FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul - Steaua 1 - 1 (0 - 0)

«12345»
Phire09.03.2007 17:03

@ axl23

E culmea ce se intampla cu vanzarea biletelor. Si la meciul din Cupa am tot gasit casele de bilete goale; d-asta de-abia am apucat sa-mi iau cu 2 ore inainte de startul partidei.

Aceeasi situatie si de data asta- sufla vantul pe la casele de bilete de la stadion de miercuri. Cica de maine de la 10 -?!- s-ar pune in vanzare, iar preturile sunt in jur de 5 RON la peluze, si de 10 la tribune.

On-topic: sper sa vad un meci bun al Stelei maine. Poate, cine stie, intrarea lui Elton -macar cateva minute acolo tot ar putea sa-l lase sa joace, cu toata "diferenta de fus orar" sa aduca o schimbare in bine. Macar in joc. Macar sa vad ca joaca ceva Steaua, daca n-o fi sa si castige...

Forza Steaua!

axl2309.03.2007 19:39

@phire

merci de info.

nu-l baga pe Elton, asa se face, nu risca Oli. psihicul unui jucator dupa debut e foarte labil, mai ales daca face un joc nu prea bun. poate doar sa conduca Steaua cu 3-0 cred ca il baga prin minutul 75.

costinsteaua09.03.2007 20:37

Hai Steaua!!!Eu zic că o bate pe Farul Constanţa.Şi după voturi...Hai Steaua!!! fularsteau2 steagsimplu fularsteaua2forzateaua

Nu mai posta mesaje repetate si pline de aiureli. Citeste regulamentul forumului. La urmatoarea abatere accesul pe forum iti va fi blocat. Moderatorii

MadFroG09.03.2007 23:41

zerolaroiu ,roiu roiu

Virgil10.03.2007 11:43

Steaua are mari probleme de lot,pentru meciul de la Constanta.

Accidentati : Dica,Oprita,Petre Marin,Ovidiu Petre

Suspendat : Thereau

Neadaptat la fusul orar : Elton

In perioada de refacere : Nesu,Iacob,Cristocea.

Echipa probabila : Cernea - Stancu,Goian,Radoi,Nesu -Nicolita,Lovin,Paraschiv,Bostina - Cristocea,Badea

Rezerve : Andrey,Saban,Baciu,Gigel,Croitoru,Ochirosii,Iacob

costinsteaua10.03.2007 12:35

Hai Steaua :idea: :idea: :idea: Eu zic ca o sa o bata fara probleme pe Farul. http://images.google.ro/imgres?imgurl=http...%26hl%3Drobleme pe Farul Constanta!

axl2310.03.2007 12:39

@virgil

la categoria "neadaptat la fusul orar" intra si Oli.

costinsteaua10.03.2007 12:39

http://www.sport365.ro/_files/Image/thumbnails/Steaua

Haide Steaua,

Campioana :!: :!: :!:

Steaua este cea mai MARE :!: :!: :!:

Pupa cupa cea mai TARE :!: :!: :!:

Hai Steaua!!! steag1

SSK10.03.2007 13:12

Elton nu va intra pentru ca nu i-a sosit cartea verde, nu mai fiti asa de rautaciosi.

miki_stelistul10.03.2007 14:55

daca pierdem meciul asta putem pierde sansa la locul 2!!!

Murfy10.03.2007 16:55

ei zvacniri de orgoliu au tot avut. dar daca mai dau de alti arbitri tot ca astia de pana acum iar o sa fie greu.

alice4steauaBUC10.03.2007 16:57

as vrea sa'l vad in primu' 11 pe Andrey...ce zici Oli? :roll:

Murfy10.03.2007 17:03

yo nu stiu ce aveti cu Olaroiu. este un antrenor bun ./ jucatorii sunt intr-o pasa mai proasta. dar le va trece lor. yo va invit pe toti sa vedeti un spectacol de toata frumusetea in care Steaua va iesi invingatoare.

Elton va face un spectacol de zile mari si va fi aplaudat si de adversari. sper sa se fi acomodat si sa joace. cu el in teren nu ne vom face probleme nici de spectacol ,nici de victorie.

mai Dragoshel!!! nu e drept ce spui. esti foarte dur. nu ai dreptul.

