FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul - Steaua 1 - 1 (0 - 0)

«12345»
alex_Ra210.03.2007 21:05

de ce? de ce se insista cu Coman?!?!?! nu mai suport sa il vad cum joaca la misto. baiatu asta nu isi da seama la ce echipa joaca?! cum naiba sa il lovesti cu pumnul in cap pe atacantul echipei adverse in pozitie de ultim aparator, asa din senin?!?

de cand tin cu Steaua eu nu am vazut asa jucator slab precum Coman. inteleg sa ii lasi timp unui fotbalist sa demonstreze, dar la asta nu mai ai ce sanse sa ii dai.

vina e desigur a lui Oli ca ni-l tot baga pe gat pe jucatorul asta care nu ar avea loc nici la Steaua II. pt chestii ca asta consider ca ar trebui decmis Oli. ce antrenor esti dak nu vezi un jucator care joaca asa de rau?!

si asta-i a nu stiu cata oara cand primim gol din cauza lui Gigel.pana cand????

martanu10.03.2007 21:08

On-topic : uite ca suntem pe locul 3 si cu reale sanse la locul 4. Oare vom fi in stare sa ne mentinem pe 4 in fata superputerilor Gloria Bistrita si Poli Timisoara ?

CFR Cluj ne-a depasit!!!!! Astia erau in B acum trei ani!!!! Asta spune totul despre situatia de acum. Stiu ca ungurii au bagat bani, dar totusi!!!!!!!!!

Afara cu Olitzroiu si cu jucatorii de kkkk(nu-i mai enumar ca mi se face greata...oricum itelegeti la cine ma refer)!!!!

mircea_zion10.03.2007 21:08

ba terminati ...linistiti-va oricum ne zbatem degeaba nu vedeti :evil:

gone10.03.2007 21:09
Am vazut meciul cu Farul in liniste.......la fiecare minut cate un fir de par alb....Ma macin in interior, am vazut meciul asta cu Olaroiu de multe ori.....

Cat il mai suporta Gigi?

Si acum urlu din toti rarunchii: afara jigodie ai distrus jocul Stelei nenorocitule!Nu-ti este rusine de ce faci? Nu-ti este rusine pe cine bagu in teren?

Gigel, Saban, Lovin, Nicolita? Esti orb?Ai onoare si da-ti demisia!!!!!!

Poate tu esti orb, dar Nicolita a jucat bine. In rest eu i-as dat afara pe Oli si MM doar pt ca l-au adus pe Gigel Coman.

fansteaua4610.03.2007 21:12

Miine ne va depasi si Rapidul !!! :x :x :x

mircea_zion10.03.2007 21:13

Sorin ce crezi ca rezolvi ca strigi pe aici DEMISIA DEMISIA oricum nimeni nu tine cont de PARERILE NOASTRE

ultras78SB10.03.2007 21:17

gone am fost la Vaslui ca la alte multe meciuri....Nicolita nu are creier, da mingea si cade...Asta e buna la C. E cumva jucator de Steaua?La Vaslui 3 cornere pe partea lui in prima repriza toate prinse de portar. Jucam britanic?

martanu10.03.2007 21:21
Jucam britanic?

Ar fi bine, macar am juca cu vana dar ti-ai gasit cu Oli....

sorin_77710.03.2007 21:43
Sorin ce crezi ca rezolvi ca strigi pe aici DEMISIA DEMISIA oricum nimeni nu tine cont de PARERILE NOASTRE

Nu vreau sa tina nimeni cont de parerile noastre, vreau doar sa imi afisez fata de voi parerea personala... Nu am pretentia ca cineva sa se ia dupa ce spun eu. Vreau doar sa revin la stadion pentru ca am renuntat sa mai vin sa il vad pe Olaroiu care incepe sa joace fotbal numai alaturi de copii lui indiferent cat de mult ar strica ei...

Olaroiu este un om fara coloana vertebrala, nu are onoare si nu isi va da demisia, poate doar in momentul in care ratam si cupa Romaniei. Deci baieti mai avem o sansa... sa luptam pana la capat... Vreau sa parasim si cealalta competitie... poate poate... :cry:

PRIMELE DECLARATII:

Antrenorul Stelei este convins ca echipa a avut partida la discretia di doar ghionionul a facut ca ros-albastrii sa nu cistige la Constanta.

