Bravo Oli eu te voi sustine in continuare!!! steagcruce2
Bravo Oli eu te voi sustine in continuare!!! steagcruce2
FELICITARI DragosI!!!!!!!!!!!! asa gandesc si yo si sper ca usor usor sa ajunga sa gandeasca toti!!!! ALATURI DE Steaua LA BINE SI LA RAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! steagcruce2 ![]()
Mda iar ati aparut ma???? Sustinatori ai rusinii. Voi nu sunteti Stelisti ma! Daca sunteti Stelisti va intreb ce sentiment v-a trecut aseara dupa ce am fost eliminati in Cupa?? Eu unul mor de necaz. Sa fii batut de Poli Aek, de care isi bat joc toti prin Liga 1. Halal suporteri.
Este foarte bine ca se asigura continuitate antrenorului. Nu putem sa schimbam antrenorii ca pe ciorapi. Si la bine si la greu impreuna!
Mandru ca sunt stelist!
Oli a semnat cu Steaua un nou contract, valabil pe trei ani.
C*est la vie !!!! :neutral: :mrgreen:
Ceva nou?! Jucam slab, cu ajutorul lui Oli... Si el zice, nu?
Nu mai inteleg nimic.
FELICITARI DragosI !!!!! asa gandesc si yo si sper ca usor usor sa inceapa sa gandeasca toti, pt ca aceasta gandire e una realista si una corecta!!!!! hai sa invatam sa fim alaturi de echipa si la RAU nu numai la bine, intelegeti si voi ca aceste momente se intampla in viata fiecarei echipa ex: Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Arsenal, etc. ALATURI DE Steaua LA BINE SI LA RAU!!!!!
In 3 ani, o sa ajungem in B cu gunoiul asta infatuat.
Base suspendat, pnl ne-a furat alegerile, o zi neagra a Romaniei.
CE AVETZI MA ECHIPA NU INSEAMNA Oli SI NU VA INSEMNA NICIODATA ANTRENORUL PATRONUL ETC, ASA CA Oli CAT TIMP VA RAMANE NE VA BAGA IN B ,CRED CA ATUNCEA SE VA MULTZUMI SI VA PLECA
Sper sa-si revina Steaua....in sezonul urmator ca asta e ca si mort! Daca nu prindem vreo cupa europeana cred ca ar fi mai bine. In acest fel vom putea sa ne pregatim mai bine pentru campionatul viitor. Inca sper sa ajungem pe locul 2 dar in conditiile in care ZerOli inca mai e la Steaua sansele tind spre ZERO.
Si la bine, si la rau,
Steaua e clubul meu ... mereu!
Hai sa nu amestecam oalele. Ii luam pe rand pe cei trei:
Becali:
+ - A asigurat o stabilitate financiara la echipa
+ - A adus stadionul din Ghencea la standarde de UCL
- - Se implica prea mult la echipa, impune anumiti jucatori
- - Comportamentul sau vis-a-vis de suporteri este intolerabil
- - Incearca sa transforme Steaua intr-o masina de obtinut voturi
- - In momente cheie, a refuzat sa bage mana mai adanc in buzunar pentru intarirea lotului
- - Il sustine in continuare pe Oli desi numai un tembel nu isi da seama ca jocul Stelei din acest retur este o gluma proasta
Stoica:
+ - A adus o serie de jucatori care au confimat; exemple: Ghionea, Cyril, Elton, Ochirosii
+ - A luat mereu atitudine atunci cand presa dezinforma sau terfelea numele si istoria Stelei
+ - A fost numitorul comun pentru performantele obtinute in era post-Piturca
+ - L-a adus pe Oleg Protasov, l-a sustinut si pe Walter Zenga
+ - I-a aparat neconditionat pe jucatorii Stelei
- - Atitudinea sa aroganta i-a adus deservicii atat lui cat si Stelei, indirect
- - A adus si jucatori care nu au confirmat: Carlos, Cernea
- - Nu a gestionat bine "problemele" Oprita si Martin Tudor
- - Incidentul cu suporterul
