FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Otelul - Cupa Romaniei 3 - 3 (8 - 7)p

«12345»
metzzz27.02.2007 17:04

@foreminescu24 nu inteleg de ce trebuie sa ascunzi dupa deget rezultatele si vinovatul ?

cum a zis si Bogdan jucam cu 2 mijlocasi defensivi,deci nu ne ramane altceva de facut decat sa bubuim mingiile in fatza si sa jucam la marea ciupeala a lui Badea , Thereau sau Iacob :roll:

cine stie poate poate un antrenor decent si la noi...

Virgil27.02.2007 17:09

@ foreminescu24

Am remarcat punctul tau de vedere.E interesant.Daca doresti sa continui în aceeasi nota,te rog sa alegi cu atentie topicurile.Ne aflam pe topicul intitulat "Steaua - Otelul" si tot ce s-a comentat pâna acum,în legatura cu postul tau initial, e off-topic.

bestya din ghencea27.02.2007 17:29
Sferturile de finala ale Cupei Romaniei:

Steaua Bucuresti va intalni Otelul Galati in meciul contand pentru accesul in semifinale.

Partida va avea loc pe 27 sau 28 februarie, pe teren neutru. Ora, data exacta si televiziunea care va transmite meciul nu au fost inca stabilite.

:x :P:P:P:P
axl2327.02.2007 17:32

bestie, tu ce faci? razi la cand ti se arata un deget? si ne-arati si noua?

94paul27.02.2007 19:54

Eu zic ca meciul din cupa a Stelei cu Otelul va fi un rezultat pozitiv pentru Steaua pt ca sunt sigur ca stelistii si-au revenit dupa infrangerea de la Sevilla :D 8) [/i]

rezistenta_ultras27.02.2007 20:00

Iata variantele de deplasare pentru meciul de joi de cupa de la Constanta:

La dus variantele sunt:

-rapidul care pleaca la 8:38 din gara de nord si ajunge la constanta la 12:52;

-personalul care pleaca din gara obor(gara de est) la ora 13:45 si ajunge in constanta la ora 19:06;

La intors:

-rapidul care pleaca din constanta la ora 4:34 si ajunge in Bucuresti la ora 8:44;

Pentru dus probabil majoritatea vor alege varianta personalului.

reggie28.02.2007 01:06

@foreminescu24 Ghionea cu siguranta face parte din cei cu GREUTATE si l'as vedea ca pe un bun capitan...arata multa rautate(pozitiva) pe teren!!!

PS: la constanta abonamentele vor fi valabile?

foreminescu2428.02.2007 09:49

am inteles virgil! ai si tu dreptate. despre cupa ce sa zic?! sper ca vom castiga, macar in prelungiri, daca altfel nu se poate. alcatuirea echipei va fi mai curata, fara Radoi. Nu mai fac alte consideratii fiindca imi stiti deja parerea. Pacat ca pe benzi nu avem inca optiunile cele mai bune, spre exemplu Gigel Coman( fara dor si poate un talent candva)parand parca plictisit de meseria lui...Eu unul astept cu nerabdare revenirea lui Nesu, care ar aduce un plus de viteza, capitolul la care Steaua scartaie cel mai mult.La capitolul pronostic, 1-0 pentru noi, in prelungiri, Victoras Iacob(daca jocul nu castiga in viteza); si 2-0 Cristocea si Iacob( daca Oli va gasi solutia perfecta in asezarea celor 3 de la mijlocul terenului si daca cei trei vor juca intr-adevar la randament maxim). Optiunea Ov. Petre l-ar incrimina pe Oli, insa ca un bumerang nu stiu cat de motivat este la aceasta ora Paraschiv. benzile sunt iar durere de cap, dar Oli va incerca sa gaseasca solutia cea mai buna(tre' sa prinda si g. Coman o zi buna odata si odata!). In aparare mare atentie la Baciu, care cu siguranata va avea probleme de adaptare alaturi de Dorin, nici el pe cai mari. Asa ca din pacate, premise de 1x2 in cele 90 de minute, fiindca galatiul vine dupa o victorie in-extremis in fata unirii. varinatele mele de pronostic sunt:1. PR/Steaua- Otelul X; 2.TG1

mircea_zion28.02.2007 10:06

daca va juca cu un singur atacant aia se vor apara sunt sigur de asta , si sunt aproape sigur ca Steaua o sa faca un 0-0 :(

