Vinovati de aceasta situatie sunt Jiji(pentru ca fuge la athos,se crede presedinte si [ignora] suporterii Stelei),MM(pentru ca se crede Dumnezeu al transferurilor si isi aloca merite pe care nu le are,ca sa nu mai vb de alienarea fostilor jucatori),Olaroiu(pentru ca e un fricos,omul cu 2 inchizatori mereu,si-a adus copii de la Poli si ne-a facut sa tremuram cu orice echipa mai sus de locul 14).Si nu in ultimul rand si unii jucatori,care si-au dovedit limitele iar pe unii chiar ii suspectez de mercenariat.
Salut reactia suporterilor de la constanta care i-au luat la rost si pe jucatori si pe MM.A facut pe el MM cand a vazut ce simt suporterii Stelei de vreo 6 luni si a promis sanctiuni.Too little,too late as zice eu.Cred ca daca suporterii se trezeau mai devreme si si-ar fi exprimat nemultumirile pe Ghencea echipa s-ar fi dezmortit putin. La Steaua s-a ajuns la o atmosfera de cocolosire.Inteleg sa fim familie dar cand unii jucatori gresesc meci de meci si sunt titulari(ba cateodata ii punem capitani),cand antrenorul e penibil meci de meci,iar conducatorii se lauda aiurea,doar noi suporterii putem sa ne ridicam sa le atragem atentia.
Eu unul nu cred ca Oli stie cat de urat este suflarea stelista pentru ca aceasta nu s-a exprimat pana acum,iar MM e urmatorul pe lista daca o sa continue sustinerea "celui mai mare antrenor din Europa",vorba lui Jiji.
Noi suporterii trebuie sa fim uniti si sa sustinem adevarata Steaua,nu acest surogat prezentat de Oli,si sa speram la vremuri mai bune.
P.S. Felicitari lui Vali Badea,cel mai bun jucator ieri,un exemplu de daruire+rezultate spre deosebire de Banel,doar daruire.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.