"A fost un meci pe care l-am controlat din primul si pina in ultimul minut. Farul nu ne-a pus deloc probleme. Au fost doar vreo doua faze din cauza greselilor noastre. Parca sintem blestemati. Avem mult ghinion si nici de aceasta data nu am reusit sa cistigam", a spus Olaroiu,

Tehnicianul stelist a precizat ca pentru echipa sa este greu atunci cind intilneste formatii care nu urmaresc decit sa se apere. "Am incercat sa desfacem apararea Farului, dar nu am reusit decit in unele momente. E mai greu sa jucam cu echipe care se multumesc doar sa se apere. Cind intilnim echipe care ies la joc, rezulta meciuri frumoase, cu multe goluri", a explicat Olaroiu.

MadFroG10.03.2007 21:43
Am vazut meciul cu Farul in liniste.......la fiecare minut cate un fir de par alb....Ma macin in interior, am vazut meciul asta cu Olaroiu de multe ori.....

Cat il mai suporta Gigi?

Si acum urlu din toti rarunchii: afara jigodie ai distrus jocul Stelei nenorocitule!Nu-ti este rusine de ce faci? Nu-ti este rusine pe cine bagu in teren?

Gigel, Saban, Lovin, Nicolita? Esti orb?Ai onoare si da-ti demisia!!!!!!

R-E-S-P-E-C-T

Stai ca acum apar sclavii lui Gigi si iti spun ,ca de vina pentru turca de azi au fost: trustul Intact,hahalera de Voiculescu,Cornel Dinu si cainele Nero ,Vadim , Oancea,Ungurii si vipera aia da Bosanceanu care a platit arbitrii. De asemenea, vantul ne-a jucat feste, gazonul a fost denivelat,iar jucatorii au fost obositit.

Dupa declaratia lui Oli , am jucat extraordinar azi , dar am avut un ghinion teribil

strezahuzum10.03.2007 21:54

Sorine, iti faci iluzii. Ca si mine. Oli nu are nici un fel de rusine, nici macar o farama de demnitate in el. Altfel pleca pana acum - sau isi asuma raspunderea, macar o data, pentru seria asta aparent nesfarsita de esecuri.

Olaroiu isi da seama de un lucru : daca pleaca de la Steaua, cariera sa de antrenor "mare" e terminata. Bine, n-a existat niciodata asa ceva, dar el crede ca da. Dupa 2 esecuri cu Steaua si unul cu Timisoara, crezi ca-i mai da cineva vreo sansa ? Va ramane pentru restul vietii antrenor bun de salvat Nationalul si alte echipe de acest gen de la retrogradare. De-aia se agata el cu disperare de scaunul de la Steaua, sperand intre timp orbeste la vreo minune. Probabil toata nadejdea si-o pune acum in Elton, care ar trebui acum sa compenseze de unul singur lipsa de valoare ca jucator a unora si lipsa de idei ca antrenor a lui Oli. Imi pare sincer rau sa o spun, dar nu cred ca va fi cazul.

horse3710.03.2007 21:58

cum spuneam, du-te numai sa te duci. ne-ai adus in pragul rabdarii. esti un terminat domnule olaroiule!

am ajuns prostii satului cu tine olaroiule.

iar cel ce era langa tine, adica her arogantul cu fata aia schimonosita de idei razboinice sa se ia de mana cu tine si sa va duceti la balamuc.

nu santeti de blazonul Stelei, ratatilor!

fansteaua4610.03.2007 22:02
831863001173562468-final.gif
Andreea stelista10.03.2007 22:13
Parca sintem blestemati. Avem mult ghinion si nici de aceasta data nu am reusit sa cistigam", a spus Olaroiu,i]

al naibii ghinion...nu mai castigam din cauza ghinionului...alte scuze nu are Oli decat ghinionul..nu stiu cum de a avut tupeul sa scoata prostia asta pe gura..penibil

SSK10.03.2007 22:23

Una peste alta, joc modest al Stelei in seara asta, chiar daca eu unul zic ca meritam victoria. Am avut vreo 7-8 ocazii, iar constantenii - 1. Scorul: 1-1.

Trebuie totusi sa spun anumite lucruri despre:

Saban - l-am sustinut, dar cred ca am facut-o aiurea. Este inutil in ofensiva (unde esti, George?...) si nesigur in defensiva. Ce mi-e el, ce mi-e Stancu...

Goian - incredibil cat a putut sa scada baiatul asta...

