FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Croitoru

«12345»
ludus23.12.2006 13:22

Sper sa fie un transfer la fel de reusit ca si cel al lui Valentin Badea!!! :D steagcruce2 fular-campionii

stelist24/2423.12.2006 13:28

Ma dor intr-un loc aceste transferuri pe care si Zimbru Chisinau le-ar face foarte usor, mai bine ascultati S.O.A.D si uitati de griji, fara mijlocas ca Kaka, Steaua cred ca se va pierde in Europa, caci puteau liber sa iasa in 1/8 in CHL

trebuie sa fii down sa nu invingi un meci in deplasare din septembrie

FinalaUEFA23.12.2006 15:23

Croitoru pare un jucator bun, sper sa dea centrarea de 2-0 din meciul tur cu Sevilla. :) Pana acuma nu ne-am miscat rau..

BlackWoolfy23.12.2006 21:43

sper sa vedem si noi un driblig ca nu am mai vazut de mult timp in Ghencea..........

Riggoleto24.12.2006 06:50

Da,ai dreptate Cody!Dupa portarul brazilian s-ar putea sa vina la fularsteau2 !Cine vrea sa-si spuna parerea despre Marius Croitoru sa-mi trimita un mesaj privat! 8)

cristi_mold24.12.2006 08:40

Sper ca pana la urma acest transfer sa se realizeze. Croitoru este un jucator f. bun ca sper sa confirme la Steaua. Astept cu infrigurare alte transferuri.

Dragan Andrei24.12.2006 12:46
croitorumariusph3.jpg

Data nasterii: 02.10.1980

Locul nasterii: Giurgiu

Inaltime: 1.75 m

Greutate: 75 kg

A mai jucat la: Turistul Bucuresti' date=' FCM Bacau, FC Vaslui

Debut in Liga 1: 07008.2000(Steaua - FCM Bacau 4-3)

"Sunt fericit si totodata mândru. Steaua este de departe cel mai profesionist club din România, conducatorii mi-au facut o oferta concreta si imediat au trecut la punerea ei în practica."

Marius Croitoru

Bravo Marius ai fãcut o alegere bunã și sper sã nu ne dezamãgești Bine ai venit

Cum crezi va face o figurã bunã la Steaua Marius are fațã de Steaua fular-campionii [/img]trimite rãspunsul pe d***@***

marius_fotbalistu0624.12.2006 20:10

Mi se pare un transfer reusit dar sa nu uitam ca si cu Carlos a fost asa.Toata lumea spunea ca este bun si...Mia fost rusine dupa meciul cu Lyon din tur .Gafa aceea n-o facea nici un copil de 7 ani

Bravo Marius ai facut o alegere buna refuzand Dinamo.

Esti un stelist adevarat!!

cristopherr_ct25.12.2006 11:09

salut !

vreau sa salut transferul lui Marius Croitoru la Steaua...si sper ca in cateva luni sa devina noul Marius Lacatus...pentru ca eu il vad cel mai bine evoluand pe partea dreapta...ca si legenda clubului nostru,idolul copilariilor noastre.

sunt f bucuros de acste transfer pt ca l-am cunoscut personal pe Marius Croitoru si chiar am stat de vb cu el vara trecuta..si eu ca stelist i-am spus ca il apreciez si nu intelegeam de ce presa il da transferat la CFR Cluj sau la Dinamo....chiar i-am vazut telefonul si avea apeluri numai de la Rednic.si i-am zis de ce nu mergi la Steaua,iar el a zis ca pana atunci doar Dinamo si Cluj si-au aratat interesul pt el si normal ca zice si el la presa ca isi doreste sa joace la Dinamo pt ca e un club mare...bla bla bla

si apoi mi-a spus sa stau linistit ca el cu Steaua tine de mic si visul lui e sa ajunga la Steaua..dar daca nu e dorit ce sa faca........apoi am vb putin si cu sotia lui care mi-a spus ca ea nu il lasa sa mearga la Dinamo pt ca este stelista si ea.....asa pt ca toate astea salut venirea la echipa a unui mare stelist .........bun venit Marius!!! steagcruce2

stelist_4_ever9025.12.2006 12:51

cine are poze cu el dar sa fie la rez mai mare si sa fie luat din fata nu dintr-o parte ca am nevoie pt un joc

dica 10025.12.2006 15:11

eu zic ca este un trasfer reusit.Dar nu este de ajuns.Mai avem nevoie de un fundas dreapta si unu stanga,de un mijlocas de creatie,un portar,si un fundas central(am azuit ca Panait se va intoarce la Vaslui si Baciu are oferta de la Uta).

