FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Croitoru

«12345»
antidinamo229.12.2006 19:22
In articolele pe care le semnati,va recomand ,ca la inceput sa scrieti "dupa parerea mea...." sa nu atribuiti articolului,valoarea universal acceptata..de exemplu,eu nu sunt de acord cu "Steaua a facut insa o miscare inspirata, reusind transferul lui Marius Croitoru." Mi se pare destul de slabut dpdv al argumentatie,urmatoarea remarca"Graitoare este declaratia pe care acesta a acordat-o cotidianului Prosport"daca inspiratia in aducerea unui jucator,sta in declaratiile de gen"eu sunt STELIST de mic..." atunci...graitoare sunt evolutiile sportivului,nu declaratiile sale.Parerea mea..

Esti penibil, mai filozofule...

stelistul2231.12.2006 06:40

Chiar ne trebuia un mijlocas. steag2 steagsimplu

rebeca31.12.2006 12:25

la multi ani ! pentru toti stelistii si bine ai venit printre noi Croitoru

MihaiGaspar02.01.2007 10:36

Din pacate Croitoru are vreo 5 kg in plus. In plus pare genul de om cu, constitutie tip Ronaldo.Eu unul ma bucur ca au adus in sfarsit si un jucator tehnic dar acesta va avea mult de tras pentru a ajunge la un fizic compatibil cu fotbalul de performanta>

Raul198802.01.2007 10:43

Trebuie sa manince mai putin peste :lol:

hipgnosis02.01.2007 12:11

Las ca pestele ii face bine!

Bine ca e insurat, avem certitudinea ca nu are viata de noapte.

Sper sa joace pe dreapta in locul lui Nicolita, alaturi de Mirel - Sorin si Vasilica.

Problema este insa ca odata cu recuperarea lui Iacob, vom avea 3 atacanti de meserie, adica Iacob, Thereau si Badea. Cu totii ne dorim, cred, sa jucam cu 2 atacanti + Dica care poate juca si la mijloc. Astfel ca e greu de prezis cum va arata Steaua in retur.

:?:

Wally02.01.2007 15:18

E bine ca sunt solutii, ramane doar ca Oli s-o aleaga pe cea mai buna...

ronaldica03.01.2007 16:31
In articolele pe care le semnati,va recomand ,ca la inceput sa scrieti "dupa parerea mea...." sa nu atribuiti articolului,valoarea universal acceptata..de exemplu,eu nu sunt de acord cu "Steaua a facut insa o miscare inspirata, reusind transferul lui Marius Croitoru." Mi se pare destul de slabut dpdv al argumentatie,urmatoarea remarca"Graitoare este declaratia pe care acesta a acordat-o cotidianului Prosport"daca inspiratia in aducerea unui jucator,sta in declaratiile de gen"eu sunt STELIST de mic..." atunci...graitoare sunt evolutiile sportivului,nu declaratiile sale.Parerea mea..

Se intelege ca ce scrie fiecare om aici este parerea lui.

Virgil04.01.2007 16:58

Marius Croitoru a devenit, oficial, jucatorul Stelei, el semnand un contract cu campioana Romaniei pana pe 30.06.2011.

"Steaua a platit pentru mijlocas suma de 350.000 de dolari, nu euro, asa cum s-a tot vehiculat in presa, iar jucatorul Bogdan Panait a fost cedat definitiv la FC Vaslui.

Marius este un fotbalist care, desi a avut si o alta oferta mai buna din punct de vedere financiar, a ales Steaua. Acesta este unul dintre motivele care ma determina sa cred ca am fost inspirati cand ne-am decis sa ne asiguram serviciile sale", a declarat managerul general al Stelei, Mihai Stoica.

www.fcsteaua.ro

Al doilea transfer reusit în aceasta iarna.

Alessandro04.01.2007 22:37

Sper sa se integreze!Ar fi perfect sa joace in locul lui Nicolita,cel mai slab din primul ''usnpe'' la ora actuala...

forever_STEAUA06.01.2007 08:28

@Alessandro

Off-topic: eu nu m-am decis inca intre G.Coman si Banel :twisted:

Alessandro06.01.2007 15:01

Uf,p-asta l-am uitat,dar ma refeream totusi la fotbalisti,nu la prieteni cu fotbalistii...(scz de OFF-TOPIC)!

