cum sa te retragi mah torres ... ramai aici sa-l batem pe Mihai :lol:
cum sa te retragi mah torres ... ramai aici sa-l batem pe Mihai :lol:
sa stii power k doar la asta ma gandesc....sa-l bat de 2 ori pe barosan...nu ma int ...pot sa si retrogradez...doar pe el AM BOALA!!!...cum au mai mult de jumatate din cei care activeaza acest forum!..antipatic tuturor...sincer nu vreau sa par cine stie cine si ma uit k ma rugati sa raman atatia...sincer nu as dori sa parasesc acest campionat dar eram mult prea nervos!..oricum ma bucur k ati fost alaturi de mine...oricum...in caz k o sa raman filip te rog totusi sa mergi maine la farmacie...ma duc si eu sa intreb ce produs iti trebuie recomandat..iti zic pe mess si apoi dai fuga sa iei k poate se agraveaza naiba virusu si il dai si la altii si poate cine stii...incepi sa vezi numai ce vrei tu =))...
Etapa 5: i0nutz83 - prvrami 1-4
rejucare:
el nino - filip : 3-2
nu era mia bine dak ramanea egalu ala si nu aveai deficiente de memorie...ma rog..sper sa fi fost tu distrat k altfel te banuiesc de hot :lol: ...
...una peste alta vb lu Jiji...d-zeu a facut dreptate...![]()
Et 5
Bezmetiqu_alex - Danutz12345 3-3
deci eu nu am vzt in viata mea..aveam 3 2, au tinut prelungirile 5 minute normale...si a dat gol la ultima faza..
aa si mai era ceva..pase inapoi de la mijlcul terenului la portar, pasa p sus..cu ea in margine si centrare.atat. ![]()
ma inchin dUamnee..
mda...si ei zic k joaca frumos ...ma rog... :roll: ....sa-l vezi pe barosan =))...numai asa joaca...dar o sa si-o fure de la multi...adinho i-a dat'o! 8)
Danutz123..-Danny1ok 2-4 :!:
e clar k asta va continua sa ramana un campionat f ciudat... :roll: ....e de-a dreptu' incredibil ce se petrece =))
ba kakamuci sau cum iti zice....nu mai pleci azi?esti incult rau frate,daca ma bati de 2 ori ce rezolvi?auzi numai la asta se gandeste =)) hahaha ce rupt de viata,ba daca iti promit ca pun 100-0 pt tine,ma lasi si pleci intre lebedele tale?=)) auzi doar la asta se gandeste hahahahaha
ps: nu mai joc cu pase lungi decat rar ca acu am jucatori care dribleaza
prafffff
Savubogdanus intra sa jucam tot tzi-am lasat mesaja si tu iesi !! ai zis sa astept 10 min k jucam si nu ai mai intrat ..... Raspunde odata !!
ba kakamuci sau cum iti zice....nu mai pleci azi?esti incult rau frate,daca ma bati de 2 ori ce rezolvi?auzi numai la asta se gandeste =)) hahaha ce rupt de viata,ba daca iti promit ca pun 100-0 pentru tine,ma lasi si pleci intre lebedele tale?=)) auzi doar la asta se gandeste hahahahaha
ps: nu mai joc cu pase lungi decat rar ca acu am jucatori care dribleaza
prafffff
te oftici rau ma cand vezi k nimeni nu te suporta....nu stii nimic in afara off-topicului!..ai grija sa nu te sufle obelix pe luna =))...hai salut si potoleste'ti instinctele astea animalice care te dobandesc!...si incearca sa-ti tai ciocu ala atat la propriu cat si la figurat =))...have a nice day crocodile hunter! =))
ma abtin patapievici sa iti dau replica ca esti prea ingust la minte sa intelegi ceva
savubogdanus 1-7 andrey_gogo Incet incet si incep sa invatz ![]()
saracu' danutz.. nu mai zice nimic..
dupa un inceput asa dezastruos nu mai zik nimik..o sa las pe viitor sa vb rezultatele.
bine tu Meme,asta face ca Meme cand pierde echipa tace,cand castiga se vede hegemon :lol:

Etape noi.
De jucat: filip- dannyok.
Et6
Andrey_gogo - Bezmetiqu_alex 2-5
marinescu_dani2005 - danny1ok=4-3
ady_adinho-bezmetiq_alex 5-1 meci frumos cu multe ratari de ambele parti..meciul a fost strans..iar scoru nu reflecta meciu..trebuia sa fie ceva gen 5-3 ,5-4..bafta alex.. cand o sa ai echipa mai buna..o sa fii sus
Etapa 6: Prvrami - Jok3r_sarbu 4-1
i0nutz83 - power 6-7.
Numa' ghinioane.. 11m ratat la 5-5.. Gol primit din lov. libera in min 88.. etc..
ady_adinho-bezmetiq_alex 5-1 meci frumos cu multe ratari de ambele parti..meciul a fost strans..iar scoru nu reflecta meciu..trebuia sa fie ceva gen 5-3 ,5-4..bafta alex.. cand o sa ai echipa mai buna..o sa fii sus
dap ![]()
daca as avea si eu un Messi ![]()
ai vzt ce s-a intamplat cnd am jucat cu barca ![]()
i0nutz83 - power 6-7.
Numa' ghinioane.. 11m ratat la 5-5.. Gol primit din lov. libera in min 88.. etc..
oricum a fost un meci superb, de fiecare data am condus si apoi tot ma egala, pana in min 88 :wink:
btw: Etapa 7: Jok3r_sarbu - Power_steaua_6 3-7 ... meci frumos