FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Adio vis urat

«12345»
lumeaeamea19.04.2007 00:16

Oli zic eu ca in caz ca pleaca de la Steaua nu ramane mult timp somer.si o sa vedeti ca acolo unde o sa mearga o sa faca performanta daca o sa fie lasat.

katabossx19.04.2007 00:35

nu am mai scris un articol de ceva vreme insa citesc zi de zi tot ce se scrie pe acest site, insa dupa meciul de azi m-am saturat de aceasta echipa, un stil haotic de plimbare a mingii, un joc de-a dreptul ridicol, oare cine e de vina..Olaroiu ca nu stie sa alcatuiasca o echipa de joc competenta, jucatorii ca sunt ridicoli, conducatorii ca sunt superficiali, nici nu mai stiu pe cine sa dau vina..nu am ce sa scriu despre aceasta criza....s-au scris deja prea multe, insa sunt dezamagit cum nu am fost niciodata de ceea ce se intampla la echipa noastra..si tzin sa spun ca nu ne vom ridica in viitorul apropiat daca o tzinem tot ashea..pacat de aceasta echipa...

Bogdan4Steaua19.04.2007 01:58

Hai sa nu amestecam oalele. Ii luam pe rand pe cei trei:

Becali:

+ - A asigurat o stabilitate financiara la echipa

+ - A adus stadionul din Ghencea la standarde de UCL

- - Se implica prea mult la echipa, impune anumiti jucatori

- - Comportamentul sau vis-a-vis de suporteri este intolerabil

- - Incearca sa transforme Steaua intr-o masina de obtinut voturi

- - In momente cheie, a refuzat sa bage mana mai adanc in buzunar pentru intarirea lotului

- - Il sustine in continuare pe Oli desi numai un tembel nu isi da seama ca jocul Stelei din acest retur este o gluma proasta

Stoica:

+ - A adus o serie de jucatori care au confimat; exemple: Ghionea, Cyril, Elton, Ochirosii

+ - A luat mereu atitudine atunci cand presa dezinforma sau terfelea numele si istoria Stelei

+ - A fost numitorul comun pentru performantele obtinute in era post-Piturca

+ - L-a adus pe Oleg Protasov, l-a sustinut si pe Walter Zenga

+ - I-a aparat neconditionat pe jucatorii Stelei

- - Atitudinea sa aroganta i-a adus deservicii atat lui cat si Stelei, indirect

- - A adus si jucatori care nu au confirmat: Carlos, Cernea

- - Nu a gestionat bine "problemele" Oprita si Martin Tudor

- - Incidentul cu suporterul

- - Desi este constient ca Oli este depasit de situatie, refuza sa spuna lucrurilor pe nume(aici putem sa interpretam si invers treaba, pentru ca nu ar fi privit ca un om de caracter in cazul in care s-ar intoarce impotriva lui Oli dupa ce l-a sustinut)

- - Nu a insistat mai mult pentru transferuri atunci cand era cazul

Olaroiu:

+ - A reusit sa duca Steaua pana in semifinalele Cupei UEFA

+ - A dus echipa in grupele UCL, reusind clasarea pe locul 3

- - A imprimat Stelei treptat un joc anost, fara orizont, distrugand spectacolul; practic a anulat toata munca lui Zenga si Protasov

- - A adus Steaua intr-o criza enorma, echipa ratand toate obiectivele acestui sezon, fiind aproape de neparticiparea in cupele europene

- - A adus jucatori fara valoare, pe bani multi: Coman, Stancu

- - Tine in teren jucatori total iesiti din forma sau fara valoare: Stancu, Lovin, Nicolita, Iacob, Bostina

- - Sistemul de joc este total defectuos, solutia cu doi inchizatori reprezentand un faliment total

- - Abordeaza cu incapatanare acelasi stil defensiv, cu mingi bubuite aiurea in fata

- - Il utilizeaza pe Badea in banda, cand locul lui este intr-o zona centrala

- - Il tine pe banca pe Croitoru, desi nu are cum sa fie mai slab decat Nicolita

- - A renuntat la Panait in favoarea lui Baciu, mutarea dovedindu-se falimentara odata cu accidentarea lui Ghionea

- - A insistat cu Stancu chiar si in detrimentul lui Saban, in conditiile in care Stelian a gresit decisiv la meciurile cu Poli Iasi, FC Vaslui sau Gloria Bistrita, iar israelianul freaca banca de rezerve in urma prestatiei slabe din meciul cu Real Madrid cand l-a avut drept adversar pe Robinho, nu pe Onofras, Zaharia sau Labukas.

- - Merge in continuare pe mana lui Bostina desi acesta a aratat constant ca motivatia lui tinde spre zero

- - Il titularizeaza pe Lovin, desi acesta este votat cel mai slab jucator de pe teren in majoritatea meciurilor in care joaca(asta daca nu e titular principalul sau "adversar" pentru aceasta distinctie - Gigel Coman)

- - Nu isi asuma esecurile, da vina mereu ba pe arbitri, ba pe accidentari, ba pe ghinion, ba pe gazon, etc.

