am inteles virgil! ai si tu dreptate. despre cupa ce sa zic?! sper ca vom castiga, macar in prelungiri, daca altfel nu se poate. alcatuirea echipei va fi mai curata, fara Radoi. Nu mai fac alte consideratii fiindca imi stiti deja parerea. Pacat ca pe benzi nu avem inca optiunile cele mai bune, spre exemplu Gigel Coman( fara dor si poate un talent candva)parand parca plictisit de meseria lui...Eu unul astept cu nerabdare revenirea lui Nesu, care ar aduce un plus de viteza, capitolul la care Steaua scartaie cel mai mult.La capitolul pronostic, 1-0 pentru noi, in prelungiri, Victoras Iacob(daca jocul nu castiga in viteza); si 2-0 Cristocea si Iacob( daca Oli va gasi solutia perfecta in asezarea celor 3 de la mijlocul terenului si daca cei trei vor juca intr-adevar la randament maxim). Optiunea Ov. Petre l-ar incrimina pe Oli, insa ca un bumerang nu stiu cat de motivat este la aceasta ora Paraschiv. benzile sunt iar durere de cap, dar Oli va incerca sa gaseasca solutia cea mai buna(tre' sa prinda si g. Coman o zi buna odata si odata!). In aparare mare atentie la Baciu, care cu siguranata va avea probleme de adaptare alaturi de Dorin, nici el pe cai mari. Asa ca din pacate, premise de 1x2 in cele 90 de minute, fiindca galatiul vine dupa o victorie in-extremis in fata unirii. varinatele mele de pronostic sunt:1. PR/Steaua- Otelul X; 2.TG1