Pai s-o luam cu sistem
:
PSV - Arsenal
Nu stiu daca PSV are puterea sa treaca de Arsenal. Desi Arsenal nu prea rupe gura targului in deplasare merg pe mana lui Arsene Wenger!
Real Madrid - Bayern
In ultimul timp Real i-a cam spulberat pe bavarezi. N-am certitudinea ca va fi din nou asa. Real un pic favorita, dar Bayern se concentreaza de ceva timp mai mult pe CL decat pe Bundesliga si de aceea s-ar putea sa-i invinga greu pe Raul&Co.
Lille - Man. United
Lille este o echipa muncitoare dar nu poseda inca clasa de a trece de aceasta faza chiar daca adversarul ar fi altul sau unul mai accesibil...
Celtic - Milan
Pe mine ma cam plictiseste aceasta echipa imbatranita, si asta nu de ieri de azi, a Milanezilor. Celtic pleaca cu sansa a IIa, dar numai pentru minunatii lor suporteri pe care i-am putut vedea de 2 ori in direct ar merita o calificare in ochii mei mai departe. Aici sunt sentimental si tin pumnii pentru scotieni 
Internazionale - Valencia
Un duel interesant si totodata echilibrat. Prevad o calificare la 11 m pentru Inter :wink:
Porto - Chelsea
Mourinho si ai lui vor stii sa-i contracareze pe lusitani. Oare ce s-ar intampla daca i-ar scoate portughezii ma intreb ? 
Roma - Lyon
Pentru mine Lyon este favorita secreta a acestei editii. Au muncit mult baietii astia in ultimii ani si mi-as dori sa-i vad intr-o finala. Dupa ce i-am vazut in derby-ul etern cum s-au prezentat cu Lazio, Roma are o aparare prea subtire pentru masinaria numita OL!
Barcelona - Liverpool
Desi cred in Barcelona, nu sunt de parere ca dubla cu englezii va fi "usoara", mai ales pe Anfield Road ai asteapta un meci destul de greu pe catalani. Daca vor juca ceva mai bine ca in grupe :lol: si de asta e ... destul loc! Atunci vor reusi cu brio !!