FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul - Cupa Romaniei 3 - 3 (8 - 7)p

«12345»
Virgil26.02.2007 15:39

4.Steaua Bucuresti - F.C. Otelul Galati

Stadion : Farul(Constanta) 01.03.2007 - ora 20:45

A: Balaj Cristian (Baia Mare)

A1: Onita Aurel (Constanta)

A2: Stoianof Sebastian (Constanta)

R: Stanisteanu Victor (Buzau)

Obs:Halagian Florin - Bucuresti

Lica Marcel - Constanta

GOD26.02.2007 15:55

e CLAR o sa avem vreo 3 goluri anulate,si ca sa vada arbitru ca a fost gol,trebuia sa ia Goian mingea si sa dribleze si apoi sa intre cu ea in poarta,Da cine stie poate si atunci zice ca a fost OFSIDE.

Rezultat Final se califica Steaua cu un 6-0.

2Iacob,2Thereau,1Bostina si 1 Goian cu CAPU steagcruce2

Bogdan4Steaua26.02.2007 16:07

Esti cel mai optimist stelist pe care l-am auzit in ultimul timp.

Sa fim bucurosi daca trecem la limita de Otelul. :)

metzzz26.02.2007 20:56

@Bogdan4Steaua

la primul tau post ai pus si poza cu , Cupa Romaniei ,

dar nu te`ai uitat atent probabil si ai omis sa vezi culorile de pe cupa :oops:

mai bine pune una noua sau sterge`o :lol:

cred ca o sa se joace la penalty meciu cu Otelul de la constantza. Mai departe depinde de bulan :)

SSK26.02.2007 21:01

Mda...e cupa tiganilor :roll:

Bogdan4Steaua27.02.2007 00:10

Greseala nu imi apartine, dar nu conteaza. Am scos poza. ;)

Virgil27.02.2007 07:41

Eu am pus Cupa acolo, pentru ca mi s-a parut deosebit de frumoasa.Sincer,nici nu am bagat de seama culoarea funditelor cu care e împodobita.

Daca si din asta se face un caz,cred ca încet-încet o luam razna.

In alta ordine de idei,Steaua nu-i va putea folosi pe Ghionea,suspectat de entorsa, si pe Radoi eliminat.Se stie cred,ca Petre Marin e si el accidentat.

Daca mai punem la socoteala si faptul ca Goian e în vizibila scadere de forma,putem spune ca ne va fi foarte greu cu Otelul.

Ultima Cupa a României cucerita de Steaua, a fost cea din editia 1998/1999.Steaua - Rapid 6-4 .

Va mai amintiti antrenorii de atunci ai Stelei ? Dar lotul de jucatori ?

Sper sa va faca placere :

Antrenori: Mihai Stoichita - Marius Lacatus/Emeric Ienei director tehnic din octombrie

Lotul: Ritli, Tene, G Rotaru - Reghecampf, Baciu, Ad Matei, Belodedici, Rachita, Miu, Ogararu, Csik I,Al Zotinca -D Serban, Lincar, Militaru, Rosu, Szekely, Trica, Coporan, I Dumitrescu, Lutu, Duro, Lascarache - Lacatus, Danciulescu, Ciocoiu, M Luca, Hrib, Ceno

nemilosul27.02.2007 09:00

sa se uite MM si sa vada ce inseamna lot valoros atat numeric cat si calitativ

si sa se mai uite MM-ul sa vada antrenori adevarati

de ce sa nu recunoastem daca nu se introducea sistemul de grupe in Cupa UEFA nu ajungeam niciodata atat de departe.....lotul de atunci nici nu poate fi comparat cu cel de acum chiar daca nu au avut mari performante in europa

cristian01427.02.2007 10:36

Pe ce post va fi transmis meciul ?