- - Staff-ul medical adus in mare parte de el la Steaua este responsabil pentru numeroasele accidentari

- - A introdus blocaje psihice la echipa....declaratia lui obsedanta(nu reusim sa castigam un meci in campionat dupa un meci de Liga Campionilor) este una total iresponsabila si stupida - este ca si cum i-ai repeta unui bolnav ca boala sa este incurabila

- - Dupa infrangeri, nu are bunul simt sa se prezinte la conferintele de presa

- - In loc sa demisioneze, se ambitioneaza sa continue, incapatanandu-se sa scoata echipa din criza, desi este evident ca nu este capabil

Si in fine, cel mai mare minus: esecul din Ghencea in fata rivalilor de la Dinamo. 18 ani de invincibilitate claditi cu sudoarea lui Laca, Belodedici dusi pe apa sambatei.

Sigur, am dori ca Becali sa plece de la Steaua, iar in locul lui sa vina investitorul perfect. Din pacate acel investitor nu apare la orizont. Important este ca noi, suporterii, sa luam atitudine de fiecare data cand Becali are derapaje serioase. El trebuie facut sa inteleaga faptul ca nu reprezentam un bazin electoral. Daca nu pricepe acest mesaj in acest moment, o va simti la viitoarele alegeri.

Multi se grabesc sa il bage pe Stoica in aceeasi oala cu Oli. Eu nu ma numar printre acestia deoarece sunt de parere ca in ciuda nemultumirilor noastre legate de atitudinea acestuia in unele momente, MM a demonstrat ca nu ia degeaba bani de la club. Ganditi-va ca Iancu de la Timisoara a bagat sume mult mai mari decat cele investite de Becali si nu a reusit mare lucru(facem abstractie de meciul din aceasta seara, pentru ca la modul in care am jucat luam bataie si de la Auxerre Lugoj sau Chimia Brazi) - tocmai lipsa unui manager a constituit cauza esecului acolo. Multi tind sa ii puna in carca transferurile lui Coman, Stancu sau Ov. Petre - ei bine, daca Oli nu era antrenor la Steaua, sunt gata sa pariez ca nici unul din cei trei nu ajungea la Steaua. Indirect, Oli a garantat pentru aceste transferuri. I se poate reprosa transferul lui Carlos, dar sa fim sinceri: la acea vreme portughezul avea o cota buna in Portugalia. Cu totii am fost incantati la acel moment de Carlos. A dezamagit si ulterior a plecat. Un alt caz este acela al israelianului Saban. A costat de 3 ori mai putin decat Stancu, este peste acesta din punct de vedere valoric, iar Oli nu il joaca decat foarte rar de la meciul cu Real. Referitor la Andrey: este prea devreme sa il catalogam drept un portar bun sau prost - nu a facut gafe monumentale si a avut in unele meciuri interventii destul de bune. Nu a costat atat de mult si daca avem rabdare s-ar putea sa nu ne para rau ca l-am achizitionat.

In opinia mea Oli poarta principala responsabilitate pentru situatia de azi a Stelei si trebuie inlaturat cat mai repede, pentru a incepe reconstructia de acum. Este nevoie de un soc la echipa, si acesta ar fi cel mai indicat. Din vara punem pe liber sau vindem cativa jucatori: Cernea, Stancu, Baciu, Nicolita, Lovin, Paraschiv, Bostina, Iacob. Ar urma un efort financiar destul de insemnat din partea lui Becali(un fundas lateral cotat la 1-2 mil euro si un atacant brazilian de valoare). In plus, alte 2-3 milioane euro investite in jucatori tineri, talentati, dornici de afirmare din campionatul intern sau de afara.

mmarius19.04.2007 02:15

nu se poate ca tot ce inseamna echipa Steaua sa depinda de un anume Mihai Stoica,care nu stiu ce a facut in lumea fotbalului sau intr-o alta lume.Daca venea de la vreun Real sau de la vreun Milan,intelegeam sa-i acorzi atata incredere...dar el saracu..a venit de la Galatzi...el cauta jucatori,el ii transfera,el ii da afara.De multe ori am stat si m-am intrebat de unde atata ochi pentru fotbal,pentru varfuri,pentru fundahi,chiar si pentru portari :)) Cert este ca la momentul actual e greu de dat afara,mult prea bine integrat,depind multe de el,de credincios este,dar nu mai realizeaza de mult chiar nici el la ce club este manager general.Nu spune nimeni ca nu are si merite dar esecurile cand si le asuma ??? Ce ar trebui sa se intample ca sa mai vedem si noi fotbal ?

