FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Farul - Steaua 1 - 1 (0 - 0)

«1345»
The Flyer11.03.2007 06:53

Oli,Oli,du-te la Poli!dupa ce ca ne-ai adus numai petarde,i-ai mai scos din forma si pe cei mai vechi din lot,de nu mai joaca Steaua nimic!nu-ti este rusine,[...]ca ai facut Steaua o echipa de mijlocul clasamentului cu ideile tale timpite?si daca mai insisti cu [....,....] Coman inseamna ca [..........!]trimite-l la echipa a doua,ca daca-l dadea afara aseara ne-o luam de cintam singuri!e incredibil ce ai facut din Steaua,de am ajuns sa ne tremure fundul cu toate echipele de pluton din Liga 1!si nici nu vreau sa ma gindesc ca vin meciurile grele!da-ti demisia,fa un gest de onoare si lasa-ne,ia-ti si super jucatorii Coman si Ov. Petre(noroc ca n-a jucat aseara si sper sa nu mai joace pina la finalul campionatului) si du-te!

ulysses11.03.2007 11:27
Oli,Oli,du-te la Poli!dupa ce ca ne-ai adus numai petarde,i-ai mai scos din forma si pe cei mai vechi din lot,de nu mai joaca Steaua nimic!nu-ti este rusine,[...]ca ai facut Steaua o echipa de mijlocul clasamentului cu ideile tale timpite?si daca mai insisti cu [....,....] Coman inseamna ca [..........!]trimite-l la echipa a doua,ca daca-l dadea afara aseara ne-o luam de cintam singuri!e incredibil ce ai facut din Steaua,de am ajuns sa ne tremure fundul cu toate echipele de pluton din Liga 1!si nici nu vreau sa ma gindesc ca vin meciurile grele!da-ti demisia,fa un gest de onoare si lasa-ne,ia-ti si super jucatorii Coman si Ov.. Petre(noroc ca n-a jucat aseara si sper sa nu mai joace pina la finalul campionatului) si du-te!
cred ca i-a trasat sarcina sa ia rosu ca sa justifice scorul prin faptul ca iar am jucat in 10! :wink: DEMISIA!!!!!!1
predatorpulse711.03.2007 11:28

Vinovati de aceasta situatie sunt Jiji(pentru ca fuge la athos,se crede presedinte si [ignora] suporterii Stelei),MM(pentru ca se crede Dumnezeu al transferurilor si isi aloca merite pe care nu le are,ca sa nu mai vb de alienarea fostilor jucatori),Olaroiu(pentru ca e un fricos,omul cu 2 inchizatori mereu,si-a adus copii de la Poli si ne-a facut sa tremuram cu orice echipa mai sus de locul 14).Si nu in ultimul rand si unii jucatori,care si-au dovedit limitele iar pe unii chiar ii suspectez de mercenariat.

Salut reactia suporterilor de la constanta care i-au luat la rost si pe jucatori si pe MM.A facut pe el MM cand a vazut ce simt suporterii Stelei de vreo 6 luni si a promis sanctiuni.Too little,too late as zice eu.Cred ca daca suporterii se trezeau mai devreme si si-ar fi exprimat nemultumirile pe Ghencea echipa s-ar fi dezmortit putin. La Steaua s-a ajuns la o atmosfera de cocolosire.Inteleg sa fim familie dar cand unii jucatori gresesc meci de meci si sunt titulari(ba cateodata ii punem capitani),cand antrenorul e penibil meci de meci,iar conducatorii se lauda aiurea,doar noi suporterii putem sa ne ridicam sa le atragem atentia.

Eu unul nu cred ca Oli stie cat de urat este suflarea stelista pentru ca aceasta nu s-a exprimat pana acum,iar MM e urmatorul pe lista daca o sa continue sustinerea "celui mai mare antrenor din Europa",vorba lui Jiji.

Noi suporterii trebuie sa fim uniti si sa sustinem adevarata Steaua,nu acest surogat prezentat de Oli,si sa speram la vremuri mai bune.

