Ce sa fluiere? Timpul nu se scursese si Ov. Petre a faultat clar.
Otelul conduce cu 3-2. Mai avem 15 minute la dispozitie.
Later edit: 3-3. Ce meci nebun!
Ce sa fluiere? Timpul nu se scursese si Ov. Petre a faultat clar.
Otelul conduce cu 3-2. Mai avem 15 minute la dispozitie.
Later edit: 3-3. Ce meci nebun!
Acum e acum...sa il vedem pe Andrey si la faze fixe...A avut un meci greu!
:roll: Poate avem noroc de data asta..insa..trebuie facut ceva..in ritmul asta nu se mai poate! :cry:
Ce meci :lol: ...frumos...Otelul a aratat ca o echipa buna...dar noi suntem in semifinale....bravo Andrey...cel mai bun jucator de pe teren in ciuda faptului ca a primit 3 goluri:).
Bine ca ne-am calificat... insa meciul a fost criminal. In ciuda jocului deschis si, uneori, spectaculos, Steaua a aratat destule carente si a comis un numar jenant de mare de greseli individuale...
Andrey a fost probabil cel mai bun. Pacat ca altora le-a luat cam 100 de minute sa intre in meci sau nu au rezistat nici 20... :roll:
Ce meci nebun,bulevard a fost in aparare insa pana la urma rezultatul conteaza.
Meciul asta ar trebui sa fie un semnal de alarma pentru noi in vederea meciurilor cu Dinamo,Rapid si CFR.
Ma bucur nespus ca Bostina intr-adevar a redevenit acel jucator pe care il stiam noi.
De acum asteptam tragerea la sorti.
Doamne ajuta sa ma insel dar eu cred ca repriza a doua o sa jucam foarte prost, va fi un meci fragmentat de trageri de timp, genul de meci care ma face sa-mi vina sa ma arunc pe fereastra.
M-am inselat. A dat Domnul. Multumesc Grigoras ca nu ai facut la Otelul o echipa de rahat gen Poli Iasi, Pandurii etc, care daca ne da un gol sta numai pe jos pana la finalul meciului. Ai vrut sa ne bati corect, nu s-a putut, am avut noroc la penalty-uri.
Cel mai bun de pe teren: Bostina.
Cel mai slab de pe teren: de departe Saban. Nesu nu se pune.
Am jucat slab, multe greseli, dar am avut norocul unui joc deschis.
Uitasem cum e dupa ce bate Steaua. Imi pare rau ca nu am fost la meci cred ca si acum se canta prin Constanta ![]()
Ce meci nebun!
...doamnelor si domnilor in aceasta seara in Champions League. Se marcheaza pe toate stadioanele, ramaneti pentru rezumatele de dupa 12 noaptea. Le punem pe tracker ![]()
ce-am mai tremurat si la meciul asta.....bv Banel si Andrey ![]()
Meci superb , respect Otelu ! S-a jucat fotbal ca-n Anglia in seara asta.Dupa parerea mea Otelu a fost peste noi , trebuie sa recunoastem ca am avut mare noroc.Apararea a fost temelie spre marea noastra surprindere insa mijlocul si-a facut pe deplin datoria.O seara frumoasa , un meci extraordinar pentru camp romanesc...sperante de mai bine pe viitor.
Andrey nr 1 ! - felicitari MM pt transfer
In cat timp puneti rezumatul sau meciul full? ![]()
La finalul dramaticei partide din sferturile de finala ale Cupei Romaniei, castigata de Steaua, dupa loviturile de departajare, scor general 8-7, Cosmin Olaroiu a apreciat evolutia portarului Andrey, insa a precizat ca postul de titular nu a fost adjudecat de brazilian dupa meciul de aseara. "Ma bucur pentru Andrey, ne-a ajutat sa ne calificam in semifinalele Cupei, insa lupta pentru postul de titular nu este incheiata. Va fi o lupta intre Cernea si de Andrey pentru titularizare. Oricum, pentru noi nu era necesar sa castigam, pentru ca patronul a declarat ca nu il intereseaza Cupa, dar nu inseamna ca nu ne-am dorit sa invingem. Am gresit in aparare, dar am avut forta psihica sa revenim", a mentionat tehnicianul campioanei.