SteauaToronto07.01.2007 05:32

Asta e stelist adevarat din cate se pare...a refuzat o oferta mult mai avantajoasa de la javree ca sa vina la Steaua, asta zice multe.

Nu e ca Vrankcovici ala.

WELCOME Croitoru!

c.ronaldo1717.01.2007 16:25

Azi a debut sub tricoul Stelei. Astept sa debuteze si OFICIAL.

alexynho18.01.2007 09:15

poarta tricoul cu nr. 26 ... abia astept sa il vad in meciul cu Sevilla fularultras

cyril_thereau18.01.2007 13:01

Steaua avea mare nevoie de un jucator ca m.Croitoru, un mijlocas de creatie, si un pasator foarte bun. Cu siguranta va face fata la Steaua si va avea loc in primul 11.

c.ronaldo1718.01.2007 16:03

Stati ca nici nu l-ati vazut intr-un meci oficial si deja il bagati in primu' 11.

I.N.Money18.01.2007 17:11

Foarte interesant este insa modul in care l-a folosit in meciul de ieri Olaroiu.

Marius Croitoru a jucat pe postul lui Dica,varf retras,nu cum ne asteptam noi,adica pe banda dreapta sau mijlocas central.

Sunt curios daca el nu cumva a fost adus pentru a il concura pe Dica pe postul acestuia,nu pe Nicolita cum ne asteptam toti.

Virgil18.01.2007 17:41

Poate fi o "amenintare" pentru amandoi...Dar nu,pentru Dica nu cred.Desi ar fi bine ca si Dica sa aiba un inlocuitor atunci cand e indisponibil.

Hotarât lucru,"capul" lui Banel este in joc.Dar nu îi va fi usor lui Marius.

c.ronaldo1719.01.2007 12:33

Ar putea fi incercat ca o rezerva pentru Dica acest Croitoru.

alexynho19.01.2007 19:50
"Marius Croitoru a marcat astazi primul sau gol in tricoul Stelei in victoria cu FC Sion , scor 2-0 . Croitoru a marcat dupa o combinatie cu G. Coman , cu un sut sub bara . Celalalt gol a fost marcat de Paraschiv " ... Incepe promitator :D , bv Marius fularultras
axl2320.01.2007 09:02

golul n-a fost cine stie ce, ma intereseaza mai mult cum se misca pe teren si cum colaboreaza cu coechipierii. oare ar putea sa-l inlocuiasca multumitor pe Dica, acum ca e accidentat?

c.ronaldo1723.01.2007 16:25

Cristi Popovici, antrenor FCM Bacău: "Croitoru este capabil să-şi găsească locul de titular la Steaua"

Antrenorul lui FCM Bacău, Cristi Popovici, este omul care-l cunoaşte cel mai bine pe Marius Croitoru. "Marius Croitoru este un jucător pentru Steaua", ne-a spus antrenorul divizionarei B. "Are calităţi tehnice deosebite şi stă bine din puncte de vedere fizic", şi-a început caracterizarea Popovici. "Cînd juca la noi, l-am folosit pe mai multe posturi. A jucat şi fundaş lateral, mijlocaş la închidere sau în spatele vîrfurilor. Asta înseamnă, cel puţin pentru mine, că este un fotbalist care respecta foarte bine indicaţiile antrenorului".

Cristi Popovici nu ştie dacă Marius Croitoru ar putea suplini lipsa lui Dică, dar este convins că Steaua va avea de cîştigat din transferul fostului său elev. "Nu ştiu dacă poate face ce a făcut Dică. În mod sigur însă Croitoru este capabil să-şi găsească locul de titular la Steaua", a spus Popovici.

stelisti.ro

Sper si eu.

Virgil24.02.2007 10:08

Sevilla-Steaua 1-0

Croitoru i-a locul lui Cristocea în minutul 65 si a avut câteva actiuni bune în banda stângã, însã e departe de jucãtorul pe care Steaua si-l doreste.

Sursa : http://www.gsp.ro/index.php?a=73044&shift=1

PoWeR06.03.2007 09:38

totusi cred ca i-ar trebui mai multe sanse ... nu doar cate 5-10 minute pe final ..

«12345»