Coman - vrea, dar nu poate! Asta e adevarul. A inceput meciul bine, dar spre final a scaldat-o. Plus ca este foarte agresiv.

Nicolita - sunt din ce in ce mai sigur ca baiatul asta, in afara de faptul ca alearga mult si e inimos, are niste MARI carente tehnice! Practic, tot ce inseamna preluari, driblinguri, stopuri, pase...dureros!

Bostina - un inconstant. Pacat de talentul lui.

Badea - un atacant veritabil. Jocul Stelei insa nu e facut sa-l puna in valoarea pe Badea.

Iacob - o umbra.

Etapa viitoare, "acasa" la Craiova as incepe cu :

Andrey - Stancu, Radoi, Baciu, Nesu/Coman - Croitoru, Paraschiv, Ovidiu Petre, Ochirosii - Badea, Iacob.

I.N.Money10.03.2007 22:33

Problema este ca nu a scazut Goian sau Bostina,ci au scazut toti la forma unei echipe de pluton,de mijlocul clasamentului.

Multi au sustinut ca forma slaba a lui Banel este normala,deoarece el a fost facut mare de Ogararu.

Meciul ce urmeaza este cel mai greu pe care il avem de cand a inceput returul.Argesul lui Dorinel are o aparare beton si e intr-o situatie dramatica.

SSK10.03.2007 22:34

IN Money, de-acum incolo toate meciurile vor fi cele mai grele...

I.N.Money10.03.2007 22:38

Din pacate asa este,daca nu trezim!

sorin_77710.03.2007 22:38
...

Etapa viitoare, "acasa" la Craiova as incepe cu :

Andrey - Stancu, Radoi, Baciu, Nesu/Coman - Croitoru, Paraschiv, Ovidiu Petre, Ochirosii - Badea, Iacob.

Ai uitat de Elton!!! El cand o sa joace?

Si vrei sa vezi iar 2 inchizatori, unul nu e suficient? Ov. Petre si atat...

Sper sa revina P. Marin si sa nu il mai vad pe nea Gigel Coman...

Cu Iacob te las ca nu avem pe cine folosi ca al doilea varf...

gone10.03.2007 23:20
gone am fost la Vaslui ca la alte multe meciuri....Nicolita nu are creier, da mingea si cade...Asta e buna la C. E cumva jucator de Steaua?La Vaslui 3 cornere pe partea lui in prima repriza toate prinse de portar. Jucam britanic?

Nicolita se zbate, fuge, incearca ceva. Ce sa faci cand e singur acolo. Asta spre deosebire de alte vedete care nici macar nu fug dupa ce ca nu stiu sa dea o pasa (Coman, Lovin). Cu un alt antrenor o sa vedem si un alt Nicolita. :wink: Apropo, nu stiu cati ati vazut Barca - Real in seara asta. Ala e fotbal. Incredibil cum s-a putut juca. Stiu ca e aiurea sa ne comparam noi cu ei dar macar as vrea sa vad o incercare de fotbal spectacol.

Hassan11.03.2007 00:47

Dupa acest meci, trebuie puse cateva intrebari, de-a dreptul logice. Cum insa logica este demult apusa in jocul nostru, ele pot starni cel mult amuzament:

1) Chiar nu exista NICI UN FUNDAS DE BANDA in TOT lotul Stelei si la Steaua II mai bun ca GIGICA Coman? Serios acum...omul asta este un dezastru ambulant de la meci la meci...Nesu inca nu si-a revenit?!?! :?:

2) Am devenit cumva BAZA DE ANTRENAMENT A SCOUTERILOR NORVEGIENI de il jucam pe Lovin titular meci de meci, desi este si el o PETARDA AMBULANTA, absolut invizibil in joc, nici macar la fazele fixe si zero la constructie?! Este asta noua noastra strategie "joaca-l pana-l cumpara ca altfel nu scapi de el"?

3) DE CE, in conditiile unei aparari adversare supraaglomerate, de echipa de provincie, pastram oameni tehnici, gen Croitoru (pe care am PLATIT 400.000 EURO+1 JUCATOR) si Cristocea pe BANCA pana in minutele 70-80?!?!?!?!