john_8626.12.2006 17:24

Eu am increde in Marius Croitoru, mai ales ca se zvoneste ca va pleca Bostina, poate sa joace pe partea stanga. apropo, s-a definitivat transferul? stie cineva ce numar va purta pe tricou?

Bisquit26.12.2006 22:03

Eu sunt din Giurgiu si-l cunosc pe Marius Croitoru.. Bine,...nu l-am mai vazut de ani buni, insa vreau sa va spun ca e un baiat extraordinar. E greu sa pleci dintr-un orasel mic cum e Gr si sa ajungi sa joci in Liga 1, dar mai ales la Steaua. E o sansa de care trebuie sa profite din plin sa demonstreze ca are valoare. Totusi nu vreau sa manai pe nimeni...dar pretentiile noastre sunt de a juca la un nivel inalt si cred ca am avea nevoie de mai mult...

alexynho27.12.2006 12:43

ma intreb oare ce numar va purta :D ... cred ca ar fi bine ca Ov, Petre sa il ia pe 5 (mijlocas defensiv), iar Croitoru sa il ia pe 8 (mijlocas ofensiv):)

ionutzz8327.12.2006 20:22

cu Croitoru si Dica la mijloc cred ik avem inca sanse la titlu... e un jucator tehnic cum Steaua nu prea a mai avut in ultimul timp. sper sa confirme,succes si FORTZZA Steaua!!!!!!!!!!!!

com_tru28.12.2006 01:46

Croitoru o sa se adapteze la Steaua am vazut la TV zicand ca in tara nu mai statea decat la Steaua !! ESte stelist sigur !! Forzzzza Steaua(*)

B_zkit28.12.2006 11:37

http://prosport.ro/articole/porumboiu-nu-l...-Croitoru/20339

Nu cred ca o sa'i dea drumu Porumboul.

artex28.12.2006 17:32

Sa vedem pe cine o sa inlocuiasca la mijloc acum? Radoi va juca clar, Paraschiv e prietenul lui Radoi, Ov Petre si Cristocea sunt preferatii antrenorului, Nicolita si al antrenorului si al patronului si este personajul cel mai expus la efort dintre toti mijlocasii...deci Croitoru va fi rezerva in opinia mea....voi ce parere aveti?

fularultrasfularsteaua2 steagcruce2

AmuntBoy28.12.2006 18:25

@ artex

lol

nu se face asa echipa :lol:

daca omul o sa fie in forma nu-l scoate nimeni din teren

In toamna asta nu a fost nimeni in forma sa stea pe banca, in opinia mea

Update : prosport

Croitoru: "Mã voi prezenta la reunirea Stelei, cu orice risc"

Mijlocașul Marius Croitoru a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, cã se va prezenta cu orice risc la reunirea lotului FC Steaua și cã nu se va mai întoarce niciodatã la echipa FC Vaslui, deoarece fostul finanțator Adrian Porumboiu nu s-a purtat corect cu el. "La 8 ianuarie voi fi la reunirea Stelei, cu orice risc. La Vaslui nu mã mai întorc niciodatã. Normal sã fiu foarte supãrat pe domnul Porumboiu, cu care nu mai am ce discuta. Din o mie de comisii, o mie una îmi dau dreptate și voi juca la Steaua", a spus Croitoru.