Sursa : stelisti.ro
In primul rand as vrea sa felicit echipa, in special pe Andrey, dupa parerea mea omul meciului, pe Bostina si pe Nicolita. In al doilea rand v-as ruga sa cititi declaratia lui Olaroiu, care spune ca nu era necesara victoria (!!!). Oare asta sa fie mentalitate de invingator ?! Oare Steaua joaca la victorie doar cand doreste 'nea Gigi' ? NU ! Echipa joaca in primul rand pentru noi, sau cel putin asa cred eu. Din pacate, nu ma pot bucura de aceasta victorie pe deplin..de altfel o victorie chinuita si un joc al Stelei presarat cu o multime de greseli atat individuale, cat si colective.
Am observat cadrul din minutul 93 cu Olaroiu, inainte de producerea penalty-ului, un antrenor disperat care cerea cu inflacarare arbitrului fluierul final. Imi permit sa raman la parerea ca aceasta calificare este o consolare prea mica pentru o echipa asa mare.
Uitasem cum e dupa ce bate Steaua. Imi pare rau ca nu am fost la meci cred ca si acum se canta prin Constanta
Chiar asa e ![]()
Eu acum am ajuns de la meci si pot sa spun c-a fost unul special, chiar daca am tremurat in dese randuri -si la figurat, dar si la propriu :lol: -
Un meci nebun, intr-adevar, dar placut ochiului in majoritatea timpului, deschis...Si mie mi-au placut mult Bostina si Thereau, dar remarcatul serii cred c-ar trebui sa fie Andrey. Cred ca daca o sa mai stranga cateva meciuri in picioare o sa devina cel mai valoros portar din Liga 1. ![]()
Si de fapt, toata echipa ar merita felicitata, pentru c-a reusit sa revina in 2 randuri. Mai rar in ultimul timp... ![]()
P.S. Cred ca s-a vazut cat de iubita e Steaua la Constanta. Motiv pentru care inca mi se pare ciudata decizia de a juca la Craiova :?
Meci dramatic ... da, da, ne-am batut, am luptat, ne-am calificat, etc, etc. Uraaa, ce tari suntem, ce tare e nea Oli.
Eu unul ma gandeam nu stiu de ce ca Otelul a cheltuit vreo 100.000 de $$ pe transferuri iar noi ... mai mult numai pe plimbarile lui Stoica probabil. Si tot noi suntem aia cu pretentii de CL. Dar pe teren nu s-a prea vazut diferenta. Oare ar fi posibil sa fie Grigoras/Stan mai buni profesionisti decat Oli/MM ??
Vai, vai ce erezii imi trec si mie prin cap la ora asta .... :o :o
Mie unul mi-a placut cum a jucat Saban in seara asta, a avut si cateva greseli insa per ansamblu s-a descurcat bine...Nesu se vede ca este in urma cu pregatirea fizica, la fel ca Iacob, Andrey a inceput bine, sper sa continue si mai bine, Bostina a placut ochiului, Nicolita a inceput sa isi revina, Thereau a jucat bine, a alergat mult, are clasa acest francez, Goian sters, Baciu binishor, Paraschiv in nota obisnuita, Ovidiu Petre mai bine ca in meciurile anterioare, Cristocea foarte sters...
Se vede ca baietzii si-au dorit victoria, am vazut chiar cateva faze destul de frumoase, niste driblinguri, niste pase din prima, un doi-uri reusite, insa in aparare am cam scartait, de fapt amandoua echipele au scartait in aparare, au fost asa preocupati de faza ofensiva ca au uitat de... defensiva...
Meciu asta erea interzis cardiacilor...treceam de la bucurie la suparare si invers.Cred ca asta e inceputul unei reveniri de forma si sper sa nu ma insel. Era si timpul sa mai miste si Banel, si am ramas placut surprins de jocul facut de Bostina... ma bucurca nu a plecat si sper sa il tina cat mai mult forma asta de acum, Andrey super portar insa mai are putin de munca si necesita un pic de rabdare .... sa se acomodeze,merita o sansa
.. se pare ca nu a baut apa dupa Carlos
.
Dupa atatea laude ... mai sunt si reprosuri.. apararea a fost patetica, aveam emotii la fiecare faza, sper sa isi revina si ei.