P.S. Felicitari lui Vali Badea,cel mai bun jucator ieri,un exemplu de daruire+rezultate spre deosebire de Banel,doar daruire.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

BlackWoolfy11.03.2007 14:48

Singura solutie DEMISIA :evil:

CREIERU7811.03.2007 18:19

ma surprinde atitudinea jucatorilor , la finalul meciului au uitat de respectul pe care ar fi trebuit sa il dea acelor oameni simpli care poate au facut sute de km ca sa vada niste umbre ale unor jucatori care candva stiau ce inseamna respect iar acum se cred mari vedete RUSINE nu ne meritati ...poate va trimite Gigi in B deoarece aceasta este mentalitatea voastra inca odata R U S I N E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mircea_zion11.03.2007 19:08

@Bogdan4Steaua nu mai avem rabdare,dar ce sa facem ?? daca ne propui tu ceva poate se simte omu' si isi da demisia :idea:

***alex***11.03.2007 19:58

Sper ca Oli sa fi invatat dupa meciul asta ca cele mai multe ocazii le-a avut dupa introducerea celor 3 mijlocasi ofensivi : Cristocea, Ochirosii si Croitoru si culmea.. tot ei le-au si ratat.

MihaiM11.03.2007 20:36

e jale, traim vremuri triste. Locul 4.... :(

Bogdan4Steaua11.03.2007 20:38

Oli trebuia sa isi dea seama de acest aspect de acum 2-3 etape. El insista in continuare cu doi inchizatori. Da-mi voie sa afirm ca Oli este total pe langa problema in aceste momente. Si un antrenor de divizia B schimba ceva la nivelul alcatuirii primului 11.

Ce sa facem? Bannere anti-Olaroiu, sa ne impunem punctul de vedere. Daca cei din conducere nu constientizeaza ca avem nevoie de un nou tehnician, trebuie sa le deschidem noi ochii. Daca tinem la echipa trebuie sa luam atitudine.

Oli nu a castigat nici un derby in campionat. Nu avem cum sa redresam situatia cu actualul antrenor.

MihaiM11.03.2007 20:40

Da un nou tehnician, dar cine? Hagi?

Bogdan4Steaua11.03.2007 20:43

Nu Hagi, desi el ar fi in pole-position. Din tara: Grigoras, Fane Stoica. De afara: oferta este bogata. Poate prindem o mina de aur gen Protasov.

gone11.03.2007 21:02
Nu Hagi, desi el ar fi in pole-position. Din tara: Grigoras, Fane Stoica. De afara: oferta este bogata. Poate prindem o mina de aur gen Protasov.

Poate ma repet dar Grigoras ar fi un antrenor excelent pt Steaua. Otelu joaca foarte spectaculos cu niste jucatori sub ce avem noi la Steaua.

MihaiM11.03.2007 21:09

Da intr-adevar. Iar grigoras a facut treaba si la Farul.

Din pcate, acum ca suntem pe 4 nu ma gandesc decat la ce zicea nesimtitul ala de Iancu despre Oli....

mircea_zion11.03.2007 22:01

da , cu bannere, dar tu nu vezi ca "UAMNENI" nu inteleg acest lucru, cred ca ceva mai grav ar fi proteste 8)

jimmy1912.03.2007 13:41

E o mare performanta daca terminam pe 6, pentru ca o sa ne ia si Bistrita...echipa e muci, jucatorii sunt stersi, antrenorul e senil, tot zice ca are ghinion. Cred ca o sa batem in deplasare la anul si la multi ani...RUSINE, RUSINE, RUSINE!!! :x

vood0o12.03.2007 13:51

da ar merita o sansa grigoras..eu , unul sunt de parere ca este cel mai bun antrenor din campionatul intern din ultimii 2 ani.a facut treaba buna la Farul , acum si la otelu'.

antrenorii strainii gasesti o groaza , mai ales poti risca cu antrenori secunzi de la echipe de nivel mediu din campinatele puternice.

Uitati-va la fosta noastra adversara Middlesbrough , merge pe mana lui gareth southgate , care nici macar nu-si are diploma de antrenor luata!!

sa nu uitam ca si real acu 2-3 ani a mers pe mana unui fost si actual antrenor secund , Carlos Queiroz.

oricum banuiesc ca pana la vara nu se poate pune problema ca Steaua sa incerce sa-l aduca pe grigoras , fane Stoica, ar fi bun si un Titi Dumitriu , Hagi sau chiar Ienei(dar nu cred ca s-ar putea adeverii aja ceva)

***alex***12.03.2007 14:57

@Bogdan

In mod normal, Oli trebuie sa joace cu un singur mijlocas defensiv in meciul cu Arges. In etapele trecute ii bagase si pe Croitoru si pe Cristocea si nu au facut nici ei mare lucru. Acum si-au revenit si sper ca a vazut ca jocul echipei a mers mai bine cu cei doi in teren.

