FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

«12345»
Bogdan4Steaua04.03.2007 15:07

Gol FC Vaslui. Suntem condusi. Eroare marca Stancu.

Dragoshel04.03.2007 15:08

Si pana acolo cati au gresit?:)) toata apararea..:(

anonymus_girl04.03.2007 15:20

si pana la urma de ce a fost eliminat Thereau? :|

Dragoshel04.03.2007 15:23

k asa a vrut arbitru

Steaua la pamant, a fost invinsta de FC Vaslui.... :roll: asa da ne pregatim de Cupa UEFA cu Champions League, Bv Oli , bv echipa

Bogdan4Steaua04.03.2007 15:24

Scor final FC Vaslui - Steaua 1-0. Continuam drumul spre prapastie.

mircea_zion04.03.2007 15:25

Da , nu se intampla nimik se mai intampla ce sa faci asta e fotbalul mai luam bataie tot campionatul si gata pai daca nu joaca Dica gata trebuie sa jucam slab , transferiru OHA , jucatori OHA , Antrenor MUCI ce draq sa mai zici frate minutul 91 si Croitoru doarme pe banca , si ne mai facem si sperante ca vrem sa jucam in CL cu ce echipa baaaaaaa? voi nu vedeti ca nici fotbal nu joaca .. cel mai bine eu zic sa ii invitam in curtea scolii sa joace cu noi un fotbal , pai pentru cati bani castiga eu mancam de viu terenul de fotbal .. ce draquuu e asta ??!?!?!?!?!?! dorm pe teren ..Oli PT TINE ( LASA-NE ) lasa-ne frate du-te pe camp si antreneaza VACI nu pe Steaua :cry: :cry: :evil: :evil: deja nu imi mai pot stapani nervi si nu cred ca mi s-a intampla vreodata asa rau pana acum si asta numai din cauza unei echipe pe care o iubesc si o respec dar se pare ca prin respect nu se intampla nimik , mai bine am incepe un PROTESC sa vedem atunci , trebuie facut ceva si cat mai repede :!: :!:

zenzor04.03.2007 15:25

AM PIERDUT IN FATA UI FC. Vaslui!!! :(:(:( .NUMI VINE SA CRED :x

predatorpulse704.03.2007 15:41

Ok deci hai sa-mi dau si eu cu parerea despre partida noastra cu Vaslui.Eu vreau ca Oli sa plece la vara,pentru ca pe oricine aducem sezonul tot e pierdut.

Steaua a aratat ca este in revenire,am jucat mai bine ca cioflingarii astia care au avut 2 faze tot meciul si au dat un gol basit. In 10 am jucat bine dupa parerea mea,desi departe de ce se vrea la Steaua.Rar am vazut atatea fragmentari ale jocului si aici e vina lui coltescu.Preferam sa dea afara 3 de la fiecare echipa si sa vedem si noi fotbal.Am avut ghinion ca n-am dat gol la ocaziile noastre,iar faza cu eliminarea lui Thereau mi se pare suspecta pentru ca a plecat linistit de pe teren,lucru care se explica astfel:ori are bun-simt si a zis sa nu protesteze ori e vinovat.Daca e vinovat trebuie amendat,pentru ca suntem nervosi cu nervii.

Andrey-evolutie buna,a parat un sut puternic dar mi s-a parut ca a reactionat incet la gol

Stancu-a incercat ceva pe partea sa cu Banel,dar mi se pare un jucator care nu e de Steaua

Goian-evolutie buna,mai putin pe final cand a luat galben

Radoi-acest meci mi-a aratat ca locul lui e in aparare pentru ca aceasta a fost mai sigura,iar mijlocul a fost mai fluid.

Nesu-varza si nu spun mai mult ca ma enervez

Saban-nu e postul lui dar s-a descurcat decent.Minus ca l-a scos din ofsaid pe jucatorul vasluian

Bostina-printre cei mai buni jucatori astazi

Lovin-mediocru ca de obicei

Paraschiv-a jucat bine azi si a avut o ocazie mare

Nicolita-pare in revenire si a jucat satisfacator astazi

Badea-cel mai bun dupa parerea mea.Astazi a facut risipa de energie extraordinara si s-a zbatut cat a putut intre 3 fundasi

Iacob si Thereau au jucat prea putin.

Ceea ce ma ingrijoreaza,in afara faptului ca pierdem sigur locul 2,e ca suntem varza si la fazele fixe.Si cu Otelul si cu Vaslui am avut nenumarate lovituri libere si cornere si totusi nu a iesit nimic periculos.

Trebuie luate masuri mai ales la disciplina jucatorilor,ca antrenorul oricum va fi schimbat.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori

Motanu D04.03.2007 15:43

Iar am pierdut... parca am fi nush' ce echipa de pluton...

