FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS - intrebari si raspunsuri

«1282930313236»
fast21.10.2009 17:41

Ma inscriu cat mai repede in AISS. Cred ca este o idee excelenta si o cale de a scapa de mirosul de oaie...

KuzMaN23.10.2009 07:57

Azi voi trimite cererea de inscriere, iar maine voi plati taxa de inscriere + 1 sau 2 luni de cotizatie. Si in legatura cu tricou "62-Ne vrem clubul inapoi" de unde as putea sa comand? 

Lari23.10.2009 08:44

Momentan, s-a sistat productia. Dar, in functie de cereri, dam iarasi drumu' la aparate. ;)

KuzMaN23.10.2009 08:56
Momentan, s-a sistat productia. Dar, in functie de cereri, dam iarasi drumu' la aparate. ;)

Cred ca sunt destui care ar vrea.

unualtu24.10.2009 23:18

e primul meu post aici:D maine o sa trimit formularu pt inscrierea in AISS. am si o intrebare se poate achita pe cateva luni in avans cotizatia respectiva?

Lari24.10.2009 23:48

Avem membri care platesc si pe un an inainte, deci...

armanovici25.10.2009 02:20

Vreau si eu tricou cu AISS

KuzMaN25.10.2009 08:28

Nu stiu daca exista deja..dar ar trebui sa se faca un magazin online cu materiale AISS.  

lbj25.10.2009 09:12
 Nu stiu daca exista deja..dar ar trebui sa se faca un magazin online cu materiale AISS.  

nu exista inca, dar se va face

KuzMaN27.10.2009 07:34

Am trimis scrisoarea cu cererea de inscriere pana joi platesc taxa de inscriere + cotizatia. Incepand cu luna noiembrie sunt considerat membru AISS nu? 

acl27.10.2009 09:08
aici poti gasi toate documentele http://www.AISS.ro/2007/03/07/informatii-s...re-despre-AISS/

Tocmai asta spuneam si eu. sunt doar:

1. ACT CONSTITUTIV

2. STATUT

3. HOTARAREA DE INFIINTARE

4. CERTIFICATUL DE INSCRIERE

Nimic despre regulamentele asociatiei, cum este specificat in Cererea de Inscriere.

KuzMaN27.10.2009 09:33
Tocmai asta spuneam si eu. sunt doar:

1. ACT CONSTITUTIV

2. STATUT

3. HOTARAREA DE INFIINTARE

4. CERTIFICATUL DE INSCRIERE

Nimic despre regulamentele asociatiei, cum este specificat in Cererea de Inscriere.

In statut gasesti atributiile celor inscrisi in asociatie si cauzele care pot duce la excluderea din aceasta.

acl27.10.2009 09:38
In statut gasesti atributiile celor inscrisi in asociatie si cauzele care pot duce la excluderea din aceasta.

Am citit statutul, dar nu vad legatura cu regulamentele.

Lari27.10.2009 09:41
Am trimis scrisoarea cu cererea de inscriere pana joi platesc taxa de inscriere + cotizatia. Incepand cu luna noiembrie sunt considerat membru AISS nu? 

Din momentul in care au intrat banii in cont esti membru AISS.

WELCOME! :beer2:

Lari27.10.2009 09:59
Am citit statutul, dar nu vad legatura cu regulamentele.

La statut gasesti toate regulamentele care trebuie respectate in cadrul AISS.

(Asta daca te refereai la regulamentele AISS. Daca nu... tu ce mai faci?)

MikStelista27.10.2009 10:26
nu exista inca, dar se va face

:worthy:

Cat mai repede, va rog! :blush:

acl27.10.2009 10:29
La statut gasesti toate regulamentele care trebuie respectate in cadrul AISS.

(Asta daca te refereai la regulamentele AISS. Daca nu... tu ce mai faci?)

In Statut apar regulamentele elaborate de Consiliul Director. Nu stiu care sunt sau care vor fi, fapt pentru care nu pot sa fiu de acord cu formularea din Cererea de inscriere "Am citit si voi respecta statutul si regulamentele Asociatiei".

(Eu bine... dar nu vreau sa semnez ca primarul)

Lari27.10.2009 11:00

@acl

Uite aici tot ce ai nevoie: http://www.AISS.ro/2007/03/07/informatii-s...re-despre-AISS/

Si pe cuvant ca nu inteleg de ce informatii ai mai avea nevoie decat cele mentionate in statutul disponibil la linkul de mai sus.