4) DE CE, daca la inceputul sezonului ne chinuiam sa schimbam sistemul in 4-3-3 ne INTOARCEM la acelasi DEZASTRU de 4-4-2 cu 2 inchizatori Para si Lovin din care sare mingea

5) CUM SE FACE CA Banel Nicolita, pentru care preluarea, pasa dintr-o atingere si driblingul sunt limbi straine este titular MECI DE MECI! Am laudat in repetate randuri travaliul lui, insa nu se mai poate doar cu atat!

Multe, multe alte intrebari se pot pune. Insa asta e, nu avem ce face. Suntem nascuti cu pecetea Stelei, si vom ramane alaturi de aceste culori. Eu voi continua sa ii incurajez, pentru ca ei reprezinta un simbol pe care-l iubesc. Insa incep sa ma indoiesc din ce in ce mai mult de valoarea lor. Astept salvarea de la Elton. Numai un "creier", cu driblinguri subtile si pase precise ne poate salva. Pentru ca nu mai vorbim de lupta, vorbim deja de salvarea unui sezon intreg. Vorbim deja de ORICE cupa europeana prieteni, UEFA sau UCL. Doamne ajuta..

Bogdan4Steaua11.03.2007 01:01

Un nou joc patetic azi.

Andrey - interventii sigure, dar are o parte din vina la gol

Saban - destul de nesigur, dar peste Stancu in opinia mea

Goian - joaca din ce in ce mai slab....probabil ca in conditiile in care Radoi ramane fundas central, cuplul de baza va fi Ghionea - Radoi

Radoi - a facut un joc bun, cu doua lovituri libere batute bine, un sut bun de la distanta si o interventie salvatoare in fata lui Gurita..e bine ca azi si-a temperat nervii

Coman - inca un meci execrabil...se impunea eliminare la faza in care l-a lovit cu intentie pe Gurita...a gafat decisiv la gol, plus o gramada de interventii gresite, pase aiurea, etc.

Banel - s-a zbatut ca de obicei, dar nu este suficient sa alergi...cand vad cum sare mingea din el imi vine sa imi iau campii...preluari execrabile, multe pase aiurea, rata scazuta a centrarilor reusite, multe dueluri pierdute, faulturi inutile...nu spun ca este comparabil cu Gigel Coman, dar in momentul de fata exista solutii mai bune decat Banel

Lovin - prestatie slaba, motivul pentru care a fost azi integralist a fost acela ca in tribune se aflau cei de la Valerenga, iar mijlocasul trebuie sa aduca niste bani in visteria clubului...alaturi de Paraschiv formeaza poate cel mai lipsit de fantezie cuplu de mijlocasi centrali din Liga 1

Paraschiv - s-a zbatut mult ca de obicei, dar aportul sau ofensiv tinde spre zero.

Bostina - desi are talent, mijlocasul a bifat azi un nou meci sub zodia anonimatului. Problema principala la acest jucator este inconstanta.

Badea - singurul jucator caruia i-a iesit cate ceva azi....golul marcat ne-a demonstrat ca se descurca excelent in zona centrala, scotand in evidenta prostia lui Olaroiu de a-l folosi mai mult in banda

Iacob - meci execrabil, singura preocupare a acestuia fiind sa cerseasca lovituri libere. Mereu cu spatele la poarta, nu a fost capabil sa reuseasca o faza individuala de calitate sau sa furnizeze pase utile catre Badea

Olaroiu - din nou tactica falimentara cu doi mijlocasi defensivi. Schimbarea Paraschiv - Cristocea a fost efectuata pentru ca Para se accidentase, sub nici o forma pentru ca antrenorul ar fi realizat ca are nevoie de victorie, iar aceasta era greu de obtinut cu doi mijlocasi cu profil defensiv.

Multi dau vina pe jucatori....gasindu-i scuze lui Oli. Dar cine alcatuieste primul 11? Cine incepe partida cu Lovin in teren in conditiile in care il are la dispozitie pe Cristocea? Cine joaca cu Banel in contitiile in care Croitoru freaca banca de rezerve? Cine nu are curajul sa il introduca pe Ochirosii la pauza desi Bostina parea azi din alt film? Cine a renuntat atat de usor la Balan in conditiile in care Stancu si Saban sunt sub acesta ca si valoare. Cine l-a adus pe Gigel Coman la echipa, un jucator care in afara de intrari violente nu stie altceva? Ba mai mult, cine il titularizeaza meci de meci? Nu avea variante s-ar spune...dar cine este vinovat pentru acest aspect?

Oli nu isi asuma nici un esec. De data aceasta ce mai e?

