FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Vaslui - Steaua 1 - 0 (0 - 0)

«1345»
martanu04.03.2007 19:20
chestia aia cu "ii dau afara pe toti" e la misto spusa...cel putin asa pare :D

Subscriu. Oli va fi demis doar daca se cearta urat cu JJ sau daca, Doamne fereste, ajungem in Intertoto.

***alex***04.03.2007 19:49

Cred ca de acum incolo Olaroiu trebuie sa pregateasca meciurile cu 10 oameni pentru ca devine o obisnuita sa ne fie dat afara cate un om. Nici la aceasta ora nu stim de ce a fost eliminat Thereau si nici nu cred ca vom afla vreodata adevarul (gen cazul lui Nicolita de la meciul cu Dinamo).

Vasluiul desi a avut un om in plus tot meciul a preferat sa distruga tot, sa faca anti-joc. Au avut o ocazie la sutul lui Panait si golul l-au marcat cu noroc. Noi nu am avut sansa, am ratat patru mari ocazii. Bucuria moldovenilor mi se pare absurda, nu meritau sa obtina nici macar un punct.

Demiterea lui Oli si Meme a fost un raspuns in gluma a lui Gigi, deoarece presa a devenit foarte insistenta cu intrebari de genul "Ii dati afara pe Oli si Meme?", "Vine Hagi?" :roll:

SSK04.03.2007 20:12

In ciuda rezultatului final, Steaua n-a facut chiar un meci rau la Vaslui, tinand cont si de faptul ca a jucat in 10 oameni timp de 80 de minute. Cred ca o conducere tehnica profesionista ar trebui sa se gandeasca foarte serios de ce jucam jumatate din meciuri cu jucatori eliminati? Aruncarea pisicii in gradina arbitrilor e o explicatie facila; una mai serioasa s-ar axa pe labilitatea psihica a jucatorilor nostri, care nu rezista provocarilor. Iar Thereau, un jucator crescut in Vest, nu are nicio scuza din punctul meu de vedere.

Insa ma simt nevoit s-o repet: Steaua n-a jucat atat de rau! Infrangerea e total nemeritata, moldovenii au avut 2 ocazii si au inscris un gol, noi am avut vreo 4 (Badea, Bostina, Paraschiv) si n-am marcat niciunul. In plus, antijocul vasluienilor (ei in 11, noi in 10) mi s-a parut de o jena inimaginabila... Sincer, nu inteleg pentru ce se bucura niste fotbalisti cand obtin o ASTFEL de victorie. Asta e educatia noastra, bate, scuipa, injura, trage de timp - nu conteaza cum invingi, atata timp cat invingi! Mai mare scarba...

Cert e ca ne apropiem de o criza. Locul 2 e deja un obiectiv periclitat, personal cred ca nu se mai pune problema de titlu. Avem un meci greu la Constanta, care poate hotari multe. De asemenea, un jucator care da pase de gol (Elton) ar putea la randul lui sa schimbe multe. Daca nu...

...ca intotdeauna, primul care plateste e antrenorul. Dar ma indoiesc ca vom rezolva mare lucru.

Bogdan4Steaua04.03.2007 20:12

Alex, citeste articolul lui Soldatino, care a fost meci. Eliminarea lui Thereau a fost justa, pentru calcarea unui adversar aflat la pamant. De altfel, si Lovin a recunoscut ca francezul merita rosu. Nici francezul nu a protestat.

