super portar Andrey steagcruce2 steagcruce2
super portar Andrey steagcruce2 steagcruce2
Asta ziceam si noi, este super. Nu?!
MI se pare ca ii cam frica sa se arunce !!
Golul 2 in meciul cu Vaslui din etapa asta ii apartine in totalitate portarului (am uitat cum il cheama) si e vazut intre cei mai buni portari din campionat.
La al doilea gol primit de noi nu pot sa spun ca Andrey a avut o interventie extraordinara, dar a fost una buna din moment ce mingea nu a intrat in poarta decat din a 3-a incercare.
Haisan de la Vaslui mi se pare si mie un portar bun...daca ar veni la Steaua cred va creste considerabil...altfel e cand te antreneaza Vasile Iordache, cand mergi la o echipa cu pretentii(asta dupa ce pleaca Oli), unde va avea un salariu motivant, dorinta de afirmare, plus ca e si tanar si de perspectiva...l-am urmarit in mai multe meciuri si cred ca este peste Albut, Vatca, Branet...daca va pleca Cernea, cred ca Haisan va trebui sa fie adus in locul lui...
Raman la parerea ca Cernea ar face performanta la Steaua. Sa ne amintim putin ala din care a aparat in CL si atunci ne trezim putin din ceata.
Acelasi Cernea a gresit in alte meciuri. Aceluiasi Cernea i s-au urcat fumurile la cap dupa meciul cu Real si refuza sa isi prelungeasca contractul pentru ca se crede un al doilea Canizares.
Raman la parerea ca Cernea ar face performanta la Steaua. Sa ne amintim putin ala din care a aparat in CL si atunci ne trezim putin din ceata.
Cernea a avut foarte mult noroc in meciul cu Real. Nu mai zic ca a ratat v.Nistelrooy cat toata cariera lui, din 3 m peste poarta, parca si 11 m ratat ...
Niciunul din cei doi portari nu ma incanta. Daca as fi in locul lui Gigi, i-as da pe amandoi afara.
Daca as fi in locul lui Gigi, i-as da pe amandoi afara.
Pe MM si pe Olaroiu, nu ? :grin:
:grin: Si pe ei....
Mie imi place Andrey, au fost multe situatii 1 la 1 in care a facut fata, dar mai are de invatat. Nu imi place la el ca nu e "nebun", cum trebuie un portar sa fie....parca ii este frica sa se arunce in unele situatii critice.
Sunt sanse mari ca Andrey sa paraseasca echipa din vara acestui an. Oricum nu mi s-a parut un portar foarte bun.
Cred ca se renunta prea usor la Andrey... gafele sale pe langa cele ale lui Carlos sunt "pantaloni scurti" si totusi lui Carlos i s-au dat sanse mai multe decat ar fi meritat si lui Andrey dupa 7-8 meciuri s-a renuntat la el... din pacate pierdem foarte multi bani...
Cred ca se renunta prea usor la Andrey...gafele sale pe langa cele ale lui Carlos sunt "pantaloni scurti" si totusi lui Carlos i s-au dat sanse mai multe decat ar fi meritat si lui Andrey dupa 7-8 meciuri s-a renuntat la el...din pacate pierdem foarte multi bani...
Cred ca Andrey e un portar bun, dar s-a gresit intoducandu-l prea repede dupa accidentare... unele din goluri erau imparabile, probabil singura greseala mingea aia respinsa in fata cu Bistrita, la golul doi!
Transferul lui Andrey Nazario Alfonso a fost un esec total!
Din bunatatea care era si pe care l-am vazut a ajuns un nimic!
A gafat 70% in toate golurile pe care Steaua le-a luat cu el in poarta! steagcruce2
I s-a reziliat contractul !
Andrey e dorit de Hagi si Ad.Ilie la prima echipa, asa ca probabil la revenirea de la Kaprun se va alatura lotului...
A ajuns Andrey in Kaprun? Are cineva vreo informatie?
Andrey: "Gata, plec!" Brazilianul Andrey pare decis sã-și încheie relațiile cu Steaua. Dupã ce la sosire a declarat cã-și va onora contractul de trei ani, chiar dacã va fi nevoit sã joace în Liga a III-a, ieri Andrey s-a rãzgîndit. Managerul sportiv al Stelei, Adi Ilie a spus cã-l așteaptã de Andrey la Kaprun, dar lucrurile sunt infirmate de jucãtor. "Nu știu sã fi fost chemat în Austria. Dacã m-ar fi sunat cineva, nu aș fi fost acum aici", a declarat Andrey pentru Libertatea. "Mã pregãtesc la echipa a doua pînã îmi gãsesc echipã. În secunda doi îmi voi face bagajele. Gata, plec!"
Sursa: Gsp
Normal sa vrea omul sa plece din moment ce l-am adus pe superportarul de viitor Vatca, omul care a luat 10 goluri de la Rapid in 2 meciuri! ![]()
CIOBANUL a mai facut o victima. Nu-i nimic, ramanem cu Vatca, care a luat 55 de goluri in 30 de etape!
LA MAI MARE!
Am fost la un antrenament al lui Andrey si se vedea pe fata lui cat de suparat e...
Acum stam cu Vatca... Cred ca Andrey ar fi fost un portar bun chiar daca a avut si evolutii mai putin acceptabile...
Postat de mine pe 10 ianuarie... pe la inceput... inainte sa joace.
Sper sa ramana accidentat... e un fel de Carlos... uitati-va la reactiile lui... exact ca si Carlos... n-avem noroc de portari... si daca observati bine, in film toate suturile au fost trase direct in el...
Dupa acest post m-ati atacat... si na... am avut dreptate? Am mai postat inca ceva... dar nu mai conteaza.