Fotbalistul a explicat de ce este atât de vehement împotriva lui Adrian Porumboiu. "Acum douã luni mã fãcea în toate felurile, blatist, gras, iar acum se bate cu pumnul în piept cã are nevoie de mine și vrea mai mulți bani decât suma prevãzutã pentru reziliere. Ca sã nu mai spun cã vorbește de sumã minimã de reziliere, și nu în dolari, ci în euro. Acum vedeți adevãrata fațã a domnului Porumboiu. Întâi sã își aprecieze jucãtorii. Sã se ținã de cuvânt și sã-mi dea banii munciți de mine pe șase luni. Mai are sã-mi dea o ratã de contract", a afirmat Croitoru.

kosm1n28.12.2006 20:32

Pana nu il vad in tricoul Stelei nu cred ca astia zic ca Steaua nu da abni ca Porumbitza ala cere bani mai multi in Romania nu se mai face un trabsfer fara polemica ...Doamneeeeeeeeeee cat ma dispera fazele astea!

IL_Diablo29.12.2006 01:35

Eu nu inteleg de ce ne grabim ca fata mare la maritat. Atatea discutii despre un jucator care INCA nu este al nostru. Sigur, explicatia ar fi ca nu am transferat nimic altceva si ne tot bucuram cu vasluianul. Stiti cum zicea nea Emi. "Nu-ti face iluzii(pana cand nu-l vezi in tricoul Stelei ca) sa nu ai deziluzii". :wink:

stelist_4_ever9029.12.2006 14:31

Patronul Stelei, Gigi Becali, si finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, s-au inteles asupra transferului lui Croitoru la gruparea din Ghencea. Pentru suma de 350.000 de euro plus trecerea definitiva a lui Panait la Vaslui, Steaua si-a asigurat serviciile fotbalistului vasluian. Adrian Porumboiu a comentat transferul: "Sunt multumit de afacere. Am batut palma cu Gigi Becali in privinta transferului lui Croitoru si ma bucur ca am reusit sa il obtinem si pe Panait, fotbalist pe care ni-l doream foarte mult". Croitoru urmeaza sa semneze cu Steaua zilele viitoare. (Dan Udrea)-gsp

Telenovela transferului lui Croitoru de la FC Vaslui la Steaua s-a rezolvat în cele din urmă. Cele două părţi s-au înţeles asupra detaliilor. Pe lângă suma plătită pentru clauza de reziliere a jucătorului moldovean, Steaua îl va mai împrumuta şi pe fundaşul Bogdan Panait, venit în vară la Steaua tocmai de la FC Vaslui, împreună cu Vali Badea. --prosport

sper ca Panait sa fie doar imprumutat

AmuntBoy29.12.2006 14:35

mda este 350 si Panait definitiv

nush ce afacere au facut

daca in vara a fost luat Panait cu mai putin de 200k e bine , daca nu e prost

erau alti de dat pe 200k

Dar cand ma gandesc si pe Cristea l-au dat + suma de bani pe jijel care nu face nici 100k e clar :x

MIREL6RADOI29.12.2006 16:45

In articolele pe care le semnati,va recomand ,ca la inceput sa scrieti "dupa parerea mea...." sa nu atribuiti articolului,valoarea universal acceptata..de exemplu,eu nu sunt de acord cu "Steaua a facut insa o miscare inspirata, reusind transferul lui Marius Croitoru." Mi se pare destul de slabut dpdv al argumentatie,urmatoarea remarca"Graitoare este declaratia pe care acesta a acordat-o cotidianului Prosport"daca inspiratia in aducerea unui jucator,sta in declaratiile de gen"eu sunt STELIST de mic..." atunci...graitoare sunt evolutiile sportivului,nu declaratiile sale.Parerea mea..

George Stan29.12.2006 16:58

Evident ce scriu oamenii pe forumuri, mai ales pe asta, este, in marea majoritate a cazurilor, parerea lor personala. Tocmai de aceea e absurd sa scrie fiecare in orice post: "parerea mea este ca...". Ar fi aiurea rau, nu crezi ?

Evident, pe de alta parte, nici in cealalta extrema sa nu se pice, adica sa scriem "toti Stelistii asculta black-metal" sau "noi, Stelistii, nu ascultam manele".

«12345»