FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Liga Campionilor - editia 2006/2007

«1456»
Xardas_HD03.05.2007 19:27
Milan-Manchester 3-1 .am pus si bani pe asta ca sa fie clar.nu lasam nimik nimik. am incredere in kaka si gilardino

va rog frumos putin respect. in afar unei mici imprecizii in ce priveste scorul am avut dreptate sau nu?si kaka si gilardino. bravo Milan. acum sigur ei iau finala au prea multa ambitie in ei. ma bucur ca joac Dinamo tur preliminar.dupa meciul cu rapid cerea Borcea echipe sa joace. no acu le vin echipa. o sa joace javrele in CL cand primele 5 echipe o sa mearga direct in grupe.abia astept. acu ei spera sa pice cu o echipa mai slaba(daca exista asa ceva ...totusi sunt cap de serie.0 o sa cada direct cu arsenal iarasi isi iau vreo 5 goluri pe meci. Dinamo RUSINEA Romaniei IN EUROPA.superb. si chiar m-am uitata dupa meci ce luna plina frumoasa era.....daca ascultai atent parca se si auzeau cainii urland la luna. deja impartisera banii din CL. no... cum zice diriga mea" vulpea-n crang si blana in targ" creca in cosmarurile cele mai negre nu se gandeau ei la asa o finala. haide Milan. dupa ce ati realizat meritati cupa. si inchei cu un nou citat din boul de Borcea: "lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor." ce om glumet... :D tot Steaua o sa mearga in Liga. noi suntem cap de serie alaturi de cele mai bune echipe din europa si asta zice ceva.

danielcristian03.05.2007 21:18
Pronostic sincer: x.

Nu cred ca Milan are puterea de a se duce in marea Finala.

Hai Diavolii!

Nu prea ai nimerit-o nici de data asta... :mrgreen:

SebaS13.05.2007 08:27

FORZA Milan

Dragoshel23.05.2007 13:39

Sper sa fie un meci frumos. Daca ar fi 2-2 dupa ambele reprize sa vedem si lovituri de departajare ar fi si mai frumos:)

Castigatoarea Ligii Campionilor europeni la fotbal, se poate alege cu un profit de 100 de milioane, arata un studiu international dat publicitatii marti.
Aceasta fabuloasa suma se obtine din: sponsorizari, drepturi de televiziune, cresterea valorii jucatorilor si a vanzarii biletelor.

c.ronaldo1724.05.2007 04:33

Iar Milan a castigat dupa ce a jucat slab.

I.N.Money24.05.2007 11:32

Un articol interesant din partea celor de la GSP ( ma mir )

ZECE MOTIVE PENTRU CARE INZAGHI AR TREBUI CLONAT

Ce diferente sunt intre Inzaghi si ceilalti atacanti? Foarte multe. Henry are viteza, tehnica si executiile exceptionale, Ronaldo are dribling si finalizari de maestru, Robinho are "bicicleta" si spectacolul, Van Hooijdonk are loviturile libere, Adriano are suturile de la mare distanta iar exemplele ar putea continua.

In schimb Inzaghi nu are nimic din toate acestea.

Inzaghi nu stie sa dribleze

Inzaghi nu face spectacol

Inzaghi nu are tehnica

Inzaghi nu are executii demne de CNN

Inzaghi nu face faza defensiva

Inzaghi nu alearga la fel de mult ca Gerrard

Inzaghi nu are popularitatea lui Beckham

Inzaghi pacaleste arbitrii prin simularile sale si nu e fair-play

Inzaghi nu are talent

Inzaghi stie insa un singur lucru: sa inscrie doua goluri in finala si sa faca milioane de italieni fericiti.

Pippo Inzaghi are ceva ce niciun alt atacant din lume nu are. Norocul, oportunismul sau fac din el unul din cei mai iubiti jucatori. El are golul in sange.

E singurul lucru la care se pricepe Inzaghi. Fie ca inscrie cu umarul, cu ceafa, cu genunchiul sau chiar cu mana, Pippo este si va ramane un atacant unic in lume, iubit de fanii echipelor la care a jucat, si urat de adversarii sai, asa cum si noi l-am urat pentru felul in care marca impotriva Romaniei, dar tot asa cum tot noi il iubim pentru finala pe care ne-a daruit-o aseara.

Inzaghi este si va ramane unic

In alta ordine de idei,ce retragere de gala a putut avea Maldini,un jucator care provine dintr-o familie care parca este sinonima cu fotbalul.

c.ronaldo1724.05.2007 11:34

Asta cam asa e. Daca imi permiteti, Inzaghi e "Handicapat" cu Fotbalul. Cine l-ar vedea pentru prima oara s-ar intreb"ce cauta asta pe teren"?

I.N.Money24.05.2007 11:37

Cum au specificat cei de la GSP,nu el nu face nimic,dar probabil este unul dintre cei mai buni atacanti care au existat vreodata in fotbal.Ceea ce a facut aseara nu e decat o mica monstra.

gone24.05.2007 15:50
Cum au specificat cei de la GSP,nu el nu face nimic,dar probabil este unul dintre cei mai buni atacanti care au existat vreodata in fotbal.Ceea ce a facut aseara nu e decat o mica monstra.

89 de meciuri in Europa, 55 de goluri. Cam asta e Inzaghi. Doar Gert Muller (alt mare oportunist) cred ca are un record mai bun. Maldini nu se retrage. Mai sta un an la Milan. Apoi probabil va prelua echipa de la Anceloti (cu Carlito director tehnic). L'Equip a propus sa ii fie dat un Balon de Aur pentru intreaga ativitate. Eu zic ca merita.

SebaSS24.05.2007 17:10

Daca anul asta facem un sezon comparabil cu sezonul tocmai incheiat...adica aprox 10 pcte coeficient UEFA, si daca luam titlul si intram direct in Liga, o sa fim in URNA A 2-a VALORICA 100% in 2008-2009!!!

DOAMNE AJUTA

FORZA Steaua

Danny03.06.2007 18:07

nju am tinut si nici nu voi tine nici o data cu alta echipa inafara de Steaua fular-campionii steag1 steag2 spre cl dica10 steag2 steag1 fular-campionii

Nu e asa ca atunci cand cititi postarea mea va dau lacrimile ??:D

gone04.06.2007 09:04

Eu zic ca nu ai folosit suficiente steaguri. NU ESTI STELIST ADEVARAT.

«1456»