Chiar nu se vede ca in aceasta echipa(MM si Oli) nu se mai poate face nimik ??? eu nu spun ca toata vina ii apartzine lu' Oli ! tot respectu pentru ce a facut la Steaua dar daca nu mai merge si nici solutzii nu are,ce asteapta ? Daca tot ii place pe banca si nu in tribuna,poate devine si antrenor domnu Mihai Stoica,ca deja are atata experientza in fotbal,nu prea se mai intelege nimeni cu el,bataush este,manager este,scouter....

am ajuns penibili si nu vrem sa realizam steagcruce2

c.ronaldo1719.04.2007 03:51

Oricine ar veni, e mai bun ca Oli. Deci griji, nu avem de ce sa ne facem.

ovi66619.04.2007 04:47

"Olaroiu, o statuie a deznadejdii". Asa a zis comentatorul meciului. Gresit! Noi, suporterii, suntem statui ale deznadejdii. Olaroiu nu e altceva decat un monument al nesimtirii! Olaroiu, pleaca! Lasa-ne! De ce tii atat de scaunul ala?!

Nicul19.04.2007 05:04

Trebuie sa o luam de la capat, in mare parte echipa ar trebui schimbata. La ce joc am prestat aseara ma indoiesc in privinta obtinerii macar a unui loc 4. Lotul trebuie remanierat. Din pacate, vom avea nevoie de macar 1 pentru a pune bazele unei noi echipe. Faptul ca nu vom prinde un loc de Cupa UEFA poate fi benefic pentru Steaua, o pauza care sa ajute la un respiro mai lung pentru ametitii astia.

FortuneTeller19.04.2007 05:38

E total aiurea sa intorci casa cu fundu' in sus din cauza ca nu se inchide usa de la baie... Asa si cu Steaua, de ce ne luam de MM sau Gigi cand stim sigur ca Oli e de vina? Oli a ucis nu numai jocul Stelei, dar a ucis si cativa jucatori pe traseu. Ar fi mai bine sa asteptam noul antrenor, sa vedem ce pot face acesti jucatori pt el. Si abia daca nu merg jucatorii nici cu noul antrenor vom putem spune ca MM e de vina pt ciurucurile de jucatori adusi. Parerea mea e ca avem acum o turma de vedete in loc de o echipa de muschetari toti pt unul si unul pt toti. Iar Oli a jucat cu brio rolul cardinalului cel rau, care a facut vraiste pe parcela lui...

lucicadinpeluza19.04.2007 05:44

toate marile esecuri din ultimul timp se leaga de acest om fricos care a venit sa il slujeasca pe Becali nu numele Stelei.Masurile trebuiau luate inca de la meciul cu Middlesbrough atunci sa vazut clar ca Oli e depasit la un asemenea nivel.atunci am fost ranit pt incompetenta lui mi-a rapit visul de la Eindhoven,puteam sa ma laud la batranete ca am vazut o finala UEFA jucata de Steaua live,dupa care a venit rusinea din CL unde ne-am predat ca niste tradatori in timp ce Becali fraterniza cu marii presedinti de club rusineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

nu mai sper la nimic un sezon ratat complet pt conducerea steale nu exista rivali nu exista mandria de a spulbera adversarii;imi este rusine javrele anul acesta chiar ne-au spulberat rusineeeeeeeee rusineeeeeeeeeeeeee rusineeeeeeeeeeee

Il Soldatino19.04.2007 05:46
CE vis urat ma soldatino? Mancasi ceva stricat dimineata? Semifinala de UEFA vis urat? 2 titluri la rand vis urat? Cl dupa 10 ani vis urat? Majoritatea celor care il criticati pe Olaroiu nu aveti un argument plauzibil numai faze de genu :" E defensiv domne'" . Habar n-aveti de fotbal. Cat despre Becali e normal sa nu plece deoarece ca in orice afacere intai investesti si apoi culegi roadele . Doar nu vreti sa plece dupa ce a castigat 3 tiluri cu Steaua si a dus-o in CL doar ca vor cativa experti in fotbal. Mai invatati ceva despre sportul asta si apoi criticati-l pe Oli si pe altii care chiar au facut ceva pentru clubu asta.

Articolul l-am scris aseara si nu azi dimineata. In alta ordine de idei, glumind putin, sa stii ca acea semifinala a avut in ea ceva dintr-un vis urat. Poate o sa sochez pe multa lume dar eu cred ca aveam maul mai multe sanse cu Protasov sa ajungem in finala si s-o castigam. Si acum socul si mai mare: daca as putea sa ma intorc in timp as prefera sa nu ne fi calificat in CL decat sa fim batuti de Dinamo pe teren propriu si sa nu jucam NIMIC aproape un sezon intreg (acesta DA vis urat).

In ceea ce priveste critica la adresa lui Oli. Daca ai sa faci o centralizare a fazelor de poarta pe care le-a avut Steaua in acest sezon fotbalistic o sa poti sa-ti dai seama de ce este atat de criticat. Nu-mi aduc aminte ca Steaua sa mai fi jucat atat de slab. Poate, in perioada lui Piti, dar macar atunci puteam obtine lejer locul doi.