Prea multa iritare, prea multi nervi, nici o idee de joc... Parca am fi Rapid de anul trecut.

Iar am dat ed niste arbitrii stupizi. Macar daca-l dadea afara pe Nesu si nu pe Thereau...

Nu avem decat 1 sinur fundas de banda decent in tot lotul. Si ala are 33 de ani.

Mare antrenor, mare manager...

fansteaua4604.03.2007 15:54
si pana la urma de ce a fost eliminat Thereau? :|

cica ar fi scuipat un adversar

fansteaua4604.03.2007 15:54

:cry:

I.N.Money04.03.2007 16:00

Doar 2 lucruri au facut azi moldovenii,au fragmentat jocul si ne-au enervat jucatorii,care un semn asteapta sa mai adauge o eliminare la palmaresul cartonaselor in acest sezon.

Daca Thereau a scuipat,cum sustin cei de la National TV,inseamna ca acel cartonas este primit pe merit.

Suntem in criza mare de tot si daca nu ne trezim s-ar putea sa pierdem totul in acest sezon!

waste04.03.2007 16:00

E totusi ceva sa iei 1 punct din meciurile cu UTA si Vaslui. Sa nu uitam ca se joaca in deplasare cu Cluj si Rrrapid.

ciob656504.03.2007 16:11

Am luat-o iar!Si-o s-o mai luam!Asata nu e decat inceputul!Fiti tari, stelisti!A mai ramas ceva de spus?Trebuie facut ceva pana nu e prea tarziu!Altfel o sa jucam in Intertoto sau poate nici acolo!Ce aveti de spus MM,Oli si Jiji ?Unde e "razboinicul luminii" pentru care nu exista locul 2?Acum o da in diverse!Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri!Lasa ca te inveti Jiji si cu locul 5, 6 sau mai rau!

HAI Steaua!

predatorpulse704.03.2007 16:29

Oricum tot sezonul e pierdut,desi s-ar mai putea salva putin din el prin castigarea cupei.

Mergem in continuare la Farul care este o echipa disperata.Noi am scos un 1 pc cu uta si Vaslui echipe care sunt linistite din pc de vedere al retrogradarii,oare cum o sa joace Farul cu noi care chiar are nevoie de puncte? Si poate mai importatnt cine o sa ne arbitreze si in ce minut o sa ramanem in zece?

Eu am emotii pentru locul 3,pentru ca avem deplasari la Cluj,in giulesti iar in conditiile in care noi nu batem echipe de tot rahatul cum asteptam sa batem rivalele din campionat.Stiu,o sa-mi spuneti ca nu sunt stelist "adevarat",ca nu cred pana la capat.Eu am crezut mereu in Steaua,si azi cand am ramas in 10 am crezut ca batem,dar sunt si un om realist,iar pentru noi realitatea nu este prea placuta in acest moment.

Problema e arhicunoscuta: pentru mine Oli e vinovat pentru ca nu asaza bine echipa in teren,dar mai ales pentru ca transmite o stare de nervozitate excesiva,lucru care se vede la jucatori. Ieri imi spunea un prieten dinamovist urmatorul lucru:"bai tu nu iti dadeai seama dar Steaua era o echipa slaba si pe vremea lui Protasov,dar atunci un jucator oricat de slab sau bun era dadea drumul la minge repede si asta crea faze,ca la un moment dat tot trecea o pasa filtranta si un jucator ajungea cu fata la poarta".

Desi nu sunt de acord ca Steaua e o echipa slaba,avea dreptate in privinta vitezei jocului,pentru ca la acest capitol sufera Steaua.

Steaua sufera si din cauza arbitrilor dar nu pentru ca ramane mereu in 10 ci pentru ca noi incepem mereu meciul in inferioritate cand intra uin primul 11 urmatorii jucatori:Cernea,Stancu,Saban,ov Petre,Lovin,oprita,Gigel Coman,Banel(desi si-a mai revenit) iar unii jucatori sunt ignorati cum ar fi Iacob,Croitoru si Cristocea care la mijloc alaturi de Bostina s-ar descurca.Cu Badea-Iacob in atac,Paraschiv,Cristocea(Croitoru),Bostina la mijloc,si Radoi-Goian(Ghionea) pe fund ar fi o echipa competitiva.Problema MAJORA este pe flancuri unde suntem in pom.Singurul jucator de valoare pe flancuri se numeste Petre Marin si are 33 de ani.Bravo MM,bravo.

