Andrei_marius06 - Demo_copilu_teribil =3-0.ionutz daca pana la ora 22 nu pot sa joc cu bilutza_yo te rog sa-mi amani meciu :wink:
Andrei_marius06 - Demo_copilu_teribil =3-0.ionutz daca pana la ora 22 nu pot sa joc cu bilutza_yo te rog sa-mi amani meciu :wink:
bilutza_yo mai pleaca din oras in vacantza...shtiu din proprie experientza... ![]()
etapa 31:Yosteaua(Lyon) - Bradutz_mihai(Valencia) 1-3
...sper sa raman in Liga!
dragutzu nu a aparut pe mess... si mai sunt 2 care se plang de el, deci... 3-0 pt noi
Daca dragutzu are 3 meciuri nejucate le omologam cu 0-3 si, daca nu apare nici pana la termenul de disputare al ultimei etape e exclus.
Vreau sa aman si eu Ultima Etapa pana Luni ca plec la munte.
ar fi bun un clasament
un clasament ar fi ideal :x la ultimul clasament afisat am observat ca aveam o etapa in minus ! ma lamureste si pe mine cineva de ce ?
am etapele la zi ![]()
ETAPA 34: ozzy_262003 - adiy_rooney 3-0
si din cauza problemelor pe care sonic le are (etapa in pgl...bla bla)... postez eu clasamentul ![]()

Incercati sa jucati tot ce a mai ramas pentru ca maine dupa-amiaza, cel mai tarziu, sa avem clasamentul final !
Ultima Etapa
doryzd-god_life00=1-5
R.Madrid gata s-a incheiat ,a jucat bine GOLGHETER Robihno.
Gg allz.
Si sa intrati in sezonu viitor in Liga 1.
etapa 34: Bradutz_mihai(Valencia)-Alin_jeleu(Tottenham) 3-2 :wink: ...pffff,ce meci!Greu dar am reusit
...Bafta Jeleu in prima Liga!
restanta andrei_marius06-bilutza_yo=3-1.scz ca am psotat mai tarziu da nu-mi mergea formul.
andrei_marius06-dragutzu_89=4-5.bafta in A dragutzu
da... toti sa intrati
... se modifica regulamentul pt dorintele lu' god
)
nu am decat 2 meciuri nejucate cel cu jeleu si cel cu hackeru!
am incercat sa le aman dar se pare ca am lipsit prea mult timp! ms oricum .... m-am incuracat :roll:
de fapt, n-ai jucat nici cu bolohan in timpul alocat, nici cu mine, nici cu biku... deci mai ai doar ultima etapa
|1o_|1am3 - Marianbolohan 0-1
Etapa 34 : Bilutza_yo 0 - 3 Klaus_e89 ... nu s-a prezentat pana la termenul final ... in mom asta ceasul este 10:45 ...
ma scuzati ca vrbesc vulgar da e sfarsitu vacantei si sunt nervos si mai ales ca nu am promovat sau macar sa raman :cry: :lol: si de cand iei tyu decizii auzi la el 3-0 pt tine :lol:
editat de moderatori
LOL ce vocabluar ... omule am fost toata ziua pe mess si azi si ieri si de cand sa afisat ultima etapa , m-am uitat dupa tine si nu ai fost ... plus ca nai dat niciun semn d viata ...
Iti inteleg frustrarea ca nu ai reusit sa te mentii in Liga II dar totusi ... Cazul este destul de clar , nu teai prezentat sa jucam , am castigat la "masa verde" ... Mai departe este treaba adminilor sa judece vocabularul si comportamentul tau !
hooo, vb frumos
jucati-va odata etapele!!! tot campionatul sta dupa voi!!! :?
etapa 34: dragutzu_89 - andrei_marius06 5-4