Noroc

armin19.04.2007 05:47
E total aiurea sa intorci casa cu fundu' in sus din cauza ca nu se inchide usa de la baie... Asa si cu Steaua, de ce ne luam de MM sau Gigi cand stim sigur ca Oli e de vina? Oli a ucis nu numai jocul Stelei, dar a ucis si cativa jucatori pe traseu. Ar fi mai bine sa asteptam noul antrenor, sa vedem ce pot face acesti jucatori pt el. Si abia daca nu merg jucatorii nici cu noul antrenor vom putem spune ca MM e de vina pt ciurucurile de jucatori adusi. Parerea mea e ca avem acum o turma de vedete in loc de o echipa de muschetari toti pt unul si unul pt toti. Iar Oli a jucat cu brio rolul cardinalului cel rau, care a facut vraiste pe parcela lui...

CORECT.

Daca Gigi are vreo vina, atunci aia e faptul ca nu l-a tinut pe Protasov, singurul antrenor cu care Steaua a aratat ca o stea. Daca s-a bagat ciobanu sa-i faca echipa lui Protasov, sau orice alta marlanie (ma gandesc la ceva urat dupa ce a pierdut calificarea in CL), atunci acolo a fost buba.

MM: parerea mea, vina lui de acum este neprofesionismul in relatia cu Oli. Prea mult il apara, daca garanteaza pentru el, atunci trebuie sa si plateasca pentru el. NU TREBUIA sa accepte aducerea lui Gigel Coman pe asa multi bani.

Concluzie: Nu trebuie lovit in jucatorii care cu alt antrenor jucau bine !! Ma refer la jucatori gen Bostina, Nicolita, Nesu. Poate ca Iacob nu mai are loc, asta din cauza ca-i avem pe Badea si Thereau.

Iar Radoi sa-si vada de joc, sa nu mai apara el inaintea conducerii si sa spuna ce face si ce nu face Oli.

AdrianUltras2519.04.2007 05:56

stai Catalin

ca nu ai dreptate

nu e vina lui Stoica

nu in totalitate

are si el partea lui de vina

dar nu e de vina ca multi jucatori sunt accidentati

Stoica i-a adus pe Thereau, Elton, Badea si alti jucatori importanti pt Steaua in aces sezon

a fost esecul Carlos

iar despre Saban chiar nu pot vorbi avand in vedere ca a jucat foarte putin

vina cea mai mare o poarta Becali

mikutu19.04.2007 06:11

din pacate nu cred ca s-ar intoarce nici unul dintre ei. mi se pare ''inuman'' sa lucrezi cu Becali. mare pacat . as pune mare pariu ca daca l-am fi avut si acum pe Protasov pe banca............ rupeam tot. asta e . urmeaza Hagi...dupa el ... altul. FORZA Steaua!!!

the beast19.04.2007 06:22

Imi pare rãu pentru Olãroiu, pentru ca nu am nimic cu domnia sa ca om. Dar ca antrenor, de când a venit de la Timișoara presimțeam un dezastru. ªi din pãcate, nu m-am înșelat. Deși sunt de acord cã s-au fãcut greșeli pe partea de management, cel puțin ultimele transferuri fiind total neinspirate, poate mai puțin cel al lui Elton, totuși nu cred ca vina poate fi aruncatã în cârca managerilor. Fãrã banii investiți la Steaua de Becali am fi fost mult mai jos acum, indiferent de ce zic unii și alții. Eu nu pot judeca acum omul Becali, cu trãsãturile sale mai excentrice, pot doar sã spun cã la Steaua a fost o situație mult mai bunã decât la alte cluburi. S-a investit și in teren, salariile și primele s-au plãtit la timp, și antrenorul a beneficiat de sprijinul public al echipei manageriale, chiar și atunci când lucrurile n-au mers bine. Din punctul acesta de vedere, cred eu cã Olãroiu nu are de ce sã se plângã, alți antrenori cu "performanțe" similare ar fi zburat de mult de la echipã, dar el a fost lãsat sã încerce sã redreseze situația.

Indiferent de ce s-ar spune despre rezultatele sale, eu cred cã acestea se datoreazã mai mult stilului de joc impus de Protasov, care s-a menținut o vreme la Steaua, chiar și dupã venirea lui Oli. Steaua este o echipã ofensivã, și alegerea lui Olãroiu, un antrenor defensiv, în fruntea echipei, este cea mai mare greșealã a lui MM din ultima vreme. Jocul Stelei a fost într-un declin continuu dupã plecarea lui Protasov, și singurele zvâcniri ale Stelei au avut loc tocmai atunci când Olãroiu a decis sã lase garda jos (vezi meciul cu Kiev). Din pãcate însã, prea puține pentru o echipã care își dorește primul loc și sã fie prezentã în Champions League.

