FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor - editia 2006/2007

«13456»
George Stan01.05.2007 21:40

You'll never walk alone !

Diavolo vinci per noi!

Spurcatii nu merita nimic!

Alexandru H.01.05.2007 21:56
50% Dinamo in preliminarii.Hai Milan, Manchester joaca mai slab in deplasare!Sa fie 100 % morti spurcatii!

Si tu ai luat prostia lui Balint de buna? De fapt, Dinamo are in acest moment 33% sanse sa ajunga direct in grupe si 66% sa ajunga in preliminarii, caci sunt trei echipe inca in joc. Cu o anexa: sansele pot sa se imbunatateasca pana la 50% maximum insa pot sa scada pana la 0%. Deci, matematica e anti-spurcati :-)

Edit: cam stupida si infantila modificarea cuvantului d inamovisti in spurcati...

SteauaToronto02.05.2007 02:14

Hai Kaka...vrem golul azi.....spurcatii la 0 % sanse :)

Xardas_HD02.05.2007 08:28

Milan-Manchester 3-1 .am pus si bani pe asta ca sa fie clar.nu lasam nimik nimik. am incredere in kaka si gilardino

c.ronaldo1702.05.2007 10:59

Pronostic sincer: x.

Nu cred ca Milan are puterea de a se duce in marea Finala.

Hai Diavolii!

Rossoblu02.05.2007 11:09

daca se califica Milanu azi, Dinamo se va lasa cu CFR-u ...

Dragoshel02.05.2007 11:36

pai daca se califica Milan, cainii mai bine sa nu se prezinte =))) in grupe ca se fac de ras...

c.ronaldo1702.05.2007 11:40

@Dragoshel

Te referi la grupele Cupei UEFA, nu? Ca daca se califica Milan, in UEFA Champions League nu vor ajunge, din cauza ca vor juca turul 3 preliminar, si daca nimeresc peste echipe ca Real, Valencia, Liverpool, Arsenal, Milan sau Fiorentina nu au nici o sansa.

Dan_BKL02.05.2007 13:42

Bravo Liverpool nu prea ma asteptam da bine ca s-a calificat.In seara asta sunt suporter al milanezilor 1-0 minutul 93 GOLLLLL INZAGHI!!!! :)) (Cristi Borcea MWE Cristi Borcea)

danielcristian02.05.2007 18:28
Si tu ai luat prostia lui Balint de buna? De fapt, Dinamo are in acest moment 33% sanse sa ajunga direct in grupe si 66% sa ajunga in preliminarii, caci sunt trei echipe inca in joc. Cu o anexa: sansele pot sa se imbunatateasca pana la 50% maximum insa pot sa scada pana la 0%. Deci, matematica e anti-spurcati :-)

Edit: cam stupida si infantila modificarea cuvantului d inamovisti in spurcati...

Nu am luat-o de la Balint,e socoteala proprie! :oops: Recunosc ca nu stau sa fac calcule cand postez ceva,mai mult,era doar un fel de a spune ca jumatate de cosmar s-a realizat pentru maidanezi.Oricum,bravo tie ca esti atent la detalii!Milanul bate azi cu 2-0,si atunci e 100%...

Flaviu8602.05.2007 18:44

sa mearga man. utd. mai departe(desi vreau Milan), Dinamo sa ii bata pe CFR, iar pe 23 mai sa castige Liverpool, toata suflarea stelista va tine cu ei! FORZA Steaua

weeezer02.05.2007 18:50

Desi sunt interist... astazi voi striga "Milan!!! Milan!!! Milan!!!"

SCORPIONN02.05.2007 19:23

goooooooooooooooooool Milan...Dinamo joaca in turul 3.Sunt convins ca si anul acesta tot pe Ghencea se va auzi imnul Champions League. FORZA Steaua...campioni vom fi mereu.

ulysses02.05.2007 20:53

multumesc Liverpool , multumesc Milan! s-a facut dreptate! steagcruce2 steagcruce2

George Stan02.05.2007 20:53

Thank you Liverpool

Grazie Milan

marsch spurkie

razvan7502.05.2007 21:01

Si uite asa s-a mai dus o sansa - cea mai mare de pina acum - a cateilor cu coada taiata si castrati de soarta sa acceada in CL... desi s-au pregatit asiduu in ultimii 10 ani, anul asta vor urmari tot la televizor frumoasele competitii europene.

