FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

«12345»
n_dicka03.03.2007 08:11
Am inteles ca Andrey va fi titular pentru ca Cernea e suspendat pentru cumul de cartonase galbene.

da' cand a acumulat Cernea atatea cartonase galbne? doar de 1 imi amintesc... :!:

fansteaua4603.03.2007 11:43

Ca in campionatul trecut 0-4

Nu misca Vaslui in fata Stelei

Undeath03.03.2007 12:48

Poate nu va misca Steaua in fata Vasluiului, eu as prefera tactica aceasta (cand va revenii Dica):

------------------Andrey-------------------------

------Nesu--Goian--Ghionea--Petre Marin -------

--------------------Radoi------------------------

------Paraschiv--------------Nicolita----------

-----------Bostina/Croitoru/Dica/Elton (unul din ei)------

--------------Thereau-----Badea/Iacob------------

si pentru meciul cu Vaslui:

------------------Andrey-------------------------

------Nesu--Goian--Baciu--Petre Marin -------

--------------------Radoi------------------------

------Paraschiv--------------Nicolita----------

-----------Bostina/Croitoru (unul din ei)------

--------------Thereau-----Badea/Iacob------------

axl2303.03.2007 12:58

mai, pana la urma Radoi e suspendat sau nu cu vasluiu'?

forever_STEAUA03.03.2007 13:30

mai axl23, Radoi nu e suspendat pentru meciul cu Vaslui. :)

axl2303.03.2007 13:55

pai de ce, mai draga, n-a luat rosu cu uta? a stat doar un meci, ala din cupa?

Virgil03.03.2007 13:58

A avut suspendare pentru un singur meci.Radoi va putea fi folosit maine la Vaslui.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a acuzat ieri în termeni duri decizia Comisiei de Disciplina a FRF care l-a suspendat pe Radoi pentru o etapa. "Este absurd sã-i dea o singurã etapã lui Radoi si doua lui Karamian. Ce dacã stelistul a luat doua cartonașe galbene? De-asta sunt mai multi oameni în comisie, sa se uite la caseta video si sa se sesizeze", a spus Dragomir.

Dar de cele doua goluri anulate nu spui nimic ? Nu ti-e rusine mai Mitica ?

Dani200503.03.2007 14:23

P.Marin si-a revenit sau joaca Gigel "Tava" Coman ca nu am mai auzit nimik de "Jair"

Undeath03.03.2007 15:00
A avut suspendare pentru un singur meci.Radoi va putea fi folosit maine la Vaslui.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a acuzat ieri în termeni duri decizia Comisiei de Disciplina a FRF care l-a suspendat pe Radoi pentru o etapa. "Este absurd sã-i dea o singurã etapã lui Radoi si doua lui Karamian. Ce dacã stelistul a luat doua cartonașe galbene? De-asta sunt mai multi oameni în comisie, sa se uite la caseta video si sa se sesizeze", a spus Dragomir.

Dar de cele doua goluri anulate nu spui nimic ? Nu ti-e rusine mai Mitica ?

Mititica Răhăţică asta face orice ca Steaua sa piarda campionatul, mai intai a vrut sa suspende Ghencea si la meciul cu Dinamo, acum il vrea afara pe Radoi, etc, se vede acum cum a ,,castigat Dinamo campionatul'', blaturi,arbitrii si altele.

axl2303.03.2007 15:18

cu regret, aici ii dau dreptate lui mitica, Radoi merita mai multe etape de suspendare.

vood0o03.03.2007 18:32

cred ca va juca Gigel TAVA Coman ,singura posibilitate ar fi sa-l joace iarasi pe Mihaita "Kamikaze" Nesu

radical03.03.2007 18:34
cred ca va juca Gigel TAVA Coman ,singura posibilitate ar fi sa-l joace iarasi pe Mihaita "Kamikaze" Nesu

Bah daca joaca Gigel, nici nu trebuie sa punem comentariul meciului, stim ca vine victoria, pai cum naiba doar e vorba de Gigel :))

***alex***03.03.2007 20:43

Stati linistiti, G.Coman e suspendat!

Maine trebuie neaparat sa invingem si sa refacem diferenta de 3p fata de Rapid care a terminat 0-0 cu Craiova.

SSK03.03.2007 20:45

Nici mie nu-mi place Coman, dar cred ca iar cadem in stereotipii... Coman a reusit un meci bun cu Otelul si este oricum peste ce a aratat Nesu. Pana revine Petrica, Coman este prima varianta pentru fundas stanga, zic eu.

Este cazul sa batem la Vaslui. Milogii au facut un egal "in deplasare", ar fi momentul sa restabilim diferenta de 3 puncte.

Gica Chioru03.03.2007 20:58

Radoi a fost suspendat doar o etapa pentru ca a fost eliminat ca urmare a doua cartonase galbene*. Pedeapsa fireasca este de o etapa. Idiotul de arbitru de la Oradea nu i-a dat rosu direct. Numai asa putea fi suspendat mai mult de o etapa, bine, daca in urma atacului s-ar fi intamplat vreo nenorocire, daca i-ar fi rupt aluia piciorul sau altceva, Comisia se putea autosesiza. Securistul de Dragomir face spume aiurea... asta a ramas acelasi slujbas al spurcatilor cum a fost intotdeauna.

