Etapa 14: Prvrami - Blind1ro 7-0
Etapa 14: Prvrami - Blind1ro 7-0
Etapa 14: Prvami - Blind1ro => 7-0- :lol: Blat...la vestiare jucatorii mei au fost amenintati cu fotbalul de calitate !
Etapa 15 : Blind1ro -Power_Steaua_6 1-3 A dat Power 3 goluri din cauza terenului potrivnic... :cry: ====> I'm going down...
Jok3r_sarbu - Danutz12345 2 9
jok3r_sarbu - danutz12345 : 2-9
@@blind,prvrami...care din voi 2 a batut :?:
Etapa 14: Prvami - Blind1ro => 0-7 :lol: Blat...la vestiare jucatorii mei au fost amenintati cu fotbalul de calitate !]
vezi ca ai gresit scorul blindica, de la umezeala cred :roll:
Maine plec si eu pe la munte ca s-a terminat cu smecheria 8) Rog sa-mi fie amanate meciurile pana Luni seara cand revin. Deci amanate nu anulate ![]()
i0nutz83 - adelp1er0 0-2.
am fost penibil..
*Mai aveti 3 ore pentru a disputa restul meciurilor din etapele 14-15.
Ionutz in caz ca nu o sa ma gasesc cu danutz, te rog nu anula meciul ci amana-l pt o zi maxim. Pur si simplu nu ne-am sincronizat. Mersi de intelegere!
marinescu _dani2005 1-4 ADelPiero
hmmm ... isi revine delpiero :wink:
nu, nu ... adversarii sunt cum sunt
... eu asa joc in fiecare meci ...
insa altii au echipe mai bune si sunt buni si ei, deci se vede...
Danutz12345 - Prvrami 5 4
Danutz12345 - Prvrami 5 4
2 goluri in min. 90 ... eu egalez el castiga cu 5-4 :x ... oricum meritata victorie a lui danutz.
Imi aman si io etapa cu Maniacu din lipsa de timp (nici macar 20 min ). Am prea multe proiecte zilele astea.
((
inca 30 min pt etape ... hai cu meciurile

Amanate:
I0nutz83 - Alex_filip2003 (e9)
Mihai1411 - El_nin0_t0rr3s (e9)
Hurricane_msg - Ady_adinho (e10)
Julica_maniaku - Savubogdanus (e14)
Bezmetiqu_alex - Julica_maniaku (e15)
Julica_maniaku - Andrey_gogo (e16)
Ady_adinho - Julica_maniaku (e17)
lool ... locul 4 si cel mai bun atac din Liga I 8O ... dar urmeaza doua meciuri cu adevarat grele -> obiectiv 1 pct !
pai cei buni au obiectiv maximum ma ![]()
eu am cea mai buna aparare din Liga 1....a 2 a editie consecutiv ![]()
Mihai, sa-l bat pe danutz pt tine ? :lol:
si eu am cu el ![]()
Etapa 16: Power_steaua_6 - Prvrami 2-1 ... greu, 3 pct, mi-am depasit conditia asa ca merg in deplasarea cu danutz la cumparaturi 8)
Derby-ul subsolului: i0nutz83 - savubogdanus 4-1.
mai sunt locuri pt inscrierii ?
inca nu, incearca prin februarie ... si mai citeste forumul :evil:
ionutz eu l-am batut pe hurricane de vreo 4 zile.mie nu mia mers sa postez ..oricumm ady_adinho-hurricane 3-1...se vede ca am intrat in sesiune si nu mai am timp de fifa ![]()