@alexynho Badea titular??doamne fereste ...moarte curata , nu l-am vazut pe vasluianu asta sa joace ceva de la liege incoa
@alexynho Badea titular??doamne fereste ...moarte curata , nu l-am vazut pe vasluianu asta sa joace ceva de la liege incoa
Ar putea folosi si alt 11:
------------------- Cernea --------------------
----Stancu - Goian - Ghionea(?) - Marin ----------
-----------------Paraschiv --------------------
------- Nicolita -----Croitoru---Cristocea-----
------------- Thereau - Iacob -----------------
@alexynho Cernea e suspendat doar in meciul din cupa..
Radoi e suspendat in cupa, iar Cernea si G.Coman in campionat.
eu am gresit ![]()
Radoi e suspendat in campionat, nu stiu cate etape, dupa lovitura de picior data in meciul cu uta.
e cartonas rosu luat dupa cumul de cartonase galben ceea ce inseamna ca sta o etapa si nimic mai mult!! si acea etapa s-a stabilit sa fie inlocuita cu meciul de cupa
mah nene Ghionea sta cel putin 2 saptamani. ce tot il bagati in echipa?
acea etapa s-a stabilit sa fie inlocuita cu meciul de cupa
nu stiam asta, cine a stabilit?
Probabil ca se vor sesiza comisiile abilitate, si Radoi va sta 2-3 etape(precedente exista in luarea acestui tip de decizie). Ca sa fim sinceri, ca ne convine sau nu, capitanul o merita. Suspendarea se aplica si in cazul Cupei Romaniei, pentru ca e o competitie organizata tot de FRF, ca si Liga 1.
@axl23 nu stiu ..doar aja am auzit, oricum Radoi n-are cum sa stea mai mult de o etapa in mod normal ca n-a fost chemat la comisia de disciplina!Dupa interventia asupra aradeanului arbitrul i-a aratat doar cartonas galben!fiind al 2-lea normal ca tb eliminat...daca n-ar fi avut cartonasul
Anrei ,Andrei ,Andrei TE vrem in poarta sa vedem ce iti poate pIELEA,Croitoru titular Iacob,Thereau.
O sa avem un ANtrenament cu PUBLIC,fara 4-5 goluri Vaslui nu scapa.
cu vasluiul as incerca ceva de genul:
----------------Andrey----------------
------------Goian----Radoi------------
---Saban----------------------Marin---
-----------------Para-----------------
----------Bostina--------Cristocea----
---Banel-------------Thereau----------
------------Iacob---------------------
Avem mare nevoie de toate cele 3 puncte, lupta cu rapidul a inceput si nu ne putem permite sa pierdem locul de CL.
@stryker
imi place echipa ta, cu optiunea de a-l inlocui pe Banel cu Croitoru sau Ochirosii.
Unul dintre cele mai așteptate meciuri ale etapei a 21-a, FC Vaslui - Steaua, va fi arbitrat de Sebastian Colțescu. Același "central" a oficiat și disputa din ultima etapã a campionatului trecut, cînd Steaua a cîștigat cu 4-0, patronul gazdelor, Adrian Porumboiu, acuzîndu-și jucãtorii de noncombat.
G.Sp.
Duminica 4 martie 2007' date='Steaua se va deplasa la Vaslui.
15:30 FC Vaslui - FC Steaua
Meciul va fi transmis pe National TV.
Uram succes echipei noastre si ne dorim arbitri corecti.
FORZA
Succes Steaua ...si qm a zis cineva...VREM ARBITRI CORECTI !!! [b']FORZA
Bun...urmatorul meci al Stelei cu FC Vaslui va fi unul destul de simplu pentru stelistii nostri... o sa castigam cu siguranta....pentru ca il avem portar pe Andrey.
FORZA Steaua!
@alexmircea
Interesanta logica... O singura intrebare: stii ca pentru ca Steaua sa castige la Vaslui nu e suficient sa nu primeasca gol Andrey? Mai trebuie sa si marcheze... :roll:
@alexmircea
da, da, pupati-l in [dos] si p'asta! nu neg ca e un portar bun dar aseara a si avut noroc cu carul. la cel putin doua ocazii adverse s-a tras direct in el, nu e vorba de niciun reflex. plus ca a avut 2 gafe, una izbitor de asemanatoare cu cele marCA Carlos.
Nu conteaza cu ce 11 jucam cea ce conteaza este sa castigam cat mai multe meciuri si sa ne apropiem de Dinamo!
"Nu mã astept la un meci cu spectacol, pentru cã nu ne permitem luxul sã ne descoperim", a spus Hizo.
sursa: prosport
Nu era de ajuns faptul ca suntem obositi dupa meciul din cupa, mai se baga si asta cu fundul in poarta.
Asta este.....
Fiecare antrenor isi impune tactica. Nu putem forta pe nimeni sa joace deschis impotriva noastra. Important este sa ne facem jocul nostru, sa ne cream ocazii si sa marcam.
Si apoi,un meci de Cupa nu seamana niciodata cu un meci de campionat.
In Cupa e care pe care.E obligatoriu sa câstige cineva.In campionat sunt 3 posibilitati : 1,x,2.
Postez si aici poate totusi gasesc pe cineva... ![]()
Desi sunt din Iasi, voi fi in Bucuresti sambata/duminica voi merge de acolo la meciul de la Vaslui. Daca se pleaca organizat (probabil microbuze) sau daca cineva mai are un loc liber intr-o masina (contra cost, normal), dati-mi un PM.
Multumesc anticipat
.
ceva imi spune ca Coman , Bostina , Ov..Petre si Badea vor fi titulari ....deci clar ..rezultat negativ la Vaslui
Faceti ceva pentru Steaua noastra... tie si tuturor spartilor ca tine va doresc.. sa faceti infarct ! :roll: