cand asculti melodia daca esti stelist nu cred ca poti fii indiferent...te face sa tzipi
cand asculti melodia daca esti stelist nu cred ca poti fii indiferent...te face sa tzipi
corect... oricum e de departe cea mai reusita varianta de imn pe care am auzit-o
las-o ba dracu ca pana si refrenu de la scooter suna mai bine.
cum dracu sa strigi pe stadion "IEEEEEEEEEEEEI IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI IEEEEEEEEEEEEEEI Steaua" ? voi sunteti nebuni ma ?
plm ti-e greu sa strigi "ie" . daca ti-e greu iti imaginezi ca strigi MU-IEEEEEEEEEE Dinamo si gata... si nu-i refrenu ala
doar atat mai spun:
NOI NU STIM CE E FRICA
SI STIM C-AVEM VALOARE
PAZEA CA VINE Steaua
CALCA TOTUL IN PICIOARE !!
du-te tare cu imnul asta la Becali sau cum zicea ala, o melodie pe ritmul si linia melodica al lui you'll never walk alone si versuri cu Dumnezeu, SA IL PUPATI VOI PE Gigi IN CUR, NU NOI ! Steaua SUNTEM NOI !
Ca refren e buna,dar efectiv nu poti sa strigi "yee",nu da deloc bine,mai bine punea niste scandari ale galeriei in locul "yee"-urilor,cum ar fi"Steaua suntem noi" sau "Forza Steaua".Si totusi,un negativ mai lent parca se apropia si mai mult de adevaratul sens al cuvantului "imn".
Asta nu e imn, e manea. "Din toate piepturile blabla" pute a manea.
Steaua suntem noi nu intra bine intr-un imn, eu raman la Ce Drog Ciudat care e cu mult peste rahaturile astea de "imnuri" adica melodii.
Asta nu e imn, e manea. "Din toate piepturile blabla" pute a manea.
Steaua suntem noi nu intra bine intr-un imn, eu raman la Ce Drog Ciudat care e cu mult peste rahaturile astea de "imnuri" adica melodii.
Ce drog ciudat are versuri superbe dar are ritmu copiat dupa Hortho Magico a lui Paok
eu cred ca tu tii mai mult ci Liverpool decat cu Steaua frate... ce treaba are Liverpool cu Steaua .. in loc sa vreti ceva diferit de ceilalti vreti la fel ca toti ... imaginativa la un gol impotriva lu Dinamo .. noi nu stim ce e frica...si stim c-avem valoare...pazea ca vine Steaua calca totul in picioare...cred ca toti ati striga cat puteti de tare..cel putin cei care vin la stadion
eu cred ca tu tii mai mult ci Liverpool decat cu Steaua frate... ce treaba are Liverpool cu Steaua .. in loc sa vreti ceva diferit de ceilalti vreti la fel ca toti ... imaginativa la un gol impotriva lu Dinamo .. noi nu stim ce e frica...si stim c-avem valoare...pazea ca vine Steaua calca totul in picioare...cred ca toti ati striga cat puteti de tare..cel putin cei care vin la stadion
noi nu stim decat sa copiem pe altii....asta nu ne place ca nu-i al lui Liverpool, ce drog ciudat e copiat dupa Paok....natiune de copiatori lipsiti de identitate proprie...
m-am saturat sa dea toti exemplul imnului lui Liverpool in plm, duceti-va pe Anfield daca va place asa mult ala....
am fost pe anfield destul, daca as mai avea bani m-as mai duce.
problem e alta. cacatul asta ca sa nu ii zic altfel nu e IMN. vad ca numa la voi 2 Gigi addicted va place.
Gresiti, eu in primul rand sunt FAN Steaua, dar Steaua nu Fc Steaua care e acum. asta nu e Steaua noastra.
am fost pe anfield destul, daca as mai avea bani m-as mai duce.
problem e alta. cacatul asta ca sa nu ii zic altfel nu e IMN. vad ca numa la voi 2 Gigi addicted va place.
Gresiti, eu in primul rand sunt FAN Steaua, dar Steaua nu Fc Steaua care e acum. asta nu e Steaua noastra.
ce treaba are melodia asta cu Becali, esti bolnav ?
Mai bine il faceau aia de la Play & Win. ![]()
![]()
Suna bine, adica sa avem ceva diferit, nu trebuie sa avem ca Liverpool sau mai stiu eu cine. Decat Scooter-Maria, mai bine asta.
mai poate fi modificat, partea cu ieeee ar putea fi inlocuita cu "Ooooo" si vocea solistului care a interpretat-o mi se pare foarte buna.
"De peste munti si vai/Se-aude galeria" ![]()
Sincer, mie nu-mi place.
PS: Sper sa se gaseasca un compozitor, care sa compuna un imn cantabil de intreg stadionul.
Si totusi, dupa ce l-am ascultat mai bine, parca nu e cine stie ce. :-? Oricum nu e oficial, o sa-l faca berbecali pe ala cu "Becali pleaca din Ghencea". ![]()
E penal.
Refuz sa ii zic incecare de imn.
Pe langa asta "Ce drog ciudat" e de 10 ori mai imn. Zici ca e o piesa ieftina.![]()
Imi pare rau pentru autor/compozitor, banuiesc ca a avut numai ganduri bune....
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
Que porqeria...
Mizerabila partea cu yeeeeeyeeeyeee ![]()
na acuma sa te vad freddy ce mai zici cand au aparut mai multi carora nu le place. ![]()
kellerman eu nu am impus ceva frate eu am spus doar ca imi place daca altora nu le place treaba lor ... fiecare cu gusturile lui...
oricum nu avem sansa sa ne placa la toti vreun imn...ar trebui sa faca la fiecare un imn...unii sa aibe imnul lu roma si lu lazio altii sa aibe a lui Liverpool alti a lu` celtic..fiecare cu imnu lui dar nici unu original =)) haideti sa fie imnul nostru toate imnurile echipelor mari
Hortho Magico nu e de fapt de la Panathinaikos?
Un imn trebuie sa aiba un ritm mai lent, poate chiar putin mai solemn. Trebuie sa poata fi cantata de 25000 de oameni. Nu trebuie sa fie trendy, comercial si mai stiu eu ce alte cacaturi.
Imnul asta e de toata jena, se vede ca e facut de nulitatea aia de Mogulescu
E DE rahat IMNUL!
Eu propun ceva,cand da Steaua gol,sa cantam toti "Ce drog ciudat" ,ca sa nu se mai auda rahatul asta de imn.
Propun si cateva "**** imnul" :\
Un imn trebuie sa fie lent , solemn nu cum e porcaria asta.E imposibil pentru un om sa cante atat de repede in timpul meciului.
Imnul il canti incet solemn si sa il cante TOT stadionul.Sper ca va compune cineva un imn adevarat nu tot felul de melodii ci un IMN.