si inca o data..sustine echipa din orasul tau..nu pe cele din capitala..josnic din partea celora ca tine :wink:
Nu mai spune !
si inca o data..sustine echipa din orasul tau..nu pe cele din capitala..josnic din partea celora ca tine :wink:
Nu mai spune !
cred ca dak te`ar pride un suporter al echipei Otelul pe acolo de bate de nu mai tii cu nici o echipa..oricum noi avem multi suporteri in targoviste :wink:
@ steel_valy
nu ti se poate impune sa tii cu o echipa doar pt ca e din orasul tau din moment ce de mic ai invatat sa iubesti o alta echipa...nu-i poti dicta inimii :lol: josnic probabil esti tu ca iti faci curaj sa intri pe aici doar cand va credeti tari.+ pentru noi cupa Romaniei nu a fost niciodata un obiectiv din pacate deci infrangerile de care zici nu au reprezentat o rusine din moment ce nici nu ne-am agitat pt ele,incercand sa ne pastram energia pt ceva mai important(iar trebuie sa mentionez din pacate:o echipa ca Steaua ar trebui sa prezinte interes pt orice inseamna inca un titlu,cupa)
in concluzie felicitari otelului pt meciul facut,nu ma asteptam la un asa spectacol si consider ca penalty-ul a fost acordat corect,gandind obiectiv.
localitati..invatati sa sustineti echipa locala
In Romania, echipa locala este Steaua. Ce e asa greu de inteles?
Asa ragusit n-am mai fost decat poate dupa meciul cu Standard... Meciul de aseara intra in categoria "de povestit la nepoti".
Parerea mea e ca uneori sa te rezumi la lucrurile simple, de baza, este cel mai bine! Altfel, sunt unele momente in care despicatul firului in patru...dauneaza grav sanatatii!
Steaua a facut un meci eroic aseara (ceea ce nu inseamna bun!) si s-a calificat. A revenit de la 1-0 si de la 3-2 in prelungiri, dupa ce a fost egalata in minutul 92. Ceea ce denota caracter si lupta pana la capat! Iar in toate vorbele noastre mari de pe forumuri si situri, asta cerem intotdeauna: "sa piarda, da' macar sa lupte pana la capat". Din punctul meu de vedere, Steaua a luptat pana la capat aseara si, cu putin noroc (penalty-urile adica), s-a calificat!
Desigur, la o analiza la rece (care trebuie facuta de Olaroiu!), se va putea observa ca Goian a facut un meci JENANT (si cred ca trebuia si eliminat), ca Saban a jucat slab (totusi, ar mai merita o sansa, zic eu), Paraschiv la fel, ca Ovidiu Petre a fost inger si demon. Ca am fost depasiti in aparare in prima repriza cum nici Sevilla sau Lyon nu ne-au depasit (practic, am fost ridiculizati).
Tot astfel, macar Steaua a avut ocazii ieri! Si a stiut sa atace. Portarul ala al lor a facut un meci mare si i-a scos de multe ori. Tot asa cum a facut si Andrey, care este marele castig al serii, cred eu!
Dar "pentru posteritate" cred ca merita retinute doar primele mele randuri. Si inca ceva: sincere felicitari echipei Otelul Galati, care a jucat un fotbal deschis, cu o atitudine de echipa egala cu Steaua! Petre Grigoras merita sincere felicitari, alaturi de jucatorii galateni!
Acum...cine pariaza pe o semifinala cu Rapid?...
Eu.. si pe o calificare in finala ![]()
Se pare ca fiecare meci al Stelei, indiferent ca invingem, pierdem sau terminam la egalitate, ne innebuneste si ne imbatraneste. ![]()
De mult n-am mai vazut o echipa din tara sa joace asa ofensiv impotriva noastra. Ma bucur ca am raspuns cu aceeasi tactica. La cate ocazii au fost de ambele parti, a fost corect ca s-a ajuns la penalty-uri.
Daca Andrey apara la fel de bine duminica, cu greu il va mai scoate cineva din poarta. Alti jucatori care au evoluat bine sunt Bostina, Badea, Nicolita. Nesu a fost umilit si cred ca s-a intors prea repede de la Bologna altfel nu-mi explic.
Acum asteptam tragerea la sorti (sper sa fie Timisoara).
Imi pare rau de fanii Stelei care au fost in numar mare la stadion, la cum au jucat pe teren... ![]()
Mai bine nu ne calificam , decat o calificare mi se pare mie rusinoasa...sa ajungi cu Otelul la penalty.....si sa nu joci nimic:(
S-a trecut prin apararea noastra ca prin branza din cauza erorilor personale si a faptului ca atacam cu toate linile, am vazut un offside in care apararea noastra era trecuta de jumatatea terenului, la fel si apararea Otelului, exact cum spunea Vochin, s-a renuntat la defensiva pt a creea spectacol, de aceea a fost asa dezastru in ambele aparari...
cred ca daca te`ar pride un suporter al echipei Otelul pe acolo de bate de nu mai tii cu nici o echipa..oricum noi avem multi suporteri in targoviste
@steel_valy
Pai ce faci acuma, ne acuzi pe noi ca sustinem Steaua si dai exemple de otelari din targoviste??? cum vine asta???
