FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adio vis urat

«12345»
gone18.04.2007 21:51

Pleaca Ciobane. Ai reusit sa distrugi simbolul fotbalului romanesc.

cristian01418.04.2007 21:54

Prin implicarea in echipa a unor persoane, prin aducerea unor jucatori la comanda, se creeaza acel haos, si se ajunge ca unii jucatori sa aiba parte de favoruri, in timp ce altii sa fie defavorizati. Avem cazul finului, care este sef in vestiar, avem cazul Cernea care a stat mereu in umbra, avem cazul Croitoru, care nefiind pe placul lui Olaroiu nu i s-a dat posibilitatea sa-si arate valoarea. Plus cei 2 copii de suflet : Coman si Ovidiu Petre. De aici se ajunge la formarea de bisericute in lot, si implicit la distrugerea concurentei constructive care e decisiva pentru o echipa ce lupta pe 3 fronturi : campionat, cupa, cupe europene.

Din pacate Olaroiu a permis acest gen de manevre, dar desigur, fara incompetenta lui nemarginita nu se putea ajunge aici.

O-Ne18.04.2007 21:56

Asta nu e chiar asa, omul a avut rezultate deci nu inseamna ca e incapabil, cred totusi ca ultimele transferuri nu au fost facute cum trebuie, uita-te si in Anglia de cati ani e Sir Alex Ferguson la Man. Utd. si sa nu imi spui mie ca Man. Utd. nu a avut si perioade mai proaste, e normal pentru orice echipa sa fie asa. Sa vedem care vor fi consecintele de data asta la noi, sa vedem daca in Romania o echipa aflata in cadere libera se mai poate redresa.

Un lucru pe care nu il inteleg la Oli e de ce nu il baga pe Croitoru, totusi e un jucator care stie cu ambele picioare si cred ca ar fi de mare ajutor echipei insa el il prefera pe Lovin, care si el si Elton in a doua repriza s-au stins, cel putin eu nu i-am mai vazut.

De asemenea cred ca asta e unul dintre cele mai proaste meciuri facute de Steaua vreodata sa nu ai nici macar un sut pe poarta exceptand lovitura de cap anemica a lui Iacob. Insa uitati-va bine pe banca, nu mai avem pe cine sa bagam in teren in atac si cred ca aici si Gigi se simte cu musca pe caciula pentru ca presa l-a avertizat de cateva ori cum ca Rapid face transferuri dinamu la fel insa el a raspuns ca nu e nevoie de jucatori la Steaua ca are. Acuma sa vedem care sunt aia in conditiile in care avem in permanenta 5 accidentati de la inceputul sezonului.

pvf_0718.04.2007 21:58

Tot ce a facut Steaua a fost un vis urat,dar ca orice vis trece repede si speram sa nu devina un cosmar din care sa nu mai iesim repede; avem nevoie de schimbare dar nu de ceea ce este mentionata acum; Steaua daca-l schimba pe Olaroiu poate va aduce ceva nou, dar nu stiu cat de mult va conta pe viitoru apropiat. Totul depinde de echipa de a se autoremonta in meciurile urmatoare. Totul nu este pierdut deocamdata, dar pana la urma locul trei daca vrea sa mai lupte pentru el nu este rusinos. Au puterea sa il castige:

FORZA Steaua!

gone18.04.2007 21:58

Sa castige si Oli 4 campionate consecutiv si apoi isi permite un sezon mai prost. Cel mai prost rezultat al lui Ferguson a fost un loc 3 in campionat.

O-Ne18.04.2007 22:06
Sa castige si Oli 4 campionate consecutiv si apoi isi permite un sezon mai prost. Cel mai prost rezultat al lui Ferguson a fost un loc 3 in campionat.