Si hai sa nu-i facem mari pe Grigoras si pe Fane Stoica. Ce performante au ei.. Grigoras intr-adevar a jucat ofensiv pe unde a fost dar mai sus de locul 4, nu a terminat. Fane Stoica.. sa fim seriosi, a antrenat si el cateva etape pe Craiova, a facut 0-0 cu Rapid si Dinamo si gata e mare antrenor. Daca e sa o luam asa il prefer pe Hagi in locul celor doi.

forever_STEAUA12.03.2007 15:14

@***alex***

Cei doi au reusit cu echipe de buzunar ce n-a reusit Oli cu o echipa de Liga Campionilor...

Nu poti compara de nici o culoare loturile celor trei echipe... Si totusi, Craiova a facut egal cu patrupedele si milogii, daca imi amintesc bine nici Steaua nu a reusit mare branza cu ei...

Grigoras i-a invatat ca "nu conteaza cate goluri luam daca dam cu unul mai mult decat ei"...

In Cupa am simtit-o pe pielea noastra... Noroc cu penalty-urile...

Au un lucru in comun: nu sunt fricosi! Spre deosebire de marele antrenor...

PS: Chiar te astepti ca Oli sa joace cu un singur mijlocas defensiv?

Pe Croitoru de ce nu l-a folosit o singura data o repriza intreaga? Ma simt nevoita sa repet: in meciurile oficiale!

Si crezi ca, copilul asta poate sa faca minuni acum? cand e atat de mare presiunea pe echipa?

***alex***12.03.2007 15:58

Si acum orice antrenor care nu pierde cu Rapid sau Dinamo e bun de Steaua? La noi nu se fac experimente cu postul de antrenor, mai ales cu antrenori cu performante modeste!

Croitoru a aratat ca stie fotbal in cele cateva minute cat a jucat cu Farul si ar merita sa fie titular. In conditiile in care Meme a declarat ca Elton nu va juca tot meciul cu Arges, linia de mijloc si atacul ar trebui sa arate cam asa : Nicolita,Para,Bostina,Cristocea - Badea, sustinut din spate de Croitoru.

forever_STEAUA12.03.2007 16:02

@***alex***

Ref. la prima afirmatie: Evident ca nu! Dar Oli ce mari performanta a avut inainte sa vina la Steaua?

Ref. la a doua afirmatie: Ar fi frumos, dar sincer, tu chiar crezi ca Oli va "risca"? Desi mie personal mi se pare ca ar fi o solutie buna, nu il cred in stare pe Oli de asa ceva...

Bineinteles daca nu te referi la ultimele 5 minute de joc...

***alex***12.03.2007 16:08

In 2002 Oli a terminat pe 2 in campionat cu FC National pierzand in ultima etapa titlul. Nu imi amintesc ca Grigoras sau Fane Stoica sa fi realizat asa ceva.

Nu vorbesc de ultimele 5 minute, cel putin o repriza, desi cred ca va incepe mai ofensiv.

P.S. I-a uitati cine e cel mai nou utilizator inregistrat :D

forever_STEAUA12.03.2007 16:17

@***alex***

Din nou deviem de la subiect (nu ca ar fi mare lucru de spus despre acesta) dar nu pot sa nu remarc afirmatia ta "a pierdut in ultima etapa"... Seamana cu "a pierdut o semifinala in ultimele 5 minute"

***alex***12.03.2007 16:21

Exprima faptul ca a reusit cu o echipa mica, gen Otelul sau Craiova sa se lupte pana in ultima etapa pentru titlu cu Dinamo.

Bogdan4Steaua12.03.2007 20:27

In acel an Oli a avut echipa la FC National(Petre Marin, Sergiu Radu, Radu Niculescu, Mitrovici, Gabi Popescu, Sabin Ilie, etc.).

Desi oricine isi da seama ca echipa e prea defensiva, Oli continua cu doi inchizatori. Sunt sanse mari sa vedem acelasi lucru si in urmatorul meci.

«1345»