- - Desi este constient ca Oli este depasit de situatie, refuza sa spuna lucrurilor pe nume(aici putem sa interpretam si invers treaba, pentru ca nu ar fi privit ca un om de caracter in cazul in care s-ar intoarce impotriva lui Oli dupa ce l-a sustinut)
- - Nu a insistat mai mult pentru transferuri atunci cand era cazul
Olaroiu:
+ - A reusit sa duca Steaua pana in semifinalele Cupei UEFA
+ - A dus echipa in grupele UCL, reusind clasarea pe locul 3
- - A imprimat Stelei treptat un joc anost, fara orizont, distrugand spectacolul; practic a anulat toata munca lui Zenga si Protasov
- - A adus Steaua intr-o criza enorma, echipa ratand toate obiectivele acestui sezon, fiind aproape de neparticiparea in cupele europene
- - A adus jucatori fara valoare, pe bani multi: Coman, Stancu
- - Tine in teren jucatori total iesiti din forma sau fara valoare: Stancu, Lovin, Nicolita, Iacob, Bostina
- - Sistemul de joc este total defectuos, solutia cu doi inchizatori reprezentand un faliment total
- - Abordeaza cu incapatanare acelasi stil defensiv, cu mingi bubuite aiurea in fata
- - Il utilizeaza pe Badea in banda, cand locul lui este intr-o zona centrala
- - Il tine pe banca pe Croitoru, desi nu are cum sa fie mai slab decat Nicolita
- - A renuntat la Panait in favoarea lui Baciu, mutarea dovedindu-se falimentara odata cu accidentarea lui Ghionea
- - A insistat cu Stancu chiar si in detrimentul lui Saban, in conditiile in care Stelian a gresit decisiv la meciurile cu Poli Iasi, FC Vaslui sau Gloria Bistrita, iar israelianul freaca banca de rezerve in urma prestatiei slabe din meciul cu Real Madrid cand l-a avut drept adversar pe Robinho, nu pe Onofras, Zaharia sau Labukas.
- - Merge in continuare pe mana lui Bostina desi acesta a aratat constant ca motivatia lui tinde spre zero
- - Il titularizeaza pe Lovin, desi acesta este votat cel mai slab jucator de pe teren in majoritatea meciurilor in care joaca(asta daca nu e titular principalul sau "adversar" pentru aceasta distinctie - Gigel Coman)
- - Nu isi asuma esecurile, da vina mereu ba pe arbitri, ba pe accidentari, ba pe ghinion, ba pe gazon, etc.
- - Staff-ul medical adus in mare parte de el la Steaua este responsabil pentru numeroasele accidentari
- - A introdus blocaje psihice la echipa....declaratia lui obsedanta(nu reusim sa castigam un meci in campionat dupa un meci de Liga Campionilor) este una total iresponsabila si stupida - este ca si cum i-ai repeta unui bolnav ca boala sa este incurabila
- - Dupa infrangeri, nu are bunul simt sa se prezinte la conferintele de presa
- - In loc sa demisioneze, se ambitioneaza sa continue, incapatanandu-se sa scoata echipa din criza, desi este evident ca nu este capabil
Si in fine, cel mai mare minus: esecul din Ghencea in fata rivalilor de la Dinamo. 18 ani de invincibilitate claditi cu sudoarea lui Laca, Belodedici dusi pe apa sambatei.
Sigur, am dori ca Becali sa plece de la Steaua, iar in locul lui sa vina investitorul perfect. Din pacate acel investitor nu apare la orizont. Important este ca noi, suporterii, sa luam atitudine de fiecare data cand Becali are derapaje serioase. El trebuie facut sa inteleaga faptul ca nu reprezentam un bazin electoral. Daca nu pricepe acest mesaj in acest moment, o va simti la viitoarele alegeri.
