Un nou joc patetic azi.
Andrey - interventii sigure, dar are o parte din vina la gol
Saban - destul de nesigur, dar peste Stancu in opinia mea
Goian - joaca din ce in ce mai slab....probabil ca in conditiile in care Radoi ramane fundas central, cuplul de baza va fi Ghionea - Radoi
Radoi - a facut un joc bun, cu doua lovituri libere batute bine, un sut bun de la distanta si o interventie salvatoare in fata lui Gurita..e bine ca azi si-a temperat nervii
Coman - inca un meci execrabil...se impunea eliminare la faza in care l-a lovit cu intentie pe Gurita...a gafat decisiv la gol, plus o gramada de interventii gresite, pase aiurea, etc.
Banel - s-a zbatut ca de obicei, dar nu este suficient sa alergi...cand vad cum sare mingea din el imi vine sa imi iau campii...preluari execrabile, multe pase aiurea, rata scazuta a centrarilor reusite, multe dueluri pierdute, faulturi inutile...nu spun ca este comparabil cu Gigel Coman, dar in momentul de fata exista solutii mai bune decat Banel
Lovin - prestatie slaba, motivul pentru care a fost azi integralist a fost acela ca in tribune se aflau cei de la Valerenga, iar mijlocasul trebuie sa aduca niste bani in visteria clubului...alaturi de Paraschiv formeaza poate cel mai lipsit de fantezie cuplu de mijlocasi centrali din Liga 1
Paraschiv - s-a zbatut mult ca de obicei, dar aportul sau ofensiv tinde spre zero.
Bostina - desi are talent, mijlocasul a bifat azi un nou meci sub zodia anonimatului. Problema principala la acest jucator este inconstanta.
Badea - singurul jucator caruia i-a iesit cate ceva azi....golul marcat ne-a demonstrat ca se descurca excelent in zona centrala, scotand in evidenta prostia lui Olaroiu de a-l folosi mai mult in banda
Iacob - meci execrabil, singura preocupare a acestuia fiind sa cerseasca lovituri libere. Mereu cu spatele la poarta, nu a fost capabil sa reuseasca o faza individuala de calitate sau sa furnizeze pase utile catre Badea
Olaroiu - din nou tactica falimentara cu doi mijlocasi defensivi. Schimbarea Paraschiv - Cristocea a fost efectuata pentru ca Para se accidentase, sub nici o forma pentru ca antrenorul ar fi realizat ca are nevoie de victorie, iar aceasta era greu de obtinut cu doi mijlocasi cu profil defensiv.
Multi dau vina pe jucatori....gasindu-i scuze lui Oli. Dar cine alcatuieste primul 11? Cine incepe partida cu Lovin in teren in conditiile in care il are la dispozitie pe Cristocea? Cine joaca cu Banel in contitiile in care Croitoru freaca banca de rezerve? Cine nu are curajul sa il introduca pe Ochirosii la pauza desi Bostina parea azi din alt film? Cine a renuntat atat de usor la Balan in conditiile in care Stancu si Saban sunt sub acesta ca si valoare. Cine l-a adus pe Gigel Coman la echipa, un jucator care in afara de intrari violente nu stie altceva? Ba mai mult, cine il titularizeaza meci de meci? Nu avea variante s-ar spune...dar cine este vinovat pentru acest aspect?
Oli nu isi asuma nici un esec. De data aceasta ce mai e?
Arbitrajul? Sa nu fim penibili....
Gazonul? S-a prezentat in conditii bune
Adversarii? Nu se poate spune ca au practicat anti-joc. Da, le-a convenit si egalul, dar asta nu schimba cu nimic datele problemei
Ghinionul? Echipele mari au aproape tot timpul noroc...si noi nu mai aratam ca o echipa mare....deci avem ghinion
Ma numar printre cei care i-au dat credit lui Oli acum o perioada, dar in ultimul timp mi-am schimbat optica la 180 de grade. De ce? Pentru ca sunt realist. Jocul nu merge. Nu progresam deloc. Nu avem idei de joc, nu combinam, iar la finalul fiecarui meci Oli spune ca am jucat bine, dar ca ne-a lipsit sansa, ne-a furat arbitrul, etc. Ii asteptam pe Elton si pe Dica....bun....si pana atunci ce facem? Continuam sa pierdem puncte? Cate derby-uri a castigat Olaroiu in campionat? Sunteti optimisti in privinta meciurilor cu Dinamo, Rapid si CFR Cluj?
In ultima vreme au existat cativa pe site care i-au luat apararea lui Oli, cerandu-ne rabdare, gasindu-i mereu scuze. Suntem deja pe locul 3 si in proportie de 90% trecem pe 4 dupa ce joaca Rapid maine. Intrebare pentru acei useri:
Mai aveti rabdare?