Terminati cu scuzele penibile. Azi trebuia sa jucam in 9 daca arbitrul judeca bine.

mircea_zion04.03.2007 20:39

1. Am auzit ca Mihai Stoica a fost demis - mie cel putin imi pare rau cred ca Oli ar fi trebuie izgonit in nici un caz MM , el aduce/a barbatia celor din echipa Steaua cand au jucat un meci mai important el a fost pe banca a fost alaturi de Steaua si la bine si la rau , gresala lui a fost ca nu prea s-a interesant de jucatori , asta e singura gresala la el eu cel putin alta nu vad - MM- SUBIECT INCHIS :!:

2.Cosmin Olaroiu - antrenor Steaua - ce a facut omul asta pentru Steaua inafara ca a adus titlul 23 si a mers in Cupa UEFA (dar nici pe alea de la inceput) si s-a oprit in semifinale a fost ceva imbucurator , cel putin pentru mine , meciul cu Middlesbrough a fost o suparare care a trecut , anul 2006-2007 Steaua s-a calificat din nou in Cupa UEFA cu acelasi antrenor , am ramas cu un gust amar si cu acest gust numai dupa

meciul cu sevilla , CL a fost doar un vis care a fost spulberat de insasi echipa Steaua in intregime , am inceput campionatul si Oli vad ca este nelinistit pe banca ceva nu merge foarte bine acolo, nu mai am nimik de zis - SUBIECT INCHIS :!:

3.Meciul de azi a fost un joc de maidan , sa luam lucrurile in serios baietzi nu sunt impotriva nimanui , vreau doar sa vad Steaua in varful icebergului , nu mai vreau sa fim o echipa mica sa nu stie lumea de ea , TREZITI-VA NU MAI SUNTEM O ECHIPA MICA, EUROPA stie de noi , "FC.Steaua Bucuresti este o echipa care poate face performantza trebuie doar sa avem incredere in ei si sa asteptam" , asta am facut si eu am ramas cu acelasi gand "AM INCREDERE SI ASTEPT" cred ca fiecare dintre noi mai vrea inca odata sa traiasca acele clipe din 7 mai 1986 inclusiv eu , iesind pe strada si tipand in gura mare "Forza Steaua" si ca nimeni sa nu zica nimik, Steaua sa fie cea mai mare echipa si sa castige CL , si cred ca cel mai tragic lucru in viata este talentul irosit , mai departe trageti si voi concluzi nu mai stau sa scriu romane pt ca nimeni nu vad ca ia masuri :!:

Printre cei care nu il mai vor pe Cosmin Olaroiu pe banca sunt si eu ,

Mircea Popa

FanSteaua4Life04.03.2007 20:46

@mircea_zion

cati ani ai??? :roll:

***alex***04.03.2007 20:46

@Bogdan

Sa vad si eu faza in care Thereau l-a calcat pe vasluian. Francezul nu a protestat nici cand a fost eliminat aiurea cu Dinamo. In momentul eliminarii Olaroiu a inceput sa rada ironic, iar pe Lovin nu l-am auzit sa recunoasca.

Scuza mea de azi nu e arbitrajul, poate ca si in 11 pierdeam sau poate nu. Azi am avut nesansa la cele 4 mari ocazii impotriva unei echipe cu om in plus care a facut anti-joc! In nici un caz nu meritam sa pierdem. Singurul lucru care ma nemultumeste este nervozitatea din teren.

mircea_zion04.03.2007 20:49

@fanSteaua4life:

Pentru ce conteaza varsta mea ?Scz de off topic :oops:

Bogdan4Steaua04.03.2007 21:06
@Bogdan

Sa vad si eu faza in care Thereau l-a calcat pe vasluian. Francezul nu a protestat nici cand a fost eliminat aiurea cu Dinamo. In momentul eliminarii Olaroiu a inceput sa rada ironic, iar pe Lovin nu l-am auzit sa recunoasca.

Scuza mea de azi nu e arbitrajul, poate ca si in 11 pierdeam sau poate nu. Azi am avut nesansa la cele 4 mari ocazii impotriva unei echipe cu om in plus care a facut anti-joc! In nici un caz nu meritam sa pierdem. Singurul lucru care ma nemultumeste este nervozitatea din teren.

Declaratia lui Lovin am vazut-o la TV. Soldatino a fost la meci si a vazut faza. Nu am vazut reluari la TV dar le astept.