Nimeni nu zice sa semnezi ca primaru', Doamne fereste! Tocmai de-asta ne straduim sa intelegem ce vrei sa afli, sa-ti explicam, sa aratam. ;)

KuzMaN27.10.2009 11:20
In Statut apar regulamentele elaborate de Consiliul Director. Nu stiu care sunt sau care vor fi, fapt pentru care nu pot sa fiu de acord cu formularea din Cererea de inscriere "Am citit si voi respecta statutul si regulamentele Asociatiei".

(Eu bine... dar nu vreau sa semnez ca primarul)

La capitolul 2 din statut ar trebui sa gasesti reguli, obligatii, drepturi. 

acl27.10.2009 12:05
@acl

Uite aici tot ce ai nevoie: http://www.AISS.ro/2007/03/07/informatii-s...re-despre-AISS/

Si pe cuvant ca nu inteleg de ce informatii ai mai avea nevoie decat cele mentionate in statutul disponibil la linkul de mai sus.

Nimeni nu zice sa semnezi ca primaru', Doamne fereste! Tocmai de-asta ne straduim sa intelegem ce vrei sa afli, sa-ti explicam, sa aratam. ;)

@Lari

OK, hai s-o luam altfel. Dati-mi un link la un regulament AISS sa-l pot citi si eu ca sa ma conformez Cererii de inscriere. Sau scoateti din Cererea de inscriere referirea la (citirea) regulamentele Asociatiei.

@KuzMaN

obligatii + drepturi <> regulament

noname27.10.2009 15:49

Salut, acl. Imi cer scuze ca postez cu intarziere dar am fost ocupat zilele astea. Prevederile stipulate in statutul asociatiei tin loc de regulament. Exprimarea contractuala in care asociatului i se cere sa citeasca si sa fie de acord atat cu "STATUTUL" cat si cu "REGULAMENTELE" este una standard, prezenta in cererile tipizate pentru orice organizatie cu caracter juridic similar cu al nostru.

Exista, intr-adevar, posibilitatatea ca noi regulamente sa fie emise de catre Consiliul Director al Asociatiei, insa acest lucru nu s-ar face fara consultarea si avizul majoritatii membrilor. Pentru moment insa, normele impuse prin Statut sunt singurele pe care un membru AISS trebuie sa le cunoasca si sa le respecte.

Marius, dep. juridic.

Intr-o nota mai putin formala... nu stiu daca ai o inclinatie catre Gica-contrisme sau esti pur si simplu mai precaut insa cred ca merita precizat urmatorul lucru: daca tu semnezi un contract de genul asta si cealalta parte nu iti pune la dispozitie intr-un mod fatis si fara a conditiona informatia de vreun efort depus din partea ta, atunci acea parte da dovada de rea-credinta in relatia contractuala, lucru care poate atrage nulitatea actului. Cu alte cuvinte, daca am avea vreun regulament obscur de care tu nu POTI lua la cunostiinta, nu ti-l putem impune in nici un fel.

acl28.10.2009 08:17

@noname / Marius

Multumesc. In sfirsit un raspuns la obiect. Nu sunt Gica-contra, dar nici primar nu sunt. Ar mai fi o discutie legata de statut, dar o s-o las pe mai incolo, pe vreme de pace. Pina atunci: Piei satana din Templu!

Am citit pe forum ca se pot trimite si electronic Cererea de inscriere si copia dupa buletin. De asemenea as vrea sa stiu daca se pot plati taxa de inscriere si cotizatia pe un an printr-un singur OP.

Toate cele bune!

Fane28.10.2009 08:18

@acl

Da,poti plati si in avans. Dar sa specifici lucrul acesta.

noname28.10.2009 13:35

Acl, noi avem nevoie de membri care sa fie implicati, nu doar de niste nume pe hartie (daca am fi vrut asta am fi facut actiuni in acest sens, nu e greu sa atragi multimi intr-o asociatie). Suntem deschisi la orice propuneri, in orice domeniu de activitate al asociatiei.

Poti plati in avans, dar nu uita sa specifici ca ai platit cotizatia pe mai multe luni, altfel diferenta de bani va fi considerata donatie!

KuzMaN29.10.2009 09:09

Am trimis cererea de inscriere de 4 zile si azi am platit taxa de inscriere + cotizatia pe 1 luna. Astept confirmarea ca totul e in regula! 

«1282930313236»