Multi se grabesc sa il bage pe Stoica in aceeasi oala cu Oli. Eu nu ma numar printre acestia deoarece sunt de parere ca in ciuda nemultumirilor noastre legate de atitudinea acestuia in unele momente, MM a demonstrat ca nu ia degeaba bani de la club. Ganditi-va ca Iancu de la Timisoara a bagat sume mult mai mari decat cele investite de Becali si nu a reusit mare lucru(facem abstractie de meciul din aceasta seara, pentru ca la modul in care am jucat luam bataie si de la Auxerre Lugoj sau Chimia Brazi) - tocmai lipsa unui manager a constituit cauza esecului acolo. Multi tind sa ii puna in carca transferurile lui Coman, Stancu sau Ov. Petre - ei bine, daca Oli nu era antrenor la Steaua, sunt gata sa pariez ca nici unul din cei trei nu ajungea la Steaua. Indirect, Oli a garantat pentru aceste transferuri. I se poate reprosa transferul lui Carlos, dar sa fim sinceri: la acea vreme portughezul avea o cota buna in Portugalia. Cu totii am fost incantati la acel moment de Carlos. A dezamagit si ulterior a plecat. Un alt caz este acela al israelianului Saban. A costat de 3 ori mai putin decat Stancu, este peste acesta din punct de vedere valoric, iar Oli nu il joaca decat foarte rar de la meciul cu Real. Referitor la Andrey: este prea devreme sa il catalogam drept un portar bun sau prost - nu a facut gafe monumentale si a avut in unele meciuri interventii destul de bune. Nu a costat atat de mult si daca avem rabdare s-ar putea sa nu ne para rau ca l-am achizitionat.
In opinia mea Oli poarta principala responsabilitate pentru situatia de azi a Stelei si trebuie inlaturat cat mai repede, pentru a incepe reconstructia de acum. Este nevoie de un soc la echipa, si acesta ar fi cel mai indicat. Din vara punem pe liber sau vindem cativa jucatori: Cernea, Stancu, Baciu, Nicolita, Lovin, Paraschiv, Bostina, Iacob. Ar urma un efort financiar destul de insemnat din partea lui Becali(un fundas lateral cotat la 1-2 mil euro si un atacant brazilian de valoare). In plus, alte 2-3 milioane euro investite in jucatori tineri, talentati, dornici de afirmare din campionatul intern sau de afara.
Sunt de acord cu treaba cu Andrey.Doar timpul si mai multe meciuri jucate pot sa demonstreze adevaratul sau nivel.
Toti cei care il sustineti pe Olaroiu,in momentul asta ,sunteti total pe langa...rog in numele tuturor suporterilor care vor cu adevarat binele Stelei, sa nu mai postati rahatul din capul vostru pe forumul asta!
Cu 5 ani in urma find intr-un grup de stelisti am sustinut ca Becali nu va face nmic la Steaua din simplu motiv ca un club mare are nevoie de un management competitiv iar el va fi incapabil sa inteleaga asta. Acum constat cu amaraciune cita dreptate am avut. Incompetenta celor din conducerea Stelei sa vazut vara trecuta in campania de transferari. ADIO Steaua steagsahmic
FELICITARI DragosI !!!!! asa gandesc si yo si sper ca usor usor sa inceapa sa gandeasca toti, pt ca aceasta gandire e una realista si una corecta!!!!! hai sa invatam sa fim alaturi de echipa si la RAU nu numai la bine, intelegeti si voi ca aceste momente se intampla in viata fiecarei echipa ex: Real Madrid, Barcelona, Chelsea, Arsenal, etc. ALATURI DE Steaua LA BINE SI LA RAU!!!!!
MULTUMESC pentru felicitari Laca7,
Si eu sper ca toti suporterii Stelei sa fie alaturi de echipa la bine si la rau, dar din pacate cred ca sansele pentru acest lucru sunt extrem de mici. Sintem un popor de dobitoci, iar stelistii care acum ii injura pe Gigi, MM, Oli, jucatorii, samd, sunt si mai prosti. La performatele Stelei, in general si in ultimii 3-4 ani, sa avem o asemenea atitudine, mi se pare o foarte, foarte mare prostie.
Apropo de pacalicii astia de suporteri care injura acum, la meciul din Ghencea cu Kievul, era un asa zis suporter stelist in spatele meu, care tot meciul la facut praf pe Dica, de-mi venea sa plec de pe stadion de ce injuraturi si abjectii putea sa scoata din el. Dupa ce a egalat, surpriza pentru acest dobitoc, chiar Dica, respectivul sarea in sus de bucurie si nu mai putea de dragoste pentru Dica. Cind l-am intrebat de ca la injurat pina la gol, si acum se bucura, crezi ca a putut sa articuleze ceva. Un bou.
Hai Steaua! Tot timpul alaturi de echipa!