Tot timpul avem nesansa. Doar noi ratam? Alte echipe nu o fac? Bun, FC Vaslui a facut anti-joc. Noi nu mai castigam impotriva unor astfel de echipe? Hai sa nu ne mai prezentam la meciuri disputate contra acestei categorii de echipe.

miki_stelistul04.03.2007 21:11

Steaua 40 PCT

RAPID 40 PCT

CFR Cluj 40 PCT

Si noi ne gandeam la titlu. Daca luam locul doi e o minune. Steaua nu joaca nimic. Dam un gol la 10 meciuri. Rusine!

vood0o05.03.2007 05:39

@ssk pacat ca fotbalul se joaca pe goluri si nu pe fazele la poarta!!

Steaua joaca haotic , nu joaca fotbalul cu care eram obisnuiti pe vremea lui Zenga , Protasov! Oricum la Vaslui am inceput din start in 10 , Nesu este prea aerian in momentul de fata trebuia eliminat de 2 ori pana la pauza.Lovin n-a jucat nimic , Bostina nu arata ca poate revenii la forma din toamna sezonului 2005-2006. Pacat , tb sa schimbam multe daca dorim sa rezistam in top!

sorin_77705.03.2007 05:52

Olaroiu este principalul vinovat pentru ca a transmis jucatorilor o stare de nervi de insuportat... Eu nu mai vin la niciun meci al Stelei cat Olaroiu isi va bate joc de aceasta echipa... E un criminal si nimic mai mult...

CREIERU7805.03.2007 06:20

Nu stiu care are mai mare vina dar Steaua de la meciul cu D Kiev(tur) nu mai joaca fotbal de calitate, nu mai se leaga nimic , nu mai combina sau mai bine zis cand joaca cu echipe mai mici <<<nu mai au rabdare>>> sa construiasca sa joace fiecare faza concentrati la meci , ei doar vor sa dea mingea in fata pe varfuri si sa inscrie cat mai repede...

Si in acest moment la Steaua exista o stare generala de nervi care la jucatori de LC nu ar trebui sa fie.

La Vaslui in 10 cred ca ma inceput sa jucam fotbal dar inca mai avem de lucru la constructie , sper sa-si revina cat mai repede baietii ....mi-a placut Banel care a muncit mult.

FORTA Steaua!!! steagcruce2 fularultrasfular-campionii

janker steaua05.03.2007 08:37

nu cred ca trebuia eliminat francezul,mai ales ca era min 10

***alex***05.03.2007 12:08

Declaratia lui Lovin am vazut-o la TV. Soldatino a fost la meci si a vazut faza. Nu am vazut reluari la TV dar le astept.

Tot timpul avem nesansa. Doar noi ratam? Alte echipe nu o fac? Bun, FC Vaslui a facut anti-joc. Noi nu mai castigam impotriva unor astfel de echipe? Hai sa nu ne mai prezentam la meciuri disputate contra acestei categorii de echipe.

Sa presupunem ca Thereau l-a calcat intentionat pe jucatorul vasluian. Dar vorba lui Craciunescu, completat apoi de Meme aseara la Fanatik : "Daca il calca pe cap cu gheata trebuia sa ii lase semne."

Nu am zis ca tot timpul avem nesansa, la Oradea ne-au furat, in Cupa am inscris, de data aceasta mingea nu a vrut sa intre in poarta.

Bogdan4Steaua05.03.2007 12:32

Alex, tu vezi doar jumatatea plina a paharului. Problema este ca in loc sa semnalam adevaratele probleme, cautam mereu scuze, iar jucatorii preiau aceasta meteahna de la conducere. Daca Oli nu isi asuma un esec si da vina pe arbitri in doua meciuri la rand(cu UTA avand partial dreptate, iar cu FC Vaslui deloc), starea aceasta de nervozitate este transmisa si jucatorilor. Gandeste-te la psihicul acestora. Vor intra mereu pe teren convinsi ca arbitrul are ceva cu ei, joaca dur, sunt irascibili, usor de provocat de catre adversari, nu se concentreaza la joc. Asteapta o decizie interpretabila a arbitrului pentru a rabufni.