Pai daca stam bine sa ne gandim echipa asta a jucat 3 sezoane la rand in cupele europene si a facut-o destul de bine. Nu vreau sa ma credeti acuma ca inca mai tin ca Olaroiu sa antreneze Steaua, pentru ca dupa nervii pe care mi i-a produs azi meciul asta Oli nu mai are nici o sustinere din partea mea insa vreau sa vad daca o echipa in Romania poate sa iasa dintr-o asemenea criza si revin la ce afirmasem cu cateva luni in urma la Steaua e nevoie de un psiholog poate asta e investitia care lipseste la Steaua.

mikenisme18.04.2007 22:08

MAH COPII MAH !!! SUNTETI PROSTUTZI TARE !!! FRATE !!!! DE CE ARUNCATI CU NOROI IN Meme SI IN Oli ???? HAI CA ULTIMUL POATE CHIAR MERITA DE ACORT...PANA MEA SINGURUL VINOVAT DE SITUATIA ACTUALA E Gigi LUME !!! LIPSA DE JUCATORI SE RESIMTE...POATE DACA AR FI CONCURENTA ACERBA POST PE POST NU AR MAI JUCA Bostina CA O BASINA FORTZATA.....CIOBANU E SINGURUL VINOVAT !!! EL ESTE SINGURUL DE LA Steaua CARE NU ARE TREABA CU FOTBALUL !!! EL ESTE SINGURUL CARE SE BAGA PESTE TOT SI STRICA TOT !!! E TOT ODATA SI F USOR DE INFLUENTAT SI FOARTE PENIBIL

Warning pentru Caps Lock. Moderatorii

lemurian3718.04.2007 22:17
MAH COPII MAH !!! SUNTETI PROSTUTZI TARE !!! FRATE !!!! DE CE ARUNCATI CU NOROI IN Meme SI IN Oli ???? HAI CA ULTIMUL POATE CHIAR MERITA DE ACORT...PANA MEA SINGURUL VINOVAT DE SITUATIA ACTUALA E Gigi LUME !!! LIPSA DE JUCATORI SE RESIMTE...POATE DACA AR FI CONCURENTA ACERBA POST PE POST NU AR MAI JUCA Bostina CA O BASINA FORTZATA.....CIOBANU E SINGURUL VINOVAT !!! EL ESTE SINGURUL DE LA Steaua CARE NU ARE TREABA CU FOTBALUL !!! EL ESTE SINGURUL CARE SE BAGA PESTE TOT SI STRICA TOT !!! E TOT ODATA SI F USOR DE INFLUENTAT SI FOARTE PENIBIL

Bai ma lasi ! Pai nu i-a zis Gigi lui Meme asa : ''Nu mai umbla ma in Brazilia dupa cai verzi pe pereti'' ?! Nu i-a dat liber la transferuri sa aduca ce crede de cuviinta ??? Meme e cam ''praf'' si voi o ''ardeti aiurea'' !!!

cristian01418.04.2007 22:20
Pai daca stam bine sa ne gandim echipa asta a jucat 3 sezoane la rand in cupele europene si a facut-o destul de bine. Nu vreau sa ma credeti acuma ca inca mai tin ca Olaroiu sa antreneze Steaua, pentru ca dupa nervii pe care mi i-a produs azi meciul asta Oli nu mai are nici o sustinere din partea mea insa vreau sa vad daca o echipa in Romania poate sa iasa dintr-o asemenea criza si revin la ce afirmasem cu cateva luni in urma la Steaua e nevoie de un psiholog poate asta e investitia care lipseste la Steaua.

Din pacate la Steaua notiunea de 'psiholog' nu exista. Becali si-a exprimat de mai multe ori..parerea..daca o putem numi asa, vis-a-vis de acest lucru. Se crede un fel de Bruce Almighty, si implicit psiholog. Imi pare rau, dar daca el crede c-a reusit lucrul asta la stana si a determinat-o pe Miorita sa dea un litru mai mult de lapte, si un kilogram in plus de lana, ma tem ca la Steaua principiile principelui nu prea functioneaza. Ba dimpotriva.

Bostina a simtit pe pielea lui invataturile lui nea' Gigi, teoria cu juma' de pasarica e monumentala. :smile:

Quetzalcoatl18.04.2007 22:21

Jiji = patronul echipei, finantator......DAR= a bagat echipa in mizeriile sale personale, se foloseste de ea, ne foloseste..si-a dat seama ca in politica tre' sa fii populist pt a avea priza la electorat si asta chiar in dauna Stelei, a imagini clubului [oferirea stadionului pt jucarea meciurilor din UCL a celor de la Dinamo si Cluj] declaratii jignitoare asupra suporterilor, crearea unui climat infect, neprofesionist, identificarea Stelei [ si asta amplificata si de mass-media] cu propria persoana..este principalul factor decizional la club, trecand peste capetele angajatilor, indepartarea fostelor glorii de club.... =======

===>AICI E BUBA PRINCIPALA, dragi stelisti !!!!!!!!!