Am fi nedrepți sã spunem cã a fost ușor pentru Olãroiu. E drept, sunt accidentați sau au revenit dupã accidentãri lungi jucãtori de bazã ai echipei. Dar tocmai aici e, dupã pãrerea mea, marea artã a unui antrenor. Sã fii în stare sã închegi o echipã, chiar fãrã sã dispui de valori deosebite în teren. Sã știi sã-ți impui stilul de joc, prin jocul în echipã, prin crearea unui colectiv puternic, fãrã a ține cont de adversar. Sã știi sã ridici moralul jucãtorilor atunci când acesta este scãzut. Olãroiu era mai interesat, încã de la începerea campionatului, de ce se scrie despre el, despre Steaua în presã, și nu de faptul cã jocul echipei scârțâia serios. În loc sã schimbe ceva în jocul echipei, sã aplaneze stãrile conflictuale, a întreținut și a amplificat starea de tensiune, acuzând tot ce putea fi acuzat, arbitri, presã, suporteri, mai puțin propria sa prestație ca antrenor. ªi, din pãcate, a transmis aceastã stare și jucãtorilor. Aici cred cã e acum marea problemã a Stelei. Jucãtorii sunt tot cei care se calificau în semifinalele Cupei UEFA, tot aceia care câștigau campionatul anul trecut, deci nu cred cã se poate pune problema valorii lor, în ciuda prestațiilor recente. Problema este cea de moral. Niciun jucãtor nu își mai asumã rãspunderea sã tragã la poartã, sã ia o acțiune pe cont propriu, nu mai existã acea dezinvolturã care fãcea jocul Stelei atât de plãcut... ªi asta e în primul rînd vina antrenorului, pentru cã el trebuie sã fie nu doar un bun cunoscãtor al jocului de fotbal, ci și un bun psiholog.

În concluzie, Olãroiu, dacã mai ai un pic de demnitate în tine, dã-ți demisia! Nu cred cã ești singurul vinovat pentru situația în care a ajuns Steaua acum, dar cu siguranțã porți cea mai mare parte din vinã. Din pãcate, nu cred cã se mai poate salva ceva sezonul acesta, și o sã ne uitãm la anul la alte echipe în cupele europene: Dinamo, Rapid, CFR, Gloria... Steaua mã îndoiesc sã mai ajungã acolo :(, dar mãcar se poate începe o construcție nouã, care sã aducã altceva în Ghencea. Cã de CEVA-ul actual, sincer, m-am sãturat pânã peste cap!

ibadarau19.04.2007 06:37

Steaua a ajuns in aceasta situatie din cauza a trei persoane:

Principalul vinovat e Becali

- s-a certat mereu cu toata lumea implicat in fotbal - arbitri, jurnalisti, impresari, presedinti de cluburi; a atrsa o antipatie imensa fata de Steaua si s-a creat o atmosfera imposibila

- s-a bagat peste Oli in echipa si a zdruncinat "stilul" de joc; Lovin nue solutia lui Oli; I-a fost impus in echipa ca sa poata sa-l vanda la vara

- s-a bucurat cand a castigat 10 milioane de la Liga si 4 din transferul lui Ogararu si s-a zgarcit cand a fost nevoie de a face transferuri adevarate

Al doilea vinovat in ordinea gravitatii e MM

- nu a avut coloana vertebrala

- ca manager nu a stiut sa improspateze echipa cu tineri valorosi si asta nu acum, ci in urma cu doi ani trebuia inceput procesul

- nu si-a asumat esecul unor transferuri: cu exceptia lui Thereau, pana acum nu stiu sa fi confirmat alt jucator in ultimul timp; Elton e un jucator extraordinar, dar nu se poate descurca pe spatii mici; El trebuie introdus in repriza a doua de regula, cand sunt mai multe spatii si echipa adversa e obosita

Ultimul vinovat e Oli

- nu a avut puterea sa bata cu pumnul in masa ca vrea jucatori (cu nominalizari)

- nu a luat atitudine atunci cand Becali s-a bagat peste echipa

- prea multa bunatate a dus la tensionarea atmosferei in vestiar

Cu tot respectul pentru ce a facut pana acum, cred ca principala vina este ca nu-si da demisia raspicat.

Un mesaj si pentru Hagi: daca acum da dovada de slabiciune si nu are curajul sa preia echipa aflata intr-un moment critic, cand e nevoie de un soc, cum va reusi sa imprime echipei viteza, tehnica si "rautate"?

Ma doar si imi vine sa urlu. Vreau sa se termine! E nevoie de un soc, lancezeala in care ne zbatem ma omoara... Vrem un alt inceput!!!!

capone19.04.2007 06:49

Acum sa asteptam si sa vedem cine vine. Sper doar sa fie un antrenor bun care sa ne scoata din criza asta si sper ca la anul sa castigam tot. Sper sa se rezolve mai repede aceasta situatie pt ca nu mai suport. forzateaua

john doe19.04.2007 06:57

am si eu o intrebare, de ce nu se mai pot vedea comentariile direct la articolul respectiv? sa fie de vina browser-ul meu de vina sau asa este noua procedura ?