Poate doar divinitatea sa ne mai ajute sa prindem locul 2.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

De pe prosport.ro: Thereau a fost eliminat pentru ca si-a calcat adversarul. Hai ca ata chiar e tare!!! Ce naiba o sa mai inventeze.Ce motiv avea Cyril sa-l calce?

de pe spt.ro:"Din minutul 5 fundasii Vasluiului au bubuit mingea. Asta a fost tactica lor. Spre deosebire de ei, Galatiul a jucat fotbal si a iesit spectacol. Thereau a primit un picior in spate cu o faza inainte de eliminare, iar dupa asta el l-a calcat pe picior. Eliminare meritata.", a subliniat Lovin. Pai piciorul ala in spatele lui Thereau asistentul nu l-a vazut dar faza urmatoare da. Ceva miroase suspect in situatia asta...

Bogdan4Steaua04.03.2007 16:38

Bilantul primelor 4 etape din retur: o victorie, doua egaluri si o infrangere. 5 puncte din 12. Optimistii de pe forum vor continua probabil sa spuna sa stam linistiti pentru ca echipa isi va reveni, se va descatusa printr-un gol. :roll:

Adevarul este ca in acest moment avem 40 de puncte, la egalitate cu Rapid si CFR Cluj(un gol le mai lipseste celor de la CFR pentru a ne-o lua in fata). Totusi, pentru unii probabil ca acestea au fost meciurile grele:

- cu UTA (echipa nou promovata din C si incropita dupa posibilitati, cu modificari insemnate la nivelul lotului in aceasta iarna)

- cu Craiova (alta echipa nou promovata, plina de jucatori necunoscuti)

- cu FC Vaslui, o echipa care anul trecut se zbatea sa evite retrogradarea si care pe deasupra a mai pierdut cativa jucatori importanti

Sa inteleg ca meciurile cu Rapid si CFR in deplasare, respectiv cu Dinamo acasa sunt floare la ureche, 9 puncte sigure. Haideti sa fim realisti si sa tragem semnalul de alarma atunci cand este cazul. In acest moment ar trebui sa ne temem si de o infruntare cu Gloria Bistrita(care, apropo, ne sufla in ceafa).

Echipa nu joaca nimic. Nu stim exact pentru ce a fost eliminat Thereau, dar francezul nu a protestat. Oricum, Nesu trebuia eliminat fara dubiu. Se mai puteau acorda pentru noi cateva cartonase galbene fara prea mare efort. Sa mai punem la socoteala si acel offside semnalizat gresit(oricum Andrey a intervenit din nou excelent deci nu era gol, dar semnalizarea ramane). Daca aud pe cineva din conducere sa se planga si azi de arbitraj imi arunc TV-ul pe geam. Sa nu auzim si scuze de genul: suntem obositi dupa meciul din Cupa(pentru ca nu de conditie fizica a dus azi Steaua lipsa), starea gazonului a fost deplorabila(fals!), jucatorii adversi s-au bagat cu fundul in poarta, etc.

In conditiile in care Nesu a jucat absolut dezastruos cu Otelul in Cupa, ce cauta azi in echipa? Sau se incearca strategia "hai sa nu ii ranim baiatului sentimentele"? Da, avem suspendati si accidentati, dar de ce nu s-a insistat pentru aducerea unui fundas lateral de o valoare apropiata cu P. Marin(pentru ca, sa fim sinceri, Marin este singurul fundas lateral valoros de la Steaua)?

De ce, in conditiile in care Hizo a anuntat ca moldovenii vor juca prudent(ceea ce s-a vazut si azi, deoarece chiar si in 10 oameni, noi am atacat mai mult), Oli incepe meciul cu doi mijlocasi centrali defensivi(Paraschiv si Lovin), ultimul interesat mai mult de un transfer in strainatate decat de meciul de azi? De ce nu este folosit Croitoru daca l-am adus, in conditiile in care azi aveam nevoie de tehnica pentru a desface apararea adversa? De ce mai jucam cu Stancu in conditiile in care a gafat in ultimul timp pe banda rulanta, azi respectand acest obicei la golul vasluienilor?

Multe intrebari fara raspunsuri.....

P.S.: Cei de la Prima TV spun ca Oli si Meme au fost demisi de la Steaua!

korynna04.03.2007 16:41

am meritat infrangerea asta!nu am jucat nimic,meci ft slab.clar avem nevoie de psiholog si (in cazul in care nu este schimbat) de o alta atitudine din partea lui Oli.altadata aceeasi Steaua reusea sa faca spectacol,azi nu a mai ramas nimic...despre arbitrii:nu comentez eliminarea lui Thereau,insa nu se putea face nicio faza k imediat se oprea jocul(poate si d'asta nu am reusit nimic :roll: )deja am ajuns intr-o stare de latenta,nici macar nu mai pot sa ma enervez

poate k venirea lui Elton o sa aduca o schimbare favorabila

@bogdan4Steaua

ce alta scuza crezi ca au?sunt sigura ca asta o sa sustina

I.N.Money04.03.2007 16:44

Pana una alta Prima si Onlinesport anunta ca Oli si Meme au fost demisi !

cisco04.03.2007 16:51

Sincer..era si timpul, sper sa fie adevarat.. @prima TV Sport!