Uitasem cum e dupa ce bate Steaua. Imi pare rau ca nu am fost la meci cred ca si acum se canta prin Constanta![]()
Totusi nu am castigat meciul. Doar ne-am calificat.
Corect, dar cam tot aia e.
Nu ati meritat victoria...ati fost avantajati de arbitru...un penalty care nu a existat...ala a plonjat ca in bazin in careu...
Nu ati meritat victoria...ati fost avantajati de arbitru...un penalty care nu a existat...ala a plonjat ca in bazin in careu...
cred ca ai vazut alt meci.adevarul e ca galeria voastra a fost prost amplasata si probabil s-a zicem ca nu ai vazut bine pana in partea cealalta a terenului unde s-a produs faultul in careu.
Am urmarit cu sufletul la gura meciul, ca de obicei in ultima vreme. La sfarsit m-am bucurat de bucuria fotbalistilor, dar nu pot sa uit ca daca tremuram cand ne ataca Otelul Galati, va trebui sa ne ascundem daca vin Arsenal sau Barcelona peste noi!
Daca vin aia...
1. ma bucur ca a revenit Iacob, dupa mine cred ca el a lipsit cel mai mult Stelei. S-a miscat bine si chiar daca nu a reusit sa inscrie, atacurile noastre merg altfel cu el!
2. ma bucur pentru copilul ala din poarta, numai in cap nu a stat! a aparat foarte bine si s-a vazut ca sare si cu capul in ghetele atacantului daca trebuie!
3. ma bucur ca Bostina a jucat foarte bine, desi a fost rezerva asta nu l-a impiedicat ca dupa ce a intrat pe teren sa fie el seful!
4. ma bucur ca i-au dat o sansa lui Saban, dupa mine el a jucat bine, mult mai bine decat Stancu. ma intreb ce facea Stancu daca trebuia sa il tina pe Szekely, de exemplu???
5. ma bucur ca Badea stie sa faca faze din mai nimic, si chiar daca e rezerva intra pe teren montat 110%
6. ma bucur ca echipa ieri a fost in sfarsit o ECHIPA, reusind sa remonteze dezavantajul de pe tabela
dar
1. ma sperie forma lui Goian, dupa mine cel mai slab de pe teren (exceptandu-l pe Nesu, aruncat in lupta poate prea devreme)
2. ma ingrijoreaza certurile lui Thereau cu colegii. Eu speram ca el sa le arate celorlalti ce e altruismul, dar nu mai joaca decat pentru el.
3. imi pare rau de Cristocea, care din pacate parca il imita pe Bostina cel renegat...
si ma intreb
PANA LA URMA CE FEL DE ANTRENOR E Olaroiu? Sa mor daca stiu...
cred ca ai vazut alt meci.adevarul e ca galeria voastra a fost prost amplasata si probabil s-a zicem ca nu ai vazut bine pana in partea cealalta a terenului unde s-a produs faultul in careu.
in primul rand nu vb cu Stelisti din alte localitati..invatati sa sustineti echipa locala nu cea din capitala...in al 2lea rand nu am fost la meci..din pacate..(probleme personale)...si dak te uiti la TV..uitate la reluare sa vezi...ii place lu jardel sa plonjeze MM
[mod edit]
Ai grija cum vorbesti.
[/mod edit]
@steel_valy: Sa ziceti mersi ca ati ajuns pana aici. Ai uitat de rusinea din saisprezecimi, cu corvinul?
daca tin minte..in ultimii ani ati jucat josnic in cupa Romaniei...o echipa de liga2 sa va scoata din competitie...rapid2..macar daca era prima echipa..da` e rapid 2..mai mare rusinea :lol:
@steel_valy: Sa ziceti mersi ca ati ajuns pana aici. Ai uitat de rusinea din saisprezecimi, cu corvinul?
si inca o data..sustine echipa din orasul tau..nu pe cele din capitala..josnic din partea celora ca tine :wink:
Thereau joaca pentru el?sa fim seriosi ,a alergat cu Otelul mai mult decat toti la un loc si chiar a dat pase f bune.mie mi s-a parut ca a jucat mai retras si chiar mi-a placut mult