Daca asa se procedeaza acum cred ca nu a fost o idee prea stralucita, parerea mea :D :mrgreen:

Il Soldatino19.04.2007 07:12
stai Catalin

ca nu ai dreptate

nu e vina lui Stoica

nu in totalitate

are si el partea lui de vina

dar nu e de vina ca multi jucatori sunt accidentati

Stoica i-a adus pe Thereau, Elton, Badea si alti jucatori importanti pt Steaua in aces sezon

a fost esecul Carlos

iar despre Saban chiar nu pot vorbi avand in vedere ca a jucat foarte putin

vina cea mai mare o poarta Becali

nu am dreptate la ce? Cred ca i-am alocat fiecaruia cate un loc in analiza mea (Becali, Stoica, Olaroiu in ordinea vinei). Trebuie sa intelegi ca un manager sau un presedinte se evalueaza ca intr-o firma, iar antrenorul in functie de obiectivele in plan sportiv (rezultate, joc).Asadar, activitatea d-lui Stoica trebuieste analizata in functie de target, imputuri, outputuri si outcomeuri. Sunt PERFECT constient de calitatile d-lui Stoica si de realizarile domniei sale (evidentiate de-a lungul timpului), sunt constient ca fara domnia sa Becali ar fi dus echipa in haos, dar TREBUIE sa evidentiez tot ce gandesc: din punct de vedere managerial d-l Stoica nu si-a indeplinit obiectivele.

spaniolu19.04.2007 07:27

Bine ca a plecat. :twisted:.Toata lumea a vazut ca Olaroiu nu e bun. Avea dreptate Marian Iancu atunci cand spunea ca e antrenor de locurile 3-4 ba chiar mai rau de ata daca ramanea terminam pe 5. MM nu e de vina , a facut transferuri bune cu unele exceptzii dar e de vina pt ca la sustzinut pe Oli vazut ca nu e bun. Gigi Becali spune ca mai spera la locul doi dar totusi sa fim realisti, nu mai avenm sanse la UCL. Acum cine o sa vina? Andone? Oricum anul asta nu mai facem nimic pentru ca antrenorul care va veni nu va avea timp sa se adapteze cu jucatori. Ce se intampla acum la Steaua e la fel ca anul trecut la Dinamo.Cel mai mult a daunat atmosfera din interiorul clubului. Gigi a gresit ca nu l-a tinut pe Protasov. Eu personal daca as fi avut banii lui Becali i-as fi dat 1 mil $ pe an lui Protasov.Forza STEA steaua_ro

UA

john doe19.04.2007 07:41

Am ajuns in situatia in care cautam vinovati, si ca de obicei in astfel de situatii solutia este sa dam vina pe oricine ne vine la indemana, mai putin sa ne uitam la noi insine.

Pentru situatia in care ne aflam acum sunt multi vinovati, de sus pana jos, in primul rand conducatorul nostru suprem care are vise marete, dar care cred ca numai in situatia in care ar schimba numele cartierului pe care il detine din pipera in Romania ar avea sanse sa devina presedeinte, si asta mai mult santajandu-i pe ci care locuiesc acolo si promitandu-le cine stie ce facilitati celor care locuiesc acolo sa il voteze drept presedinte.

La Becali totul se rezuma la imagine, iar daca pentru asta ar trebui sa faca rau clubului nu ar sta prea mult pe ganduri, a investit bani e ok, dar putea sa mai investeasca si sa mai astepte doua trei participari in CL pentru a incepe sa scoata.

La noi totul se rezuma la bani si la a-i scoate cat mai repede si bineinteles fara nici un efort, tepe golanii si tot ce nu imica munca cinstita fizica sau intelectuala. Degeaba are o echipa in spate de sfatuitori, pentru ca el la fel ca si jucatorii are niste limite pe care nu le poate depasi, cele 4 clase sau cate o avea isi spun cuvantul, degeaba incerci sa ii explici ca se poate si altfel pentru ca el atata intelege si atata poate.

Iar sfatuitorii pe care ii are, poate ca au incercat sa ii explice acest lucru, poate, dar vazand ca nu sunt sorti de izbanda se multumesc sa ii cante in struna pentru ca de acolo vine banutul, iar la noi in ro daca te misti impotriva curentului esti dat deoparte, ca oriunde in tara asta daca seful iti cere sa faci un lucru si incerci sa ii spui ca nu se poate din varii motive, se va gasi un imbecil care sa fie numit in locul tau care sa aiba inconstienta sa ii spuna ca se poate asa, pentru ca asta inseamna promovari , mariri de salariu, etc adica in final bani, totul se rezuma la bani.

Aceasta este o situatie generala in Romania in special in ceea ce ce implica participarea statului ca actionar principal, sunt promovati oameni fara valoare, slugarnici, care dau din coada si indeplinesc intocmai ordinele mai marilor chiar daca sunt aberante, vor fi intotdeauna asemenea indivizi, oamenii destepti si coloana vertebrala dreapta ori au plecat din tara, ori sunt la firme straine serioase.

Din pacate la fel procedeaza si latifundiarul nostru, e mai simplu sa preiei ceva care din pacate merge si va mai merge mult la noi, decat sa adopti modelul din afara.

Ca popor ne meritam soarta, iar Becali nu este decat unul din exponentii conducatorilor actuali, conducatori pe care ni-i meritam.

Singura solutie ar fi or o skimbare rapida de mentalitate la nivelul nostru ca popor, ori particularizand cazul nostru al Stelei, un investitor strain, rus american, ce o fi el care chiar daca ar fi preocupat tot de bani pentru ca fotbalul a devenit o afacere uriasa, ar fi constient ca pentru rezultate si bani care sa iasa din aceasta afacere, mai intai de toate trebuie sa bagi bani si sa aduci oameni valorosi de la portar pana la atacant, de la maseur pana la medici, de la antrenor pana la staff-ul managerial.

