiecare esec, ma gandesc, acum ca si atunci, ca in viata fiecarei echipe exista un moment mai slab....In seara asta am vazut insa un Olaroiu CARE ZAMBEA CAND Steaua ERA CONDUSA! AM VAZUT UN Meme CARE-SI MERITA PORECLA DE Meme, TINANDU-SI TAMPLELE INTRE DEGETE CA O FEMEIE SI CARE STATEA PICIOR PESTE PICIOR, CU CAPUL PE SPATE LA 1-0 PENTRU BRAGADIRU! Eu asta nu pot suporta....pot inghiti infrangeri precum cea cu groparii, pot intelege orice, dar nu BATAIA DE JOC! PENTRU CA V-ATI BATUT JOC DE NOI, Meme SI Oli, CARATI-VA! PENTRU CA ITI BATI JOC PERMANENT DE Steaua SI NUMELE EI, PENTRU CA INTINEZI IDEALURILE REPREZENTATE DE ACEASTA ECHIPA, IMI DORESC SA DISPARI DE PE FATA PAMANTULUI, Jiji!

Pentru suporterii Stelei de pe stadion: respect faptul ca v-ati dus acolo, dar ati aratat ca pestele cretin care se da cu capul de peretele acvariului!

stefanVl18.04.2007 21:11
Pai cred ca oricine pregatea mai bine ultimele meciuri decat Olaroiu!!!!poate si Borcea baga in teren o echipa mai bunA....plm de idiot...AFARA!!!! steagcruce2

Editat. Moderatorii

AdrianUltras2518.04.2007 21:12

Gigi trebuie sa plece cat mai repede de la noi!

Oli - cred ca e pentru binele lui sa plece!

Iar MM sa se puna pe cautat antrenor strain ca Zenga sau Protasov!

Weed4All18.04.2007 21:15
Gigi trebuie sa plece cat mai repede de la noi

Oli

cred ca e pt binele lui sa plece

iar MM sa se puna pe cautat antrenor strain ca Zenga sau Protasov

Strain neaparat, nu roman cu mentalitate de rahat ca a lui Oli...

AdrianUltras2518.04.2007 21:18

Zenga e un foarte bun psiholog.

Da-i lui Zenga echipa de acum a Stelei(cu accidentatii fara accidentari bineinteles) si o sa vedeti ce treaba o sa faca,

mai ales daca a facut ce a facut cu acea echipa in care erau la un moment dat titulari Simion si Litu pentru ca lipseau atacantii.

Iar Protasov nu cred ca iubeste Steaua destul de mult ca sa vina inapoi la Becali si il inteleg.

Dar Zenga ar veni sigur!

AdrianUltras2518.04.2007 21:23

Eu iubesc Steaua pana la moarte dar ieri pe teren nu a fost Steaua!

Steaua nu joaca asa!

cristian01418.04.2007 21:24

Momentan nici un antrenor roman nu va avea puterea sa mai schimbe ceva in cadrul echipei. Suntem in cadere libera si din pacate nu gasim nici macar o crenguta de care sa ne agatam cu speranta ca vom participa si la anul in Cupa UEFA.

Daca acest personaj infect al carui nume m-am saturat sa-l pronunt si sa-l aud, va fi schimbat sau demis, pe banca Stelei ar trebui adus imediat un intreg staff profesionist si demn de Steaua, in frunte cu un antrenor cu mentalitate puternica SA NU PERMITA NIMANUI IMPLICAREA IN ALCATUIREA ECHIPEI.

Cat Becali se va multumi sa priveasca din loja, echipa va juca, dar ne confruntam cu o situatie utopica.

alpopa18.04.2007 21:24

Complet de acord Catalin ! Am postat zilele trecute un comentariu asemanator... Dureros e ca NIMENI DE LA CLUB NU E CAPABIL SA SCOATA ECHIPA DIN CRIZA !!!

Ne vom afunda tot mai mult !!! :(

Weed4All18.04.2007 21:26
Momentan nici un antrenor roman nu va avea puterea sa mai schimbe ceva in cadrul echipei. Suntem in cadere libera si din pacate nu gasim nici macar o crenguta de care sa ne agatam cu speranta ca vom participa si la anul in Cupa UEFA.

Daca acest personaj infect al carui nume m-am saturat sa-l pronunt si sa-l aud, va fi schimbat sau demis, pe banca Stelei ar trebui adus imediat un intreg staff profesionist si demn de Steaua, in frunte cu un antrenor cu mentalitate puternica SA NU PERMITA NIMANUI IMPLICAREA IN ALCATUIREA ECHIPEI.

Cat Becali se va multumi sa priveasca din loja, echipa va juca, dar ne confruntam cu o situatie utopica.

Asa e cu antrenorii din Romania, insa cred ca nu din vina unora care s-au bagat in alcatuirea echipei pierde Steaua ci din cauza lui Olaroiu...

O-Ne18.04.2007 21:28

Gigi a declarat pe TV Sport ca Oli nu va pleca pana la sfarsitul sezonului de la Steaua, ca asa s-a inteles cu el dimineata si ca vorba ramane vorba. Hai sa vedem unde ajungem in cazul asta. Pana cand mai sta Oli la Steaua si cate meciuri vor mai trece in care Steaua nu va da nici un gol.

Steaua acum !!! Steaua mereu !!! Cel mai frumos loc din sufletul meu !!!

FORZA Steaua !!!

O-Ne18.04.2007 21:38

Poate totusi Becali incearca sa ia presiunea de pe Olaroiu si de pe echipa procedand asa, vom vedea daca a procedat corect sau nu.

Weed4All18.04.2007 21:43
Poate totusi Becali incearca sa ia presiunea de pe Olaroiu si de pe echipa procedand asa, vom vedea daca a procedat corect sau nu.

Eu cred ca nu a procedat bine... a procedat ca un adevarat cioban... daca omul nu are si nu a avut rezultate la ce dracu il mai tine? Sa disper eu? Sa ma urc pe pereti? Sa o luam cu totii razna? La orice club din lumea asta cand antrenorul nu are rezultate este demis... peste tot in lume...

«1235»