@ jeleu , mai am un meci, poate mai imi iese surpriza... 8O , btw...torres campion ![]()
@ jeleu , mai am un meci, poate mai imi iese surpriza... 8O , btw...torres campion ![]()
eu v-am zis ca tores RUPE,de la inceputul campionatului.
Ne-am antrenat amandoi si am iesit pe Locurile 1.
Felicitari.
Felicitari kama pana la urma meritai si tu un campionat dupa cat ai suferit vazunduma pe mine campion in fiecare sezon...si mai e pana sa ma ajungi..eu am 5 tu unu:)
Sa vedeti ce SURPRIZA o sa fiu eu ,next sezon.
Il egalez pe kama.
pacat ca nu o sa mai ai Real Madrid :lol:
Tu chiar crezi ca fara R.MADRID nu stiu sa joc??
Stiu sa joc cu toate echipele.
ba nu sti..
asta vom vedea ![]()
doryzor
hai sa jucam sa vedem.
unde-i Ion ? :roll:
[etapa 34] ultima adica. Blind1ro - Danny1ok 3-2 (Leverkusen - Inter ) Mai strans ca in tur, incredibil, am fost condus cam pana in minutul 70. 36 de puncte si mergem spre baraj. Bafta all ! Bafta danny in continuare.
felicitari totusi tores,desi danutz a fost depunctat de 2 ori
bine ca nu mai are el barca ca nu stiam cum sa il opresc
orice sut cu dintosul e gol
(
eh Mihai...nici kiar orice sut...poarta aia mai are si bare :lol: sau poate poate in meciu` cu voi Ronaldinho nu a incercat sa nimeresca de 4 ori bara :lol: :lol: :lol:
merci barosane...chiar nu ma asteptam...
... hai k poate vom reusi si noi sa ne intelegem bine vreodata :lol: ... nu mai da cu dintosu da sa vezi cum da cu Rooney....pe mine ma dispera mai rau acum decat inainte cu Barca =))
Vreau sa aman si eu meciul cu power, saracul cred ca a uitat sa dea buzz :roll:
P.S: Felicitari torres, il vinzi pe Henry ? ![]()
ionutz poti sa amani meciul dintre noi.
mi-ai zis la 10 si vad ca nu esti..tot eu trebuie sa aman. ![]()
Vreau sa aman si eu meciul cu power, saracul cred ca a uitat sa dea buzz :roll:
P.S: Felicitari torres, il vinzi pe Henry ?
din pacate DA....m-a suparat rau in ultimu meci cu Blind... :roll:
Felicitari, blindica!
PS: joint, o sa jucam diseara, oricum rezultatul nu mai conteaza. Au avut grija altii sa se ocupe de asta ![]()
voi incerca sa fortez mana destinului ....
sa castig cu prvrami si cu danutz ![]()
PS: Vreau si eu amanat meciul cu danutz, in jucam in seara asta sau ma rog, cand intra ![]()
@ionutz, multumesc mult. @ torres, normal k te-a suparat, batranul Ramelow a stat pe capu` lui tot meciul...inca de la cabine avea man marking. :o
eu nu dau de alex_filip... :?:
Etapa 33 - Julica_maniaku - Andrey_gogo 3-0
@ ionutz, pai i-ai trecut penalizarea lui gogo? are 40 de pct virtuale sa zicem, penalizare 5, deci 35, eu am 36, tu ai 32 fara meciul cu bezmetiqu si...avantaj in intalnirile directe cu gogo, sau ma inshel? :lol:
Etapa 33: Power_steaua_6 - Prvrami 2-2 (meci dramatic, cu 2 bari in min 90 :cry: ). GG Power
asta este ... deja stiu ca termin pe locul 6 ![]()
bafta si tie rami ![]()