Milan-Manchester 3-1 .am pus si bani pe asta ca sa fie clar.nu lasam nimik nimik. am incredere in kaka si gilardino
va rog frumos putin respect. in afar unei mici imprecizii in ce priveste scorul am avut dreptate sau nu?si kaka si gilardino. bravo Milan. acum sigur ei iau finala au prea multa ambitie in ei. ma bucur ca joac Dinamo tur preliminar.dupa meciul cu rapid cerea Borcea echipe sa joace. no acu le vin echipa. o sa joace javrele in CL cand primele 5 echipe o sa mearga direct in grupe.abia astept. acu ei spera sa pice cu o echipa mai slaba(daca exista asa ceva ...totusi sunt cap de serie.0 o sa cada direct cu arsenal iarasi isi iau vreo 5 goluri pe meci. Dinamo RUSINEA Romaniei IN EUROPA.superb. si chiar m-am uitata dupa meci ce luna plina frumoasa era.....daca ascultai atent parca se si auzeau cainii urland la luna. deja impartisera banii din CL. no... cum zice diriga mea" vulpea-n crang si blana in targ" creca in cosmarurile cele mai negre nu se gandeau ei la asa o finala. haide Milan. dupa ce ati realizat meritati cupa. si inchei cu un nou citat din boul de Borcea: "lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor." ce om glumet...
tot Steaua o sa mearga in Liga. noi suntem cap de serie alaturi de cele mai bune echipe din europa si asta zice ceva.