Sa le uram din toata inima un calduros MARS LA COTET POTAIE si sa-i ajutam sa-si ascuta cutitele pentru taierea venelor...

sprecl2 NO

MALDINI_STEAUA02.05.2007 21:06

Saraci dinamovisti , isi plang de mila...imi pare rau de ei dale-as la mumu

:))))))))

Iar a spart Borcea televizoru :))

predatorpulse702.05.2007 21:13

Dragi stelisti,va sugerez sa nu va bucurati foarte mult pentru ca este vorba de un esec indirect al javrelor,nu de un succes al nostru. Nu suntem noi superiori? Desi nu-mi place sa invoc divinitatea,Dumnezeu e sus si nu uita faimosul " i love u boro",expresia maxima a frustrarii suporterilor echipelor adverse,in care se regaseau foarte multe specimene labile psihic. Voi stiti vreun stelist frustrat de performantele javrelor.Eu nu,pentru ca ele nu exista,cel putin nu in Europa. Ce naiba,avem exemplul lui Borcea care a ramas traumatizat dupa 1986,si cred s-ar fi spanzurat daca prindeam finala UEFA.

Sa lasam bucuria pentru raul altuia javrelor,crapidistilor,celor de la fulgerul bragadiru etc.

Pe noi trebuie sa ne intereseze Steaua si atat. Si dupa cel mai catastrofal sezon de vreo 6-7 ani incoace(lasa ca ne-au batut javrele de 2 ori dar fara victorie in deplasare luni intregi,orice om cu integritate isi dadea demisia,dar Oli nu),cu tot felul de "spartani",pasari zburatorare,milogi,cofetari fluturate pe la TV eu unul ma simt mandru ca sunt stelist.Buna vorba aia "nu mor caii cand vor cainii".

Dinamo daca merita,sa bata in preliminarii si sa inre in CL pe merit,exact cum am facut-o noi.

Cum sa nu ti se faca scarba de pomana asteptata de "spartani"? Danciulescu statea in slapi si astepta ca morinho sa-i arunce Cl in brate iar acum Lobont se declara dezamagit de Chelsea.Mai bine ar pune osul la munca si sa vada daca pot sa ajunga in grupe,nu sa-i astepte pe altii s-o faca pentru ei.Cum sa nu fii scarbit de comentatori,care lasa ca erau pro-Dinamo(vezi pro-Romania),dar priveau acest meci frumos din prisma calificarii acestora,pentru ca cica e bine pentru Romania.Geniilor,Romania o sa faca puncte doar in UEFA si atat,n-avem forta de Cl deocamdata.Si cat aminteau ca Milan sunt batrani,batrani dar i-au pus cu botul pe labe pe Manchester,pe care toti ii vedeau favoriti.Plus ca orice stelist trebuie sa accepte ca,la cat am ridicat coeficientul Romaniei,se vor califica si alte echipe in Cl in afara de Steaua.

Noi sa sustinem echipa si sa ne rugam sa plece incompetentii si incultii de la club.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

SteauaToronto03.05.2007 01:28

Bravo AC Milan! Nu ma asteptam sa bata dar Dumnezeu a fost sus si a facut dreptate....Acum sa va vedem valoarea spurky!

StarFire03.05.2007 05:45

@Predatorpulse7

Comentariul tau este fenomenal. Dinamo nu a pierdut inca nimic. Exista chiar posibilitatea, evident teoretica, de a trece de o echipa cu nume mare. Noi inca nu avem locul 2. Sa nu ne bucuram de raul altuia pentru a ne dovedi superioritatea. Hai Steaua! Hai Armata!

alexynho03.05.2007 06:27

mi-a iesit pronosticul ... finala Liverpool - AC Milan ... oricum ... mi-a nu imi pasa daca se califica Dinamo direct , sau in preliminarii ... ci eu doream pur si simplu , sa castige Liverpool Champions League-ul ... Manchester stiam ca e o echipa de teren propriu , care este inofensiva in deplasare ... si Milan-ul este o echipa italiana ... care ar sti sa conserve un 1-0 (sincer nu ma asteptam la 3-0) ... Liverpool este echipa care se axeaza mai mult pe Champions League , si de aceea a stiut cum sa se califice in finala

Sincer ... eu o vad pe AC Milan favorita ... dar dak ne luam dupa statistici , Liverpool poate sa castige cupa ... Pana pe 23 mai , YOU'LL NEVER WALK ALONE !

gone03.05.2007 09:39

Milan va castiga de data asta. Vor fi mult mai motivati si au si jucatori mai buni. E corect sa se intample asa.

c.ronaldo1703.05.2007 10:46

S-a facut dreptate. Dinamo vede Champions League doar la TV.

Dragoshel03.05.2007 11:12

Pai cred ca este normal, Dinamo vroia sa ajunga in grupe pe "munca" noastra.

:))) "LASATI-NE SA NE PREGATIM DE CHEMPIONS LEAGUE"

ktalyn03.05.2007 17:34

Astea sunt blestemele de la bucuria lor ...atunci cand boro ne'a eliminat in ultimul minut ...acum ar fi jucat direct in grupe daca noi reuseam calificarea !!!

«13456»