Bezmetiqu_alex - Power_steaua_6 1-1
stiti ce inseamna ultima faza sa fiti egalati.. ~X(~X(~X(
Bezmetiqu_alex - Power_steaua_6 1-1
stiti ce inseamna ultima faza sa fiti egalati.. ~X(~X(~X(
intr-adevar, orticum un meci foarte echilibrat (2 echipe italiene :lol: )
i0nutz83 - julica_maniaku 3-2.
Mi`am luat revansa dupa descalificarea din cupa. Victorie importanta, obtinuta in inferioritate numerica.
La Braila se simte deja miros de matineu ![]()
Huaaaa ... azi a fost in forma Ionutz :lol: A avut si putin mai multa branza-n cur :wink: asta este... m-a batut in 10 oameni
Oricum nu o sa retrogradez :evil: La Braila se simte miros de divizia C :? dar la mine la fifa in nici un caz ![]()
P.S. Am auzit ca la Targoviste se schimba crainicul stadionului , e prea depasit pentru meseria asta =)))
savubogdanus - el_nino : 3-4
victorie in min 90 :lol: ....oricum era pacat sa pierd aiurea pcte dupa ce am avut 3-0...
Power_steaua_6 - Savubogdanus 9-1 ... adversar care stie fifa, dar pacat ca nu are echipa sa-l ajute
Jok3r_sarbu - Julica_maniaku 2-2 :? Ionutz = serie B
)
P.S. Am auzit ca la Targoviste se schimba crainicul stadionului , e prea depasit pentru meseria asta =)))
Nu mai spune ![]()
Mihai1411 - Alex_filip2003 7-5
blindica 2-5 andrey_gogo ![]()
Blind1ro (nu blindica) - andrey_gogo 2-5 ... (Bayer - Liverpool ) , cadou de sarbatori. N-o sa se mai intample.
Danny1ok- Mihai1411 1-1
mda..penalty ratat in min 85(am sutat pe mijloc,portarul s-a aruncat pe un colt,insa a respins cu picioarele 8)..si egalat in ultima faza. :roll: las'ca urmeaza victoriile
Bafta tuturor 8)
la mine se simte inca gustul vacantei... asta ca sa nu precizez ca nu am mai castigat un meci de etape bune... ![]()
Danutz12345 - Marinescu_dani2005 4 0
Danny1ok- Mihai1411 1-1
bun rezultat, pt mine desigur ![]()
deocamdata ma mentin bine in raport cu obiectivul fixat (TOP10)
Blind1ro (nu blindica) - andrey_gogo 2-5 ... (Bayer - Liverpool ) , cadou de sarbatori. N-o sa se mai intample.
8O 8O Cadou ?? Da ms atunci
=)) (zi k m-ai lasat) =))
mda..penalty ratat in min 85(am sutat pe mijloc,portarul s-a aruncat pe un colt,insa a respins cu picioarele 8)..si egalat in ultima faza. :roll: las'ca urmeaza victoriileBafta tuturor 8)
da recunosc merita dany cele 3 puncte,a ratat si multe ocazi,a jucat mai bine,nu a tras de timp
totusi daca nu fluiera arbitrul finalul scapasem singur si puteam sa iau eu 3 pcte
dar era prea de tot la ce prost am jucat
Adelp1er0-Danny1ok 1-5 parca ![]()
Et10
Prvrami - Bezmetiqu_alex 2-5
Atletico - Roma, ne luptam ca prostii cu echipe de kkao ![]()
Etapa 11: andrey_gogo - prvrami 3-4 (cu bulan recunosc)
numa ghinion am
odata nu pot sa castig si eu din bulan ![]()
@ gogo : pai , victoria cu mine nu ti-a ajuns
? @ adinho : ho ma , scuze Ady_adinho - Blind1ro 4-1 [ETAPA 11]( prea mare scorul )...am uitat sa postez...daca n-a postat nimeni aseara :wink: Good Luck
a postat de 10 ori blindiro da rezultatu meciului dinte noi nu la pus :lol: asa ca ady_adinho-blindiro 4-1
@ gogo : pai , victoria cu mine nu ti-a ajuns?
s-o lasam asa k trebuia sa-tzi dau mai multe ![]()