Duminica 4 martie 2007,Steaua se va deplasa la Vaslui.
15:30 FC Vaslui - FC Steaua
Meciul va fi transmis pe National TV.
Uram succes echipei noastre si ne dorim arbitri corecti.
FORZA
Duminica 4 martie 2007,Steaua se va deplasa la Vaslui.
15:30 FC Vaslui - FC Steaua
Meciul va fi transmis pe National TV.
Uram succes echipei noastre si ne dorim arbitri corecti.
FORZA
speram sa avem parte de niste arbitri adevarati nu ca cei de la Oradea.stelist pana la moarte
Oli are o saptamana la dispozitie sa studieze dvd-uri cu FC Vaslui. sunt curios ce prim 11 o sa afisam.
ceva imi spune ca Coman , Bostina , ov.Petre si Badea vor fi titulari ....deci clar ..rezultat negativ la Vaslui
Probabil ca formula de joc cu FC Vaslui va arata in felul urmator:
------------------- Cernea --------------------
----Stancu - Goian - Ghionea - Marin/Coman ----
---------------- Ov. Petre --------------------
------- Nicolita - Paraschiv - Bostina --------
------------- Thereau - Badea -----------------
Nu prea mai au chef de fotbal ai nostri si nu m-ar mira daca am rata locul 2 ... l-au adus pe Croitoru la Steaua ca, cica e jucator bun, ca face, ca drege.... pai baga-l mai nene in teren sa joace ca pana se hotaraste Olaroiu sa il bage i se duce dracu forma prin care s-a remarcat... uita fotbal pe banca de rezerve....Ochirosii ar merita si el acolo cate 20 min pe meci sa prinda tupeu ca a facut paienjeni pe banca.
Sper sa luam un punct
Esti optimist. Azi am luat un punct fiindca a ratat Simion. Cu Vasluiul s-ar putea sa nu mai avem atata noroc.
@Bogdan
formula expusa de tine probabil va fi cea folosita si de Oli.
ii gasesc urmatoarele hibe:
Cernea - e un meci relativ usor, ar trebui incercat Andrey
Stancu - il prefer pe Petre Marin sau chiar pe nesu nerefacut
Coman - ar trebui sa fie rezerva rezervei lui Ovidiu Petre
Petre - ar trebui sa fie rezerva rezervei lui Coman
Nicolita - il prefer pe Ochirosii, Nicolita ar trebui sa stea doua, trei meciuri pe bara, sa-si puna niste intrebari existentiale si sa intre proaspat pe teren
Badea - a fost moale in ultimele meciuri, Iacob e mai puterni si mai infometat.
nu prea fac eu echipe si tactici, nu stiu ce-am in seara asta.
Eu nu sustin nici pe departe aceasta formula. As schimba aproape jumatate din acea echipa. Dar altii fac echipa....
dar nici n-am zis ca o sustii, ti-ai expus parerea in legatura cu ce ar baga Oli in teren, am inteles asta.
Personal mi-a placut cum a aparat Andrey la antrenamentul Stelei de la Oradea. A scos cateva mingi destul de grele intr-un meci 11 vs 11.
Sper sa luam un punct
Esti optimist. Azi am luat un punct fiindca a ratat Simion. Cu Vasluiul s-ar putea sa nu mai avem atata noroc.
Offf, nu pricep cum va lasa inima sa fiti atat de rautaciosi. Asta e un dialog total tendentios. Toti suntem de acord ca Steaua a jucat prost la Arad, dar sa zici ca am avut noroc ca am luat un punct ieri (cand totusi UTA a avut o mare ocazie, iar noi vreo 3 plus un gol sau 2 anulate aiurea) este prea mult.
Meciul de la Vaslui o sa depinda si de ce facem cu Otelul in Cupa. Dar in mod normal trebuie sa invingem! As incepe cu:
Cernea
Saban, Goian, Ghionea, Petre Marin
Croitoru, Paraschiv, Petre, Cristocea/Bostina
Badea, Thereau
Sunt destul de sigur ca Olaroiu nu va incepe insa cu astia.
Cum vad eu primul unsprezece:
----------------- Andrey ------------------
--- Nicolita - Goian - Ghionea - Marin ----
--------------- Paraschiv -----------------
----- Croitoru - Cristocea - Ochirosii ----
----------- Iacob - Thereau ---------------
As fi tare curios sa vad ce ar iesi.
Am inteles ca Andrey va fi titular pentru ca Cernea e suspendat pt cumul de cartonase galbene.
DACA O SA MAI CONTINUE CU ( Coman, Stancu , Ovidiu Petre, CERNE} O SA FACA SCOR VASLUIU CU NOI.
SANT SIGUR CA VEL MAI ''MARE'' ANTRENOR AL LUMII Oli NE VA PREGATI O SUPRIZA LA Vaslui SI O SA NI-L BAGE PE Cernea-ATACANT
Thereau-FUNDAS
OV.Petre-MIJLOCAS DE BANDA
Nicolita-FUNDAS STANGA
ETC.,ETC.