Au scris si baietii de la Stil Ostil un mesaj si acum toti desteptii isi dau cu parerea, mesajul se referea la suporterii de ocazie din provincie nu la cei care merg la meciuri, fac deplasari, cheltuie bani, pierd noptii prin gari de tren sau care pur si simplu simt ros-albastru...Asa ca nu mai fi tu grabit sa judeci...
@steel: La meciul de cupa cu corvinul 2.000 de targovisteni v-au huiduit 120 de minute. Asa ca sincer nu stiu despre ce vb tu acolo. Ca or fi 3-4 insi care s-au mutat aici din galati si tin cu Otelul nu neg, insa sa spui ca Otelul are multi fani in Targoviste e de-a dreptul o aberatie.
*scuze de offtopic
cred ca daca te`ar pride un suporter al echipei Otelul pe acolo de bate de nu mai tii cu nici o echipa..oricum noi avem multi suporteri in targoviste :wink:
Ba [...] e problema mea ca sunt din Constanta si tin cu Steaua. Cu ... astea din provincie sa le simpatizezi tu. Intra pe forumul tau si spune-ti parerea... nu mai intra aici ca ne plictisesti moldovene...
Steaua - Otelul Galati a fost cel mai urmarit meci din mediul urban din competitiile interne dupã reluarea sezonului. Partida transmisa de Antena 1 a fost vizionata de aproximativ 1.271.250 de telespectatori.
Meciul Rapid - FC Arges, din aceeasi faza a Cupei României a avut aproximativ 821.250 de telespectatori, iar derby-ul etapei a 20-a, Rapid - Poli Timisoara a avut 202.500 de spectatori.
Concluzia sa o trageti voi.
ciudatel meci, insa ne-a tinut in tensiune continua. am stat la tribuna 1 si-am injurat tusierul si pe semeghin.
extremele lor au fost fantastice, fundasii nostri laterali au fost varza. saracu' nesu, are toata simpatia mea dar a fost aiurea. urat, sa dea cu cotul. Gigel s-a descurcat oarecum mai bine in locul lui. 28-ul lor, ungur parca, m-a impresionat. la fel si chinezul sau coreeanul, ce mama dracu' era. Ovidiu Petre nu-si rescumpara greselile daca da un gol! a jucat naspa rau! Thereau mi s-a parut cam lent. Iacob saracu' era epuizat, cred ca mai dureaza pana isi revine. Saban slabut. Andrey mi-a placut, a gafat totusi de doua ori.
problema principala ramane lipsa unor fundasi laterali.
inainte sa inceapa meciul Oli se uita prin tribuna, dupa fete.
Vali, da gol!
din cate am observat eu la prietenii care tin cu alte echipe,dinamovistii si rapidistii au urmarit meciul asta mai insufletiti ca pe ale lor :twisted: :lol:
Nu ati meritat victoria...ati fost avantajati de arbitru...un penalty care nu a existat...ala a plonjat ca in bazin in careu...
Esti cumva prost ?
Cu siguranta e prost. Si pe deasupra a primit si ban.
A fost fara indoiala unul dintre cele mai frumoase meciuri din ultimul timp :wink:
Cu siguranta e prost. Si pe deasupra a primit si ban.
GooD GamE Bogdan4Steaua 8)
cred ca daca te`ar pride un suporter al echipei Otelul pe acolo de bate de nu mai tii cu nici o echipa..oricum noi avem multi suporteri in targoviste :wink:
Au iesit la lumina moldovienii ultrasi de la galati :lol: Cum merge treaba cu viratul impozitelor la club ??? Am auzit ca-i o nebunie acolo la voi cu abonamente,deplasari si impozite.
P.S.De ce microbuzele voastre au marit viteza cand au trecut prin Br?vedeti sa nu va prinda radarul data viitoare :twisted:
Eroare de comunicare.
Moderator
Exprimare contrara principiilor
promovate de acest site.
Moderator
@marynyca
si tu ba asta du-te pe forumul tau si fa scandal.ce tupeu aveti in voi.stati cu capu'-n pamant tot timpul si cand faceti un meci mai bun imediat incepeti sa comentati.nu compara Steaua cu Dinamo si ai macar demnitatea sa recunosti ca a fost un meci frumos,cu toate ca in prima repriza ati jucat mai bine.probabil ca erati mult mai indreptatiti decat noi sa mergeti mai departe deoarece cupa e foarte importanta pt voi si cum am spus,la noi nu a fost niciodata un obiectiv.s-a vazut pt k ati luptat pt ea.+ Steaua e mai mult decat echipa din capitala :wink: dar tu n-ai cum sa intelegi asta
Steaua - Oțelul Galați a fost cel mai mișto meci de fotbal din cupa româniei.Dacã ma gândesc mai bine a fost cel mai mișto meci de fotbal dintre 2 echipe românesti!Eee...eu am doar 9 ani și nu am vãzut prea multe meciuri de fotbal.Totuși am urmãrit meciul pânã la penalty(la asta nu m-am mai uitat)dar din cele 90 de minute regulamentare si prelungiri am vãzut numai fotbal de calitate.Hai Steaua,stelist pânã la moarte :!: :!: :!:
Credeți cã va câștiga cupa româniei :?:
@costinsteaua
Nu.