foreminescu2427.02.2007 10:51

In cupa ne vom descurca!!! Altceva vreau sa va spun...Am vazut dragi stelisti, pe acest minunat site, o multitudine de pareri legate de jocul Stelei. Diversitatea inseamna viata si nu poate aduce decat lucruri pozitive! Indraznesc ca simplu fan al echipei Steaua sa-mi expun, alaturi de voi, parerea legata de aceasta perioada de regres care defineste de cateva luni jocul Stelei.99% din suflarea ros-albastra il considera vinovat pe Olaroiu. Eu am alta viziune si o sa argumentez imediat...In semifinala de cosmar cu 'Boro, jucatorii nu au fost in stare sa asculte sfaturile tehnicianului in ultimele 30 de minute ale jocului. Daca va aminti Oli le cerea sa inainteze la 40 de m de poarta lui Carlos, iar baietii nimic...Parca erau tranchilizati! In dubla cu Sevilla, asezarea din teren a fost excelenta, diferenta s-a facut in puterea de reactie individuala acelor 22 de jucatori. Cu ce a gresit aici Oli?!A fost el antrenorul acestor fotbalisti in juniorat?!!! De cand un jucator, fie el si capitan, are dreptul sa dea ordine antrenorului?! Cum din 9 mil de euro, doar cateva sute de mii s-au dus pe transferurile jucatorilor?! Cum puteti cere voi si evident patronul un joc la firul ierbii, cand cu mingea stiu doar doi fotbalisti din intregul lot( Bostina si Cristocea)?! Ce tactica trebuie sa foloseasca bietul Oli, pentru a multumi cei mai multi fani din Romania?! Oare chiar va doriti un joc lipsit de tactica, un haotism care sa aduca victoria doar pentru ca echipa se numeste Steaua?! Ma indoiesc ca asa ceva este posibil. Si atunci hai sa vedem unde este buba, fiindca jocul este intr-adevar execrabil! 1. Bugetul este de-a dreptul hilar in raport cu ce performante se cer; 2. Tensiunea pleaca de obicei, din teren, acolo unde "Lacatus 2" incepe sa-si uite menirea; 3. patronul trece prin perioade mari cand uita ce trebuie sa faca la club(politica, bat-o vina!); 4. mentalitatea inca de looser; 5 frica de performanta;6. presa mai mult decat sceptica. May-be etc. In plus problemele de fond ale fotbalului romanesc: copii si juniori ridiculizati, baze de pregatire improprii, jocuri de culise(tratamente preferentiale la juniori). In concluzie, o infrastrcutura bolnava mai mult decat ne spun noua formatorii de opinie din jurul fenomenului fotbalistic. Solutia? Nu e usoara si poate fi gasita doar prin curaj. Miliardari ai Romaniei, investiti cu adevarat in fotbal!!!!!!

AS INDRAZNI, CHIAR DACA VOI FI INJURAT SI FACUT IN TOATE FELURILE, SA FAC UN APEL LA TOATA SUFLAREA ROS-ALBASTRA: SA-L PUNEM LA PUNCT PE CAPITANUL Radoi, DOAR ASA ISI VA ADUCE AMINTE CARE ESTE ROLUL LUI LA Steaua!!! ASTEPT RASPUNSURI CAT DE CAT UMANE!!!

The Flyer27.02.2007 13:36

hai,ba,Oli,ne lasi?????la partea cu Radoi sunt de acord!e prea nervos!

olaroiule,tinind cont de faptul ca jucam fara citeva nume importante,cum mai ai de gind sa ne torturezi?iti dai seama ca daca am iesit din cupa ti-ai luat adio de la Steaua?!sper!

DOUBLE27.02.2007 13:44
"In semifinala de cosmar cu 'Boro, jucatorii nu au fost in stare sa asculte sfaturile tehnicianului in ultimele 30 de minute ale jocului. Daca va aminti Oli le cerea sa inainteze la 40 de m de poarta lui Carlos, iar baietii nimic...Parca erau tranchilizati!

Aici iti dau dreptate.