Olaroiu e doar un pion, da, trebuie sa plece, dar Raul principal inca va dainuii, prin persoana oierului. Nu-nteleg de ce suntem atat de orbii ? De ce nu luam atitudine ?

MARY_radoi18.04.2007 22:37

Parerea mea e ca plecarea lui Oli nu e solutia si nu e corect sa plateasca singur pentru esecuri. Forza Steaua steagcruce2

danielcristian18.04.2007 22:38

E un vis prea frumos sa plece ciobanul,de aceea trec peste asta.Dar,macar sa faca asa:

1.Sa scape de MM si de Oli

2.Sa fixeze un buget fix inaintea inceperii fiecarui sezon

3.Sa aduca profesionisti pe posturile lasate liber de cei doi frati de cruce

4.Sa contracteze un numar semnificativ de jucatori buni,o parte urmand sa evolueze la echipa a doua,creand astfel concurenta serioasa pe posturi

5.Sa nu se amestece mai mult decat faptul ca da bani

6.Sa isi reconsidere relatia cu suporterii si cu fostele glorii steliste,fara de care Steaua nu ar fi nimic

Daca ar face toate astea,eu unul as fi multumit si cred ca lucrurile ar merge din nou bine.Vise placute!Multumesc ! steagsahmic

Weed4All18.04.2007 22:50
Din pacate la Steaua notiunea de 'psiholog' nu exista. Becali si-a exprimat de mai multe ori..parerea..daca o putem numi asa, vis-a-vis de acest lucru.

Cata dreptate ai... Un psiholog la echipa din ziua de azi e oxigen!!!

oop18.04.2007 23:02
Vorbesti aiurea ! Andone e bun antrenor,da' e 100% ''caine''....daca n-are Steaua in suflet degeaba ! Nu e suficient profesionalismul......

Hai nene, lasa-ma cu basme d-astea...Viitorul antrenor al Stelei n-ar trebui ales dupa cat de stelist e, ci dupa cat de bun e...Ideea e sa faca treaba buna, poate sa fie si Borcea pe banca, nu ma intereseaza!

Weed4All18.04.2007 23:05
hai nene,lasa-ma cu basme d-astea...Viitorul antrenor al Stelei n-ar trebui ales dupa cat de stelist e,ci dupa cat de bun e...Ideea e sa faca treaba buna,poate sa fie si Borcea pe banca,nu ma intereseaza

Cam asa e dar exceptand faza cu Borcea pe banca =)))) lol!!!!

Oricum eu zic ca se poate aduce un antrenor mult mai bun decat Andone... ceva strain cu mentalitate de european... si cu rezultate in spate...

Weed4All18.04.2007 23:08
hai nene,lasa-ma cu basme d-astea...Viitorul antrenor al Stelei n-ar trebui ales dupa cat de stelist e,ci dupa cat de bun e...Ideea e sa faca treaba buna,poate sa fie si Borcea pe banca,nu ma intereseaza

Decat sa ii dea lui Lovin, Baciu si altii salariu de deputat mai bine ii da afara si face un salariu mare unui antrenor mare!!!

oop18.04.2007 23:14
cam asa e dar exceptand faza cu Borcea pe banca =)))) lol!!!!

oricum yo zic ca se poate aduce un antrenor mult mai bun decat Andone... ceva strain cu mentalitate de european... si cu rezultate in spate...

Lol..am zis la panarama faza cu Borcea...dar mai in gluma, mai in serios cred ca nici daca era el antrenor anul asta nu reusea sa impotmoleasca in halul asta echipa!

Weed4All18.04.2007 23:17
lol..am zis la panarama faza cu Borcea...dar mai in gluma,mai in serios cred ca nici daca era el antrenor anul asta nu reusea sa impotmoleasca in halul asta echipa

Am inteles ca era la panarama:))))

Si cred ca ai dreptate ca nici Borcea nu putea sa ne duca mai jos decat suntem acum =)))))

lumeaeamea18.04.2007 23:19

Oricum la Steaua trebuie schimbati multi jucatori, nu numai antrenorul. Eu as schimba patronul daca as putea!

oop18.04.2007 23:21
oricum la Steaua trebuie scimbati multi jucatori, nu numai antrenorul.eu as schimba patronul dak as putea.

