steaualaw - nu stiu de ce esti asa de suparat pe mine ca nu ne-am calcat pe picioare nicaieri (din cate stiu eu)
Nu stiu ce intelegi tu prin manipulare dar eu de manipulat nu am manipulat pe nimeni si nici nu am incercat vreodata. Fiind membru a mai multe site-uri si forum-uri unde se gasesc meciuri clasice eu doar am incercat sa usurez propagarea lor spre toti membri acestui site de aceea am devenit uploader nu din alt motiv, nu am nimic de castigat din faptul ca le postez aici (pot chiar sa iti spun ca am reusit sa imi creez ceva dusmani in lumea colectionarilor)
Daca tu nu crezi ca exista persoane care au upl 10 tb este treaba ta, insa persoana in cauza, la inceputurile trackerului tinea toate torrenti active cand toti fugea de la seed mancand pamantul el era mereu prezent.
PS-Eu am boala pe un anumit canadian chipurile colectionar de fotbal.Am crezut ca tu esti
acele meciurii care le-am enumerat le are si el chiar de la mine.Nu e nevoie sa-i dau numele ca e arhicunoscut "nick-****" in realtitate e un rapidist deghizat in STELIST
In cer scuze te-am confundat!
Steaua-Barcelona JUAN GAMPER=1-3 AMICAL 1988
Steaua-NATIONAL=3-1 1997
Steaua-Dinamo=3-1 1997
Steaua-rapid=1-1 1998
Steaua-rapid=4-2 1999
Nu am nici unul dintre aceste meciuri , daca mi le trimiti am sa le urc cu cea mai mare placere, si eu sunt tot in RDS si asa ca viteza de transfer intre noi ar trebuie sa fie buna.