In dubla cu Sevilla, asezarea din teren a fost excelenta, diferenta s-a facut in puterea de reactie individuala acelor 22 de jucatori. "

Iar ai dreptate, din pacate !:((

De cand un jucator, fie el si capitan, are dreptul sa dea ordine antrenorului?!
Imi permit sa te intreb, cu cele mai bune intentii, la ce te referi, concret ?!
foreminescu2427.02.2007 14:02

ma refer la faptul ca Radoi e deranjat de tactica lui Oli(4-3-3). cum poate un jucator sa provoace revolutii la o echipa impotriva antrenorului sau, indiferent cum se numeste acesta?! unde este autoritatea celui care duce fraiele unui 11 reusit?!merci pentru conversatie!

forever_STEAUA27.02.2007 14:11

@foreminescu24

Departe de mine gandul sa il apar pe Radoi, dar unde vezi tu tactica 4-3-3 la Steaua?

PS: Iti trebuie jucatori care sa poata juca 4-3-3 ... La Steaua nu prea e cazul...

foreminescu2427.02.2007 14:14

prietena draga, tactica o faci de cele mai multe ori cu ce ai! imi spui 3 atacanti pur sange activi la Steaua?! iata meritele lui Oli, incearca sa faca din rahat bici. ar trebui sa apreciati, mai ganditi-va la ce e supus in Ghencea...

iar incercarile lui Radoi, de a-l inlocui sau chiar sterge din memoria colectiva a stelistilor pe Lacatus, sunt de-a dreptul hilare. astept injuraturi!!!

forever_STEAUA27.02.2007 14:20

@foreminescu24

1.Cat timp incearca Oli toate tampeniile, Steaua pierde puncte importante...

Sa faca ce au facut si predecesorii lui (Zenga si Oleg): sa joace ce poate cu lotul pe care il are...

Nu cumva are si Oli o vina la campania de transferuri mediocra din aceasta iarna? Poate ma insel eu...

2.La ce presiune e supus? E aparat de MM si Gigi (exceptand ultimul meci)... Suporterii nu conteaza... Si apropo, el a repetat de atatea ori ca atunci cand un antrenor vine in Ghencea e constient de presiunea la care va fi supus...

Later edit: Radoi nu are decat sa incerce...

Si injuraturile le poti astepta mult si bine aici ca nu o sa le primesti... Deh, regulamentul forumului... :twisted:

foreminescu2427.02.2007 14:24

in plus tariesc cu o senzatie amara. in Ghencea oamenii sunt acceptati apriori...altfel, orice ar face nu sunt de nasul Stelei!!! e pacat! daca suporterii si presa iubesc pe cineva de la bun inceput poa' sa fie pe langa nu-i nicio tragedie(pleaca dar ramane un meserias in istoria clubului- Titi Dumitriu spre exemplu)! daca iti vine unu' si nu e adorat de la bun inceput, vai de mama lui!!!(poa' sa ia titlul, poa' sa faca "n" performante, tot ingrat se duce dracului). cred dragi stelisti ca tre' sa ne revizuim atitudinea fata de istoria viitoare a clubului, si sa fim mai detasati de ce scriu toti tolontanei, filotei sau gentatei mioritici. ei doar speculeaza ceea ce inseamna Steaua, noi o IUBIM!!!

forever_STEAUA27.02.2007 14:25
A fost stabilit pretul biletelor pentru partida din Cupa României Dintre Steaua şi Oţelul Galaţi, anunţă site-ul oficial.  

TRIBUNA I - 20 lei

TRIBUNA II - 10 lei  

PELUZE - 5 lei  

Biletele se vor pune în vînzare începînd cu data 28 februarie la casele de bilete ale stadionului Farul după următorul program:

- Miercuri 28 februarie 14.00 – 18.00

- Joi 1 martie incepand cu ora 10.00

sursa: gsp

foreminescu2427.02.2007 14:30

Evident ca si Oli tre' sa raspunda de ceea ce face, dar ii acordam prea putin timp in raport cu ce are la dispozitie. o sa-mi spui ca in aproape aceeasi alcatuire, Steaua a jucat mult mai bine.da! dar atunci bisericutele lipseau aproape cu desavarsire...cat de pedagog poate fi un natrenor sa poata distruge conflictele de interes, intre tabara celui tinut in brate de catre patron, si tabara celor care vor doar sa joace fotbal, nu sa domine peisajul...?!

