ady_adinho-prvrami 3-1
ady_adinho-prvrami 3-1
restanta: alexfilip - jok3r_sarbu : 2-1
ce meci...mi-am luat-o pe final...oricum ratari multe(nu numai din partea mea cum erati obisnuiti
)...si...nush ce zice ionutz de netu` lu filip...mie mi-a mers perfect cu el.
p.s:ionutz...amana-mi si mie meciu` cu marinescu_dani...k vad k nu apare...(ar fi a 3-a amanare-ultima :? )
eu nu stiu ce sa ma fac... la inceputul lui februarie voi pleca la munte si nu voi putea juca etapele... acum nu dau de adelp1ero si sunt nevoit sa cer amanarea meciului... mai raman cu o amanare si probabil ca mai am nevoie de cel putin 3... sper sa gasesc intelegere sa joc meciurile in avans sau adversarii sa ceara amanarea meciurilor cu mine :?
any news ? ... etape, clasament ceva :lol: ?
chiar vrei sa vezi cine e pe primu loc power? =))
nu, vreau sa vad cine e pe ultimu`
... ![]()
sper sa intru in primii 8... :roll:
marinescu _dani2005 - jok3r_sarbu _ 1-2
dupa ce mi-am luat-o in meciu` cu filip pe final...am dat si eu una pe final ![]()
![]()

Amanate:
alex_filip - adelp1er0
joker_sarbu - marinescu_dani
mihai1411- el_nin0
i0nutz83 - alex_filip
hurricane - adinho
maniaku - delpiero ANULAT (penalizarea se va lua in calcul la sfarsitul campionatului).
ManiaCU...just red-blue4ever: cand jucam etapa barosane ?
ManiaCU...just red-blue4ever: ai timp sa jucam etapa ?
ManiaCU...just red-blue4ever: jucam si noi azi etapa
ManiaCU...just red-blue4ever: lasa-mi un mesaj cand poti sa jucam
... raspuns din parti !
Doar asa sa scapi si tu de retrogradare Ionutz , iti pui oamenii sa se dea raniti pe net si sa nu joace si dupaia imi anulezi meciul.Banuiesc ca mesajele mele ofline nu le-ai primit??? Hai cu bafta !
Sa vedem ce are de spus si adelpiero. Curios este ca ieri a fost online pana seara, a jucat cealalta etapa, iar tu zici ca nu l-ai vazut..
andrey_gogo 0-1 alex_filip2003
alex_filip2003 5-3 bezmetiq_alex... deja incep sa ma obisnuiesc cu victoriile :lol: da nu-i bai ![]()
I0nutz83 - Mihai1411 0-3
Mihai1411 - Jok3r_sarbu 7-2
mai pierzi si tu Mihaita :lol:
Sa vedem ce are de spus si adelpiero. Curios este ca ieri a fost online pana seara, a jucat cealalta etapa, iar tu zici ca nu l-ai vazut..
Nu am zis ca nu l-am vazut , pur si simplu i-am lasat mesaje cand era pe net , i-am dat buzz si nu mi-a raspuns deloc ! nici macar sa-mi spuna ca nu are timp sau ... ti-am lasat si tie un mesaj sa-ti spun ca nu-mi raspunde. Repede:ANULAT
Danny1ok-Andrei_gogo 4-1
Ady_adinho-Danny1ok 1-3
conexiune atat de jalnica de nu am vazut nici un gol..put si simplu dak degajai trebuia sa astepti 10 sec sa cada mingea fara exagerare..cine a avut bulan a castigat :lol:
conexiune atat de jalnica
mie mi-a mers perfect
cand am jcat cu Dan ![]()
savubogdanus - marinescu_dani2005=3-6
Etapa 14: Power_steaua_6 - Hurricane_msg 7-2
restanta: alex_filip2003 9-1 adelp1ero... somebody stop me :lol:
hurricane - el_nin0 : 4-5
de la 4-0 pt mine...
..m-a egalat in min 85 si in min 87 am dat gol...apoi...minutele de prelungire am facut ce stie el cel mai bine =))...v-am razbunat pe toti :lol:
el_nin0 - adinho : 8-3
derby frumos... 8)
Etapa 15: Blind1ro - Power_steaua_6 1-3 ... greu !