Sper sa ramana la echipa, a dat dovada de profesionalism si n-ar fi drept sa-l vindem fara sa ii mai acordam o sansa.
Sper sa ramana la echipa, a dat dovada de profesionalism si n-ar fi drept sa-l vindem fara sa ii mai acordam o sansa.
Postat de mine pe 10 ianuarie... pe la inceput... inainte sa joace.
Sper sa ramana accidentat... e un fel de Carlos... uitati-va la reactiile lui... exact ca si Carlos... n-avem noroc de portari... si daca observati bine, in film toate suturile au fost trase direct in el...
Dupa acest post m-ati atacat... si na... am avut dreptate? Am mai postat inca ceva... dar nu mai conteaza.
In opinia mea nu ai avut dreptate. Arata-mi o gafa monumentala a lui Andrey, arata-mi un gol luat 100% din vina lui. Nu mai lua de bune toate balivernele presei. Gazetarii de doi lei dadeau in Meme prin Andrey.
Am mai spus si repet: Andrey Nazario este un portar bun. Nu-i trebuie decat sa prinda 3-4 meciuri bune si nu-l mai scoate nimeni din poarta.
NU are nici o relevanta faptul ca Vatca a primit la Otelul 50 de goluri in 36 etape(sau cate a primit). La Otelul in defensiva a lucrat cu fotbalisti ca Nogo, Craciun si Semeghin pe cand la Steaua va lucra cu Goian, Golanski, Ghionea, Marin, Emeghara.
E diferenta mare, si cred ca se va vedea asta. Andrey si el este un portar bun dar s-a pus prea multa presiune pe el.
Pacat de Andrey, pentru ca era un portar destul de bun... lasand deoparte meciul cu Dinamo... totusi, stia sa iasa bine pe centrari, lucru pe care multi portari nu prea stiu sa il faca...
[...]
E NEDINDREPTATIT! Are dreptate JDERUL, putin ii mai trebuie si va ajunge titular... Cand Steaua era la Kaprun, Hagi l-a sunat si i-a spus sa vina in cantonament cu prima echipa si el a refuzat. Va dati seama ce moral bun are? ![]()
Toata lumea ca a gresit la meciul cu Dinamo... uitati-va mai nene la reluari... Sa vedeti ca nu e chiar asa! Se zice ca golul ala al lui Munteanu era gol de aparat nu de luat. Uitati-va ca lumea la reluare sa vedeti...
Ce i se intampla lui Andrey mi se pare de toata jena... Portar adus din Brazilia, cu surle si trambite, acum joaca in Liga a III-a, nebagat de nimeni in seama. Ne facem de tot rasul!
Ieri, Steaua II a fost eliminata la penaltiuri din Cupa Romaniei, Andrey inscriind un gol la loviturile de departajare.
Daca nu i-ar fi convenit, Andrey ar fi plecat. Asa cum a facut si Elton. Ma gandesc ca cei 120.000 euro/sezon pe care ii incaseaza de la Steaua si contractul pe inca doi ani, il fac sa se simta bine si la echipa a doua din Liga a treia.
Asta e viata! Din pacate Andrey si-a aratat limitele foarte repede.
Vorba aceea: "mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe inima".
"mila mi-e de tine, dar de mine mi se rupe inima".
Da' esti plin de pilde in dimineata asta.
Pilduitor intr-adevar. Am sacul plin cu pilde.
Ah, cat as vrea ca acel "l" sa fie o alta litera. Apropo, ce se mai aude de Zapata? :laugh:
Eu cred ca s-a creat o mini-psihoza in ce-l priveste pe Andrey. Nu stiu de unde ati scos-o voi ca el ar fi un portar slab sau ca a gresit rau.
Andrey a pierdut echipa atunci cand MM a plecat, iar Olaroiu a decis sa renunte la serviciile "favoritilor" lui. Nu din alte motive.
Nu, nu! A pierdut-o dupa acel 2-4 cu Dinamo, cand cartea sa de vizita se sifonase suficient de mult. Imi mai amintesc si de acel gol luat la Vaslui, pe final de meci, care ne-a privat de 1 punct important. Dar au mai fost si altele. MM inca era la echipa cand Andrey a pierdut postul de titular.
In meciul cu Dinamo n-a gresit decat la un gol (cel al lui Niculescu, din lovitura libera). Iar la Vaslui a fost o semigreseala.
Oricum, lui i s-au dat mult mai putine sanse decat altora, asta e clar. Ar fi meritat sa mearga in turneele acestea, parerea mea.
Cu ce aparare a avut in fata in retur, nimeni nu facea mai mult.
Oricum mie nu mi se pare mai slab ca cei doi care sunt la echipa mare acum, dar nu e nici la nivelul lui Lobont sau Coman.
Hagi a gresit aici, trebuia luat in Austria sau in Olanda sa-l vada la vreo 2-3 meciuri!
Andrey unde e acuma? Mai este la Steaua?
Pai da... joaca la echipa a 2-a!
Titular, sper! ![]()
Este un portar bun... nu valoros, dar bun...
Nu cred ca ar fi trebuit sa vina la noi dupa ce a vazut ce a patit Carlos!
Dar a fost alegerea lui... ar trebui sa mearga la Parma acum, ca are o oferta... sa vedeti voi cum o sa ne faca noua in ciuda la Parma, o sa ajunga la nationala Braziliei, iar Gigi si Hagi o sa se ia de cap!
Imi mai amintesc si de acel gol luat la Vaslui, pe final de meci, care ne-a privat de 1 punct important.
Din cate imi aduc eu aminte la Vaslui a fost greseala lui Stancu parca...
@Wally
Si a lui ca a scapat-o in fata...
Chiar daca nu a fost un transfer reusit, consider ca nu ar fi trebuit trimis la Steaua II, si ca ori trebuia sa i se mai dea o sansa ori trebuia sa i se dea drumul.
In orice caz, daca el este cu adevarat valoros, ar trebuie sa o demonstreze la Steaua II si sa nu ia mai mult de 20 de goluri, mai ales in Liga a 3-a .
Dupa ce lui Andrey i se va incheia contractul, se va incheia si cariera sa de fotbalist, deoarece nu-l va mai dori nimeni!
Daca as avea echipa l-as lua si pe el si pe Carlos!
Iti sponsorizez eu echipa. Il luam si pe Taffarel daca e! ![]()
O mare prostie. Andrey e mult mai bun decat Cernea si Vatca. Chiar daca era doar rezerva lui Zapata, trebuia tinut la prima echipa.
Vi se pare normal ce vor sa faca conducatorii de la Steaua cu Andrey? Sa scape de el?
Mie nu mi se pare normal!
Asa ceva nu e uman! ![]()
Din pacate noi nu putem schimba cu nimic aceasta situatie neplacuta...