DOUBLE27.02.2007 14:33

multumesc si eu ! e bine ca mai apar si oameni care stiu sa dialogheze civilizat (exceptie adm)

forever_STEAUA27.02.2007 14:37
Evident ca si Oli tre' sa raspunda de ceea ce face, dar ii acordam prea putin timp in raport cu ce are la dispozitie. o sa-mi spui ca in aproape aceeasi alcatuire, Steaua a jucat mult mai bine.da! dar atunci bisericutele lipseau aproape cu desavarsire...cat de pedagog poate fi un natrenor sa poata distruge conflictele de interes, intre tabara celui tinut in brate de catre patron, si tabara celor care vor doar sa joace fotbal, nu sa domine peisajul...?!

Pari foarte sigur de tine, dar totusi folosesti termeni relativi... Spune concret ce gandesti: cine din care tabara face parte... Ia-i pe rand incepand cu portarii...

PS: de data asta nu sunt ironica, desi am "prostul" obicei... :twisted:

Bogdan4Steaua27.02.2007 14:47

Oli si-a dat acordul(ba chiar a insistat) pentru Coman, Ov. Petre si Stancu. Jucatorii transferati indica ideea tactica a antrenorului. Degeaba ne ascundem dupa cires. Croitoru pare adus mai degraba la insistentele lui Becali si in plus nu este folosit. Acest lucru dovedeste ca Oli adopta o tactica defensiva(cu doi mijlocasi centrali defensivi). In contrast, uita-te la tupeistul de Rednic. Ieri Dinamo a jucat in linia mediana cu Cristea si Vranijkovic, doi jucatori de creatie. Noi ii avem pe Radoi si Para, jucatori cu profil defensiv, pe Banel care nu are nimic in comun cu dribling-ul, si pe Bostina, singurul jucator tehnic, dar care momentan este iesit din forma.

foreminescu2427.02.2007 14:56

stii ce imi ceri? sa iti raspund ca si cum fac parte direct din fenomen! insa o sa incerc sa nominalizez cele doua tabere, asa cum se vad cu ochiul liber, si acolo unde e nevoie, asa cum le disting eu. tabara oltenealui Radoi( amanunt important!)=1. cei care nu comenteaza in fata lui nici cand au dreptate(traiesc, cred eu, sub teroarea olteanului): nesu, Cernea,Badea, Thereau, Nicolita, Goian, Ghionea,Cristocea); 2. cei care nu intra niciodata in conflict cu "marele" capitan, fiindca au si ei o oarecare greutate in lot(daca izbucnesc iese rau!):Paraschiv(nu degeaba tot vrea sa plece), Iacob( personalitate, greu de dominat), Petre Marin(mult prea experimentat sa fie luat peste picior),Dica(cerebral, prin evolutii inchide de cele mai multe ori gura sefilor bacali si Radoi), Bostina( talentul indiscutabil al actualei Steaua, cerebral, prefera in trecut sa medieze conflictele inecandu-si amarul prin baruri, acum incearca sa se impuna prin indiferenta si spe ca va reusi),etc. 3. tabar celor noi veniti care evident habar n-au in ce au intrat: Thereau( un francez ramane un francez, greu de contrlot fiindca la presiune isi va baga pe bune dreptate picioru'), Andrey(se va lasa dominat, si fiindca istoria poporului sau o cere), Croitoru( la fel, va fi pro-Radoi fiindca altfel ramane fara contract). Iata cum vad problem! Observi cumva ca exista jucator care isi doreste sa-i declare razboi domnului Radoi?! nu!!! atunci de ce isi doreste cu ardoare o intaietate de care nu are nici macar nevoie?! simplu: e oltean si evident vrea sa domine, chiar daca situatia nu o cere. Multumita draga prietena?

mountytoma27.02.2007 15:10
In cupa ne vom descurca!!!  