Din pacate noi nu avem asa ceva, si conform refrenului las-o ba ca merge asa, exploatam la maxim ocaziile, investitii minime profit maxim, insa acum am ajuns la reversul medaliei, plecarea unor jucatori valorosi si aducerea unora ieftini si de calitate indoielnica sounandu-si cuvantul.

Trist dar adevarat dar cu aceasta hiena Becali numai daca se va intrezari ceva profitabil va mai face ceva bun la Steaua, sper in inconstienta mea inca mai sper sa ma contrazica la vara, si sa aduca aia 20 si de jucatori pe care ii promite, dar ma trezesc si incep din nou sa injur......

alpopa19.04.2007 07:45
Acum sa asteptam si sa vedem cine vine. Sper doar sa fie un antrenor bun care sa ne scoata din criza asta si sper ca la anul sa castigam tot. Sper sa se rezolve mai repede aceasta situatie pt ca nu mai suport. forzateaua

Bai capone, de ce furi mah avatare ?! :D

Azazello19.04.2007 08:18

Stopati violenta !!!

Ma adresez tuturor celor care au puterea de a gandi, de a analiza obiectiv; de a intelege ca sportul nu inseamna:

- injurarea jucatorilor

- devalizarea stadioanelor

- schilodirea adversarilor

- promovarea urii

ci

- placerea de a juca

- spectacol

- bucuria de a fi altauri de echipa favorita

Daca iubiti Steaua, aveti puterea cand se incheie meciul sa va ridicati in piciare si sa aplaudati (vezi modelul britanic) indiferent e rezultat. Dar asta nu se intampla ....

In schimb, stiti ce vad eu? Vad in galerie furie si dezaxare, vad oportunism - tradus in "aplaud si cant daca castig, rup si injur daca pierd" Si asta este fenomen? Va intreb pe voi: ASTA E FENOMEN ?

Ganditi-va o clipa si stopati asta pana nu e prea tarziu !

Asta este ceea ce am avut de zis.

Cat despre joc ? ZERO. Echipa este depasita, de la jucatori la antrenor. Sunt momente pe care orice echipa din lume le traieste. Ma numar printre cei care de la inceput am spus ca Oli nu e de Steaua. Dar i-am respectat munca si-i multumesc pentru rezultatele care mi-au adus multa bucurie. Sunt, vrem nu vrem, cele mai bune de la revolutie incoace. Acum este nevoie de o schimbare, fara resentimente si ura. La vara vom trage o linie, si gata.

A, si va mai rog ceva. Eliminati patetismul din comentarii ( Soldatino, ai cateva pasaje de acest gen). Si precizez de pe acum, nu e o acuzatie, ci o constatare si un sfat.

Va salut pe toti !

Mereu cu Steaua, mereu pentru Steaua !

steagcruce2

armin19.04.2007 08:18
Bine ca a plecat. :twisted:.UA

A plecat? :)

adi_steaua19.04.2007 08:19
Steaua a ajuns in aceasta situatie din cauza a trei persoane:

Principalul vinovat e Becali

- s-a certat mereu cu toata lumea implicat in fotbal - arbitri, jurnalisti, impresari, presedinti de cluburi; a atrsa o antipatie imensa fata de Steaua si s-a creat o atmosfera imposibila

- s-a bagat peste Oli in echipa si a zdruncinat "stilul" de joc; Lovin nue solutia lui Oli; I-a fost impus in echipa ca sa poata sa-l vanda la vara

- s-a bucurat cand a castigat 10 milioane de la Liga si 4 din transferul lui Ogararu si s-a zgarcit cand a fost nevoie de a face transferuri adevarate

Al doilea vinovat in ordinea gravitatii e MM

- nu a avut coloana vertebrala

- ca manager nu a stiut sa improspateze echipa cu tineri valorosi si asta nu acum, ci in urma cu doi ani trebuia inceput procesul

- nu si-a asumat esecul unor transferuri: cu exceptia lui Thereau, pana acum nu stiu sa fi confirmat alt jucator in ultimul timp; Elton e un jucator extraordinar, dar nu se poate descurca pe spatii mici; El trebuie introdus in repriza a doua de regula, cand sunt mai multe spatii si echipa adversa e obosita

Ultimul vinovat e Oli

- nu a avut puterea sa bata cu pumnul in masa ca vrea jucatori (cu nominalizari)

- nu a luat atitudine atunci cand Becali s-a bagat peste echipa

- prea multa bunatate a dus la tensionarea atmosferei in vestiar

Cu tot respectul pentru ce a facut pana acum, cred ca principala vina este ca nu-si da demisia raspicat.

Un mesaj si pentru Hagi: daca acum da dovada de slabiciune si nu are curajul sa preia echipa aflata intr-un moment critic, cand e nevoie de un soc, cum va reusi sa imprime echipei viteza, tehnica si "rautate"?