Arbitrajul? Sa nu fim penibili....

Gazonul? S-a prezentat in conditii bune

Adversarii? Nu se poate spune ca au practicat anti-joc. Da, le-a convenit si egalul, dar asta nu schimba cu nimic datele problemei

Ghinionul? Echipele mari au aproape tot timpul noroc...si noi nu mai aratam ca o echipa mare....deci avem ghinion

Ma numar printre cei care i-au dat credit lui Oli acum o perioada, dar in ultimul timp mi-am schimbat optica la 180 de grade. De ce? Pentru ca sunt realist. Jocul nu merge. Nu progresam deloc. Nu avem idei de joc, nu combinam, iar la finalul fiecarui meci Oli spune ca am jucat bine, dar ca ne-a lipsit sansa, ne-a furat arbitrul, etc. Ii asteptam pe Elton si pe Dica....bun....si pana atunci ce facem? Continuam sa pierdem puncte? Cate derby-uri a castigat Olaroiu in campionat? Sunteti optimisti in privinta meciurilor cu Dinamo, Rapid si CFR Cluj?

In ultima vreme au existat cativa pe site care i-au luat apararea lui Oli, cerandu-ne rabdare, gasindu-i mereu scuze. Suntem deja pe locul 3 si in proportie de 90% trecem pe 4 dupa ce joaca Rapid maine. Intrebare pentru acei useri:

Mai aveti rabdare?

korynna11.03.2007 02:08

exact cum am zis...egal...nu mai am rabdare cu Oli.poate ca are cap omul,dar m-am saturat de Gigel Coman si Lovin.cred ca Nicolita si Croitoru ar putea face ceva:tehnica + viteza,se compenseaza.formula de start=jalnica,jocul nostru=jalnic.am ajuns niste mediocri dupa ce am fost zei!Rusine!solutia=? oare o sa terminam pe locul 4?

skylo11.03.2007 02:15

Vai [...] ce am fost si ce am ajuns.... ne-a adus Olaroiu asta in pragul disperarii si in rasul lumii. Vai soarta noastra am ajuns o echipa mediocra gen Gloria sau Pandurii. Rad dracu toti de noi ce epave am ajuns... mare mirare daca jucam si in UEFA anul asta. Pe nea' Jiji il doare in [...] de echipa... pe el intereseaza politica si cum sa faca sa ajunga presedinte... vai soarta lui. Jucatorii majoritatea vin la meci si joaca asa din obligatie fara pic de inima, fara pic de respect... jumatate din jucatorii actuali nu au ce cauta la Steaua, ne fac de ras. Cat despre Oli, sa isi ia copii lui de suflet si sa se duca draq de unde a venit. La ce l-a mai luat pe Croitoru daca freaca banca intruna.... i se duce dracu toata forma care la adus la Steaua.... daca la fel procedeaza si cu Elton e clar. Ma doare inima si nu mai pot cand vad dinamovisti ingamfati cum rad si ii doare in [...] si ne iau la misto. Daca ne bate si Rapidu si Dinamo JUR ca pana nu demisioneaza antrenorul asta de Divizia B/C nu ma mai uit la meciuri. Ii doare fix undeva de parerile noastre si de ce vrem noi....Isi bat joc de o echipa mare... o transforma in echipa de mijlocul campionatului .RUSINE sa va fie Plecati de unde ati venit si lasati-ne sa redevenim ce am fost odata.

vood0o11.03.2007 06:24

macar sa incepem o forma de protest fata de jocul slab al echipei, poate ca meciul cu argesul va fi cel cheie, imi aduc aminte ca si anul trecut parca tot dupa meciul cu Arges am strigat toti "Steaua multumim noi la meci nu mai venim".

Imi pare rau pentru Saban, baiatul incearca, aseara mi s-a parut ca in prima repriza n-a gresit cine stie ce..

Lovin, Bostina, Coman nu au ce cauta in primul 11, cred ca nici echipa de Liga III nu i-ar primi.

Badea mi se pare putin cam individualist , ii place foarte mult sa creeze faze de poarta de unul singur, si aseara a avut niste preluari de rasu lumii, norocu lui ca aceste mici lucruri se fac uitate dupa ce reuseste sa inscrie.

Banel mi se pare ca nu mai joaca ca anul trecut , s-a puturosit, mi-a placut foarte mult placajul care i l-a aplicat lui Badea in prima repriza :))

«12345»