FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Croitoru

«1235»
Bogdan4Steaua22.12.2006 03:01

59206.jpg

Data nasterii: 02.10.1980

Locul nasterii: Giurgiu

Inaltime: 1.75 m

Greutate: 75 kg

Numar pe tricou : 26

A mai jucat la: Turistul Bucuresti, FCM Bacau, FC Vaslui

Debut in Liga 1: 07008.2000(Steaua - FCM Bacau 4-3)

"Sunt fericit si totodata mândru. Steaua este de departe cel mai profesionist club din România, conducatorii mi-au facut o oferta concreta si imediat au trecut la punerea ei în practica."

Marius Croitoru

Bine ai venit in familia Stelei Marius!

^Cody22.12.2006 06:41

Iata ca dupa un portar, a mai venit si un mijlocas la Steaua.. Acolo cred ca era problema noastra cea mai mare, treaba cu forfecatul contraatacului adversarului - recuperatul mingilor, si pasarea lor catre inainte, nu inapoi.. Dar sa asteptam inceputul de retur si sa vedem daca se adapteaza echipei.

c.ronaldo1722.12.2006 06:53

@ Bogdan4Steaua

ai uitat de Oprita.

Oricum, sper sa fie un jucator cat mai bun...

ulivius22.12.2006 08:50

E un jucator bun. Cred ca peste Lovin. Dar ma asteptam totusi la un brazilian.

Rossoblu22.12.2006 08:56

sunteti formidabili astia cu brazilienii;daca e brazilian inseaman ca-i si bun?

"Croitoru, ieri dupa-amiaza, în timp ce se îndrepta spre Bucuresti pentru a parafa întelegerea cu Mihai Stoica si Gigi Becali. "Decisiv în alegerea mea a fost domnul Adrian Ilie. Desi avea oferte cel putin la fel de bune de la alte echipe din strainatate, m-aa facut sa înteleg ca Steaua este cea mai buna optiune pentru mine"."

inca odata Adrian Ilie da dovada de mare caracter si ramane un stelist adevarat, respect Adriane !

forever_STEAUA22.12.2006 08:59

@Rossoblu

Tu crezi ca pentru unii conteaza? Important e sa fie brazilian :twisted:

Bogdan4Steaua22.12.2006 10:07

In mod normal Croitoru ar trebui sa fie prezentat azi la ora 12 intr-o conferinta de presa. Cel putin asa sustin cei de la TV Sport Special.

Radu1822.12.2006 10:20

Adi Ilie un mare caracter,un mare jucator,un adevarat stelist.Multumim Adi Ilie steaua_ro steagcruce2 steag2

Virgil22.12.2006 16:19

@ Radu

Sigur ca îi multumim lui Adi.Sunt sigur ca i-a multumit si Gigi.Consistent.

sunteti formidabili astia cu brazilienii;daca e brazilian inseaman ca-i si bun?  

Sunteti penibili astia care va luati de cei care prefera brazilienii.Daca vor brazilieni e problema lor.

Extraordinar ! Repede îi mai sare mustarul lui Mirel.Fa-ti frate site si scrie numai tu acolo .

IPR22.12.2006 16:31

Se pare ca ne specializam in transferurile de petarde.

razvan198322.12.2006 16:33

L-am urmarit acum pe TV Sport pe Croitoru la telefon, tot respectul pentru el, ca ia bani multi e problema lui, ii merita dar omul vrea sa vina la Steaua din tot sufletul si cu toata inima, a vorbit foarte frumos despre Steaua si vine la noi pentru ca omul vrea si a fost sfatuit de Adi Ilie, el vroia sa plece afara dar cand a aparut oferta Stelei a sistat orice discutii cu alte cluburi. Ii multumim si lui Adi pentru ca ne mai ajuta si pe noi si indruma jucatori sa semneze cu noi, ca ceilalti impresari stim pe unde au combinatii. De astfel de jucatori avem nevoie la Steaua nu de mercenari ca Vranjkovic sau Karamian care negociaza cu toate echipele si aleg sa joace la echipa care da mai mult. Eu unul prefer jucatorii care vin la Steaua in primul rand pentru ca doresc si apoi se gandesc si la salariu. Normal ca nu sunt aberant sa ii cer unui jucator sa accepte de la Steaua 50.000 de euro si sa refuze de la rapid sau Dinamo 100.000 de euro numai pentru faptul ca e stelist. Multa bafta viitorului jucator al Stelei, Marius Croitoru, un transfer util si foarte bun pentru Steaua.