Dragoshel10.03.2007 17:23

@Murfy in primul rand suntem o tara democratica, fiecare are dreptul la o parere, si in al doilea rand...vrei sa spui ca nu am dreptate?, nu sunt cu nimic dur, da m-am cam saturat sa ne ajungem sa ne bata Vasluiul..

strezahuzum10.03.2007 18:04

Clujul a batut pe Pandurii ... si in momentul asta au 3 puncte in plus fata de noi. :roll: :roll: Deci deocamdata trebuie sa batem nu ca sa ne apropiem de locul 1 ci ca sa ramanem pe locul 2. :D:D Bine am ajuns ....

mircea_zion10.03.2007 19:36

NU JUCAM NIMIK !!! :evil: :evil: :evil:

horse3710.03.2007 19:39

ducete-ai olaroiule, numai sa te duci! jucam jalnic. ce am fost si ce am ajuns! cum jucam ne frige constanta! vai mama noastra la pauza!

MadFroG10.03.2007 19:40

Va place Steaua lu' ZEROLAROIU ? Suntem in 11,am fost favorizati de arbitru,terenul se prezinta in conditii acceptabile, FARU' nu se apara pe trei linii si nici nu trage de timp , nu venim dupa joc in Liga Campionilor , si nici nu suntem obositi ...asa ca imi permit sa intreb...:DE CE DRAQ NU JUCAM NIMIC ? CE PLM TRE SA SE INTAMPLE CA SA FIE DAT ACEST PSEUDO-ANTRENOR AFARA ?

Lavy_*_10.03.2007 20:45

Ce meci...dat naibii

Sigur a jucat Steaua?Nu o recunosc...

bodanelu10.03.2007 20:48

doar o curiozitate (asta nu scuza jocul nostru prost)

lovitura libera care a precedat golul farului... de care fel era? indirecta sau directa? ca daca era indirecta nu a atins nimeni mingea inainte sa intre in poarta!

I.N.Money10.03.2007 20:53

Am ajuns la limita ! Nu numai ca pierdem ultimul loc ce duce in UCL,pierdem si locurile ce duc in Cupele Europene !

Il compatimesc pe saracul Croitoru ca a semnat cu noi sa isi bata joc acest Olaroiu de el.

Farul a avut o singura ocazie tot meciul si a marcat,apararea noastra iar a dormit.Sper sa revina cat mai repede Petrica Marin si cu Ghionea pentru ca este jale.

Trebuie sa remarc ca am jucat bine cu un singur mijlocas defenisv pe teren,schimbare care a fost facuta nu ca nu aveam idei,ci ca s-a accidentat Paraschiv !

Astept conferinta de presa ca sa auzim noi scuze !

martanu10.03.2007 20:53

Pana acum ziceam asa la misto cu Intertoto. Acum vad ca asta pare cea mai paluzibila varianta de a iesii in Europa. Pe de alta parte, la cum jucam sincer chiar ca nu meritam.

Motanu D10.03.2007 20:55

Singura problema legata de arbitraj a fost in prima repriza cand Constantin nu l-a eliminat pe 'frizer' dupa un cot evident - zic eu - aplicat lui Gurita.

Fara el nu avea cine gresi la golul Farului...

Altfel Olaroiu a mai dat o proba de lasitate. Sa vedeti ce lupta vom duce cu Vasluiul pentru locul 6...

ultras78SB10.03.2007 21:01

Am vazut meciul cu Farul in liniste.......la fiecare minut cate un fir de par alb....Ma macin in interior, am vazut meciul asta cu Olaroiu de multe ori.....

Cat il mai suporta Gigi?

Si acum urlu din toti rarunchii: afara jigodie ai distrus jocul Stelei nenorocitule!Nu-ti este rusine de ce faci? Nu-ti este rusine pe cine bagu in teren?

Gigel, Saban, Lovin, Nicolita? Esti orb?Ai onoare si da-ti demisia!!!!!!

strezahuzum10.03.2007 21:02

Ce-aveti baieti, sunteti suparati pe Oli ? Ati uitat ca el a luat echipa de pe locul 2, unde-o lasase nesipravitul ala de Protasov si a castigat campionatul, ca ne-a calificat in CL ?

On-topic : uite ca suntem pe locul 3 si cu reale sanse la locul 4. Oare vom fi in stare sa ne mentinem pe 4 in fata superputerilor Gloria Bistrita si Poli Timisoara ?

«12345»