Si eu cred ca G Coman este cea mai buna solutie la ora actuala, eu as juca cu Petre Marin pe dreapta si cu Coman pe stanga chiar daca Marin nu da acelasi randament pe dreapta. Saban si Stancu sunt niste ciupercute...

______

*.scrisesem initial rosii...

predatorpulse704.03.2007 08:12

Trebuie sa batem la Vaslui sa mai reducem din diferenta asta mincinoasa de 15 pc. 15 pc=impiedicarile noastre stupide,cel putin 2 meciuri ale Dinamo ajutati de arbitri(cu Vaslui si cu noi),vreo alte 6 meciuri d-ale lor in care era min 65 ,ei jucau de cacao,era 0-0,intra tiganu de Ganea si gata castigau.De-asta am ciuda ca daca ne mentineam la 6-7 pc de javre le luam campionatul pentru ca la ei incepe cearta obisnuita din retur,ori Andone-netoiu,ori Rednic-cohn ori Borcea certat cu mingea de fotbal.Eu cred ca Radoi ar trebui folosit langa Goian,pentru ca se pare ca fara Ghionea apararea e vraiste.Mie mi se pare ca Ghionea-alt aparator e un cuplu mai bun decat Goian-alt aparator,probabil pentru ca Goe e mai incet in duelurile unu la unu.Din contracandidatele noastre rapid joaca mai bine dar ei mai mereu se ineaca ca tiganu la mal,daca noi bateam cu uta acum eram la 5 puncte.

Sper sa invingem si noi in deplasare pentru ca acest "record" de a nu mai invinge in deplasare de 6 luni este unul rusinos pentru Steaua

La final am si eu o intrebare:Oare ce facea MM la hotelul craiovenilor inainte de meci?Gsp-istii bineinteles cred ca i-a motivat pe olteni,eu personal cred ca s-a interesat de vreun jucator.

Inca o stire: eu am contestat jocul nostru cu sevilla din Ghencea,dar ca sa ne dam seama(din nou) ce echipa ne-a batut ei tocmai au batut pe barca(din nou) si sunt pe locul 1 la 1 pc in fata. Si unii mai compara benfica cu sevilla... sevilla e cel putin egala cu barca chiar daca n-are istoria acesteia.

Flaviu8604.03.2007 08:53

Andrey

Stancu-Goian-Radoi-nesu

Banel-Paraschiv-ov Petre-Bostina

Thereau-Badea

forza Steaua! si 1-0 ii bun.sa ne revenim incet incet!!

Dragoshel04.03.2007 09:52

Din partea mea poate sa joace si Becali si MM si Oli numai sa castigam si cainii sa piarda.. :roll:

Virgil04.03.2007 10:05

Probabil ca meciul de azi,va fi cel mai greu meci pe care l-am disputat contra Vasluiului vreodata.

De când Viorel Hizo e antrenor acolo,echipa e bine organizata si joaca numai la victorie.

Sa speram ca jucatorii nostri,care vin totusi dupa 120 de minute de joc si dupa partida cu cel mai alert ritm din sferturile Cupei,va reusi sa se impuna.E foarte important sa ne distantam iar la 3 puncte,de principalele contracandidate la locul 2,Rapid si CFR.

"Stelistii vin dupã un meci greu, din Cupa României, si credem cã asta le-a cam tãiat puterile si putem scoate o victorie pentru a face o zi de bucurie la Vaslui".(Viorel Hizo)

Bogdan4Steaua04.03.2007 12:10

Cum as aseza eu azi echipa in teren(tinand cont de accidentari si de prestatia unor jucatori in meciul de Cupa de joi):

-------------------- Andrey ------------------

------- Saban - Goian - Radoi - Coman --------

-- Croitoru - O.Petre - Paraschiv - Bostina --

--------- Thereau - Iacob/Badea --------------

MadFroG04.03.2007 12:30

Sper ca 0-0laroiu sa foloseasca aceasta formula :

Andrey

Stancu Radoi Goian Saban

Nicolita Paraschiv Bostina

Croitoru

Thereau Iacob

Bogdan4Steaua04.03.2007 14:00

Formula de start:

----------------- Andrey -------------------

------ Stancu - Goian - Radoi - Nesu -------

-- Nicolita - Paraschiv - Lovin - Bostina --

--------------Thereau - Badea --------------

Thereau a fost eliminat in minutul 7.

axl2304.03.2007 14:23

Stancu se misca binisor, Bostina parca nu e in apele lui. Lovin si Paraschiv inexistenti in prima repriza, si daca nici mijlocasii centrali nu joaca fotbal eu nu stiu ce sa mai cred.

ce-o fi facut "Thereau"?

Undeath04.03.2007 14:28

Iarasi nu merge jocul Stelei, si iarasi arbitrii fura pe Steaua ca la usa codrului, ce a facut fratilor thereu ? 8O

Dragoshel04.03.2007 14:52

nu conteaza ce a facut , conteaza ca arbitrii in fiecare meci ne elimina un jucatorX( asta e Romania

«12345»