Cum vad eu primul unsprezece:
----------------- Andrey ------------------
--- Nicolita - Goian - Ghionea - Marin ----
--------------- Paraschiv -----------------
----- Croitoru - Cristocea - Ochirosii ----
----------- Iacob - Thereau ---------------
As fi tare curios sa vad ce ar iesi.
cam aja ar trebui sa arate echipa desi ar merge sa stea si Banel pe bara si sa jucam cu fundasi laterali : Marin-Nesu sau Saban-Marin
Un 0-0 mult mai spectaculos decat precedentele! Hai Olaroiu, poti bate recordul de 0-0 consecutive!
Cred ca "Scor corect 0-0" va fi scos de la toate casele de pariuri la meciurile Stelei.
Se anunta nori negri...Vaslui nu a mai pierdut de 8 (OPT) etape, si noi suntem intr-o forma de moment execrabila. Combinam foarte putin sau deloc, si bubuim mingiile, jucam la cerseala de lovituri libere salvatoare sau penaltyuri. O data ne-a reusit o pasa printre, PE JOS, asa cum ar trebui sa fie o lansare in viteza pentru un atacant, si atunci a avut arbitrul de tusa orbul gainilor...sau...al ciorilor, si s-a trezit cu fanionul pe sus. Cu o floare insa nu se face primavara.
In primul 11 as spera, si i-as vedea:
1) pe Andrey in poarta. Merita si el o sansa, evolueaza bine la antrenamente
2) pe Saban fundas dreapta. Nu inteleg de ce Oli insista cu variante STUPIDE de fundasi laterali de genu Gigi Coman sau Banel cand are un fundas lateral de meserie, strain si bun, totusi, in lot. Daca e inca suparat pe el pentru un autogol intr-un amical de 2 bani, sau ca a fost driblat de Robinho...nu stiu ce sa mai zic..
Restul liniei de fund poate fi clasica, G&G+P.Marin sau Nesu (FARA Gigi Coman CA MORRRRRR)
La mijloc suntem complet in aer. Radoi e suspendat, Bostina se pare ca si-a reluat obiceiul plimbarilor pe teren, iar Banel, chiar daca fuge ca apucatul, nu se mai regaseste. O solutie de avarie la mijloc, pentru Vaslui, ar fi:
Ov. Petre
Ochirosii Paraschiv Cristocea
Haideti sa vedem ambitia lui Ochirosii, domnule Oli! Haideti sa nu mai avem aceiasi jucatori in teren tot timpul, chiar si cand arata ca sunt in scadere de forma. De asemenea, daca Bostina a inceput iar sa se plimbe, haideti sa il SCHIMBAM pana cand se decide sa joace iar fotbal, nu maraton cu incetinitorul!
In atac, Iacob si Badea. Cyril este clar ca, la acest moment, nu are ce sa faca atata timp cat echipa nu il ajuta DELOC cu mingi utile. Mai degraba o namila ca Victorash, care nu prea are viteza dar poate sa se bata cu 2 fundasi in carca si sa dea cu capul. Speram cu totii intr-o victorie...sau, daca nu se poate, macar intr-o REVITALIZARE a jocului! Pe mine nu m-ar supara o remiza la Vaslui atat de mult, daca as vedea ca jucam totusi FOTBAL!!! Nu rugby cu mingi doar pe sus!!!
Andrey va fi titular, Cernea e suspendat. sa vedem, sa vedem...
Glumesti,evident.
Cum sa fie suspendat Cernea ?
In alta ordine de idei,sper ca Andrey va fi folosit contra Mittal-istilor.
da, Cernea si cu Coman sunt suspendati pt meciul cu Vasluiul (cumul de cartoonase)
Mirel e suspendat doar in meciul de cupa!
Cernea a luat al 4-lea cartonas galben in ultimul meci de trista amintire cu uta. asa ca e suspendat. asa ca Andrey va fi titular. asa ca sa vedem, sa vedem...
Steaua
--------------------Andrey---------------------------
-------------Goian------------Ghionea----------------
-----P. Marin---------------------------Nesu---------
--------------------Paraschiv------------------------
----Cristocea--------------------------Ochirosii-----
---------------------Croitoru------------------------
------------------Iacob------Badea-------------------
Rez. : Lungu , Baciu , Petre , Bostina , Thereau , Stancu , Nicolita
FC Vaslui
---------------------Haisan--------------------------
---------Buhus-------Panait----------Ivan------------
----------------------H. Popa------------------------
-----Buhaescu--------------------------Gheorghiu-----
----------------Sabou-------Ljiubinkovic-------------
-----------------------------------------------------
--------Temwanjera---------------------Bukvic--------
Rez. Matache , Voicu , Cotolan , Cornea , S. Frunza , D. Zmeu , Neagu
La Steaua , eu asa as pune primul 11 , iar la Vaslui , cred ca acesta va fi ... poate Neagu in locul lui Bukvic:)
Suspendati :
Steaua---------------FC Vaslui
M. Radoi-------------S. Apostol
C. Cernea------------S. Mardare