MadFroG28.02.2007 15:59

0-0 dupa prelungiri. La penalty-uri s-ar putea sa avem castig de cauza :wink:

me_lory28.02.2007 16:28

pentru toti stelistii: va asteptam la Constantza sa va sustineti echipa ceaiubita fularsteau2 ...doamne ajuta sa nu mai ratam atat...hai baieti ;) forza Steaua....cu Steaua pana la moarte ;)) steagcruce2

forever_STEAUA28.02.2007 17:41
Meciul Steaua Bucureşti - FC Argeş, programat la 18 martie, în etapa a XXIII-a a Ligii I, se va disputa pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova, şi nu la Focşani, cum se anunţase iniţial.  

Directorul sportiv al grupării FC Argeş, Paul Cazan, a afirmat că gruparea piteşteană şi FC Steaua s-au înţeles asupra oraşului, clubul Universitatea Craiova dându-şi ulterior acceptul ca această partidă să fie găzduită de Stadionul Ion Oblemenco, de la ora 14.00.

sursa: prosport

Virgil28.02.2007 18:22

Cea mai proasta alegere.Mai bine jucau la Pitesti,dar nu sunt decât vreo 110 km pâna acolo.

Oriunde vom juca,Victoria ne va apartine,

rezistenta_ultras01.03.2007 04:46

Iata variantele de deplasare pentru meciul de astazi de cupa de la Constanta:

La dus variantele sunt:

-rapidul care pleaca la 8:38 din gara de nord si ajunge la constanta la 12:52;

-personalul care pleaca din gara obor(gara de est) la ora 13:45 si ajunge in constanta la ora 19:06;

La intors:

-rapidul care pleaca din constanta la ora 4:34 si ajunge in Bucuresti la ora 8:44;

Pentru dus probabil majoritatea vor alege varianta personalului.

andreea_s01.03.2007 09:25

off topic

La multi ani si un martisor fericit tuturor domnisoarelor si doamnelor steliste!

Danutss101.03.2007 12:55

Baietii nostri nu trebuie sa se culce pe o ureche fiindca Otelul este o echipa foarte periculoasa....dar eu sunt convins ca vom scoate un rezultat bun

M@rmota01.03.2007 18:47

Excelent, Andrey si Ochirosii titulari..sa vedem ce va fi!

Forza Steaua, sa vedem un meci frumos!

George Stan01.03.2007 18:56

Ochirosii?

Bogdan4Steaua01.03.2007 18:57

Ochirosii nu e titular dar formula de joc arata bine.

M@rmota01.03.2007 19:07

Dap..am fost informata gresit..am pierdut prezentarea echipei..oricum..portarul a avut interventii ok, imi place atitudinea lui sa speram ca se mentine asa!

Later edit: Bun..era si cazul sa iasa Nesu..

waste01.03.2007 19:12

E bun Andrey. Interesant ca am ajuns sa luam gol si de la coreeni.

mircea_zion01.03.2007 19:38

eu zic sa fim realisti .. si sa ne luam ramas bun de la cupa Romaniei pentru ca Steaua in a II-a repriza nu o sa joace nimik .. :evil: :( :cry:

M@rmota01.03.2007 19:39

Poate avem noroc si ajungem la 11 m...Andrey pare om de baza azi..bine Thereau la fel de bun ca de obicei..in rest.. :roll:

George Stan01.03.2007 19:41

Doamne ajuta sa ma insel dar eu cred ca repriza a doua o sa jucam foarte prost, va fi un meci fragmentat de trageri de timp, genul de meci care ma face sa-mi vina sa ma arunc pe fereastra.

mircea_zion01.03.2007 20:45

thuamneeeee 2-2 ce arbitrii frate ..de unde ii ia pe astia frate de pe camp .... :cry: :cry: :cry: trebuia sa fluiere ..a tinut cu ei

«12345»