AU04.03.2007 16:56

Resemnare prematura

Din pacate pot sa trag asa de devreme CONCLUZIILE acestui campionat ratat. SUNT 3 CAUZE MARI SI LATE!!!!!!!!!

PRIMA: de la inceput au fost interese ffffff. mari ca noi sa nu luam niciunul din primele 2 locuri. Iar totul a inceput de la macelul din groapa cu arbitrii continuand in acelasi sens cu suspendari ,arbitraje potrivnice si tot felul de shicane de genul asta.

A-2-A: incapacitatea conducerilor administrative si tehnice de a reactiona la toate lucrurile murdare intamplate. Olaroiu nu are priceperea necesara sa rezolve printr-un joc bun aceste probleme. MM nu a calmat spiritele etc...

A-3-A: lot total iesit din forma si poate chiar saturat. nu s-au facut transferuri care sa preintampine aceste lucruri . trebuiau sa-si dea seama ca nu pot continua in acelasi ritm ca in sezonul trecut. iarasi aceste lucruri tineau de Olaroiu si de MM Stoica.

DIN NEFERICIRE aceste cauze au aparut simultan si nu am avut oameni care sa stie sa le preintampine si sa le elimine macar pe parcurs. ACUM ESTE PREA TARZIU.

Nu stiu care ar fi cele mai potrivite solutii in momentul acesta. dar este ingrijorator ca nu avem perspective. SINGURUL LUCRU DE CARE POT SA-I ACUZ pe Olaroiu si pe Stoica este urmatorul: trebuiau sa se astepte la asa ceva ( asta tine de simtul de a previziona ce este fff important la niste oameni ce doresc performanta), si trebuiau sa reactioneze repede. faptul ca ei vin de abia acum sa caute sau sa aplice solutii, imi spune multe despre valoarea lor.

AU04.03.2007 17:05

STIU INSA SIGUR CE TREBUIE sa facem noi ca suporteri. trebuie sa venim la stadion trebbuie sa fim alaturi de aceste culori. si sigur acolo langa ei vom stii cum putem sa-i ajutam. vom stii daca e bine sa-i criticam sau daca e bine sa-i aplaudam. DAR IMPORTANT ESTE SA FIM ACOLO PE STADION. SA NE FACEM AUZITI.

trebuie un pic sa lasam deoparte lupta asta oarba cu jandarmeria , avem timp sa ne batem cu bestiile si mai tarziu.

trebuie sa ne indreptam atentia catre echipa . trebuie sa-i trezim ca nu sunt acolo de capul lor. sa stie ca trebuie sa puna osul sau sa plece.

Dani200504.03.2007 17:06

chestia aia cu "ii dau afara pe toti" e la misto spusa...cel putin asa pare :D

I.N.Money04.03.2007 17:11

Vom vedea la TV Sport Special dupa meciul lui HCM Constanta,cand probabil JJ va fi contactat de Valentin Moraru si sa speram ca va clarifica intreaga situatie.

FanSteaua4Life04.03.2007 17:25

Am vazut aseara meciul Sevilla - Barcelona 2-1, in care andaluzi la 0-1 au avu un eliminat si au reusit sa intoarca scorul in 10 oameni si sa castige, noi de ce nu putem face acest lucru, astazi am jucat din nou penibil, Nesu trebuia eliminat, nu are pregatire fizica si vrea sa compenseze prin agresivitate excesiva...la mijloc am fost jalnici, nu inteleg de ce se continua cu 2 inchizatori contra unei echipe care a incercat sa fragmenteze jocul, nu sa construiasca, un Cristocea sau un Croitoru in locul lui Lovin era mai indicat...

Arbitrajul a fost bun, nu cred ca avem vreo scuza sa ne plangem, la faza cu Thereau nu ne putem exprima daca nu stim ce a fost... Cei de la NationalTv la faza eliminari erau ocupati mai mult sa il vada pe Becali decat sa filmeze fazele din meci...

weeezer_2004.03.2007 18:35

Cred ca asta e inceputul declinului Stelei. Si va continua pana la noi instructiuni (a.ca.a. Olaroiu => Out)

(16 feb 2007, 00:27)

"Oracolul din Rahova"

«12345»