AmuntBoy22.12.2006 16:38

Ar trebui adus Nivaldo sa fie multumiti cativa useri de pe aici ca am adus un brazilian mijlcoas :)))))

avrigeanu_stelian22.12.2006 19:55
Iata ca dupa un portar, a mai venit si un mijlocas la Steaua.. Acolo cred ca era problema noastra cea mai mare, treaba cu forfecatul contraatacului adversarului - recuperatul mingilor, si pasarea lor catre inainte, nu inapoi.. Dar sa asteptam inceputul de retur si sa vedem daca se adapteaza echipei.
:lol: cred in Marius Croitoru ,va fi starul Stelei dar trebuie sa avem putina rabdare cu el
Phire22.12.2006 19:57

Pana la urma a semnat sau nu? Ca nu mai inteleg nimic din toate declaratiile care se bat cap in cap :?

Virgil22.12.2006 20:04

A semnat dar nu vrea Porumboiu sa-i dea drumul,motivand ca ar fi primit o oferta de 800.000 euro de la Dinamo.

Rossoblu22.12.2006 20:07

aici nu-i pe vrute si nevrute, daca acea clauza exista in contract si Steaua s-a inteles cu jucatoru, Porumboiu poate sa primeasca si 50 mil $ dolari pe el ca tot nu poate sa-l opreasca

Virgil22.12.2006 20:14

Corect asa este.El,in dorinta de a-l pastra pana in vara,il ameninta cu suspendarea daca vine la Steaua.

ulivius22.12.2006 21:10

Voi ati vazut ce fac colegii lui Andrey? Baietii din atac au vreo 20 de ani si zboara pe tot terenul. Dribleaza tot si dau goluri din afara careului. Cand ati vazut ultimul gol din actiune de la mai bine de 20 metri?

Daca l-am luat pe Croitoru inseamna ca este mai bun decat Vranjkovici.

alexynho22.12.2006 21:56

Marius Croitoru este cel mai bun transfer care se putea efectua in Romania . Este cel mai tehnic , dribleur si deasemenea un pasator excelent . Cele mai multe goluri reusit de Vaslui , au fost din pasele lui Croitoru . Este un jucator de care Steaua ar putea beneficia , in special si prin faptul ca avem nevoie de un mijlocas de constructie . Ar putea sa joace in locul lui Nicolita (care nu mai joaca absolut nimic) si sunt foarte sigur ca este cel mai reusit transfer al Stelei . Uniii spun ca cine mai este petarda asta de jucator , sau ca ne trebuie un brazilian , sau a dat cumva 20 de goluri ... o sa incerc sa raspund eu la aceste intrebari : Croitoru nu este o petarda de jucator si a stiut sa aleaga ... se spunea ca ar pleca in Grecia (mai bine a ramas in tara si va juca la campioana tarii) si totodata este cel mai bun mijlocas ofensiv din tara ... De ce sa ne ducem dupa brazilieni care ne costa de o sa ne doara capul , cand mai bine ne uitam in ograda noastra si gasim acolo diamante neslefuite ... 20 de goluri ... sa fim seriosi ce mijlocas ar marca 20 de goluri in 19 meciuri , insa a marcat si goluri ... in sezonul trecut a jucat 14 meciuri si a marcat 2 goluri (Gloria si Dinamo) iar sezonul acesta a jucat 18 meciuri si a marcat 4 goluri (Farul , CFR Cluj , Jiul , Craiova) (de cand s-a transferat la FC Vaslui) ... eu cred ca este un transfer foarte reusit

steaua8922.12.2006 23:05
A semnat dar nu vrea Porumboiu sa-i dea drumul,motivand ca ar fi primit o oferta de 800.000 euro de la Dinamo.

Nu, Steaua a virat banii reprezentand clauza de reziliere a lui Croitoru, insa el nu a semnat. Inca.

stelistul2223.12.2006 05:34

dar el a zis ca vrea la Steaua :D:D:D:D steag1

c.ronaldo1723.12.2006 08:25

Marius a declarat ca vrea sa joace la Steaua pentru ca acesta era visul lui din copilarie.

Mare tantalai la Dinamo, vor sa cumpere stelisti si rapidisti...

forever_STEAUA23.12.2006 08:41

@c.ronaldo17

Logic... Nu gasesc dinamovisti... :twisted:

sorin_g23.12.2006 09:26
Mare tantalai la Dinamo, vor sa cumpere stelisti si rapidisti...
L-au mai cumparat ei pe Lucian Goian si au pierdut campionatul :)
turbinho0723.12.2006 11:24

pana acum , conducerea Stelei a dovedit ca trateaza cu serioziotate problema intaririi lotului. Totusi nu trebuie neglijat faptul ca intalnim in urmatoarele meciuri oficiale cea mai in forma echipa din Spania, asa ca sper ca sa mai fie si alte transferuri care sa intareasca lotul. Inceputul e promitator, sa speram ca o sa continuam tot asa cu transferurile. Forza Steaua. INAINTE SPRE 24!!! steagcruce2 steagcruce2 fular-campionii

«1235»