Ma doar si imi vine sa urlu. Vreau sa se termine! E nevoie de un soc, lancezeala in care ne zbatem ma omoara... Vrem un alt inceput!!!!

te corectez putin vis a vis de MM. jucatorii transferati de el: Ghionea, Dica, Badea, Ochirosii, Elton, Andrei, Thereau, Banel, Carlos,Shaban...poate cu acestia din urma a gresit...

Hai sa vb depre jucatorii pe care i-a vrut Becali: Lovin, Baciu,Cristea...sau Oli: Stancu, Gigel Coman, Ovidiu Petre...

john doe19.04.2007 08:26

............

Voiam sa mai vorbesc de jucatori, de antrenor, dar hai sa vorbim si de noi suporterii, eu locuiesc in Iasi acum, desi originar sunt de undeva aproape de Bucuresti.

Pana prin 90 si ceva am avut ocazia de a merge de multe ori pe Ghencea la meciurile Stelei si a le echipei Nationale.

De sarbatori am fost din nou acasa si am tinut mortis sa merg la meciul cu Dinamo, nu conteaza cat am dat pe bilet, nu imi pare rau ca am fost la meci, dar ce voiam sa spun este ca spre ghinionul meu am gasit bilete la tribuna 1.

Sub impulsul si amintirea meciurilor la care am fost inainte pe Ghencea, na asteptam la o atmosfera extraordinara. Am ramas stupefiat ca dupa 15 minute nu se mai auzea nimic din tribune din partea suporterterilor stelisti, galeria javrelor dominandu-ne la toate capitolele.

Ei erau o mie sau doua noi de zece ori mai multi si totusi fondul sonor era al lor.

Asa cum spunea frate-meu multi samantari la tribuna 1, vedeam oameni cu tricouri si alte insemne ale Stelei care asistau impasibili si la ceea ce se petrecea in teren si la ceea ce se petrecea in tribune.

Chiar daca scorul ne era defavorabil, faptul ca pe teren juca echipa noastra si juca cu Dinamo nu cu Jiul sau mai stiu cine baietii trebuiau incurajati pana in ultimul minut.

suntem suporterii Stelei nu ai lui Becali sau cine s-o mai perinda pe la club, suntem atasati de echipa si nu de patron sau de alte specimene care isi aroga dreptul ca reprezinta Steaua Bucuresti, peste un anumit numar de ani acesti indivizi nu vor mai fi, nici noi poate nu vom mai fi, dar Steaua va ramane tot Steaua.

Am plecat ragusit si suparat de la meci, strigam, tipam, injuram, si vedeam pe unii din jur uitandu-se indiferenti, poate cu un aer compatimitor (din cauza accentului cine stie ? eram un provincial doar ) nefacand nimic, scuipand seminte eventual strigand suparati " Stati jos ! ", echipa nu conta. Imi revenea in minte meciul de la Boro, galeria lor, ma gandeam la Man U, la Liverpool, Arsenal si imi rodeam pumnii ca ei pot, indiferent de ceea ce afiseaza tabela, sa isi incurajeze echipa, iar noi suporterii stelisti eram niste legume, iar peste toate capac javrele urlau de vuia stadionul.

sincer sa fiu nu stiu daca m-a durut mai tare ca am luat bataie de la javre sau ca am vazut niste tribune letargice.

Anul trecut peste tot auzeai scooter, pe telefoane, in masini, din toate partile erai bombardat cu maria, acum nu mai e trendy sa tii cu Steaua, ca nu mai joaca nimic.

As prefere ca in locul milioanelor de "suporteri" sa avem mai putini ca ai lui Dinamo dar care sa ridice tribunele in aer, sa fie un vulcan care sa inspaimante adversarii si sa ii poarte pe baieti spre victorie, multi dintre noi nu mai suntem de varsta gradinitei azi tinem cu Steaua, maine pentru ca au luat bataie tinem cu Dinamo ca i-au batut si sunt mai buni.

Echipa trebuie sa o sustinem si sa o incurajam indiferent de cine o conduce sau joaca, pentru ca toti sunt vremelnici, si nimeni nu e de neinlocuit, azi esti maine nu mai esti, culorile insa ra

Am asteptat meciul de aseara cu nerabdare si pentru a vedea ce face galeria, erau create toate premizele ca ei sa faca ceea ce a facut galeria javrelor pe Ghencea, dar nu a fost asa nici de data asta nu am reusit sa iesim din tipar, pierzndu-ne timpul cu alte lucruri mai importante decat sustinerea echipei.

sunt de acord ca nimic nu merge, dar cred ca 90 de minute ar trebui sa ne sustinem echipa, iar dupa aceea sa ne certam cu MM, Jiji Oli si sa ne spunem ofurile.

Raman un idealist si sper ca o sa ne trezim cu totii, toti cei care vor ramane si din echipa si din conducere si nu in ultimul rand din suporteri si vom realiza ca dincolo de ambitii personale, politice, sau de alta natura, exista un lucru care ne uneste si trebuie sa il sustinem neconditionat iar acel lucru este Steaua Bucuresti !......................

«12345»