AS INDRAZNI, CHIAR DACA VOI FI INJURAT SI FACUT IN TOATE FELURILE, SA FAC UN APEL LA TOATA SUFLAREA ROS-ALBASTRA: SA-L PUNEM LA PUNCT PE CAPITANUL Radoi, DOAR ASA ISI VA ADUCE AMINTE CARE ESTE ROLUL LUI LA Steaua!!! ASTEPT RASPUNSURI CAT DE CAT UMANE!!!

Oare cine este yes-menul patronului, cel ce face tot ce zice sefu'? Nu Olaroiu? Daca ar avea sange in coa...ste, l-ar tine pe banca pe Mirel, caci forma acestuia ar justifica 100% tratamentul. A indraznit el macar cu Banel, care si el este cam pe dinafara de multa vreme? Nu! Caci Oli nu are sange in el, face doar ce e pe placul patronului. Si din pacate, de cate ori face pe placul patronului la inceputul meciului, la sfarsitul lui cauta explicatii, ca rezultate nu-s!

Bogdan4Steaua27.02.2007 16:03
stii ce imi ceri? sa iti raspund ca si cum fac parte direct din fenomen! insa o sa incerc sa nominalizez cele doua tabere, asa cum se vad cu ochiul liber, si acolo unde e nevoie, asa cum le disting eu. tabara oltenealui Radoi( amanunt important!)=1. cei care nu comenteaza in fata lui nici cand au dreptate(traiesc, cred eu, sub teroarea olteanului): Nesu, Cernea,Badea, Thereau, Nicolita, Goian, Ghionea,Cristocea); 2. cei care nu intra niciodata in conflict cu "marele" capitan, fiindca au si ei o oarecare greutate in lot(daca izbucnesc iese rau!):Paraschiv(nu degeaba tot vrea sa plece), Iacob( personalitate, greu de dominat), Petre Marin(mult prea experimentat sa fie luat peste picior),Dica(cerebral, prin evolutii inchide de cele mai multe ori gura sefilor bacali si Radoi), Bostina( talentul indiscutabil al actualei Steaua, cerebral, prefera in trecut sa medieze conflictele inecandu-si amarul prin baruri, acum incearca sa se impuna prin indiferenta si spe ca va reusi),etc. 3. tabar celor noi veniti care evident habar n-au in ce au intrat: Thereau( un francez ramane un francez, greu de contrlot fiindca la presiune isi va baga pe bune dreptate picioru'), Andrey(se va lasa dominat, si fiindca istoria poporului sau o cere), Croitoru( la fel, va fi pro-Radoi fiindca altfel ramane fara contract). Iata cum vad problem! Observi cumva ca exista jucator care isi doreste sa-i declare razboi domnului Radoi?! nu!!! atunci de ce isi doreste cu ardoare o intaietate de care nu are nici macar nevoie?! simplu: e oltean si evident vrea sa domine, chiar daca situatia nu o cere.  Multumita draga prietena?

Prea fanteziste aceste scenarii, bazate de altfel doar pe speculatii. Da, Radoi este un caracter puternic, dar de aici pana la teroare si alte chestii de acest gen e cale lunga.

Sa inteleg ca principalul vinovat pentru acest joc execrabil este Radoi? In perioada in care capitanul nu a fost pe teren ci statea la Bologna echipa mergea foarte bine? Sau si atunci ii teroriza pe saracii fotbalisti cu telefoane. :roll:

Hai sa fim seriosi si sa nu cautam scuze in alta parte, in conditiile in care vinovatul principal este unul singur si poate fi distins de la o posta.

«12345»