Danny1ok-Julica_maniaku 4-3
Danny1ok-Julica_maniaku 4-3
etape noi ?

Etape noi.
danutz12345- alex_filip amanat !
alex_filip2003 - marinescu_dani2005=4-0
noi sa fim sanatosi :lol:
[etapa 8 ] Blind1ro - Savubogdanus 5-3 ( Bayer - Werder ) Meci de calitate nemtzeasca...probabil, s-au intalnit cele mai varza aparari din Liga, dar nu bag mana in foc :lol:
[etapa 9] bezmetiqu_alex - Blind1ro 1-0 (Roma - Bayer ) Joaca asa de bine incat nu pot sa ajung la poarta... ![]()
Et9
Bezmetiqu_alex - Blind1ro 1-0
Et8
Hurricane_msg - Bezmetiqu_alex 2-3
gg blind ![]()
el_nino_torres - jok3r_sarbu : 6-2
...in cadere libera...de 3 etape nu am mai luat un punct...poate dupa sarbatori imi revin :lol:
el_nino - jok3r sarbu : 6-2
@ joker: nu supraestima puterile miraculoase ale alcoolui :lol:
bah...sincer sa fiu...de cate ori am jucat beat am castigat. acum krek o sa intrebi dc nu joc mereu beat :lol: ... R:pt k e nasol cand o iei la bord...pt k apoi tre sa "debordezi"
...partea p care o urasc cel mai mult :lol: :lol: :lol:
hai baieti, daca tot am iesit din cupa, macar sa fac o victorie in campionat ... cu Mihai sau cu delpiero -> obiectiv 3 pct 8)
Power_steaua_6 - Mihai1411 5-5...conxiune varza gen bolohan anul trecut;iar pierd puncte din cauza conexiunilor ![]()
Mihaita, in primul rand bucura-te ca ai scos un punct care poate te va ajuta mai incolo; in al doilea rand, inaionte de meciul cu tine am jucat amical cu savu si cupa cu god si a mers perfect ... asa ca sa nu invocam motive inutile ... inca imi amintesc ratarea aia cu poarta goala din final :roll:
nu caut scuze cu cei buni...adinho m-a batut tot respectul,dar daca si cu tine s-a miscat bine,inseamna ca nu stiu eu ce inseamna conexiune buna,din cate imi aduc aminte te-am condus pana in min 80 si ceva,asa ca tu ar trebui sa te bucuri....si din cauza conexiunii nu puteam selecta fundasii,ca de obicei eu nu raman in spate niciodata doar cu 2 fundasi
ps:daca ratezi cu poarta goala inseamna ca esti slab
pss:jucam cand vrei amical,dar sa se miste bine....sa vezi cum joc;asta e
ai noroc de rooney cu viteza lui cu tot ... oricum nu zic ca-s mai bun ca tine dar totusi ai jucat slab ... si tu esti cel ce trebuie sa te bucuri de rezultat :wink:
andrey_gogo 1-2 ady_adinho in min 85 era 1-1 si o venit un gol norocs
numa ghinion am
Oricum mi-o placut meciu
o fost strans
Bafta adinho sa iei titlu ![]()
danutz12345 alex_filip 6 1
Ady_adinho - Danutz12345 1 2
ce`mi place de danutz ca doar atunci cand invinge posteaza rezultatele
:D
Danny1ok-I0nutz83 5-3,am revenit de la 0-2 :lol:
andrey_gogo 3-2 hurricane_msg
** dupa ce am fost foarte aproape sa fac egal cu adinho
Acum o victorie
in sfarsit !!
*Meci ff frumos cu multe ocazii , poate am avut si noroc
Da pana acum am avut numa ghinioane
Bafta hurricane ![]()
ionute amana-mi si mie meciul cu tores,pana cand imi baga danutz ip,ca omul se tine numai de mistouri :roll: ,cand vb frumos cu el nu e bine,cand vb urat nu e bine,amana-l pana pot sa fac eu host ca sa nu il mai aud pls,sau anuleaza-l,cum decizi tu
Ok, se amana.
ionutz mai bagi o etapa pana vineri ?? ;![]()
Savubogdanus - Prvrami 7-3
Lol ......a-2a victorie in campionat......sau de fapt prima ca asa vor unii!!!!