CLAR!!!! Ar trebui taiat in carne vie...alta conducere administrativa & tehnica si pastrati maxim 5-6 jucatori din lotul curent...

godfather8618.04.2007 23:22

CE vis urat ma soldatino? Mancasi ceva stricat dimineata? Semifinala de UEFA vis urat? 2 titluri la rand vis urat? Cl dupa 10 ani vis urat? Majoritatea celor care il criticati pe Olaroiu nu aveti un argument plauzibil numai faze de genu :" E defensiv domne'" . Habar n-aveti de fotbal. Cat despre Becali e normal sa nu plece deoarece ca in orice afacere intai investesti si apoi culegi roadele . Doar nu vreti sa plece dupa ce a castigat 3 tiluri cu Steaua si a dus-o in CL doar ca vor cativa experti in fotbal. Mai invatati ceva despre sportul asta si apoi criticati-l pe Oli si pe altii care chiar au facut ceva pentru clubu asta.

RedFuture18.04.2007 23:25

Un reply scurt pe tema asta: MM eu zic ca a nimerit cam 70% din transferuri....avand in vedere avem un singur scout e bine, Oli, Oli, Oli ce sa-i mai reprosem lui Oli, a fost clar "Oli-gofrenu ramane la Steaua" zicea Becali, oare de ce? Pentru ca spre deosebire de Zenga si Protasov baga jucatorii pe care Gigi vrea sai promoveze, probabil ca si de aia n-am scos rezultate si am avut 1 meci bun, 5 proaste. Ne trebuie patron care sa dea banu si gata sa profite dupa de pe urma transferurilor si drepturilor de televizare, nu sa ceara jucatori in primul 11. Atata timp cat Becali nu se concentreaza pe politica la Steaua numai olaroi o sa avem, deci ce vreau sa zic pana la urma e ca il sustin pe Meme pentru ca a luat apararea clubului si singura lui greseala a fost OLIgofrenu, Oli poate nici n-a primit o sansa sa arate ce stie, sau poate e doar incompetent...dupa cum zice "jabba the hut" Iancu de la AEK Timisoara. Iar nea Gigi ramai cu politica, la club doar da bani si zambeste.

....Ok, poate n-a fost chiar asa de scurt .... steag1

oop18.04.2007 23:29
CE vis urat ma soldatino? Mancasi ceva stricat dimineata? Semifinala de UEFA vis urat? 2 titluri la rand vis urat? Cl dupa 10 ani vis urat? Majoritatea celor care il criticati pe Olaroiu nu aveti un argument plauzibil numai faze de genu :" E defensiv domne'" . Habar n-aveti de fotbal. Cat despre Becali e normal sa nu plece deoarece ca in orice afacere intai investesti si apoi culegi roadele . Doar nu vreti sa plece dupa ce a castigat 3 tiluri cu Steaua si a dus-o in CL doar ca vor cativa experti in fotbal. Mai invatati ceva despre sportul asta si apoi criticati-l pe Oli si pe altii care chiar au facut ceva pentru clubu asta.

Nici un sut pe poarta meciul asta.

1-2 suturi pe poarta meciul trecut.

Cu asta am spus totul de Oli...daca tu esti multumit, ai probleme....

Vivelura18.04.2007 23:48

Nu știu de ce, dar de când lângã Olãroiu stã pe bancã și MM parcã echipa nu mai joacã nimic. Bãiatul ãsta chiar crede cã le știe și le poate rezolva pe toate ? ªtim cã banca de rezerve este mai des în atenția camerelor TV decât tribuna și mã gândesc cã la tupeul și obrãznicia sa o vrea sã intre și-n politicã. Asta este problema lui dar sã ne lase echipa în pace. Domnule MM, te rog treci înapoi în tribunã și lasã echipa pe mâinile tehnicienilor.

lumeaeamea19.04.2007 00:13

Nu mai e mult pana auzim ca are si MM licienta de antrenor...=)))

«12345»