Facand o analogie, este ca si cum ai avea un examen si in loc sa inveti, iti spui constant ca examenul e prea greu si ca nu il vei lua. Esecul e garantat.

Asa sunt acum jucatorii Stelei...intra pe teren cu gandul ca ii fura arbitrii. In tur intrau la unele meciuri cu gandul ca nu pot castiga o partida dupa una din Champions League(oare cine repeta acest lucru obsesiv? - Oli). Cine repeta dupa fiecare meci ca este greu fara Dica, practic insufland ideea ca fara Nicolae suntem pierduti? - Oli.

Criza in care ne aflam are doua cauze: una mentala si una legata de aspectele tehnico-tactice(vorbim aici de abordarea jocurilor cu mijlocasi la inchidere, de titularizarea unor jucatori total iesiti din forma sau fara valoare, de lipsa fanteziei in joc, etc.).

Trebuie schimbat ceva, ne trebuie un soc la echipa. Sa vedem daca brazilianul Elton vine cu adevarat si sa speram ca va produce un efect pozitiv la nivelul lotului.

Poate reusim sa facem primavara cu o floare...

***alex***05.03.2007 12:40

Cu UTA, Oli a avut 100% dreptate. Are si el o parte din vina pentru starea jucatorilor, dar o parte ii revine si arbitrului pentru deciziile pe care le ia. In meciul cu Vaslui pana la eliminarea lui Thereau, Steaua juca placut si avusese o ocazie si numeroase faze fixe. Apoi a urmat o decizie controversata si este normal sa rabufnesti cand esti tratat astfel in majoritatea meciurilor din deplasare.

focus05.03.2007 12:45

Nesansa e cand ratezi din multe pozitii si mingea nu intra in poarta. Ce am avut noi nu se numesc ocaziisi nici nesansa. Au fost cateva suturi pe care le apara orice portar.La sutul lui Paraschiv mingea intra in poarta numai daca nu exista portar. Nesansa a fost la Galati. La Tg Jiu, Piatra Neamt, Craiova si Vaslui a fost nestiinta si din partea jucatorilor si a antrenorului.

Bilantul nostru in deplasare e 2 victorii 5 egaluri 3 infrangeri golaveraj 6-5 si 11 puncte.Asa trebuie sa aiba o echipa cu pretentii? 2 victorii in 10 meciuri?

Cum e posibil sa nu mai marcam in deplasare din septembrie? Mai mult, nu reusim nici sa legam 4-5 pase.Aproape ca aveam jumatate din victoriile obtinute de Dinamo in tot campionatul.

Pe vremea lui Piturca cand acesta a inceput sa se considere victima, echipa a inceput sa joace prost, sa acuze arbitraje etc. desi nu era cazul. Si acum e la fel...

Si inca ceva ...cand o echipa are un antrenor si jucatori care nu se pot controla dupa asemenea faze inseamna ca trebuie schimbati.Nu se vede adevarata problema.Nu ai un jucator.Se mai intampla.Dar de ce nu pot lega cateva pase.De ce trebuie sa jucam pana a ajunge mingea la Thereau ca pe maidan. Si nu e doar un singur meci, sunt mai mult de jumatate din meciurile sezonului( campionat + cupe europene ) in care echipa nu a stralucit, nu a jucat deloc ca o echipa de valoare.

Bogdan4Steaua05.03.2007 13:45
Cu UTA, Oli a avut 100% dreptate. Are si el o parte din vina pentru starea jucatorilor, dar o parte ii revine si arbitrului pentru deciziile pe care le ia. In meciul cu Vaslui pana la eliminarea lui Thereau, Steaua juca placut si avusese o ocazie si numeroase faze fixe. Apoi a urmat o decizie controversata si este normal sa rabufnesti cand esti tratat astfel in majoritatea meciurilor din deplasare.

