ady_adinho-adelpiero 3-2
ady_adinho-adelpiero 3-2
Ady_adinho -mihai1411 3-2 , a venit si prima infrangere,bine ca am facut print screen cand eram primul ![]()
da..se pare ca sunt lider...pana cand o sa iau bataie de la cineva cotat mai slab..obiectiv ca la inceput salvarea de la retrogradare
felicitari ady pentru rezultatele de pana acum ![]()
succes in continuare!
mersi frumos...oricum nu am sanse la camp pt ca ma bat mai multi de pe aici..sper sa obtin 17 victorii sezonu asta ca sa nam probleme cu salvarea ...mai imi trebuie 12.. ![]()
Power_steaua_6 - Julica_maniaku 5-4 .... meci superb, foarte echilibrat 8)
Danutz123..-Danny1ok 2-4 :!: Una peste alta nu pot spune ca am jucat f.bine 8)
hurricane_msg - jok3r_sarbu : 0 - 3 ![]()
blind1ro - jok3r_sarbu : 4 - 5 ![]()
:arrow: usor-usor imi revin eu 8)
Etapa 5 : Joker_sarbu - Blind1ro 5-4 (Bayern vs Bayer ) Am cerut arbitrii straini dar ne-a refuzat federatia...iti revii, dar tot m-ai batut mai greu decat pe hurricane :lol: 8)
normal k te-am batut mai greu dak ai invatat suturile alea(stii tu care) cu care te-am batut in ult etapa din campionatu' trecut si aproape k te retrogradasem
...
el_nin0 t0rres 3-4 alex_filip2003... no comment
ce campionat puternic..cred ca e cel mai tare campionat...o sa fie foarte stransa lupta la toate nivelurile 8)
eu ma retrag...imi pare rau k o spun tocmai acum dar decat sa imi omor toti nervii mai bine asa...e inadmisibil sa ajungi in halul asta sa furi pe fata!!!
e de domeniul fantasticului...nu mai comentez nimic...bafta tuturor...puteti veni oricare sa jucam amicale...sunteti o gasca minunata ( nu toti...dar hai sa enumar cativa...ionutz blindica danutz maniacu joker ,,,chiar si gogo...si sa ma ierte cei pe care i-am uitat(sa nu se gandeasca in nici un caz barosanu )...chiar filip inaintea acestui meci...apropo...sa-i dati pastile pt memorie...)...injurati-ma cat vreti dar campionatul asta intrece orice masura...fiecare fura cum poate....fair-playu' e 0...am tras atat de mult sa nu fiu scos in multe randuri cand am comis multe greseli dar pe parcurs mi-am revizuit comportamentul si am fost lasat in pace...imi pare rau sincer...nu credeam k pot face asta vreodata...si acum chiar nu sunt nervos...una peste alta danutz te vreau campion inca 3 sezoane de acum inainte k esti cel mai bun jucator si chiar daca ai inceput sa te ami oftici si tu si ai gresit la faza cu godu oricum ai un caracter desavarsit! bafta tuturor!
Mi s-a povestit tot,si nu inteleg dc sunt luate din goluri de la 5-5 sa se ajunge la 3-4,e ceva,nu vreau sa zica iar alti ca ma bag ,dar deja numai este nici un pic de FAIR PLAY.
este maaaa,ma duc sa dau bairam ,hai danute sa bem am scapat de unu care trage de timp :lol: laaa revedereeeee iti spunemmm la revedereeeee =)) drum bun si caleee batutaaaaa :lol: :lol: :lol:
stai ma linistit ca nu am cautat niciodata tovarasie cu tine,cata suferinta din partea ta sa te gandesti ca-mi pare mie rau ca nu ai zis si de mine =)) vaiii
aleoooo aleoooo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: paaaaaaaa
lol....good chiar nu aveam nevoie de avocati...tu stai acolo in B'u tau si asteapta sa promovezi apoi poti vorbi aici linistit! ![]()
Mi s-a povestit tot,si nu inteleg dc sunt luate din goluri de la 5-5 sa se ajunge la 3-4,e ceva,nu vreau sa zica iar alti ca ma bag ,dar deja numai este nici un pic de FAIR PLAY.
Ba obsedatule !! Ce bagator in seama esti !! Deja nu-l mai suport pe asta !!
sa plece de mana cu tores ca tot sunt tovarasi,nu :lol: ?
Mersi man pt complimente dar explikami inca odata dc te retragi?deja esti vechi aici si ar fi naspa campionatu fara tine..plus k joci bine fifa si iar scadem valoarea campionatului...iar dak se fura in sezonu asta iar fair playu e 0 stiu si eu asta dar mergem inainte..nu ne dam batuti..
Sa plec normal vezi ca iti pun probleme,si parca ziceai ca imi da Dani 10 boabe ,nush unde sunt ca nu mi lea dat.''Zeule''
Si tu gogo ai ceva cu mine decand team la 2 victori din 3 meciuri.Lasama odata in pace,si nu te mai baga pe mine si nu ma mai ameninta ca ma scoti afata din campionat.
SI e ultima oara cand mai postez aici,vedeti ca va punem probleme si ne atacati.Si sincer imi pare rau ca se retrage tovarasu meu.TOREES razgandestete.
Torres ia nu te prostii !! Aici ramai
nu mai radem fara tine
Prea monoton fara tine
Asa k nu te retragi ![]()
*god Gura !!
numai la cearta va sta gandu` 8) , iar se supara ionutz :roll: , in loc sa va bucurati de campionatu` asta :)pfoa mi-a zis si mie torres, filipe este senzational ![]()
vad ca s-a gasit cine sa vorbeasca despre fair-play. prima repriza s-a incheiat cu scorul de 2-1 pentru mine iar a doua repriza 2-2. nu inteleg de ce atata tam-tam pentru o infrangere. inteleg ca e greu de acceptat dar daca s-a ajuns ca pana si eu sa fur, eu care nu am fost acuzat niciodata de trageri de timp si alte cele, atunci...
Et 4
Bezmetiqu_alex - Savubogdanus 7-0
ps:danutz intra sa jucam.
Etapa 4: Prvrami - Marinescu_dani2005 4-3