Meciul contand pentru etapa a XXII-a a Ligii 1 ne scoate in cale echipa Farul Constanta.
Meciul va avea loc sambata, 10 martie incepand cu ora 20:45.
Transmis de: Antena 1.
Meciul contand pentru etapa a XXII-a a Ligii 1 ne scoate in cale echipa Farul Constanta.
Meciul va avea loc sambata, 10 martie incepand cu ora 20:45.
Transmis de: Antena 1.
Din pacate vom ajunge sa fim la 3 puncte de CFR si Rapid, pe locul 4... Daca nu ajungem in finala cupei Romaniei vom juca in Intertoto... Vai de capul nostru. Unde ne-a adus MARELE ANTRENOR Olaroiu... AFARAAAAAAAAAA!!!!
desi nu merita avei dreptate haideti sa ne mobilizam si noi si sa mergem acolo in numar cat mai mare....SA FACEM SHOW! :evil:
desi nu merita avei dreptate haideti sa ne mobilizam si noi si sa mergem acolo in numar cat mai mare....SA FACEM SHOW! :evil:
sa facem show, doar pentru noi supoerterii, ca echipa ..........................
NO COMMENT
Ar trebui schimbat ceva RADICAL la Steaua, daca mai vrem locul 2
haide ma Steaua bateti Farul Constanta.ii o echipa de vai de capul ei.voi ati jucat si in ligacampionilor si din cauza asta nu ati castigat titlul.lasa ca nu is suparat cu meciul cu Vasluiu ca ati fost obostiti de la meciul cu Otelul.bravo Andrey apara tot asa.Bafta la toti.
1-0 pentru Steaua 8)
ii facem praf. hai macar sa le aratam de ce sunt in starea ultrasii stelisti.4-ever ultras
1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului,
de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori.
Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc.
Moderatorii
Nu stiu de ce am impresia ca o sa facem 0 - 0...desi imi doresc o victorie mai mult ca oricand...
de ceva vreme nu mai merge jocul echipei sa speram ca isi vor reveni .... eu sper sa bata Steaua steagcruce2
Faptul ca exista posibilitatea de a ajunge pe locul 4 suna oribil. Totusi este cazul sa aiba si jucatorii o zvagnire de orgoliu si sa bata.
FORTA Steaua!!!!!
Trebuie sa castigam, daca nu intervin arbitrii ca pana acum trebuie sa castigam, nu avem nici o scuza daca pierdem. :roll:
eu cred mult in tancul asta brazilian, si sper ca va intra inca de la constanta. daca intra Elton langa Bostina putem spera la un 2-0 , 2-1. hai cu revirimentu'!!!!!!!!!!
HAI Steaua! VEI CASTIGA LA CONSTANTA! ![]()
Degeaba, poate sa vina si Thiery Henry, cu Oli pe banca nu avem sanse ! Acum ma rog sa luam macar locu 3, in timpul pauzei de iarna ma rugam pentru locul 1 acum dupa ce Oli joaca cu o tactica de "hahalere"
sper sa luam locul 3. Poate cu venirea lui Elton o sa se mai trezeasca la realitate dar pun pariu ca Oli nu o sa il foloseasca din prima, asa cum a facut si cu Croitoru, il introduce pe la finalul meciului. :roll:
Eu zic ca ar trebuie sa mergem cu toti la constanta,sa aratam lumii ca macar la galerie,suntem superiori tuturor.as avea si eu o intrebare,pt cine poate sa-mi raspunda:cum se poate face rost de bilet la meci,si daca se pleaca organizat din Bucuresti,sau fiecare pleaca cum poate?
Se poate ca Elton sa joace in meciu asta sunt tare curios cum joaca?
In rest Victorie Steaua prima in 2007(in camp)
Nu cred ca va juca Elton, sau totusi e posibil, din cate stiu ieri a ajuns la Bucuresti (ma intreb cum de l-au recunoscut astia :lol: ), se duce la vizita medicala maine, apoi e prezentat clubului si nu cred ca il va baga sambata cu Farul. :cry:
Ba pai e nevoie de el ca fara ,Dica si Elton cred ca suntem MORTI.
Nu imi place jocul Stelei numai construieste joaca simplu daca intra sau daca nu intra.
Elton titular in meciu asta?!
Nu mai cred in victorie, daca n-am mai castigat in deplasare de anul trecut in septembrie...sper sa ma contrazica.
Probabil ca nu va fi titular, dar va intra pe parcursul celei de-a doua reprize.
Important este ca jucatorul are meciuri in picioare in 2007, deci este apt din punct de vedere fizic. Important este sa se integreze cat mai repede in echipa.
Nu cred ca Oli va risca cu Elton titular, nu ii sta in fire. Poate doar daca il apuca nebunia.
Off-topic: Au iesit din Liga Inter, Barca, Lyon. Scad tot mai mult sansele campioanei Romaniei (oricare ar fi ea) sa intre direct in Liga. Nu stiu de ce dar asta ma bucura :twisted:
Elton va intra la pauza si va juca toata repriza a doua. Sper sa confirme dar nu mai am mai sperante in rezultatul nostru...
Elton trebuie sa prinda angrenajul echipei si sa ii dea stralucire pana la meciurile cu Rapid si Dinamo..
Nu. Elton nu va juca urmatoarele cel putin 3 meciuri la Steaua. Macar atat am invatat in era Oli. Jucatorul nou trebuie sa intre in ritmul (dezastruos) al echipei.
![]()
daca o sa jucam ca la Vaslui si un egal e bun
,dar sper sa invingem totusi.abia astept sa-l vad pe Elton steagsahmic