Hurricane_msg - Danutz12345 2 12
Danutz in forma buna e cam drastik:P
Hurricane_msg - Danutz12345 2 12
Danutz in forma buna e cam drastik:P
daca nu reusesc sa-mi joc si eu meciul cu adinho la timp as vrea sa mi se amane....ca din cate imi aduc eu aminte era vb sa incepem p 7 campionatul,dar cred ca s-a razgandit ionut in somn
...vai de noi...![]()
mai sunt meciuri de jucat :lol: ?
eu am etapa cu delipero.....da nu prea e omu online...probabil lucreaza sau nush...in caz k nu apare pana desseara cred k cer amanare...
ms hurricane asta vroiam sa cer si eu ca sunt cam ocupat zilele astea..ms
ceva etape noi azi ? ![]()
toresule ... sunt ...
torres - delpiero : 7-0

Amanate:
mihai1411- el_nin0
i0nutz83 - alex_filip
hurricane_adinho
filip - joker
Etape noi !
multumim ionutze si multz`ani pe maine ! :lol:
@power: Multumesc ![]()
torres - bezmetiqu : 3-1
moaa jucati exact ca in manual..pasa cu A pe de-a Lungu` tereunlui..cica, counter attack ![]()
Mihai1411 - Marinescu_dani2005 4-0
andrei_gogo - torres : 0-7
huh...joc bine bine... 8)
Julica_maniaku - Mihai1411 1-5
Julica_maniaku - Mihai1411 1-5
barosane nu-mi facusi si mie un cadou de ziua mea cu un egal ceva
.....![]()
Danny1ok-Savubogdanus 7-1
andrei_gogo - torres : 0-7
huh...joc bine bine... 8)
uart am luat-o
da am luat si niste goluri din alea.... numa kamaciki putea da 4 din repingere 2 greseli de portar unu normal ![]()
Power_steaua_6 - Andrey_gogo 5-4 ... destul de greu, probabil din cauza conexiunii ... importante sunt cele 3 pct 8)
pai cum sa nu fie din cauza conexiunii powere
cand tie la test ti-au iesit upload 60 kbps si atunci radeai, ia uite ca acum s-a intors roata :twisted:
in alta ordine de idei La Multi Ani Ioane
si la mai mare :wink:
edit la postu de mai jos al lui power : scuze powere despre prodigy voiam sa zic ca are upload de 60 kbps :roll:
Blind1ro - Hurricane_msg = 2 - 3
Etapa 10 Blind1ro - Hurricane_msg 2-3 [bayer - Lyon] N-am mai vazut asa ceva din Liga 2...pase in propria jumatate frate si mai aveam si un om in minus, ce draq mai nene, pai daca am ajuns ca juc. cu Lyon sa faca asa , ah pai in etapa cu danutz, plimb mingea 89 de minute.
@ Joint : oricum n-am dovezi, asa ca raman cu nervi inutili, iar PGL e PGL, aici e fcsteaua.ro, si sincer mie nu-mi place regulamentul lor.
ok..daca s-a facut asa ceva trebuie sa piarda cu 3-0.
regulile din pgl asa zic.
daca vrem sa fie campionat serios asa trebie sa se faca.