Sa nu mai vorbim de meciul cu UTA. Da, ni s-a anulat un gol valabil si inca unul posibil, dar Vali Badea si Paraschiv ar fi putut fi eliminati in acelasi meci.

Hai sa iti prezint cateva aspecte legate de meciul cu UTA:

Suturi pe poarta: 3

Driblinguri reusite: 5(din care 3 au fost facute de fundasii laterali)

Mingi pierdute: 46(din care 10 Nicolita)

Centrari nereusite: 9

Centrari reusite: 3

Lansari in adancime nereusite: 23

Erori personale nefortate: 9(din care 4 Goman si 2 Nicolita)

Pase scurte gresite: 28

Lista poate continua...

***alex***05.03.2007 16:25

Ok, continuati sa vedeti jumatatea goala a paharului. Eu momentan sunt multumit si asa o sa fiu si la sfarsitul sezonului. :wink:

Bogdan4Steaua05.03.2007 16:44

Sa dea Dumnezeu sa fim cu totii multumiti la sfarsitul sezonului, pentru ca toti vrem binele Stelei. Si eu as vrea sa vad jumatatea plina a paharului dar sunt constient ca ne asteapta meciuri grele si nu vad motive solide sa fiu optimist.

MadFroG05.03.2007 17:19
Alex, citeste articolul lui Soldatino, care a fost meci. Eliminarea lui Thereau a fost justa, pentru calcarea unui adversar aflat la pamant. De altfel, si Lovin a recunoscut ca francezul merita rosu. Nici francezul nu a protestat.

Terminati cu scuzele penibile. Azi trebuia sa jucam in 9 daca arbitrul judeca bine.

Si Soldatino cine e ? e Craciunescu sau Collina ? faze din astea se intampla in meciurile de fotbal,daca domnul arbitru Soldatino ,regele regilor si Dumnezeul Dumnezeilor s-ar fi uitat la toata faza ,ar fi observat ca Thereau isi cere SCUZE ,ADICA CU ALTE CUVINTE NU A FOST INTENTIONATA ACEA LOVITURA. ORICAT , nu mai are rost sa despicam firul in patru .Tactica lui Olaroiu , e aceeasi . 2 mijlocasi defensivi , un Banel fara pic de viziune ,Croitoru pe banca < ca noi l-am luat ,doar ca sa-l suflam lui Dinamo si nu ca sa joace pt noi > si evident MARELE Stancu SI MARELE NESU care momentan sunt de nivelul diviziei B

predatorpulse705.03.2007 18:51

Poate ca nu am vazut eu toate jurnalele sportive dar l-a intrebat cineva pe Thereau daca l-a calcat,scuipat pe ala si daca da,l-a calcat in cadere sau intentionat.Spun asta pentru ca mi s-a parut un baiat sincer si dupa meciul cu Dinamo a spus ca a dat putin cu cotul dar domnisoara moti a exagerat.

Jurnalistii romani sunt de cacao,intr-un ziar ba l-a scuipat ba l-a calcat.Jenant...

mircea_zion05.03.2007 19:13

Degeba se discuta acum ,meciul s-a jucat , nu putem da timpul inapoi , supararile trebuie sa treaca :wink:

1.1 Mesajele scrise pe forum trebuie sa aiba litera (fontul) normala a forumului, de culoare neagra, fara bold sau alte formatari de text sau culori. Insa, puteti accentua unele cuvinte ale mesajului vostru prin formatari precum bold, culori, font mai mare etc.

Moderatorii

Bogdan4Steaua05.03.2007 21:38

Da, parerea lui Thereau ar fi avizata, dar toti amatorii din presa nu sunt in stare sa ii puna francezului o intrebare banala.

Tocmai asta e ideea....nu este normal sa legam totul de acea faza. Jocul scartaie serios. Daca ne amagim ca am jucat bine si nu tragem un semnal de alarma, vom juca in continuare "bine". Punctele se duc....

«1345»